انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ۲ تا خواهش  (دفعات بازدید: 18217 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
پاسخ به: ۲ تا خواهش
« پاسخ #15 : 12 خرداد 1387، 06:03 ب‌ظ »
اگه واقعا خیلی برای شما ناراحت کنندست که دیگران ( یا حتی من ) در این انجمن توپ و بی عیب بیام یه سوال غیر اوبونتویی ولی اوپن سورس سوال کنم. مشکلی نیست. میتونیم اینجا دیگه سر نزنیم.
پس مدیران سایت هم در خط مشی ها و قوانین هم بنویسند که سوال کردن غیر اوبونتویی ممنوع. دیگه چه فرقی با سوال کردن از برنامه های ویندوزه؟
دوست عزیز مثل اینکه متوجه پیام من نشدی من کاملا با شما موافقم مطلب آخرم (اخراج) رو به طنز گفتم تا مدیر  ناراحت نشه

شرمنده. ولی خیلی جدی بود.  ;D

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #16 : 12 خرداد 1387، 09:09 ب‌ظ »
دوستان امیدوارم ناراحت نشین
بنظر من همین تعصب ها هستش(لباس.پیرهن) که نمیزاره سیستم عامل لینوکس پیشرفت کنه
خوب چی میشه تو این سایت قسمتی هم به (لینوکس) فدراکور اختصاص داده بشه
بعد میگن ماکروسافت با لینوکس لج هستش
خوب حق داره وقتی کاربرهای دو لینوکس همدیگه رو قبول ندارن .....
پیشنهاد من
کلا کسانی رو که سوالهای غیر اوبنتویی میپرسن  یا لینوکسهایی مانند زوزه یا فدورا را تبلیغ میکنن در اولین فرصت  مدیر سایت حذفشون کنه اول از همه کاریر Titan رو???

اصلا چه ربطی به مایکروسافت داشت؟من نه با کاربرای لینوکسی‌های دیگه لج دارم و با خیلی‌های دیگه که غیر اوبونتویی هستن دوستم!من میگم این که سایت اوبونتو هست چه دلیل داره که برای مثلا فدورا انجمن دیگه‌ای باز بشه.اینجا مگه www.ubuntu.ir نیست.من نمیدونم شاید مدیران در این زمینه بهتر تصمیم بگیرند.من نظر خودمو گفتم.ولی اشکالی نداره که سوالاتی که در کل لینوکس‌ها مشترک هست بپرسن چون ما به فرض می‌گیریم یارو اوبونتو کار می‌کنه! ;)

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
« پاسخ #17 : 12 خرداد 1387، 09:16 ب‌ظ »
با این حرفت موافقم(تصمیم گیری به عهده مدیر سایت)

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
« پاسخ #18 : 13 خرداد 1387، 05:14 ق‌ظ »
اگه واقعا خیلی برای شما ناراحت کنندست که دیگران ( یا حتی من ) در این انجمن توپ و بی عیب بیام یه سوال غیر اوبونتویی ولی اوپن سورس سوال کنم. مشکلی نیست. میتونیم اینجا دیگه سر نزنیم.
پس مدیران سایت هم در خط مشی ها و قوانین هم بنویسند که سوال کردن غیر اوبونتویی ممنوع. دیگه چه فرقی با سوال کردن از برنامه های ویندوزه؟
دوست عزیز مثل اینکه متوجه پیام من نشدی من کاملا با شما موافقم مطلب آخرم (اخراج) رو به طنز گفتم تا مدیر  ناراحت نشه
آخه دیروز تایپک مودم آقای x رو قفل کردن

بخاطر این قفل کردند که بر خلاف قوانین کپی رایت و قوانین انجمن و اوپن سورس بود و نه بخاطر اینکه  درایور یه سخت افزار تو یه دیستروی دیگه رو معرفی کرده
مگه همین دوستمون نحوه ی نصب کارت گرافیکی رو  توی فدورا توضیح ندادند؟  مگه کسی با ایشون کاری داشت؟
قضیه رو درست متوجه بشید بعد انتقاد کنید ;)

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
« پاسخ #19 : 13 خرداد 1387، 05:27 ق‌ظ »

بخاطر این قفل کردند که بر خلاف قوانین کپی رایت و قوانین انجمن و اوپن سورس بود و نه بخاطر اینکه  درایور یه سخت افزار تو یه دیستروی دیگه رو معرفی کرده
مگه همین دوستمون نحوه ی نصب کارت گرافیکی رو  توی فدورا توضیح ندادند؟  مگه کسی با ایشون کاری داشت؟
درسته ولی دوست عزیز اون فایلی رو که ایشون معرفی میکردند بیشتر کاربرها بهش احتیاج داشتن مثل خود من(میشد برای یکبار استثنا باشه) :'( :'(

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #20 : 13 خرداد 1387، 08:48 ق‌ظ »

درسته ولی دوست عزیز اون فایلی رو که ایشون معرفی میکردند بیشتر کاربرها بهش احتیاج داشتن مثل خود من(میشد برای یکبار استثنا باشه) :'( :'(
چرا استثنا باشه ؟

فکر نمی کنید اینجا همه در یه سطح هستن و کسی نسبت به دیگری توی عمل کردن به قوانین برتری نداره ؟

هممون وظیفمونه عمل کنیم . احترام بگذاریم

من دلیل این بحث ها رو نمی فهممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
شما وقتی عضو یه گروه می شید، اون گروه رو با قوانینش پذیرفتید.... به همین راحتییییییییییییی
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #21 : 13 خرداد 1387، 10:08 ق‌ظ »
اینجا چرا بحثه .
من از اقا مهدی و موهی خواهش کردم . چرا بعضی ها پا برهنه می دون وسط بازی .
مگه از شما خواهش شده

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #22 : 13 خرداد 1387، 10:16 ق‌ظ »
اینجا چرا بحثه .
من از اقا مهدی و موهی خواهش کردم . چرا بعضی ها پا برهنه می دون وسط بازی .
مگه از شما خواهش شده
دوست من فروم برای همه کاربران هستش. همه حق دارن نظر بدن ، مثل شما که نظرتو گفتی.
چه خوب هم میشد اگر مودبانه‌تر صحبت میکردید.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 13 خرداد 1387، 10:19 ق‌ظ »
ببخشید sorena عزیز . من بی ادبی نکردم . ولی از رفتار تند بعضی ها خونم به جوش می اد

فرهاد فرامرزی

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #24 : 13 خرداد 1387، 10:23 ق‌ظ »
ببخشید sorena عزیز . من بی ادبی نکردم . ولی از رفتار تند بعضی ها خونم به جوش می اد
شما از رفتار تند بعضی ها خونت به جوش میاد ، بعد شما هم یک رفتار تند از خودت نشون میدی.....
فکر نکنم نتیجه‌ای داشته باشه
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 13 خرداد 1387، 10:27 ق‌ظ »
چشم من دیگه هیچی نمی گم . فقط به خاطر گل روی شما
خوبه؟ :-X

فرهاد فرامرزی

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #26 : 14 خرداد 1387، 01:17 ب‌ظ »

حس می کنم اینجا انجمن اوبونتو است و بس........

و باز هم حس می کنم که باید انجمن اوبونتو بمونه و بس....
حس شما اشتباه است. اینجا از انجمن بین المللی اوبونتو که دیگه بزرگتر نیست. اونا هم می تونستند بگن فقط اوبنتو در حالی که حتی به نوع کاربر هم اهمیت می دهند یعنی انجمن کاربران اپل دارند چه برسه به توزیع های دیگر. در کل به نظر من این انجمن از اینکه شاخه های گوناگون داشته باشه می ترسه و شلوغی رو بهانه قرار داده و گرنه آن زمانی که از من خواسته شد برم و انجمن بین المللی رو ببینم و نظر م رو بگم کردم و گفتم اما توجهی نشد. البته خیلی هم مهم نیست من جواب ۹۹۹ در صد از سوالاتم رو در اون انجمن پیدا می کنم نه اینجا.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 14 خرداد 1387، 01:24 ب‌ظ »
Titan عزیز با فدورا کاملا موافقم و اون رو از بهترین های لینوکس می دونم. حیف که دانش کافی برای استفاده از اون رو ندارم  :(
-------

lomion

• مهمان
« پاسخ #28 : 14 خرداد 1387، 02:16 ب‌ظ »
‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍
حس شما اشتباه است. اینجا از انجمن بین المللی اوبونتو که دیگه بزرگتر نیست. اونا هم می تونستند بگن فقط اوبنتو در حالی که حتی به نوع کاربر هم اهمیت می دهند یعنی انجمن کاربران اپل دارند چه برسه به توزیع های دیگر. در کل به نظر من این انجمن از اینکه شاخه های گوناگون داشته باشه می ترسه و شلوغی رو بهانه قرار داده و گرنه آن زمانی که از من خواسته شد برم و انجمن بین المللی رو ببینم و نظر م رو بگم کردم و گفتم اما توجهی نشد. البته خیلی هم مهم نیست من جواب ۹۹۹ در صد از سوالاتم رو در اون انجمن پیدا می کنم نه اینجا.
فکر می‌کنم انجمن اپل توی اوبونو یه چیز دیگه هست. اون انجمن به کسایی اختصاص داره که اوبونتو رو روی اپل نصب می‌کنن. چون سخت افزارشون ویژه هست و معماری خاص خودش رو داره. بحث ترس از بزرگ شدن نیست، بحث تمرکز هست روی یک توزیع خاص که اوبونتو باشه. و راهنماها و تلاشها حول این توزیع انجام میشه.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 14 خرداد 1387، 05:01 ب‌ظ »
‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍
فکر می‌کنم انجمن اپل توی اوبونو یه چیز دیگه هست. اون انجمن به کسایی اختصاص داره که اوبونتو رو روی اپل نصب می‌کنن. چون سخت افزارشون ویژه هست و معماری خاص خودش رو داره. بحث ترس از بزرگ شدن نیست، بحث تمرکز هست روی یک توزیع خاص که اوبونتو باشه. و راهنماها و تلاشها حول این توزیع انجام میشه.
در مورد اپل من هم چیزی غیر از این که شما گفتید عرض نکردم. پس چیز دیگری نیست. اگر توجه خاص قراره بشه روی یک توزیع پس لطفا یه نگاهی به طرز سازمان دهی اوبونتو بین الملل بندازید حد اقل نوع چیدمان انجمن ها و تعداد اونها و زیر شاخه ها رو به عنوان یه الگو مد نظر قرار بدین. انجمن کنونی ایران بسیار نسنجیده سازمان یافته است.
-------