انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: از نظر بازار کار و درامد: برنامه نویسی وب ؟ ویندوز؟موبایل؟  (دفعات بازدید: 11933 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
سلام....
میدونم خیلی ها توی این فروم برنامه نویسی های حرفه ای هستند و میخوام از تجربیاتشون استفاده کنم...
چندسالی هست دارم توی C# ُ سرک میکشم کار با بانکها و گزارش گیری و... رو تقریبا بلدم..اما کار تجاری نداشنم
برای همین پیشنهاد میدین برای کار و کسب درآمد کدوم یکی از زمینه های برنامه نویسی بهتره وب ؟ ویندوز؟موبایل؟
چون میخوام از این به بعد روی یکی از این زمینه ها فوکوس کنم و کار رو تخصصی انجام بدم
« آخرین ویرایش: 02 آبان 1391، 05:45 ب‌ظ توسط Milandini »
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 334
  • I love my loneliness
بازار کار برای وب خیلی بیشتر از ویندوز هستش.

ولی میتونم بهت بگم که کار کردن توی وب خیلی سختتر از ویندوز هستش. چرا؟
چون خیلی گسترده هستش. مثلا شما برید برای مصاحبه ی استخدام خودتون میبینید چقدر سوال میپرسن، انتظار دارن همه چیز رو بلد باشید.
مثلا آگهی میدن php، ولی بری اونجا php, ajax, css, javascript و هزارتا چیز دیگه رو هم ازت میخوان که بلد باشی.

ولی برنامه نویسی ویندوزی به این اندازه گسترده نیستش، design pattern, c sharp, oop, sql رو بلد باشی معمولا کافی هستش.

ولی بازار کار برای ویندوز کمتر از وب هستش.

از نظر درامد هم اگه واسه خودت کار نکنی و حقوق بگیر باشی توی هیچ کدومشون پول نیست.
contact masoudk1990@yahoo.com

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
بازار کار برای وب خیلی بیشتر از ویندوز هستش.

ولی میتونم بهت بگم که کار کردن توی وب خیلی سختتر از ویندوز هستش. چرا؟
چون خیلی گسترده هستش. مثلا شما برید برای مصاحبه ی استخدام خودتون میبینید چقدر سوال میپرسن، انتظار دارن همه چیز رو بلد باشید.
مثلا آگهی میدن php، ولی بری اونجا php, ajax, css, javascript و هزارتا چیز دیگه رو هم ازت میخوان که بلد باشی.

ولی برنامه نویسی ویندوزی به این اندازه گسترده نیستش، design pattern, c sharp, oop, sql رو بلد باشی معمولا کافی هستش.

ولی بازار کار برای ویندوز کمتر از وب هستش.

از نظر درامد هم اگه واسه خودت کار نکنی و حقوق بگیر باشی توی هیچ کدومشون پول نیست.

ممنونم از نظرتون....
درسته وب دردسر به ظاهر بیشتره اما این تکنیک های حاشیه ای مثل css و ajax و js یادگرفتنش اونقدرها سخت نیست
اما ساخت یه app تحت ویندوز دنگ و فنگش  بیشتره و طاقت فرسا تره به نظر من....
یادداشت های یک روسونری

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
من قلبا برنامه نویسی رو خیلی دوست دارم ولی این طور که اطراف و اکناف می شنوم تو این مملکت هیچ آینده ایی نداره. :'( :'( :'(
نه میتونم ترکش کنم و نه می تونم به عنوان کار اصلی بهش نگاه کنم. :(

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
من قلبا برنامه نویسی رو خیلی دوست دارم ولی این طور که اطراف و اکناف می شنوم تو این مملکت هیچ آینده ایی نداره. :'( :'( :'(
خب ما که الان درسش رو میخونیم(مهندسی نرم افزار) باید چیکار کنیم؟
یادداشت های یک روسونری

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734

تا اونجایی که من آگهی استخدام برخی از شرکت ها و بانک ها رو دیدم برای کار با شبکه و سرورها استخدام می کنند.
البته باید سواد خوبی داشته باشی.

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *

تا اونجایی که من آگهی استخدام برخی از شرکت ها و بانک ها رو دیدم برای کار با شبکه و سرورها استخدام می کنند.

برای استخدامش باید از این مدارک سیسکو و مایکروسافت داشت یا نه؟
اصولا طرف باید چه مدرکی و چه توانایی برای اینجورکارها ( سرور و شبکه) داشت؟
یادداشت های یک روسونری

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب در حیطه‌ی برنامه نویسی و توسعه هفته‌ای چندتا درخواست برای توسعه‌دهنده‌ی وب PHP به من می‌رسه. جدیداً دیدم تک و توک هم برنامه‌نویس برای اندروید می‌خوان. ولی دوران برنامه‌های دسکتاپ تقریباً سر اومده دیگه. در سال دوسه تا بیش‌تر نمی‌بینم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734

برای استخدامش باید از این مدارک سیسکو و مایکروسافت داشت یا نه؟
اصولا طرف باید چه مدرکی و چه توانایی برای اینجورکارها ( سرور و شبکه) داشت؟

بهتره که داشته باشی در رزومه شما تاثیر داره و صد البته دانش شما(منظورم صرف مدرک نیست)کار بلد باشی.

مدارک مربوط به سرور های لینوکس و دوره ها و مدارک مایکروسافت و زبان انگلیسی خوب .

مثلا

http://www.rightel.ir/News/Details/7ce17a62-d769-42e3-8138-a04900b3c1c8

میتونی بری سایت ها ببینی توی چه زمینه هایی جذب نیرو می کنند البته جذب نیرو در تهران کمی سخت تر هست.