انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل تنظیم نور مانیتور بعد از اپدیت کردن  (دفعات بازدید: 1751 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
سلام..

جدیدا به این مشکل بر میخورم نمیدونم چی کارش کنم...توی اوبنتو ۱۲.۱۰ و دسکتاپ xfce که خودم نصب کردم بعد از اپدیت کردن امروز دکمه های ترکیبی FN به علاوهی دکمه ی تنظیم نور کار نمیکنن! اپدیتهای امروز تماما مربوط به مرورگر موزیلا بود...

این مشکل رو توی اوبونتو ۱۲.۰۴ هم داشتم ،کلی گشتم و جایی نوشته بود از این کد استفاده کنم توی استارت آپ 'acpi_backlight=vendor' که اینم چند بار درمیون ک سیستم رو خاموش و روشن میکردم کار میکرد...

دلیل مهاجرتم به ۱۲.۱۰ هم همین بود ک این مشکل شاید حل شه اما گویا کاملا پا بر جاست مشکل...

اگر کسی راه حلی به غیر از استفاده از کد فوق داره (کد رو فعلا توی ۱۲.۱۰ امتحان نکردم شاید راه بهتری باشه) لطفا در میون بزاره  ;)
« آخرین ویرایش: 06 آبان 1391، 11:55 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
سلام..

جدیدا به این مشکل بر میخورم نمیدونم چی کارش کنم...توی اوبنتو ۱۲.۱۰ و دسکتاپ xfce که خودم نصب کردم بعد از اپدیت کردن امروز دکمه های ترکیبی FN به علاوهی دکمه ی تنظیم نور کار نمیکنن! اپدیتهای امروز تماما مربوط به مرورگر موزیلا بود...

این مشکل رو توی اوبونتو ۱۲.۰۴ هم داشتم ،کلی گشتم و جایی نوشته بود از این کد استفاده کنم توی استارت آپ 'acpi_backlight=vendor' که اینم چند بار درمیون ک سیستم رو خاموش و روشن میکردم کار میکرد...

دلیل مهاجرتم به ۱۲.۱۰ هم همین بود ک این مشکل شاید حل شه اما گویا کاملا پا بر جاست مشکل...

اگر کسی راه حلی به غیر از استفاده از کد فوق داره (کد رو فعلا توی ۱۲.۱۰ امتحان نکردم شاید راه بهتری باشه) لطفا در میون بزاره  ;)
من داخل اوبونتو ۱۲.۱۰ بعد آپدیت یونیتیم از کار افتاد بعد هر دری زدم کسی برام وا نکرد تا اینکه رفتم تمامی فایل های مخفی رو پاک کردم دیدم درست شد  :) و حالا مشکل از کدوم فایل مخفی بود رو نمیدونم.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
سلام..

jupiter رو امتحان کنید.

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
توع لپتاب برا این مورد مهمه . لطفا مارک و مودلشو بگین .

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
نقل‌قول
من داخل اوبونتو ۱۲.۱۰ بعد آپدیت یونیتیم از کار افتاد بعد هر دری زدم کسی برام وا نکرد تا اینکه رفتم تمامی فایل های مخفی رو پاک کردم دیدم درست شد   و حالا مشکل از کدوم فایل مخفی بود رو نمیدونم.

ممنون...مظور فایلهای مخفیه کجاست؟ نزنه یه چیز دیگه رو داغون کنه :D

نقل‌قول
jupiter رو امتحان کنید.
نقل‌قول
توع لپتاب برا این مورد مهمه . لطفا مارک و مودلشو بگین .

hp 4520s ... خوب فعلا درست شده! فقط کاری که کردم یکبار رفتم به دسکتاپ unity و برگشتم به XFCE الان درست کار میکنه!!

الان جرئت نمیکنم کاری کنم یه وقت دوباره خراب شه...صبر میکنم اگر دوباره با اپدیت بعدی مشکل شروع شد راه حل هاتون رو اجرا کنم ...کلا بعد هر اپدیت حد اقل یک یا ۲ مشکل برام به وجود میاد با ترس و لرز باید اپدیت کنیم...

بازم ممنون