انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور می تونم تویه Ubuntu فارسی بنویسم؟(حل شد)  (دفعات بازدید: 6056 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sec Expert

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
  • Language is a prison, God is free.
سلام دوستان من یه کسی بودم که تویه ویندوز برای خودم خدایی میکردم و بینه دوستان و آشنایان به یه حرفه ای معروف بودم اما از وقتی که در حاله کوچ به دنیای اوبونتو شدم پر و مرم ریخته گیج شدم هیچی نمی فهمم؟! ](*,)....خلاصه اینکه تازه به هزار بدبختی اوبونتو رو نصب کردم قسمت مربوط به فارسی نویسی در ویکی رو هم خوندم اما چیزی حالیم نشد میشه یه نفر مراحله نصب زبان شیرین فارسی(یا به عبارت بهتر پارسی) رو پله به پله اینجا بگه که هم من مشکلم حل بشه هم سایر تازه کارهایی که مثل من تازه اسم اوبونتو رو شنیدن بی بهره نمونن ;) با تشکر یه علاقمند به یادگیریه اوبونتو \\:D/
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1387، 08:39 ق‌ظ توسط Sec Expert »
God helps those who help themselves

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900

آفلاین Sec Expert

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: چطور می تونم تویه Ubuntu فارسی بنویسم؟
« پاسخ #2 : 07 خرداد 1387، 11:42 ق‌ظ »
من که گفتم ویکی رو خوندم :o اما متاسفانه مبتدی ننوشته من اصلا" نمی دونم مخزنی که اینجا گفته چیه..... :'( ](*,) \\:D/

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog
« پاسخ #4 : 07 خرداد 1387، 03:42 ب‌ظ »
من که گفتم ویکی رو خوندم :o اما متاسفانه مبتدی ننوشته من اصلا" نمی دونم مخزنی که اینجا گفته چیه..... :'( ](*,) \\:D/

یعنی چی؟! آخه از این ساده تر که در Wiki توضیح داده شده؟ اگر شما اون رو متوجه نشید قول میدم بقیه رو هم متوجه نخواهید شد! کافی هست تمام مراحل رو کامل و با دقت بخونید و دستورات رو در Terminal وارد کنید... همین! فکر نمیکنم کار سختی باشه.
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!

آفلاین belendax

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #5 : 07 خرداد 1387، 04:47 ب‌ظ »
برید به بخش system / preferences / keyboard   . بعد تو صفحه keyboard preferences   از اون بالا تب layouts رو انتخاب کنید . دکمه add رو بزنید و از قسمت layouts , کشور iran ر. انتخاب کنید . بعد ok کنید . برای change کردن زبان هم توسط کلیدهای کیبورد می تونید دکمه layout option رو بزنید و از قسمت layout switching کلیدهایی رو که با فشار دادن اونها می خواین زبانتون تغییر کنه رو انتخاب کنید .

آفلاین Sec Expert

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 07 خرداد 1387، 10:15 ب‌ظ »
برید به بخش system / preferences / keyboard   . بعد تو صفحه keyboard preferences   از اون بالا تب layouts رو انتخاب کنید . دکمه add رو بزنید و از قسمت layouts , کشور iran ر. انتخاب کنید . بعد ok کنید . برای change کردن زبان هم توسط کلیدهای کیبورد می تونید دکمه layout option رو بزنید و از قسمت layout switching کلیدهایی رو که با فشار دادن اونها می خواین زبانتون تغییر کنه رو انتخاب کنید .

سلام دوستم باور نمی کنم راهنماییه شما کارساز بود من الان می تونم با اوبونتو فارسی بنویسم :P اما هنوز نمی دونم با چه دکمه ای میشه بین زبان ها سویچ کرد :oops: کاشکی بیشتر توضیح می دادید چطوری میشه با Alt+ُShift مثله ویندوز زبان رو عوض کرد. ممنون مهربان ;)

آفلاین Sec Expert

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 07 خرداد 1387، 10:22 ب‌ظ »

یعنی چی؟! آخه از این ساده تر که در Wiki توضیح داده شده؟ اگر شما اون رو متوجه نشید قول میدم بقیه رو هم متوجه نخواهید شد! کافی هست تمام مراحل رو کامل و با دقت بخونید و دستورات رو در Terminal وارد کنید... همین! فکر نمیکنم کار سختی باشه.

بابا یکی مبتدی باشه باید بمیره ببینید الان این دوستمون توضیحی داد که مشکله من حل شد الان می تونم فارسی بنویسم ولی آخه کجایه این چیزی که این دوستمون گفت تویه ویکی نوشته بود صد درصد ویکی رو دوستانی می نویسند که قصد گسترش open source رو دارند اما باور کنید برایه من جواب نداد البته دستوری که تویه ویکی نوشته بود رو اجرا کردم که این error ای داد که بعدا" خروجیش رو می ذارم اینجا به هر حال Good Luck  :)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #8 : 08 خرداد 1387، 08:12 ب‌ظ »

سلام دوستم باور نمی کنم راهنماییه شما کارساز بود من الان می تونم با اوبونتو فارسی بنویسم :P اما هنوز نمی دونم با چه دکمه ای میشه بین زبان ها سویچ کرد :oops: کاشکی بیشتر توضیح می دادید چطوری میشه با Alt+ُShift مثله ویندوز زبان رو عوض کرد. ممنون مهربان ;)
اگر از ورژن ۷٫۱۰ اوبونتو استفاده می کنید، برای تعیین کلید های تعویض زبان به مسیر system > preferences > keyboard برید و به سربرگ سوم برید و از قسمت group shift/lock behavior تمام گزینه ها رو (اگه تیک دار هستند) بردارین و گزینه alt+shift change's group رو انتخاب کنید.
در اوبونتوی ۸٫۰۴ این قسمت layout option در پایین همون قسمتی هست که کیبورد فارسی رو اضافه کردین.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Sec Expert

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 09 خرداد 1387، 07:22 ق‌ظ »

اگر از ورژن ۷٫۱۰ اوبونتو استفاده می کنید، برای تعیین کلید های تعویض زبان به مسیر system > preferences > keyboard برید و به سربرگ سوم برید و از قسمت group shift/lock behavior تمام گزینه ها رو (اگه تیک دار هستند) بردارین و گزینه alt+shift change's group رو انتخاب کنید.
در اوبونتوی ۸٫۰۴ این قسمت layout option در پایین همون قسمتی هست که کیبورد فارسی رو اضافه کردین.

دست شما درد نکنه مشکلم بعد از چند روز حل شد واقعا که شایسته ی امتیاز مثبت هستید

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #10 : 09 خرداد 1387، 11:57 ق‌ظ »
اختیار داری دوست عزیز :) شکر خدا که مشکلتون حل شد. توی انجمن یه رسمی داریم که وقتی مشکلی حل می شه، عنوان پست رو ویرایش می کنیم و یه کلمه {حل شد} به انتهای عنوان اون اضافه می کنیم تا اگه دوستان دیگه‌ای هم این مشکل رو داشتن بدونن چطوری میتونن مشکلشون رو حل کنن.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین ebrahime

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
پاسخ به: چطور می تونم تویه Ubuntu فارسی بنویسم؟(حل شد)
« پاسخ #11 : 06 فروردین 1389، 05:50 ب‌ظ »
ممنونم منم تازه کار هستم و این مشکل رو داشتم.

:popcorn:

آفلاین samaneh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
پاسخ به: چطور می تونم تویه Ubuntu فارسی بنویسم؟(حل
« پاسخ #12 : 10 فروردین 1389، 03:26 ب‌ظ »
منم تازه کار هستم این کارو انجام دادم خیلی مفید بود از همگی ممنونم
« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1389، 03:47 ب‌ظ توسط samaneh »