انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: Torrnet چیست و نحوه ی دانلود فایل از آن  (دفعات بازدید: 34988 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
پاسخ به: Torrnet چیست و نحوه ی دانلود فایل از آن
« پاسخ #45 : 01 بهمن 1387، 01:14 ب‌ظ »
خوب حتما seed نداری یا همشون leacher تشریف دارن . قبل از دریافت فایل تورنت به تعداد seed ها توجه کن.

سلام

نه عزیزم قبلا مقاله را خوندم seed دارم و میزان آپلودم هم نامحدود کردم ولی جواب نگرفتم. این در حالی است که قبلا آپلودم را محدود می کردم و هیچ seed هم نداشتم و همه اش به قول شما leacher تشریف داشتم و دانلودم روی 40 بود از وقتی که اوبنتوم را عوض کردم و بجای بیت تورنت از transmission استفاده کردم اینطور شده ولی این دلیل نمیشه که سرعتم بیاد پایین ](*,) ](*,)
خیلی ناراحتم اگه کسی می تونه راهنمایی کنه خیلی ممنون می شم

موفق باشید

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
« پاسخ #46 : 01 بهمن 1387، 01:15 ب‌ظ »
خوب حتما seed نداری یا همشون leacher تشریف دارن . قبل از دریافت فایل تورنت به تعداد seed ها توجه کن.

سلام

نه عزیزم قبلا مقاله را خوندم seed دارم و میزان آپلودم هم نامحدود کردم ولی جواب نگرفتم. این در حالی است که قبلا آپلودم را محدود می کردم و هیچ seed هم نداشتم و همه اش به قول شما leacher تشریف داشتم و دانلودم روی 40 بود از وقتی که اوبنتوم را عوض کردم و بجای بیت تورنت از transmission استفاده کردم اینطور شده ولی این دلیل نمیشه که سرعتم بیاد پایین ](*,) ](*,)
خیلی ناراحتم اگه کسی می تونه راهنمایی کنه خیلی ممنون می شم

موفق باشید

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #47 : 03 بهمن 1387، 10:18 ب‌ظ »
من تو SUSE از Monsoon استفاده میکنم...فکر کنم تو مخازن ubuntu هم باشه
اگه فکر میکنی مشکل از transmission هستش میتونی با اون یا ktorrent امتحان کنی

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #48 : 04 بهمن 1387، 02:31 ق‌ظ »
من که با transmission مشکلی ندارم الان دارم 30kBps  از تورنت می‌گیرم با adsl 256 ... مشکل باید از جای دیگه باشه . خوب لینک تورنتت رو بده امتحان کنیم .

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« آخرین ویرایش: 21 بهمن 1387، 06:14 ب‌ظ توسط Thunderb_ird »

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
« پاسخ #50 : 04 اسفند 1387، 10:39 ب‌ظ »

که سایت demonoid دیتابیس خیلی خوبی داره با این تفاوت که برای عضو شدن باید یک نفر که عضوه برای شما key بفرسته که اگه کسی خواست بگه من براش میفرستم...

فقط یک نکته برای کسانیکه محدودیت در حجم دانلود دارن یا اینکه نمیخوان سرعت اینترنتشون زیاد گرفته بشه  اینکه میتونن از طریق این نرم افزارها سرعت دانلود و آپلود فایلهای تورنت رو محدود کنن .... (مواظب باشین با آپلود زیاد محدودیت دانلودتون رو یک روزه تموم نکنین (این اشتباهی بود که من قبلا انجام دادم :lolflag:))

شاد باشید... :)

دوستان سلام
میشه یه دعوتنامه هم برای من بفرستید
firethumbs@gmail.com
ممنون
« آخرین ویرایش: 05 اسفند 1387، 11:00 ق‌ظ توسط firethumbs »

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #51 : 05 اسفند 1387، 10:15 ق‌ظ »
ممنون:D
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *

که سایت demonoid دیتابیس خیلی خوبی داره با این تفاوت که برای عضو شدن باید یک نفر که عضوه برای شما key بفرسته که اگه کسی خواست بگه من براش میفرستم...

فقط یک نکته برای کسانیکه محدودیت در حجم دانلود دارن یا اینکه نمیخوان سرعت اینترنتشون زیاد گرفته بشه  اینکه میتونن از طریق این نرم افزارها سرعت دانلود و آپلود فایلهای تورنت رو محدود کنن .... (مواظب باشین با آپلود زیاد محدودیت دانلودتون رو یک روزه تموم نکنین (این اشتباهی بود که من قبلا انجام دادم :lolflag:))

شاد باشید... :)

دوستان سلام
میشه یه دعوتنامه هم برای من بفرستید
firethumbs@gmail.com
ممنون

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
« پاسخ #53 : 06 اسفند 1387، 07:10 ب‌ظ »
دوستان سلام

اقا كسي نبود يه دعوتنامه هم براي من بفرسته ](*,) :'(
هيششششششششششششششششششكي منو دوست نداره  :'( :'(

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
« پاسخ #54 : 14 خرداد 1388، 05:43 ق‌ظ »
بنام خدا

معمولا یک درخواست برای عمل Reseed با تعهدی همراه است مبنی بر اینکه بعد از دان لود کامل فایل، فرد درخواست کننده باید برای مدت زمان مشخصی به منظور افزودن طول عمر به فایل تورنت به عنوان یک Seed عمل کند.

دوستان سلام
چند تا سوال كوچيك
1-چگونه مي توان فهميد كه درخواست ما reseed است(درحين يا بعد از دانلود)
2-چگونه براي فرد درخواست كننده اين مدت زمان مشخص تعيين مي شود
3-آيا يك فرد مي تواند پايبند به اين مدت زمان مشخص براي seed بودن نباشد(بخاطر محدوديت ترافيك دانلود).
4- من يك فيلم را بصورت كامل دانلود كردم. و بعد به library من اضافه شدكه بعنوان يك seed باشم. تا موقعي كه اين فايل در كتابخانه نرم افزار تورنتم بود(vuze) مشكلي نداشتم ولي بخاطر محدوديت ترافيك موقعي كه آن را از كتابخانه نرم افزار مديريت تورنتم پاك كردم ديگه فايل را برام باز نمي كرد.چرا؟

ممنون
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1388، 05:45 ق‌ظ توسط firethumbs »

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
« پاسخ #55 : 14 خرداد 1388، 05:46 ق‌ظ »
آيا ممكن است كه من متعهد seed شده باشم و بخاطر اينكه به تعهدم پايبند نبودم فايل خراب شده باشه؟

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
بنام خدا

معمولا یک درخواست برای عمل Reseed با تعهدی همراه است مبنی بر اینکه بعد از دان لود کامل فایل، فرد درخواست کننده باید برای مدت زمان مشخصی به منظور افزودن طول عمر به فایل تورنت به عنوان یک Seed عمل کند.

دوستان سلام
چند تا سوال كوچيك
1-چگونه مي توان فهميد كه درخواست ما reseed است(درحين يا بعد از دانلود)
2-چگونه براي فرد درخواست كننده اين مدت زمان مشخص تعيين مي شود
3-آيا يك فرد مي تواند پايبند به اين مدت زمان مشخص براي seed بودن نباشد(بخاطر محدوديت ترافيك دانلود).
4- من يك فيلم را بصورت كامل دانلود كردم. و بعد به library من اضافه شدكه بعنوان يك seed باشم. تا موقعي كه اين فايل در كتابخانه نرم افزار تورنتم بود(vuze) مشكلي نداشتم ولي بخاطر محدوديت ترافيك موقعي كه آن را از كتابخانه نرم افزار مديريت تورنتم پاك كردم ديگه فايل را برام باز نمي كرد.چرا؟

ممنون

سلام

تا اونجائی که میدونم

1 - درخواست ری سید در فرومها و جوامع تورنت مطرح میشه ( مثلا دمونید ) اونجا هم شما از روی آی پی شناسائی میشید

2- احتمالا با قوانین همون فروم

3- قوانین این گونه فرومها این مطالب رو مشخص میکنه . ممکنه عضویت شما در اون فروم باطل بشه

4- معمولا خودم بلافاصله بعد از اتمام فایل رو از سید پاک میکنم و تا حالا به یه همچین موردی بر خورد نکردم

موفق باشید

آفلاین mgkhafan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #57 : 25 تیر 1390، 02:20 ب‌ظ »
سلام می خواستم بدونم یکی بهم گفت اگه بری با تورنت با ای پی یه سور مثلا با وی پی ... اون سرور کانکت بشی و با تورنت دانلود کنی ای پی اون سرور از طریق دیتا بیس بسته می شه ؟؟ این قضیه اش چیه ؟

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پاسخ : Torrnet چیست و نحوه ی دانلود فایل از آن
« پاسخ #58 : 25 بهمن 1391، 11:43 ب‌ظ »
torrent یا سیل (جریان شدید) : این اصطلاح معمولا به فایل متادیتای کوچکی گفته می‌شود که از وب سرور(web server) با پسوند .torrent در یافت می‌‌کنیم
فایل رو به وسیله نرم افزار دانلود تورنت (مثل Utorrent) به یه تک فایل .torrent تبدیل میکنیم سپس داخل یکی از سایتهای معرفی تورنت مثل Demonoid آپلود میکنیم ولی برای بیشتر شدن سیدر ها باید کامل بذاری آپلود بشه تا به تدریج فایل پایدار بشه
1. فایل torrent. رو باید روی «سایت معرفی تورنت» آپلود کنیم یا خود فایل رو؟
2. فایل torrent. رو با نرم افزارهای دانلود تورنت میشه ساخت؟ برای ردیف tracker تو عکس زیر چی باید بنویسیم (عکس برای نرم افزار ترنزمیشنه: منوی فایل > new)

3. اگر من یک فایل رو به عنوان اولین نفر به اشتراک بگذارم، و یکی یا چندنفر به من وصل بشن و شروع بکنند به دانلود، از کجا بفهمم که حداقل یکی از اون ها کل فایل رو داره، که اگر خواستم ارتباط اینترنتیم رو قطع کنم یا دیگه seed نباشم، برای افراد دیگه مشکل پیش نیاد؟
4. با روش تورنت می تونیم با فقط یک یا دو دوستمون (بدون استفاده از سایتهای معرفی تورنت) اطلاعات و فایلهامون رو با توزنت رد و بدل کنیم؟

Swarm یا گروه و دسته : به گروهی از ماشین ها گفته می‌شود که به طور مشترک و جمعی برای یک فایل خاص به یکدیگر متصل هستند. برای مثال اگر یک کلاینت BitTorrent را راه اندازی کنیم و به ما بگوید که به 10 Peer و 3 Seed متصل هستیم، Swarm شامل کامپیوتر ما و 13 نفر دیگر است.
Tracker یا ردیاب : سروری ست در اینترنت که فعالیت های کلاینت های BitTorrent را هماهنگ می‌‌کند. هنگامی که تورنتی را باز می‌‌کنیم، ماشین ما با Tracker ارتباط برقرار می‌‌کند
این دسترسی tracker و swarm به هارد سیستمی که فایل رو با هاش به اشتراک گذاشتیم، خطرات هک و مشکلات امنیتی برامون ایجاد نمی کنه؟

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
پاسخ : Torrnet چیست و نحوه ی دانلود فایل از آن
« پاسخ #59 : 26 بهمن 1391، 12:15 ق‌ظ »
نقل‌قول
1. فایل torrent. رو باید روی «سایت معرفی تورنت» آپلود کنیم یا خود فایل رو؟
فایل تورنت رو
نقل‌قول
2. فایل torrent. رو با نرم افزارهای دانلود تورنت میشه ساخت؟ برای ردیف tracker تو عکس زیر چی باید بنویسیم (عکس برای نرم افزار ترنزمیشنه: منوی فایل > new)
اگر اون تراکر بخش آپلود ( بارگزاری ) داشته باشه و شما هم دسترسی داشته باشی هنگام بارگزاری خودش بهت میگه مثلا تراکر ما اینه :
http://tracker.bedard_nakhorha.com:2595/announce
نقل‌قول
3. اگر من یک فایل رو به عنوان اولین نفر به اشتراک بگذارم، و یکی یا چندنفر به من وصل بشن و شروع بکنند به دانلود، از کجا بفهمم که حداقل یکی از اون ها کل فایل رو داره، که اگر خواستم ارتباط اینترنتیم رو قطع کنم یا دیگه seed نباشم، برای افراد دیگه مشکل پیش نیاد؟
اگر یکیشون 100 درسد بگیره خیر مشکلی نداره . تو بخش peers ببین

نقل‌قول
این دسترسی tracker و swarm به هارد سیستمی که فایل رو با هاش به اشتراک گذاشتیم، خطرات هک و مشکلات امنیتی برامون ایجاد نمی کنه؟
خیر