انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چجوری این دوتا پارتیشن رو یکی کنم؟ (خودم حل کردم)  (دفعات بازدید: 1868 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
سلام

من رو سیستمم دوتا هارد دارم که رو یکی گنو/لینوکس نصب هست و رو یکی دیگه وین ۷. من رو هاردی که روش وین هست دوتا پارتیشن داشتم که خواستم یکیشون کنم و رو پارتیشن جدید ویندوز نصب کنم. دی وی دی ویندوز رو گذاشتم و اون دوتا پارتیشن مورد نظر رو پاک کردم و دیدم که فضای خالی اون دوتا پارتیشن یکی نشد! پس با gparted وارد عمل شدم. اما دیم مثه اینکه با اون هم نمیتونم اون دوتا فضای خالی رو یکی کنم. حالا میخواستم ببینم که شما راهی بلدین که این دوتا پارتیشن رو یکی کنم؟
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
مثه اینکه همه چیز میخوان که من نتونم یه اسکرین شات از وضعیت پارتیشن ها بذارم!

اون پارتیشنی که روش قبلا ویندوز نصب بود primary بود و اون پارتیشنی هم که میخوام به پارتیشن ویندوز اضافه کنم logical هست (شایدم اسم هاشون رو جابجا گفته باشم!)
« آخرین ویرایش: 25 مهر 1391، 08:46 ق‌ظ توسط حامد سپهر »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : چجوری این دوتا پارتیشن رو یکی کنم؟
« پاسخ #1 : 24 مهر 1391، 03:47 ب‌ظ »
باید از پارتیشن‌های نوع LVM استفاده کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #2 : 24 مهر 1391، 04:51 ب‌ظ »
وقتی یکیش primary هست و یکیش logical یعنی این وسط یک extended هم وجود داره که اون logical تو اکستندد هست. شما اون اکسنتدد رو هم پاک کنم بعد درست میشه.
نکته : با پاک کردن اکستندد تمام پارتیژن هایه تویه اکسنتدد پاک میشن.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 25 مهر 1391، 08:45 ق‌ظ »
باید از پارتیشن‌های نوع LVM استفاده کنی

ها؟؟!!

وقتی یکیش primary هست و یکیش logical یعنی این وسط یک extended هم وجود داره که اون logical تو اکستندد هست. شما اون اکسنتدد رو هم پاک کنم بعد درست میشه.
نکته : با پاک کردن اکستندد تمام پارتیژن هایه تویه اکسنتدد پاک میشن.

راستش خودمم یه گشتی زدم تو نرم افزارهام زدم به paragon partition manager رسیدم با اون خیلی راحت تونستم تغییرات لازم رو بدم :) باهاش خیلی راحت رو پارتیشن logical راست کلیک کردم و یه گزینه داشت به اسم make partition as primary یا یه همچین چیزی. بعد که اون گزینه رو زدم خیلی راحت پارتیشن logical رو به primary تبدیل کرد و مشکل حل شد :)

ولی واسم جالب بود که تو نرم افزارهای آزاد مثه اینکه نرم افزاری نیست که این قابلیت رو داشته باشه :|

پ.ن: آخه این چیه مایکروسافت ساخته؟! تکلیف با خودش معلوم نیست! یا ext رو اصلا نشناسه یا عین آدم بشناستش. حالا باید بشینم کلی اطلاعات رو ریکاوری کنم  ](*,)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
باهاش خیلی راحت رو پارتیشن logical راست کلیک کردم و یه گزینه داشت به اسم make partition as primary یا یه همچین چیزی. بعد که اون گزینه رو زدم خیلی راحت پارتیشن logical رو به primary تبدیل کرد و مشکل حل شد :)

چی؟ طبق اصل لانه‌کبوتری چنین کاری ممکن نیست. شما ۴تا لونه داری (جای پارتیشن)، اگه بیش از ۴ تا کبوتر (پارتیشن نخستین+منطقی) داشته باشی نمی‌تونه همه رو توی اون خونه‌ها جا بدی، مگر این که لونه‌ها رو قسمت‌بندی کنی (پارتیشن گسترش یافته)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
باهاش خیلی راحت رو پارتیشن logical راست کلیک کردم و یه گزینه داشت به اسم make partition as primary یا یه همچین چیزی. بعد که اون گزینه رو زدم خیلی راحت پارتیشن logical رو به primary تبدیل کرد و مشکل حل شد :)

چی؟ طبق اصل لانه‌کبوتری چنین کاری ممکن نیست. شما ۴تا لونه داری (جای پارتیشن)، اگه بیش از ۴ تا کبوتر (پارتیشن نخستین+منطقی) داشته باشی نمی‌تونه همه رو توی اون خونه‌ها جا بدی، مگر این که لونه‌ها رو قسمت‌بندی کنی (پارتیشن گسترش یافته)

حالا که ما انجام دادیم  ;D البته این رو هم اضافه کنم که فقط یک دونه پارتیشن primary داشتم :)