انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: DraftSight نزدیکترین نرم افزار به AutoCad  (دفعات بازدید: 9403 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
سلام...

برای انجام پروژه های دانشگاه شدیدا نیاز به یه نرم افزار کد داشتم...امروز از صبح دارم میگردم!  لیبرکد خیلی گنگه برام چون چندین ساله با اتوکد کار میکردم...

اما  با دیدن اسکرین شات این نرم افزار احساس کردم همونیه ک می خواستم...دانلود کردم و با استفاده از آموزش نصب که از یه بلاگ پیدا کرم نصبش کردم...یه دوقتهایی یه سری مشکلات جزئی ایجاد میشه مثلا نشانگر موس تو صفحه ی برنامه دیده نمیشه! 

اما خوب شدیدا شبیه به اتو کده فایلهای کد رو هم خیلی خوب باز میکنه بدون مشکل! و خیلی زود میتونم کارامو توش انجام بدم زیاد گیج نمیشم...

گفتم اگر کسی قبلا با کد کار کرده و دنبال یه برنامه مشابه میگرده این فعلا از نظرم شبیه ترینه :)

توسط  شرکتی ک نرم افزار معروف SolidWork رو مننتشر میکنه ساخته شده..پس قابل اطمینانه کاراییش

نسخه کاملش گویا پولیه اما همین نسخه رایگانشم خیلی خوبه ...حالا بعدن تجربهی کار باهاش رو هم مینویسم..

صفحه ی دانلود :

http://www.3ds.com/products/draftsight/download-draftsight/

آموزش نصب :

http://linuxaideddesign.blogspot.com/2012/03/draftsight-and-ubuntu-1204-lts-64bit.html

من با این آموزش رفتم جلو کار کرد! بدون اموزش و نصب معمول رو امتحان نکردم! شاید اونم کار کنه

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 22 مهر 1391، 11:35 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : DraftSight نزدیکترین نرم افزار به AutoCad
« پاسخ #1 : 24 مهر 1391، 01:50 ق‌ظ »
حالا که از این‌ها سر در می‌آری، qcad رو هم بررسی کن. خیلی‌ها می‌گن اون بهتره از این
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 24 مهر 1391، 09:32 ق‌ظ »
حالا که از این‌ها سر در می‌آری، qcad رو هم بررسی کن. خیلی‌ها می‌گن اون بهتره از این

اره اونم دیدیم اما مشکل اینه که نسخه ای ک میشه دانلود کرد تا ۱۵ دقیقه کار میده بعدش میپره بیرون...پولیه انگار نسخه ی اصلیش..ک خوب اینم نکته مهمیه برای ما ک تو ایرانیم..

و اینکه بازم بیشتر شبیه لیبرکده تا اتو کد..(لیبرکد از این منشعب شده البته!) اما اینی که پیدا کردم کاراییش خیلی شبیه به کده و تو خیلی از مواقع نیاز به کشف مجدد ابزار نیست...

یه نرم افزار دیگه ای هم ک باز اونم خیلی شبیه کد هست به اسم BricsCAD که اونم پولیه و نسخه ی تریال ۳۰ روزش قابل استفادس اگر کسی خواست...

-------------------------
پ.ن:

این مشکلی ک گفتم موس بعضی وقتا دیگه قابل مشاهده نیست توی نرم افزار فقط توی دسکتاپ یونیتی پیش میاد تو بقیه میز کار های عالی کار میکنه....

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
« پاسخ #3 : 14 اردیبهشت 1392، 09:14 ب‌ظ »
تا اینجا بنده تونستم چندتا برنامه معادل برای cad پیدا کنم:
FreeCAD
QCAD
BRL-CAD
DraftSight
ولی چون خودم کارم این نیست می خواستم از شما دوست عزیز که توی این زمینه بیشتر کار کرده اید بپرسم که کدامیک بیشتر تونسته کارتون را راه بندازه و قابلیت های autocad را پوشش بده؟
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #4 : 14 اردیبهشت 1392، 10:45 ب‌ظ »
تنها نرم‌افزار رایگانی که توی گنو/لینوکس فایل‌های dwg (فایل پیش‌فرض اتوکد) رو باز می‌کنه DraftSight هست.

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
« پاسخ #5 : 15 اردیبهشت 1392، 09:43 ق‌ظ »
یعنی می خواهید بگید اون برنامه های دیگه ای که پیدا کرده بودم پولی هستند؟
بعد یک سوال فنی، شما چطوری هم تریسکل۶، اوبونتو۱۲.۱۰ و فدورا۱۷ را استفاده می کنید ودلیل استفاده از هر کدام چیست؟ (فقط از روی کنجکاوی)
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #6 : 15 اردیبهشت 1392، 10:30 ق‌ظ »
شما اگه تونیستی با اون نرم‌افزارهایی که گفتی (به جز درفت‌سایت) فایل‌های dwg رو باز کنی، به من بگو تا از جهل در بیام. برای شروع به نظر من با همون DraftSight کار کن درسته که نرم‌افزار آزاد نیست ولی همین هم غنیمته  ;)

۰. از نظر من همه‌ی گنو/لینوکس‌ها یکی هستن و هیچ فرقی ندارن.
۱. فدورا رو که روی desktop داشتم، دیگه عوضش نکردم، ۴-۵ سال من فقط فدورا کار می‌کردم.
۲. روی لپ‌تاپ هم تریسکل و اوبونتو و ویندوز دارم :D
از تریسکل که آزادی صد در صد داره به عنوان سیستم‌عامل اصلی استفاده می‌کنم ولی بعضی مواقع که نیاز به اسکایپ یا Adobe Reader می‌شه (مثلاً بعضی فایل‌های سفارت کانادا فقط و فقط توسط آدوب ریدر باز می‌شه) به جای اینکه از ویندوز استفاده کنم از اوبونتو استفاده می‌کنم. و اگه نیاز به برنامه‌ای باشه که روی اوبونتو نصب نشه (مثل نسخه‌های جدیدی ETABS, SAP2000, AutoCAD و ...) روی ویندوز نصب می‌کنم.
« آخرین ویرایش: 15 اردیبهشت 1392، 10:34 ق‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 15 اردیبهشت 1392، 02:19 ب‌ظ »
دقیقا همینطوریه که سلمان جان گفت...درفت سایت از همه بهتره فعلا...

اما فکر مکینم BricsCAD  هم فایل کد رو میتونه باز کنه...اما کلا هم تو درقتسایت و هم توی BricsCAD  فکر میکنم اتوکد نمیتونه فایلهای این دو برنامه رو باز کنه :) (مطمئن نیستم)

توصیه میکنم BricsCAD  رو هم تجربه کنی خیلی عاله اما نسخه ای ک بتونی نصب کنی 30 روزست که با عوض کردم تارخ کامپیوترت میتونی تا ابد ازش استفاده کنی :دی

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #8 : 15 اردیبهشت 1392، 04:58 ب‌ظ »
یک پرسش بی‌ربط
کدوم یک از نرم افزارهای طراحی دو بعدی CAD از همه بهتره (امکانات بیشتری داره، باگش کمتره، هنوز توسعه داده میشه و فاکتورهای دیگه)
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #9 : 15 اردیبهشت 1392، 05:53 ب‌ظ »
یک پرسش بی‌ربط
کدوم یک از نرم افزارهای طراحی دو بعدی CAD از همه بهتره (امکانات بیشتری داره، باگش کمتره، هنوز توسعه داده میشه و فاکتورهای دیگه)

همین DraftSigth که متاسفانه آزاد نیست :|
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود