انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در کار با برنامه wine  (دفعات بازدید: 6715 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
مشکل در کار با برنامه wine
« : 03 خرداد 1387، 08:50 ب‌ظ »
سلام
من نرم افزار klite Codec pack رو که مخصوص نصب تمامی کدکهای مخصوص فایلهای صوتی و تصویری برای ویندوز هست رو از از طریق برنامه wine روی اوبونتو 8.04 نصب کردم
جایی که باید مسیر نصب رو میدادیم نمیدونم باید چی مینوشتم ( یادم نیست که پیش فرض گذاشتم باشه یا تغییرش دادم ) نرم افزار نصب شد و درمرحله آخر یه ارور داد ولی نصب شده بود و توی منو های wine م اومده بود ولی اصلا کار نمیکرد! ( روش که کلیک میکردیم هیچی نمیشد! )
خلاصه بعد از اینکه کار نکرد خواستم پاکش کنم هم از طریق منو های وین اقدام کردم ولی پاک نشد و قسمت آنیستالش هم مثل خود برنامه کار نمیکرد، رفتم سراغ فولدر پروگرام فایل برنامه wine ولی هیچی توش نبود!
حالا چیکار کنم که این برنامه درست بشه و یا چطور پاکش کنم؟
اصلا چجوری باید از طریق برنامه wine برنامه های ویندوزی رو روی لینوکس نصب کنیم؟
آدرس مسیر نصب معمولا درایو C و فولدر پروگرام فایل هست، این آدرس رو باید تغییر بدیم یا نه؟ اگر باید تغییر بدیم باید چی بگذاریم؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: مشکل در کار با برنامه wine
« پاسخ #1 : 03 خرداد 1387، 10:12 ب‌ظ »
این سوال شما ۲ قسمت داره:
۱- برای اینکه بتونید در داخل اوبونتو از فایل های صوتی و تصویری (مولتی‌مدیا) استفاده کنید، نیاز ندارین که کدک های ویندوز رو توی اوبونتو نصب کنید. باید از کدک های مخصوص اوبونتو برای اینکار استفاده کنید. در ویکی جستجو کنید به وفور در موردش صحبت شده و اگر باز هم مشکل داشتید مطرح کنید. می تونید برای شروع به اینجا مراجعه کنید.

۲- برای نصب برنامه با استفاده از wine نیاز نیست که مسیر رو تغییر بدین، بلکه گاهی لازم هست که فایل های dll. مورد نیاز اون برنامه ویندوزی رو از داخل ویندوز کپی کرده و بیارین توی اوبونتو در فولدر زیر قرار بدین تا اون برنامه بتونه به درستی اجرا بشه:
~/.wine/drive_c/windows/system32/
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 04 خرداد 1387، 08:44 ق‌ظ »
ممنون از پاسختون
ولی قسمت اول سوالم اصلا ربطی به کدکها نداشت، من قبلا کدکها رو اونجوری که باید نصب کنم نصب کردم، میخواستم این برنامه رو هم نصب کنم تا فایلهای ، rar و 3gp رو هم خوب اجرا کنه که نشد، سوال من بیشتر در رابطه با نصب و پاک کردن برنامه هایی بود که از طریق wine نصب میشن، الان من این برنامه رو نصب کردم و توی منو های wine هست، ولی هر کاری میکنم پاک نمیشه، توی فولدر پروگرام فایل مربوط به برنامه wine هم نیست، این رو میخوام بدونم چیکارش کنم

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #3 : 09 خرداد 1387، 04:25 ب‌ظ »
ممنون از پاسختون
ولی قسمت اول سوالم اصلا ربطی به کدکها نداشت، من قبلا کدکها رو اونجوری که باید نصب کنم نصب کردم، میخواستم این برنامه رو هم نصب کنم تا فایلهای ، rar و 3gp رو هم خوب اجرا کنه که نشد، سوال من بیشتر در رابطه با نصب و پاک کردن برنامه هایی بود که از طریق wine نصب میشن، الان من این برنامه رو نصب کردم و توی منو های wine هست، ولی هر کاری میکنم پاک نمیشه، توی فولدر پروگرام فایل مربوط به برنامه wine هم نیست، این رو میخوام بدونم چیکارش کنم
برای این کار می تونید دستور زیر رو اجرا کنید و از لیست داخل اون برنامه مورد نظرتون رو uninstall کنید:
sudo uninstaller
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 09 خرداد 1387، 11:19 ب‌ظ »
جوابی که گرفتم این بود! ( به جای لیست برنامه ها )
wine: /home/xxx/.wine is not owned by you

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #5 : 10 خرداد 1387، 12:12 ق‌ظ »
جوابی که گرفتم این بود! ( به جای لیست برنامه ها )
wine: /home/xxx/.wine is not owned by you

این دستور رو اجرا کن :
uninstaller

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #6 : 10 خرداد 1387، 02:46 ق‌ظ »

۲- برای نصب برنامه با استفاده از wine نیاز نیست که مسیر رو تغییر بدین، بلکه گاهی لازم هست که فایل های dll. مورد نیاز اون برنامه ویندوزی رو از داخل ویندوز کپی کرده و بیارین توی اوبونتو در فولدر زیر قرار بدین تا اون برنامه بتونه به درستی اجرا بشه:

عجبا !!! :o
مگه این dll نیاز ندارن که شبیه سازی بشن ( یک ادم بیاد کلا" بیاد برای من توضیح بده ببینم که اصلا" این wineچه جوری کار می کنه)
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog
« پاسخ #7 : 10 خرداد 1387، 03:29 ق‌ظ »

عجبا !!! :o
مگه این dll نیاز ندارن که شبیه سازی بشن ( یک ادم بیاد کلا" بیاد برای من توضیح بده ببینم که اصلا" این wineچه جوری کار می کنه)

خود Wine که به dll احتیاج نداره! بلکه این بعضی از برنامه‌‌ها هستن که احتیاج به یکسری Component دارن که ممکن هست توی خود ویندوز و برنامه نباشن! و همونطور که سید مهدی جان گفتن باید اون‌ها رو پیدا کرد و توی اون دایرکتوری ریخت...
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!