انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: DVD Big buck Bunny  (دفعات بازدید: 3247 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
DVD Big buck Bunny
« : 03 خرداد 1387، 01:33 ب‌ظ »
سلام من خیلی وقت است که در این انجمن نیامده ام. اینترنت خانه ی من قطع شده  و کار کردن با دایل آپ هم تقریبا دیوانه کننده است.برای همین تقریبا 2 ماهی می شود که به  نت وصل نشده ام. اصلا خبری از لینوکس و انجمن ندارم.

در هر صورت من دی وی دیBig Buck Bunny  را چند ماه قبل سفارش داده ام که احتمالا در 10 روز آینده بدستم می رسد.  اگر بتوانیم وقتی که دی وی دی بدستم رسید با هم یک جا جم شویم و آن را ببینیم عالی می شود .اگر آنجا امکانات صوتی تصویری خوبی داشته باشد که چه بهتر( یک سینمای خانگی آخرین سیستم ) ;)  من خودم جا دارم ولی ممکن است که مجبور شوید توی یک مانیتور معمولی آن را ببینید.

در ضمن اگر شرکت عظیم لینوکس شاپ هم قبول کند  که  پخش داخلی آن را انجام دهد که عالی  است.

ممکن است که من تا  دو  سه روز دیگر نتوانم به اینترنت وصل شوم. بنابر این اگر جواب ندادم دلیل خاصی ندارد

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
پاسخ به: DVD Big buck Bunny
« پاسخ #1 : 03 خرداد 1387، 01:54 ب‌ظ »
خیلی عالیه ، فقط اگه میشد طرح پخشش جوری بود که یه کمکی هم به شرکت سازندش میشد خوب بود.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #2 : 03 خرداد 1387، 01:55 ب‌ظ »
شرکت عظیم لینوکس شاپ انشالا اینو درجلسه مجمع عمومی سالانش مطرح خواهد کرد و با توجه به اینکه به شما ارادت زیادی دارند حتما قبول خواهند کرد و  خیلی هم خوشحال خواهند شد! :P
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 03 خرداد 1387، 09:38 ب‌ظ »
خیلی عالیه ، فقط اگه میشد طرح پخشش جوری بود که یه کمکی هم به شرکت سازندش میشد خوب بود.

البته این پیشنهاد خوبی است. ولی خود بنیاد بلندر قرار است که جمعه آینده تمام محتویات این دی وی دی را در اینترنت منتشر کند. کل محتویات دی وی دی بر اساس لایسنس creative common منتشر شده است. این روش را بنیاد بلندر برای فیلم قبلی هم بکار برده است. به این صورت که 1000 دی وی دی را برای بدست آوردن پول برای درست کردن فیلم پیش فروش می کند. و با پول آن فیلم را می سازند. بعد از ساخته شدن تمام فایل های تصویری و همچنین تمام فایل های تولید شده  را به صورت آزاد منتشر می کند. این کار هم بیشتر برای نشان دادن قابلیت ها نرم افزار بلندر و تست کامل این قابلیت ها است.

اگر برنامه جور شود من دی وی دی فیلم قبلی Elephant Dream و دی وی دی فیلم آموزشی ManCandy  را هم دارم که می توان آنها را هم برای علاقمندان تکثیر کنیم.

فقط می ماند بحث هما هنگی  جا و زمان. این مقدار زیادی بستگی به پست دارد. سه شنبه دی وی دی ها به پست تحویل داده شده  است که باید احتمالا در این هفته به دست من برسد. اگر کسی دستش به یک سینمای خانگی برسه که خیلی خوبه ولی اگر نشد می توانیم توی خانه ی من جم شیم و این فیلم را ببینیم. و بعد هم یک جشن کوچیک بگیریم. فقط فیلم را توی یک مانیتور 17 اینچی دیدن زیاد لطفی ندارد. ;)

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 08 خرداد 1387، 05:07 ب‌ظ »
خوب، دی وی دی امروز به دستم رسید. خیلی باحال است. یک فیلم ۸:۳۰ دقیقه ای است، با یک عالمه چیز ها دیگر. کسی جایی برای دیدن آن ندارد؟

در هر صورت اگر برنامه جور نشد. دی وی دی ها را به Mohi می دهم تا از طریق بدست هر کسی که دوست داره برسد. دو تا دیسک است که شامل تمام فایل ها مانند مدل ها و مواد ها و بافت ها و کلی چیزها ی دیگر مانند مواد آموزشی است.
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1387، 05:33 ب‌ظ توسط platoali »