torrent یا سیل (جریان شدید) : این اصطلاح معمولا به فایل متادیتای کوچکی گفته میشود که از وب سرور(web server) با پسوند .torrent در یافت میکنیم
فایل رو به وسیله نرم افزار دانلود تورنت (مثل Utorrent) به یه تک فایل .torrent تبدیل میکنیم سپس داخل یکی از سایتهای معرفی تورنت مثل Demonoid آپلود میکنیم ولی برای بیشتر شدن سیدر ها باید کامل بذاری آپلود بشه تا به تدریج فایل پایدار بشه
1. فایل torrent. رو باید روی «سایت معرفی تورنت» آپلود کنیم یا خود فایل رو؟
2. فایل torrent. رو با نرم افزارهای دانلود تورنت میشه ساخت؟ برای ردیف tracker تو عکس زیر چی باید بنویسیم (عکس برای نرم افزار ترنزمیشنه: منوی فایل > new)
3. اگر من یک فایل رو به عنوان اولین نفر به اشتراک بگذارم، و یکی یا چندنفر به من وصل بشن و شروع بکنند به دانلود، از کجا بفهمم که حداقل یکی از اون ها کل فایل رو داره، که اگر خواستم ارتباط اینترنتیم رو قطع کنم یا دیگه seed نباشم، برای افراد دیگه مشکل پیش نیاد؟
4. با روش تورنت می تونیم با فقط یک یا دو دوستمون (بدون استفاده از سایتهای معرفی تورنت) اطلاعات و فایلهامون رو با توزنت رد و بدل کنیم؟
Swarm یا گروه و دسته : به گروهی از ماشین ها گفته میشود که به طور مشترک و جمعی برای یک فایل خاص به یکدیگر متصل هستند. برای مثال اگر یک کلاینت BitTorrent را راه اندازی کنیم و به ما بگوید که به 10 Peer و 3 Seed متصل هستیم، Swarm شامل کامپیوتر ما و 13 نفر دیگر است.
Tracker یا ردیاب : سروری ست در اینترنت که فعالیت های کلاینت های BitTorrent را هماهنگ میکند. هنگامی که تورنتی را باز میکنیم، ماشین ما با Tracker ارتباط برقرار میکند
این دسترسی tracker و swarm به هارد سیستمی که فایل رو با هاش به اشتراک گذاشتیم، خطرات هک و مشکلات امنیتی برامون ایجاد نمی کنه؟