انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چطوری left4dead2رو با گرافیک انودیام نصب و اجرا کنم؟  (دفعات بازدید: 1763 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
سلام اساتید لینوکسی
من امروز از روی playonlinuxبرنامه steamرو نصب کردم و پشتشم بازی left4dead2رو با واین نصب کردم ...اما بازی یا بالا نمیاد یا اینکه وقتی بالا میاد (با optirun) یهو پیام میده میگه که steam is not loaded
لطفا راهنمایی کنید

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
دیگه واینه دیگه...زیاد توقع نداشته باشید...برید به سایتش و ببینید کسی تونسته درست این بازی رو اجرا کنه...اگر اره که ببینید چه چیزهایی رو نصب کرده...

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
مرسی از این راهنماییتون..ولی یکم فکر کنین اگه قرار بود برم اونجا دیگه اینجا از فارسی زبونای عزیز کمک نمیگرفتم ...یعنی با وجود شما کسی دیگه اینجا هیچ پستی نمیزه برای سوال پرسیدن...
نمیدونم چرا واقعا حرفه ای ها یه بار نمیان جواب بدن...تا یه سوال یکمی تخصصی میشه یا هیچ کس نیست اینجا جواب بده یا اگه هست هم جواب نمیده...الان چند تا سوال تو این فورم پرسیدم اکثرشونم قبل اینکه کسی جوابمو بده مشکلشو پیدا کردم .. بعضی از دوستان هم (دمشون گرم )جواب دادن (اما خوب قبلش خودم یه جوری مشکل رو رفع کردم )اما بعضی ها رو هم نتونستم که هیچ کسم جواب بدرد بخوری نمیداد...

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
!!! عجب!!! خوب عزیز دل همه ی فارسی زبانان به قول شما ک این بازی رو نصب نکردن!! بهترین راه رفتن به سایت واین وچک کردن بازی هایه که میشه با واین بازی کرد...تو صفحه ی مربوط به هر بازی اطلاعات مربوط به نصبشم نوشته...شما یکم زحمت جستجو رو به خودت بده تا بقیه رو مورد سرزنش قرار ندی.

بعد هم کلا جامعه فارسی زبون لینوکس کار انقدر زیاد نیستن که شما چنین توقعی داشته باشی...بهترین راه سرچ رکدن و استفاده از منابع انگلیسیه...

بعد هم اگر شما قبل از اینکه کسی جواب سوالت رو بده خودت جواب رو پیدا میکنی دلیلش اینه که اسونترین ترین راه رو انتخاب میکنید و زحمت کمی جستجو رو به خودتون نمیدید!  اگر اول سرچ کنید و در صورت جواب نگرفتن از سرچ پست بزنید، اینجوری مطالب سایت هم پر بار تر میشن....

-------------------------------

این صفحه ی مربوط به این بازی تو سایت واین :

http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=application&iId=8610

اینطور مشخصه بازی خیلی عالی اجرا نمیشه بلکه متوسط اجرا میشه با واین...و توی تستی ک انجام دادن از نسخه ی 1.5.8 واین استفاده کردن.

اینم نسخه ی ۲ بازی ک انگار امتیاز بهتری گرفته توی اجرا:

http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=application&iId=10546

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
نسخه یکش خیلی خوب اجرا میشد ولی نسخه دوش فکر کنم تو همون اول اجرا گیر میکرد. البته من اون موقع که تازه امده بود تستش کردم.