انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: هاردم دچار مشکل شد اوبونتو رو گذاشتم کنار  (دفعات بازدید: 1603 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ironking63

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
خسته نباشید خدمت همه دوستان
بنده دو بار سعی کردم از اوبونتو استفاده کنم اما در هر دوبار، اوبونتو هارد و اطلاعات منو تا مرز نابودی کشوند که دیگه بیخیالش شدم. اما نمیتونم دست ازش بردارم. با اینکه تازه کارم اما خیلی دوست دارم یه لینوکس کار ماهر بشم. الان میخوام مهاجرت کنم به فیدورا.
حالا بگذریم...
کسی تا حالا مشکل مثل منو داشته با اوبونتو؟
پس از نصب اوبونتو، بعد از حدود یه ماه، چند هزار تا کلون از یکی از پارتیشن هام گرفته بود و این باعث میشد سیستم از نظر سخت افزاری دچار مشکل بشه و اینکه نتونم حتی اونو با بوت ویتدوز بیارم بالا. راه حل کسی داره؟

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
خوب شما میتونید توی همون ویندوز به صورت مجازی با ویرچوال باکس اوبونتو رو نصب کنی . بعد از یه مدتی کار باهاش اونو نصب  می کردی.

در رابطه با مشکلتون کجا به مشکل خوردید توضیح دهید و تصویر هم اگر دارید قرار بدید تا دوستان بهتر شما را راهنمایی کنند.

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
شاید یه زمانی یاد گرفتیم که لینوکس اوبونتو نیست-

امیدوارم فدورا راضیت کنه-
اما اگه واسه دسکتاپ(غیر لبتاپ)میخای سوزه 12رو امتهانی بکن نسخه های جدیدشو-مخصوصا نوع اجوکیشنال
(من که 11.2دارم راضیم)

آفلاین ironking63

• Newbie
  • *
به shafaghi: ممنون. مشکلم اینه که به هاردم لطمه زده. والا عکسی ندارم ازش. پیغام هم نمیداد فقط هنگ میکرد سیستم حتی توی بوت ویندوز.

به mozo: ممنون. اوبونتو اگه لینوکس نیست پس چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدید. یه لینوکس خوب میخوام برای لپ تاپم.
« آخرین ویرایش: 26 مهر 1391، 10:23 ب‌ظ توسط ironking63 »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
به shafaghi: ممنون. مشکلم اینه که به هاردم لطمه زده. والا عکسی ندارم ازش. پیغام هم نمیداد فقط هنگ میکرد سیستم حتی توی بوت ویندوز.

منظورتون اطلاعات شما از دست رفته یا اینکه بدسکتور شده هاردتون.

اما در رابطه هارد با توجه به شرایط شما توصیه نمی کنم دست کاری خاصی انجام بدید چون قیمت هارد هم بالاست.
به هر حال بهتر است روی ماشین مجازی (ویرچوال باکس )استفاده کنید.
البته مشکل هنگ رو میتونید با یه توزیع سبک تر مثل زوبونتو یا مینت xfce یا مجیا که البته این توزیع نسخه 3 در 2013 ارایه میشه رو تست کنید.

زوبونتو 12.10 هم همراه با اوبونتو 12.10 منتشر خواهد شد.

برای اینکه دوستان شما رو بیشتر راهنمایی کنند مشخصات سیستم و لیستی از نرم افزارها و انتظاراتی که از نرم افزارها دارید و میزان دسترسی به اینترنت پرسرعت رو هم ذکر کنید.

« آخرین ویرایش: 26 مهر 1391، 10:47 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین ironking63

• Newbie
  • *
هدف اصلی من عادت کردن به استفاده از نرم افزارهای مجانی و اوپن سورس هست.

زوبونتو هم نمیخوام چون میخوام اون چیزی رو داشته باشم که در نوع خودش بهترین باشه.

من با لپ تاپم کارهای شخصی انجام میدم. نت، چت، آفیس، کد و نرم افزارهای عمرانی (توی لینوکسم باید یه ویرچوال ویندوز هم داشته باشم برای نرم افزارهای عمرانی)... فتوشاپ، تبدیل فیلم، و از این قبیل کارها باهاش انجام میدم. لپ تاپم لنوو هست core 2 duo. اینترنت adsl 256 دارم.

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
منظورم این بود که اوبونتو تنها سیستم عامل دنیای لینوکس نیست.چک آدرز

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
خوب این اطلاعات من.
فدورا در نسخه 18 تفاوت های زیادی رو شما مشاهده خواهید کرد .
در اوبونتو 12.10 سازگاری بیشتر شده.
در مینت آینده سینامون پایداری خوبی خواهد رسید.
البته آرچ هم خوبه ومنابع غنی داره البته یکمی نصبش کار میبره.
پس برای شما بهتر است از (چون زبونتو و میز کار xfce رو نمی پسندید)از فدورا 17 در حال حاضر یا آرچ و یا مجیا 2 و نیز opensuse 12.2 با میز کار گنوم کار کنید.

« آخرین ویرایش: 26 مهر 1391، 11:16 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
نقل‌قول
زوبونتو هم نمیخوام چون میخوام اون چیزی رو داشته باشم که در نوع خودش بهترین باشه.

البته زوبونتو به نظرم از بهترینهاست ها! شما ظاهر اولیش رو نببین..یکم بهش برسی از بقیه سره...(به نظر من! چون خودمم اول فکر میکردم افتضاحترین میز کار رو داره! بقیه چیزاش ک خوب همون اوبونتو هست)

آفلاین ironking63

• Newbie
  • *
ممنون
امیدوارم فیدورا مشکل اوبونتو رو نداشته باشه...
بذارم برای دانلود ببینم چی میشه

آفلاین ironking63

• Newbie
  • *
آخه اگه اوبونتو با هاردم مشکل داشته باشه مسلما زوبونتو هم داره!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اوبونتو با هیچ دیسکی مشکل نداره. این مقاله رو بخون و درست پارتیشن بندی کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
اوبونتو با هیچ دیسکی مشکل نداره. این مقاله رو بخون و درست پارتیشن بندی کن
چه عجب یکی اینجا پیدا شد و جواب درست داد. بنده خدا میگه گوشم درد میکنه بهش میگند چشمت را ببند.
مشکل پارتیشن بندی و خطای دیسک چه ربطی به تغییر توزیع داره.

آفلاین ironking63

• Newbie
  • *
پارتیشن هام درست بود به خدااااااااااا
اما ممنون

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
دوست عزیز من مدتی با بوت لودر grub مشکل داشتم و ویندوز از این طریق بوت نمی‌شد بعد از کلی کلنجار و امتحان راه‌های مختلف به صورت اتفاقی فهمیدم مربوط به پارتیش‌بندی هست. وقتی با نرم‌افزار Acronis Disk Director تغییر سایز در پارتیش‌های ویندوز دادم مشکل حل شد. برای خودم هم عجیب بود.