انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یک نظر معمولی ولی درست...(وابستگی به اینترنت)  (دفعات بازدید: 4866 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
میگم به دوستم که تو کره جنوبی اینترنت زیر هشت مگ رایگانه.
میگه خب چه فایده ای داره مگه؟؟!
من :|
شوهر آهو خانم :|
مصطفی تو داستان کباب غاز :|
استیو بالمر :|
جان اف کندی :|
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
من یک کاربر تازه واردم میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدید :oops:
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
من یک کاربر تازه واردم میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدید :oops:
اینجا تو لینوکس اینترنت نباشه کم کم مرتاض میشی و تو بی بیابان بی اپی باید ریاضت ها بکشی :)
چیزی که باعث شد بنده حقیر نسخه ۶.۰۶ اوبونتو رو بیاد دستم و نگه دارم و استفاده رسمیم بره چنتا نسخه بالاتر. ](*,)
« آخرین ویرایش: 08 دی 1391، 11:25 ب‌ظ توسط داریوش عباسی »
I just felt like running

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
APTon CD چیست؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
APTon CD چیست؟
APTonCD ابزاریه واسه ساختن پکیج از فایل های .deb که محیط گرافیکی داره و میتونید از مجموعه چنتا نرم افزار یک پکیج بسازید و هرجا خواتید بدون اینترنت از رو سی دی یا دی وی دی نصبش کنید. 8)
I just felt like running

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
خواهشن این جمله به کسی برنخوره:

به قول یکی از دوستام"ویندوز رو واسه جهان سوم ساختن،لینوکس رو واسه جهان اول"

حالا شما حساب کنید برنامه دانلود منیجر،بسته های نرم افزاری،اپدیت و... تو ویندوز و لینوکس.

اینترنت پرسرعت و همیشگی لازمه لینوکسه،در حالی ویندوز تا سال ها می تونه تو خواب زمستانی باشه.

تو ایران با سرعت 512 حتما باید ویندوز استفاده کنی،تو کره که دوستان فرمودند فیلم full hd رو کاربر در حد خوردن یه قهوه دانلود میکنه.و....

انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
با خرید تمام بسته ها هم وابستگی پا بر جا میمونه :)

خیالتون تخت :)

کافیه دو تا بسته نصب کنید و سیستم بترکه!! اونوقتکه بدون اینترنت باید بشینید از سیستم خاموش استفاده کنید!!

وابستگیه لینوکس به اینترنت فقط مربوط به نصب بسته ها نیست بلکه تمام مشکلات روز مره هم با پیدا کردن کد از اینترنت حل میشه! (البته اگر حل بشه...)

و اما من نظرم همونیه ک دوستان گفتن...برید جایی ک اینترنت هست سیستم رو بسازید و بعد با fsarchiver یک بکاپ بگیرید برای روز مبادا! که البته خیلی دور نیست این روز معمولا :دی

اینجوری تا ابد سیستم سرحال دارید :)

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 09 دی 1391، 10:55 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir

کافیه دو تا بسته نصب کنید و سیستم بترکه!! اونوقتکه بدون اینترنت باید بشینید از سیستم خاموش استفاده کنید!!

وابستگیه لینوکس به اینترنت فقط مربوط به نصب بسته ها نیست بلکه تمام مشکلات روز مره هم با پیدا کردن کد از اینترنت حل میشه! (البته اگر حل بشه...)

و اما من نظرم همونیه ک دوستان گفتن...برید جایی ک اینترنت هست سیستم رو بسازید و بعد با fsarchiver یک بکاپ بگیرید برای روز مبادا! که البته خیلی دور نیست این روز معمولا :دی

موفق باشید
اولا قرار نیست با نصب دوتا بسته سیستم بترکه، و همچین اتفاقی هم نمیفته. مخصوصا بسته هایی که توی مخازن هر توزیع هست.
دوما اگه مشکلی پیش بیاد، قابل حل شدنه. خوبی لینوکس همینه، اگه حداقل خوب سرچ کردن رو بلد باشی هیچوقت نیاز پیدا نمیکنی یه توزیع رو reinstall کنی.
سوما تا حالا بک آپی از سیستم گنو/لینوکسی خودم نگرفتم و خوشبختانه نیازی به استفاده از یه بک آپ پیدا نکردم. :D
Good Luck ;)
Freedom and community are important

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
میدونید تفاوت یه ویندوز کار با لینوکس کار(از نوع اوبونتو)چیه؟

ویندوزی ها فقط باید به فکر ارتقا سخت افزاری سیستم باشند لینوکسی ها به فکر اپدیت.

خوب با یه دو دو تا چهار تا اپدیت خیلی بهتره.با adsl 512 هم هیچ کدوموم لنگ نموندیم.

نقل‌قول

اگه یه روز هم اینترنت ملی راه افتاد تکلیف من مشخصه،من سیستم عامل اورجینال لپ تابم (suse enterprise desktop) رو استفاده میکنم.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
میدونید تفاوت یه ویندوز کار با لینوکس کار(از نوع اوبونتو)چیه؟

ویندوزی ها فقط باید به فکر ارتقا سخت افزاری سیستم باشند لینوکسی ها به فکر اپدیت.

خوب با یه دو دو تا چهار تا اپدیت خیلی بهتره.با adsl 512 هم هیچ کدوموم لنگ نموندیم.
از پیش خودت یه چی میگی ها. من از روی تجربه میگم: این که گفتی کاملا برعکسه. لینوکسیها باید به فکر سخت افزار سازگار با لینوکس باشند و ویندوزی با هر سخت افزاری یک اینترنت دیال آپ براشون بسه (با فرض وجود مجموعه های گردو و پرند و غیره)

با اینترنت مشکلات عجیب دارم
اوبونتو کارت شبکم رو درست ساپورت نمی کنه: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,52877.msg414342.html#msg414342
فهمیدم درایور برای کارت گرافیکم نیست (سری 4xxx ATI) دارم. (سایت ati.com)
پرینترم رو نمیشناسه. هنوز نرفتم سراغش (مشکلات دیگه ای دارم که باید حل کنم)
ناتیلوس کنده.
فایرفاکس سنگینه.
...

سه ماه کمتره لینوکس نصب کردم. نمی دونم چه ویری داره که با این همه مشکل برنمیگردم به ویندوز  8)

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534

موفق باشید
اولا قرار نیست با نصب دوتا بسته سیستم بترکه، و همچین اتفاقی هم نمیفته. مخصوصا بسته هایی که توی مخازن هر توزیع هست.
دوما اگه مشکلی پیش بیاد، قابل حل شدنه. خوبی لینوکس همینه، اگه حداقل خوب سرچ کردن رو بلد باشی هیچوقت نیاز پیدا نمیکنی یه توزیع رو reinstall کنی.
سوما تا حالا بک آپی از سیستم گنو/لینوکسی خودم نگرفتم و خوشبختانه نیازی به استفاده از یه بک آپ پیدا نکردم. :D
Good Luck ;)

خوب همه ی اینا نیازمندی به اینترنته دیگه عزیز دل...سرچ رو توی جعبه ابزار توی کمد ک نمیشه انجام داد برای حل مشکل لینوکس!

ولی من هم مشکل حل نشده داشتم و هم پیش اومده با نصب بسته سیستمم بترکه :)

شما هم موفق باشی...

نقل‌قول
از پیش خودت یه چی میگی ها. من از روی تجربه میگم: این که گفتی کاملا برعکسه. لینوکسیها باید به فکر سخت افزار سازگار با لینوکس باشند و ویندوزی با هر سخت افزاری یک اینترنت دیال آپ براشون بسه (با فرض وجود مجموعه های گردو و پرند و غیره)

با اینترنت مشکلات عجیب دارم
اوبونتو کارت شبکم رو درست ساپورت نمی کنه: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,52877.msg414342.html#msg414342
فهمیدم درایور برای کارت گرافیکم نیست (سری 4xxx ATI) دارم. (سایت ati.com)
پرینترم رو نمیشناسه. هنوز نرفتم سراغش (مشکلات دیگه ای دارم که باید حل کنم)
ناتیلوس کنده.
فایرفاکس سنگینه.
...

سه ماه کمتره لینوکس نصب کردم. نمی دونم چه ویری داره که با این همه مشکل برنمیگردم به ویندوز

موافقم... اون قسمت اخر هم فقط ازادیه ک منو هنوز نگه داشته توی لینوکس (البته یکماهه ک بیشتر توی ویندوزم برای کارهای حرفه ایم)

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
نه من منظورم از ارتقا سیستم تو ویندوز این بود که ، با هر ویندوز جدیدی که ماکروسافت منتشر میکنه،کاربران باید سیستم سخت افزاری خودشون رو ارتقا بدند.تا بتونند سیستم عامل جدید رو نصب کنند.

نقل‌قول
لینوکسیها باید به فکر سخت افزار سازگار با لینوکس باشن
کیان جان ، از شما بعیده.همه ما وقتی با اوبونتو اشنا شدیم،یه جمله معروفی داشت که میگفت'نگران نباشید اگر برخی از سخت افزار های سیستم شما توسط اوبونتو شناخته نمی شود،دوستان شما در سراسر دنیا این مشکل را برای شما همین الان برطرف خواهند کرد'
و تو نسخه بعدی هم گنجانده میشد.

خدایش اولین چیزی که تو اوبونتو تو چشم میزد،شناسایی خود کار سخت افزار(به جز وب کم و کارت گرافیکی)بود و هست.