انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: یادگیری برای یک نفر که با لینوکس آشنایی ندارد !  (دفعات بازدید: 840 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سجاد مقومی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
  • برای شروعی خوب و موفق هیچ وقت دیر نیست...
با سلام واحترام خدمت دوستان عزیز
بنده قصد مهاجرت از ویندوز به لینوکس رو دارم
هیچ گونه آشنایی با این سیستم عامل ندارم
یکسری کتاب و مقاله آماده خواندن دارم، ولی این کتاب ها و مقالات در مورد نسخه 10.4 از لینوکس هستند، حال آنکه دیشب نسخه 12.10 از لینوکس هم ارائه شد
خواستم بدونم ساختار یکی هست.یعنی من اگر کتاب آموزشی 10.4 رو بخونم ،واسه تمرین کردن و یادگیری لینوکس،لینوکس 12.10 گزینه خوبی هست و میتوانم از آن استفاده کنم؟
یا همان 10.4 را نصب کنم ؟

با تشکر فراوان
ممنون می شم اگر بنده رو راهنمایی کنید
ستایش مخصوص آنیست که کاستی هایم را می داند اما هم چنان دوستم دارد

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
سلام
ورودتون رو به انجمن و جمع کاربرای لینوکس خوش آمد میگم.
اول اینکه اونی که ۱۰.۰۴ اش رو شما در موردش خوندین و الان ۱۲.۱۰ اش اومده اوبونتو هست که یکی از صدها توزیع لینوکسه.
برای اینکه با توزیعهای دیگه آشنا بشین distrowatch.com رو ببینین.
اگر یه توزیع حاضر آماده میخواین که همین اوبونتو باشه ولی اول کار کلی کارا رو خودش کرده باشه پیشنهاد میکنم آریوس رو امتحان کنین که همین اوبونتوست با کلی نرم افزار و کدک و فونت اضافه.
ولی اگر میخواین خود اوبونتو رو نصب کنین که اینجوری البته بر دانش شما افزوده میشه چون در حین تنظیم کردنش چیزها یاد میگیرین پس آخرین نسخه رو دانلود و نصب کنین.برای راهنمایی هم به این مطلب در آزاد راه مراجعه کنین که خوب هست:http://azadrah.net/2012/04/azadrah-presents-ubuntu-for-beginners-guide/
http://azadrah.net/2012/04/ubuntu-has-been-installed-what-is-next/
والبته ویکی همین سایت: wiki.ubuntu.ir
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558

متاسفانه یکی از ایرادات شاید همینه باشه که ما منابع آموزشی که بصورت ساده و جامع برای افرادی که مایل به مهارجرت به ابونتو هستند توی انجمن نداریم (بصورت آماده و دسته بندی شده مثلا تو pdf) با وجود اینکه مطالب انجمن سطح کیفی خوبی داره.
و ما میطوانیم

آفلاین goonooz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 40
    • وبلاگ شخصی
لينوكس سخته
فردا هم امتحان دارم نمي دونم اصلا چي به چي هستش.
با سرعت اينترنت ايران هم كه اصلا جواب نميده سرعت من 128 هستش برنامه ها دير دانلود ميشن.
من تو وي ام وير زدم اوبونتو رو محيط گرافيكيش بالا نمياد بايد با stratx بالا بيارم.
رحلي داره اين ميشكل؟!
رو به پيشرفت، يعني دگرگوني، رو به تكامل، يعني دگرگوني هاي بسيار.
وينستون چرچيل

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
جواب سوالتون توی پست خودتون داده شده، نیازی نیست سوالتون رو پایین بقیه پست‌ها دوباره بیان کنید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من تو وي ام وير زدم اوبونتو رو محيط گرافيكيش بالا نمياد بايد با stratx بالا بيارم.
رحلي داره اين ميشكل؟!

این مشکل وی‌ام‌ویر است و راه‌حلش هم اینه که ازش استفاده نکنی. ویرچوال‌باکس جایگزین مناسب‌تریه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن