با تشکر از آقا مهدی با این پست عالی....
با اجازه از اساتید در حد اطلاعات و تجربه ای که دارم به سوالات پاسخ میدم....
ولی نتونستم ازشاون فایلی رو که می خوام دانلود کنم
میشه یه کم کاربردی تر بگین ؟
از طریق سایتهایی که مهدی جان معرفی کردن یا سایتهای دیگه عمل جستجو رو انجام بدین....بعنوان مثال ما عبارت Ubuntu 8.04 رو در سایت "
www.torrentz.com"جستجو میکنیم....نتیجه حاصل رو در
اینجا میبینی...حالا بر اساس نیاز یکی از گزینه ها رو انتخاب میکنیم که بعد از کلیک روی گزینه مورد نظر
لیست چندتا سایت رو برای ما میاره که میتونیم از هر کدوم از این سایتها فایل torrent. رو دانلود کنیم (که فایل کم حجمی هم هست)....بعد از دانلود کافیه که اون فایل رو با یک نرم افزار مثل uTorrent یا Bit Torrent یا Azureus باز کنیم...دانلود شروع میشه....
اونی که فایل رو داریم ازش دانلود میکنیم یک نفره ؟منظورم اینه که همون لحظه اون داره فایل رو به ما میده؟باز منظورم اینه که اون فایل روی سرور نیست؟
نه...فایل ما روی سرور نیست و ما داریم از یک یا چند نفر که قسمتهایی از فایل رو که اونا دارن و ما نداریم فایل مورد نظر رو دانلود میکنیم و همینطور عمل آپلود رو انجام میدیم....
.سرعت دانلود من حدودا 13-15 است.با اون چند میشه؟
سرعت به چند عامل خیلی بستگی داره...عواملی مثل تعداد seeder ها که هر چه بیشتر باشن سرعت بالاتر میره...یا عاملی مثل مقدار آپلود هم در سرعت دانلود تاثیر گذاره (منظور اینه که هر چه بیشتر آپلود کنیم سرعت دانلود بالاتری داریم)...
دو تا سایت خوب دیگه هم برای فایل های تورنت میشناسم.....
که سایت demonoid دیتابیس خیلی خوبی داره با این تفاوت که برای عضو شدن باید یک نفر که عضوه برای شما key بفرسته که اگه کسی خواست بگه من براش میفرستم...
فقط یک نکته برای کسانیکه محدودیت در حجم دانلود دارن یا اینکه نمیخوان سرعت اینترنتشون زیاد گرفته بشه اینکه میتونن از طریق این نرم افزارها سرعت دانلود و آپلود فایلهای تورنت رو محدود کنن .... (مواظب باشین با آپلود زیاد محدودیت دانلودتون رو یک روزه تموم نکنین (این اشتباهی بود که من قبلا انجام دادم
))
شاد باشید...