0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: دانیال بهزادی در 23 آبان 1391، 02:08 قظنقلقول از: به کدامین گناه؟ در 22 آبان 1391، 05:39 بظهیچ فایده ای نداره مثل این که با بسته ATI binary X.Org driver مشکل داره.خب آره. برای رفعش این کارها رو کردی؟کد: [انتخاب]sudo add-apt-repository ppa:makson96/fglrxsudo apt-get updatesudo apt-get upgradesudo apt-get install fglrx-legacy[code]من ابتدا برنامه Additional Drivers رو نصب کردم و بعد از شناسایی کارت گرافیک active رو زدم و قبل از شروع نصب با این پیغام کد: [انتخاب]Sorry, installation of this driver failed. Please have a look at the log file for details: /var/log/jockey.log مواجه شدم و چند لحظه بعد دوباره active رو زدم و تا ۵۰٪ رفت که این پیغامو داد و منم وقتی وارد اون فایل شدم اون آخرش چندتا خطا دیدم.بعد که کارم با سیستم تمام شد سیستم رو خاموش کردم و بعد از روشن شدن دیدم یونیتی از کار افتاده و من مجبور شدم جور دیگه با سیستم کار کنم و رفتم داخل مرکز نرم افزاری بسته ATI binary X.Org driver حذف کردم و با ریست کردن سیستم یونیتی دوباره درست شد.این دستور هم که گفتید رو اجرا نکردم.قبل active کردن باید اجراش کنم؟
نقلقول از: به کدامین گناه؟ در 22 آبان 1391، 05:39 بظهیچ فایده ای نداره مثل این که با بسته ATI binary X.Org driver مشکل داره.خب آره. برای رفعش این کارها رو کردی؟کد: [انتخاب]sudo add-apt-repository ppa:makson96/fglrxsudo apt-get updatesudo apt-get upgradesudo apt-get install fglrx-legacy[code]
هیچ فایده ای نداره مثل این که با بسته ATI binary X.Org driver مشکل داره.
sudo add-apt-repository ppa:makson96/fglrxsudo apt-get updatesudo apt-get upgradesudo apt-get install fglrx-legacy[code]
Sorry, installation of this driver failed. Please have a look at the log file for details: /var/log/jockey.log
من هم این مشکل را دارم!
فکر کنم به این خاطره که سیستم داره از کارت گرافیک اینتل استفاده میکنه و نه ایامدی. هنوز هم توصیهی من اینه که کارت گرافیک ایامدی رو از بایاس رایانه خاموش کنی