انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ابونتو 8.04 بعد از آپدیت بالا نمیاد (حل شد)  (دفعات بازدید: 2679 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saeedraz

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
با سلام
من هم در این انجمن تازه واردم هم در مورد استفاده از اوبونتو شاید نزدیک یک هفته هست که دارم با اوبونتو کار میکنم

مشکل از اونجا شروع شد که امروز (جمعه) اول به من گفت که 18 تا آپدیت داره و من اونها رو نصب کردم بعدش بدون ریاستارت XFar Dic رو همونتوری که تو سایتش نوشته بود نصب کردم بع از نصب اون دوباره 28 آپدیت جدید داد که یسریش Gnome توش داشت بعد از آپدیت ریست کردم اما بعد از اوردن صفحه بوت و یک قسمت که دوباره از 10 میشماره
این ارورها رو میده
ide1 I/O resource 0x376-0x376 not free
ide1 ports already in use, skipping probe

و بعد یک خط فرمان میاره که نوشته

(initramfs)
حالا باید چکار کنم تازه داشتم بهش عادت میکردم
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1387، 01:16 ب‌ظ توسط saeedraz »

آفلاین saeedraz

• Newbie
  • *
پاسخ به: ابونتو 8.04 بعد از آپدیت بالا نمیاد (حل ش
« پاسخ #1 : 04 خرداد 1387، 12:04 ب‌ظ »
من که از لینوکس زیاد چیزی سرم نمیشه
فعلا از طریق ویندوز Uninstall کردم تا شاید وقتی دیگه که بیشتر را جعبه این سیستم عامل چیز یاد گرفتم دوباره نصبش کنم.

از قدیم گفتن تاسه نشه بازی نشه

این دفعه دوم بود

دفعه قبلم حدود سه چهار سال پیش با ردهت مشکل پیدا کردم

خلاصه ببخشید که سرتون رو درد اوردم

===================================================

از اونجا که نتونستم بدون لینوکس دوام بیارم دوباره نصبش کردم و موقع آپدیت فهمیدم که gnome رو از شماره ۲.۶.۲۴.۱۶ به ۲.۶.۲۴.۱۷ تغییر داده و دفعه قبل تو grub میخواست از روی قبلی بوت بشه که من نفهمیدم و اون اوبونتو رو پاک کردم اما اینبار خودش Grub رو به روز کرد
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1387، 01:22 ب‌ظ توسط saeedraz »

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
از اونجا که نتونستم بدون لینوکس دوام بیارم دوباره نصبش کردم و موقع آپدیت فهمیدم که gnome رو از شماره ۲.۶.۲۴.۱۶ به ۲.۶.۲۴.۱۷ تغییر داده و دفعه قبل تو grub میخواست از روی قبلی بوت بشه که من نفهمیدم و اون اوبونتو رو پاک کردم اما اینبار خودش Grub رو به روز کرد
البته اینها نسخه کرنل هستن نه گنوم. :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین saeedraz

• Newbie
  • *

ببخشید اینا از نا واردی هست (نه اینکه تازه کارم این چیزها سرم نمیشه) :oops: :oops:

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !

ببخشید اینا از نا واردی هست (نه اینکه تازه کارم این چیزها سرم نمیشه) :oops: :oops:

همه ما هم مثل هم یه زمانی تازه‌کار بودیم و (منم که هنوز هستم). مهم نیست که کجای مسیر هستیم، مهم در مسیر یادگیری بودن هست :)

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !