اگه برای شما پایداری و استفاده از سیستم عامل مهمه پیشنهاد میشه از نسخه های LTS استفاده بکنید. مثل 12.04 ؛
اما اگه دوست دارید همیشه آخرین ها رو در اختیار داشته باشید و در کل اهل هیجان و نوآوری هستید و حال و حوصله ی ریسک کردن رو دارید و پهنای بانداینترنتتون اجازه میده می تونید از نسخه ی جدید همیشه استفاده کنید.
من متوجه نمیشم منظور از پایداری چیه !!
و منظورتون از ریسک چیه یعنی ممکنه اطلاعاتم از بین برن ؟!
من تا حالا هر چی ورژن جدید اومده upgrade کردم حتی اگر LTS نبوده !!!
همونطوری که می دونید کنونیکال هر 6 ماه یه نسخه از اوبونتو ارائه میده... و ممکنه خیلی ها این سبک انتشار رو دوست داشته باشند و خیلی ها هم دوست نداشته باشند.
کنونیکال برای اینکه بتونه دو طیف از کاربران رو راضی نگه داره اومده هر چند نسخه که ارائه میده یک نسخه رو LTS می کنه که به معنای پشتیبانی بلند مدت هست مثلا 2 یا 3 سال تا 5 سال حالا بستگی به شرایط و تصمیم گیریهای کنونیکال داره.
حالا شما باید ببینی که جزء کدوم دسته هستی؟ اولی که دوست دارن همیشه جدیدترین نسخه رو داشته باشند و یا دومی که بیشتر به کارایی صحیح سیستم عامل بیشتر اهمیت میدن...
من جزء افرادی هستم که به کارایی سیستم عامل بیشتر اهمیت میدم تا نسخه ی اون. الان نسخه ی 12.04 به پایداری کاملی رسیده و دوست ندارم حالا حالاها ازش دل بکنم. آپدیت ها هم همیشه برای این سیستم عامل تا زمان اتمام پشتیبانیش از طرف کنونیکال ارائه خواهند شد پس جای نگرانی نیست.
منظور من از ریسک اینه که ممکنه با نصب نسخه ی جدید با مشکلاتی مواجه بشی که در نسخه ی قبلی وجود نداشته.
اگه درست و با دقت یک سیستم عامل نصب بشه هیچگاه اطلاعات شما پاک نخواهند شد.