انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پسوند linux !!!  (دفعات بازدید: 2202 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
پسوند linux !!!
« : 02 آبان 1391، 02:28 ق‌ظ »
سلام.
من یه انتی ویروس از سایت نود۳۲ واسه اوبونتو دانلود کردم که پسوندش (linux) و موندم این دیگه چیه!کسی میتونه کمکم کنه؟

ممنون.
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
پاسخ : پسوند linux !!!
« پاسخ #1 : 02 آبان 1391، 03:39 ق‌ظ »
دوستان نصبش کردم.نصبش مثل فایل run انجام میشه فقط نمیدونم چرا اجرا نمیشه!

من تازه فهمیدم لا مذهب که میگن اینه ها پسوند واسش معنی نداره!دمت گرم اوبونتو

فقط اوبونتو

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #2 : 02 آبان 1391، 10:15 ق‌ظ »
ربطی به اوبونتو  و غیر اوبونتو نداره.
ساختار کلی لینوکس اینجوریه.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 03 آبان 1391، 03:42 ب‌ظ »
البته درست‌ترش اینه که بگیم در استاندارد پوزیکس چیزی به اسم پسوند اصلاً تعریف نشده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #4 : 03 آبان 1391، 04:14 ب‌ظ »
البته درست‌ترش اینه که بگیم در استاندارد پوزیکس چیزی به اسم پسوند اصلاً تعریف نشده

پوزیکس چیه برادر؟ :o!!!!

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
« پاسخ #5 : 03 آبان 1391، 06:47 ب‌ظ »
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #6 : 03 آبان 1391، 06:52 ب‌ظ »
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #7 : 03 آبان 1391، 08:20 ب‌ظ »
کلا در دنیای لینوکس های مشهور نباید در یک زندگی معمولی نیازی داشته باشین به دانلود یک برنامه از یک جا و بعد نصبش. همه چیز باید از منابع نصب بشه. اگر چیزی د رمنابع نیست دلیلی داره که نیست و فقط به درد گروه های خیلی خاص می خوره.

لینوکس هم نیازی به آنتی ویروس نداره مگر اینکه بخوای ویروس ویندوزها رو باهاش بکشی یا مثلا فایل سرور باشه که ویندوزها فایل هاشون رو بذارن روش و اینجور شرایط.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #8 : 04 آبان 1391، 11:29 ق‌ظ »
کلا در دنیای لینوکس های مشهور نباید در یک زندگی معمولی نیازی داشته باشین به دانلود یک برنامه از یک جا و بعد نصبش. همه چیز باید از منابع نصب بشه. اگر چیزی د رمنابع نیست دلیلی داره که نیست و فقط به درد گروه های خیلی خاص می خوره.

لینوکس هم نیازی به آنتی ویروس نداره مگر اینکه بخوای ویروس ویندوزها رو باهاش بکشی یا مثلا فایل سرور باشه که ویندوزها فایل هاشون رو بذارن روش و اینجور شرایط.

پس این بد افزار ها و تروجان ها رو اینایی که میگن واسه لینوکس اومده چجور از بین میره؟

آفلاین بابک بخشایش

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #9 : 04 آبان 1391، 12:35 ب‌ظ »

پس این بد افزار ها و تروجان ها رو اینایی که میگن واسه لینوکس اومده چجور از بین میره؟
دوست عزیز اگر نرم افزاری در یک منبع نباشد دلیلش این نیست که نباید نصب کرد، ولی خوب نرم افزار ها را از منابع معتبر نصب کردن باعث راحتی خیال می شود.
به نظرم clamav را نصب کنید برای آنتی ویرویس خوب هست.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #10 : 04 آبان 1391، 12:41 ب‌ظ »
لینوکس هیچ ویروسی نداره که بتونه در دنیای واقعی پخش بشه. تنها حالت نصب یک بدافزار در لینوکس هم دقیقا همینکاری است که بالا کردی: نصب کردن یک چیزی که نمی دونی چیه و از کجا اومده و اصلا داره چیکار می کنه از خارج از ریپوزیتوری.

یکسری هستن که از سر لج چون سیستم خودشون داره می گن لینوکس هم ویروس داره (:
یکسری هم هستن که خب چون با ویندوز بزرگ شدن فکر می کنن همه سیستم عامل ها حتما ویروس دارن و این حالت طبیعی دنیا است.
یکسری هم هستن که فکر می کنن اگر بگن لنیوکس هم ویروس داره حرفی خلاف جریان عمومی زدن که اکثرا ازش چیزی نشنیدن. این گروه اشاره می کنن به یکسری ویروس آزمایشگاهی که در دنیای واقعی لینوکس توان پخش شدن ندارن و فکر می کنن حرف خیلی خفنی زدن (:

البته مشخصه که می تونه گروه های دیگه هم باشه ولی من فعلا بیشتر از همه این سه تا رو دیدم.

لینوکس دردنیای واقعی ویروس نداره. معلومه که در سطح تئوری می شه برای هر چیزی ویروس نوشت ولی بحث اینه که آیا بر اساس معماری انتخابی در دنیای واقعی امکان پخش شدن یک ویروس وجود داره یا نه که در این دنیا اگر این عادت های ویندوزی نصب کردن هر چیزی از هر جایی و کپی پیست کردن هر دستوری و دادن دسترسی روت به هر اسکریپت دانلود شده ای از یک دراپ باکس رو بیخیال بشیم، محاله لینوکسمون ویروس بگیره.

دقت کنین که این بحث کاملا مستقل است از بحث حفره های امنیتی برنامه های مختلف.

در نهایت به تست هانی پات اشاره می کنم: یک سیستم تمیز رو به اینترنت وصل کنین و ببینین چقدر طول می کشه هک بشه / ویروس بگیره / ... من حاضرم با هر کس مدعی ویروس داشتن لینوکسه این شرط بندی رو بکنم (: یک ماه یک لینوکس رو به اینترنت متصل نگه می داریم ؛ اگر ویروسی شد، بدافزار «گرفت»، هک شد و ... اون برنده. در غیر اینصورت من‌ (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #11 : 04 آبان 1391، 01:26 ب‌ظ »
لینوکس هیچ ویروسی نداره که بتونه در دنیای واقعی پخش بشه. تنها حالت نصب یک بدافزار در لینوکس هم دقیقا همینکاری است که بالا کردی: نصب کردن یک چیزی که نمی دونی چیه و از کجا اومده و اصلا داره چیکار می کنه از خارج از ریپوزیتوری.

یکسری هم هستن که خب چون با ویندوز بزرگ شدن فکر می کنن همه سیستم عامل ها حتما ویروس دارن و این حالت طبیعی دنیا است.
یکسری هم هستن که فکر می کنن اگر بگن لنیوکس هم ویروس داره حرفی خلاف جریان عمومی زدن که اکثرا ازش چیزی نشنیدن. این گروه اشاره می کنن به یکسری ویروس آزمایشگاهی که در دنیای واقعی لینوکس توان پخش شدن ندارن و فکر می کنن حرف خیلی خفنی زدن (:

البته مشخصه که می تونه گروه های دیگه هم باشه ولی من فعلا بیشتر از همه این سه تا رو دیدم.

لینوکس دردنیای واقعی ویروس نداره. معلومه که در سطح تئوری می شه برای هر چیزی ویروس نوشت ولی بحث اینه که آیا بر اساس معماری انتخابی در دنیای واقعی امکان پخش شدن یک ویروس وجود داره یا نه که در این دنیا اگر این عادت های ویندوزی نصب کردن هر چیزی از هر جایی و کپی پیست کردن هر دستوری و دادن دسترسی روت به هر اسکریپت دانلود شده ای از یک دراپ باکس رو بیخیال بشیم، محاله لینوکسمون ویروس بگیره.

در نهایت به تست هانی پات اشاره می کنم: یک سیستم تمیز رو به اینترنت وصل کنین و ببینین چقدر طول می کشه هک بشه / ویروس بگیره / ... من حاضرم با هر کس مدعی ویروس داشتن لینوکسه این شرط بندی رو بکنم (: یک ماه یک لینوکس رو به اینترنت متصل نگه می داریم ؛ اگر ویروسی شد، بدافزار «گرفت»، هک شد و ... اون برنده. در غیر اینصورت من‌ (:
لپتاپ من ۲۴ ساعت وصله به اینترنت!خدایی فقط دیشب خاموش کردم اونم دستم خورد  ;D

آفلاین بابک بخشایش

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #12 : 04 آبان 1391، 03:03 ب‌ظ »

نصب کردن آنتی ویروس بر روی لینوکس فقط برای این نیست که لینوکس آلوده بشه یا نه! برای این هست که جلوی انتشار ویرویس هایی که بر روی سیستم عامل های دیگر ممکن هست عمل کنند نیز گرفته بشود، برای نمونه من یک میل سرور دارم و یک فایل سرور(سامبا) که هر دوشون هم از نسخه ابونتو سرور استفاده کردم و روی هر دو clamav نصب هست برای اینکه از این طرق کاربران ویندوزی که تو شبکه هستند نامه‍ها یا فایل‍های آلوده به ویروس  خواسته یا ناخواسته برای همدیگر ارسال نکنند.

و قطعا نصب هر نرم‍افزاری که معلوم نیست از کجا آمده و چکار می کند کار پرریسک و خطرناکی هست.