انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یک سوال در مورد نصب نرم افزار های متن باز؟  (دفعات بازدید: 5148 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
من اصولا کاری به دانلود با بسته ههای دیگر ندارم و هیچ مشکلی برای نصب با بسته ای دیگه وجود نداره . فقط و فقط برای نصب بسته های tar.gz این پست رو نوشتم . خیلی از بسته ای tar.gz رو نصب کردم فقط یه جاهایی برام مشخص نیست که دوست داشتم حل بشه . وقتی من نود درصد راهو اومدم واسه چی ولش کنم و خودمو گول بزنم . من می خوام لینوکس رو یاد بگیرم نه اینکه میون بر بزنم با این کار خودمو گول زدم . البته باید بهترین راه رو انتخاب کرد اون بسته به نظر شخصی طرف داره ولی خوب من اینرو فرض میکنم که اصلا نسخه یا بسته معادلی وجود نداشته باشه و فقط tar.gz باشه.

کار خوبی میکنی

حالا:
اول اینکه بسته‌ای که داری تست میکنی رو لینک بده!
دوم اینکه دقیق! دستوراتی که میزنی (با خطی که دستور وارد شده) رو بزار اینجا!
منظورم از خطی که دستور وارد شده اینه:
mtux@mtux-laptop:~$ make
اینم لینک:
http://downloads.sourceforge.net/k9copy/k9copy-2.1.0-Source.tar.gz

این برنامه (هرچند توضیحی ندادی، نمیدونم چیه!)
اما از CMake استفاده کرده! و وابسته به KDE 4 هست!
اما وابستگیهای دیگه‌ای هم داره! من ۲تاشو نصبیدم، دیگه حسش نیست! :D

برای کامپایلش:
tar xfvz k9copy-2.1.0-Source.tar.gz
cd k9copy-2.1.0-Source/
cmake .
make
make install
البته بسته به سیستم عاملت و نصب KDE 4 روش! ممکنه CMake سویچهای دیگه‌ای هم بخواد!

اما در حین اجرای cmake (اون داتش(نقطه) یادت نره!) به اینطور چیزا برخورد میکنی:
...
-- Looking for include files HAVE_MALLOC_H                                                                                                                                   
-- Looking for include files HAVE_MALLOC_H - found                                                                                                                           
-- k9copy will be built without swscale support                                                                                                                             
-- Checking dependencies                                                                                                                                                     
CMake Error at cmake/FindXine.cmake:17 (MESSAGE):                                                                                                                           
  Could not find xine                                                                                                                                                       
Call Stack (most recent call first):                                                                                                                                         
  CMakeLists.txt:109 (FINDXINE)                                                                                                                                             

-- Configuring incomplete, errors occurred!

کافیه ببینی اون آخرش گفته چی کمه! همون رو (البته کتابخونه‌اش) و در واقع پکیج Developmentش! یعنی در این مورد میشه: libxine-dev !
رو نصب کنی!
و همینطور چیزای دیگه‌ای که در ادامه خواهد خواست! مثله:
...
-- k9copy will be built without swscale support
-- Checking dependencies
-- Found library xine: /usr/lib/libxine.so
-- Found include xine.h : /usr/include
CMake Error at cmake/FindAvcodec.cmake:36 (MESSAGE):
  Could not find avcodec
Call Stack (most recent call first):
  CMakeLists.txt:111 (FINDAVCODEC)

-- Configuring incomplete, errors occurred!
که باید پکیج libavcodec-dev رو نصب کنی!

دقت کن! همون چیزی رو که میگه Could not find avcodec رو توی Synaptic یا Adept بگرد! تا پکیج مورد نظر رو پیدا کنی! ;)
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux