انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو 12.10 رسید  (دفعات بازدید: 13569 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
پاسخ : اوبونتو 12.10 رسید
« پاسخ #60 : 04 آبان 1391، 01:23 ب‌ظ »
12.10 بسیار عالی کار داد برای من حداقل.

البته یه مشکل بزرگ که دارم فایل حجیم که دانلود یا آپلود میکنم گنوم هی کرش میکنه :))

محمد جان حجیم یعنی چقدر؟
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #61 : 04 آبان 1391، 01:25 ب‌ظ »
12.10 بسیار عالی کار داد برای من حداقل.

البته یه مشکل بزرگ که دارم فایل حجیم که دانلود یا آپلود میکنم گنوم هی کرش میکنه :))

محمد جان حجیم یعنی چقدر؟

مثلا دو گیگابایت. توی دانلود ایزوی PC-BSD خیلی کرش داشتم. الانم با کرش شدید موقع آپ کردن ایزوی جبیر مواجهم. ولی بصورت عمومی توزیع خوبیه. از همه مهمتر نسخه کرنلشه که با لپتاپ ها سازگار تره و گرمای کمتری تولید میکنه. گنوم ۳.۶ هم که نور علی النور ه. :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
« پاسخ #62 : 04 آبان 1391، 01:42 ب‌ظ »
آقایون بیخیال هر دو خوب هستن هر کی دوست داره میره باهاش کار میکنه ولی جدا از همتون این سوال رو داشتم خدایش آگه آدم بدون تعصب نگاه کنه به لینوکس و نسخه هاش هیج کدوم هنوز کامل نیستن هنوز کم و کاستی هایی دارن من خودم خیلی لینوکس رو دوست دارم مخصوسا فدورا و اوبونتو, ولی آدم باید منطقی باشه مگه نه؟؟؟؟
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین xmlparser

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • Oldman
« پاسخ #63 : 04 آبان 1391، 01:45 ب‌ظ »
آقایون بیخیال هر دو خوب هستن هر کی دوست داره میره باهاش کار میکنه ولی جدا از همتون این سوال رو داشتم خدایش آگه آدم بدون تعصب نگاه کنه به لینوکس و نسخه هاش هیج کدوم هنوز کامل نیستن هنوز کم و کاستی هایی دارن من خودم خیلی لینوکس رو دوست دارم مخصوسا فدورا و اوبونتو, ولی آدم باید منطقی باشه مگه نه؟؟؟؟

درسته. البته کامل نبودنش رو هم قبول دارم.
:-X

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #64 : 04 آبان 1391، 02:34 ب‌ظ »

مگه سیستم عاملای دیگه کامله؟همشون یه نقصی دارن!ولی خوبیه اوبونتو و کلا لینوکس اینه که اپدیت میشه و برطرف میشه اونم مجانی!

آفلاین Fedora1100

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • FreeBSD 9.1 BETA
« پاسخ #65 : 04 آبان 1391، 02:43 ب‌ظ »
بیخیال بحث کامل و ناقص بودن سیستم عامل .

مهم اینه که ۱۲.۱۰ هنوز اول راهه و شاید الان خیلی مناسب نباشه. من که دارم دانلودش میکنم هنوز!
بسه دلیل! با ما به از این باش که هستی با خلق زمین :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #66 : 10 آبان 1391، 12:43 ق‌ظ »
یه سری از نظراتت مثل همین برام جالبه.
12.10 یکی از بدترین اوبونتوهایی بود که دیدم!!
از طرفی 8.10 مگه بزبیباک نبود؟بذا نیگا کنم؟!

خب من به هیچ عنوان مشکل‌های همیشگی‌ام رو با اوبونتوی جدید تو ۱۲.۱۰ نداشتم
در مورد شماره نسخه هم حق با توئه. اومدم بنویسم ۸.۰۴ که این‌قدر ۱۲.۱۰ نوشته بود دوروبر اشتباهی نوشتم ۸.۱۰ :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #67 : 10 آبان 1391، 12:45 ق‌ظ »
خب هیچ چیزی مطلقاً کامل نیست، ولی بین چیزهای واقعی که وجود دارن بهترین چیز فعلاً گنو/لینوکسه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 69
« پاسخ #68 : 16 آبان 1391، 02:10 ب‌ظ »
درود
هنوز نصب نکردم
احتمالا تا یک ماه دیگه که به پایداری برسه نصب می‌کنم

دوستانی که می‌گن چرا هر ۶ ماه یه نسخه‌ی جدید میاد بیرون:

۱. اگر با اومدن نسخه‌ی جدید پشتیبانی از نسخه‌ی قبلی تموم می‌شد، اعتراض دوستان به جا بود، ولی الآن می‌بینیم که حتی نسخه‌های LTS هم پشتیبانی طولانی مدتی دارن و از این جهت می‌تونید با خیال راحت تا چند سال سیستم خودتون رو آپگرید نکنید

۲. شما فرض کنید LTS همون نسخه‌ی اصلی هست که هر یک سال و نیم یه بار منتشر می‌شه و این نسخه‌ها رو ندید بگیرید (مشکل حله؟!)

۳. مسلما یه عده‌ای دوست دارن که به سرعت تغیرات جدید رو تست کنن و خوب عموما بیشتر افرادی که به سمت گنو/لینوکس میان عاشق این سرعت تغیرات هستن.

۴. این مدل توسعه‌ی نرم‌افزار آزاد و اوپن سورسه که تغییرات رو زود به زود منتشر کنن و با توجه به بازخورد و نظرات کاربرها، نرم‌افزار رو بهتر کنن.
با انتشار هر نسخه و گرفتن بازخورد کاربرها، مسلما کنونیکال بهتر می‌تونه برنامه‌ریزی و تصمیم گیری کنه که مراحل توسعه رو به کدوم سمت بکشه

۵. درضمن همه‌ی تغییرات که ظاهری نیستن (همین الآن ویندوز هشت با این که کرنلش نسبت به ویندوز ۷ خیلی تغییرات داشته ولی همه فقط دسکتاپ مترو رو می‌بینن و پشتیبانی از صفحات لمسی)
مثلا ممکنه یونیتی خیلی تغییرات ظاهری نداشته باشه ولی اینطور که شنیدم از نظر سرعت خیلی بهتر شده (مخصوصا سرعت باز شدن منو که الآن توی سیستم من با زدن کلید سوپر تقریبا سیستم برای چند ثانیه به کما می‌ره)
خود همین یکی شدن یونیتی سه بعدی و دو بعدی کاریه که روند موازی توسعه رو خیلی خیلی کم‌تر می‌کنه!
کرنل جدید که قربونش برم عالی شده، گنوم جدید و خیلی چیزای دیگه که برای افرادی مثل من وسوسه انگیزه!

یه چیز دیگه تا یادم نرفته
اینجا دنیای اوپن سورسه، حجم تغیرات خیلی خیلی زیاده
مسلما همه تغیرات رو خود کنونیکال انجام نمیده، یا شاید حجم تغیراتی که کنونیکال اعمال می‌کنه خیلی زیاد نباشه ولی در کل تغیرات جز جز زیاده!
گنوم دولوپ شده، کرنل تغییر کرده و خیلی چیزای دیگه که کار گروه‌های دیگست!
همین تغییر کوچیکی مثل جاوا ۷ و پایتون ۳ خودش هماهنگ کردن زیادی رو می‌طلبه!(شاید خیلی از اجزا باید دوباره باز نویسی بشن)

آفلاین mojtabamalaekeh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #69 : 24 آبان 1391، 07:00 ق‌ظ »
سلام  :)
بعد از ۱۰ سال کار با ویندوز، بدون هیچ شناختی از این سیستم عامل، اومدم 12.10 رو نصب کردم (۶۴بیتی).
منظورم از اینجاست http://www.ubuntu.com/download/desktop
سرعت نمایش افکت های گرافیکی خیلی کمه. Dash Home که دیگه نگو. ماوس بریده ـ بریده حرکت میکنه توش  :'(
۱- به تجربه ی شما، برای شروع باید 12.04 نصب کنم؟
۲- چرا موقع دانلود، جلوی نسخه ی ۳۲ بیتی می نویسه «توصیه شده»؟ مگه نسخه ی سیستم عامل، با توجه به سخت افزارمون سِت باشه بهتر نیست؟

گرافیکم فکر کنم Geforce NX7100 باشه
« آخرین ویرایش: 24 آبان 1391، 07:14 ق‌ظ توسط mojtabamalaekeh »

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
« پاسخ #70 : 24 آبان 1391، 09:04 ق‌ظ »
فکر کنم گرافیک سیستمت را نصب کنی مشکل حل بشه
به اینترنت وصل بشو و تو قسمت software source تب addition driver را انتخاب کن و از اونجا درایور گرافیک را نصب کن
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #71 : 24 آبان 1391، 11:19 ق‌ظ »
بعد از ۱۰ سال کار با ویندوز، بدون هیچ شناختی از این سیستم عامل، اومدم 12.10 رو نصب کردم (۶۴بیتی).
سرعت نمایش افکت های گرافیکی خیلی کمه. Dash Home که دیگه نگو. ماوس بریده ـ بریده حرکت میکنه توش  :'(
۲- چرا موقع دانلود، جلوی نسخه ی ۳۲ بیتی می نویسه «توصیه شده»؟ مگه نسخه ی سیستم عامل، با توجه به سخت افزارمون سِت باشه بهتر نیست؟

سلام خوش اومدی!
خوشحالم که سالم اومدی و هاردت پاک نشده!(البته شایدم شده و واست مهم نیست)
فکر کنم جواب سوال دومتون این باشه!=همه که مثل شما سیستم ۶۴ بیت ساپورت ندارن که برادر من.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #72 : 24 آبان 1391، 03:24 ب‌ظ »

۱. نه. همین ۱۲.۱۰ بهتره. راه‌انداز کارت گرافیک رو نصب کن (اگه رایانه‌ات دو کارت گرافیکه نیست)
۲. چون نسخه‌ی ۳۲ روی همه‌ی رایانه‌ها کار می‌کنه، ولی ۶۴ نه! اگه رایانه‌ی شما ۶۴بیتی رو پشتیبانی می‌کنه خب باید همون ۶۴بیتی رو نصب کنی

آفلاین mojtabamalaekeh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #73 : 25 آبان 1391، 10:18 ق‌ظ »
خیلی ممنونم از آقا احمد و آقا مهدی و آقا دانیال به خاطر خوش آمد گویی و پاسخ گویی :)
انجمن باحالی دارین: دنبال دکمه‌ی تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعه‌ی آزادت کمک کن!
کاش هاردم پاک می شد که خاطره بشه ولی به انضمام ناشی بازی هام، خان پارتیشن بندی بدون هیجان رد شد  ](*,)
مدل گرافیک هم 7100GS بود که ازبس این روزا معادلات دیفرانسیل حل میکنم گفتم NX  :o
آره انگار نصب نیست. بلد نیستم مشخصات سیستمو بیارم ولی چندبار که اتفاقی دیدمش، زده بود Unknown

من Proprietary Tested رو زدم؛ نزدیک 70MB دانلود شد و بعد از نصب، سیستم پکید  :P

ولی خوشبختانه راست کلیک دسکتاپ کار می کرد و برگردوندمش رو همون گزینه ای که الان تو عکس انتخاب شده.
الان کدوم گزینه رو بزنم؟ بجز Proprietary Tested که قبلا امتحانش کردم.
داره بیشتر اذیت میکنه :( خراب شدن تصویر (حتی پنجره هایی که جدید باز می کنم) و هنگ کردن...
« آخرین ویرایش: 25 آبان 1391، 10:23 ق‌ظ توسط mojtabamalaekeh »

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
« پاسخ #74 : 25 آبان 1391، 10:39 ق‌ظ »
همین  Proprietary Tested نسخه تست شده است که توصیه شده نصب بشه.بعد نصب سیستم را رسیت کردی
گذینه سوم را نصب کن ببین اوضاع چطوره گزینه سوم جدیدتره و آپدیته ولی تست نشده
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê