ببینید هیچ کسی نمیتونه قدرت ویندوز رو کتمان کنه .اما...
من به شخصه دوست دارم با همه چیز سرو کله بزنم . یکم بهش ور برم دوباره بتونم درستش کنم . همه ی ما ها حتما با ویندوز کار کردیم . همه میدونیم که ویندوز خیلی ساده هست ولی همین چیز ساده چون اینقدر ساده هست که هیچی به کاربرش یاد نمیده وقتی خراب میشه اکثر افراد بلد نیستند درستش کنند و ممکنه یه مشکله ساده باشه ولی سریع اولین گزینه میاد جلوی چشماشون که برم یه سی دی ویندوز بخرم بیام دوباره نصبش کنم . یعنی کاربر میانگین ۱۰ تا نرم افزار نصب کرده حالا دوباره وقت باید بزاره نصبشون کنه . ولی اوبونتو اینجوری نیست از همون اول شروع میکنه مثل یه معلم دلسوز تا میتونه بهت یاد میده . بعد از ۱ سال کار با اوبونتو ادم احساس میکنه که از کامویوتر تازه داره یه چیزایی سر در میاره .
دوست عزیز در پست بالا میگه که گیمپ یه شوخی بزرگ هست . حالا من یه سوال دارم ازشون که اگه از همون به شما گیمپ رو میدادند و اصلا فتوشاپ رو نمیشناختین بازم اینو میگفتین . من یه مدت گرافیست بودم هم با فتوشاپ خیلی خیلی کار کردم هم با گیمپ خیلی خیلی کار کردم . سرعت کار تو گیمپ خیلی خوبه . اصلا جایی گیر نمیکنه . تو باز کردن عکس های بزرگ اصلا گیر نداره . وقتی یه بنر با ابعاد بالا میخواید با فتوشاپ باز کنید با یه رم ۶ گیگ تقریبا ۵ تا ۱۵ ثانیه طول میکشه ولی همین مدت زمان رو شما به یه رم ۳ گیگ حتی ۲ گیگ تو گیمپ دارید . در مورد گرافیک هم من روی ۳ تا پی سی از جمله خودم ۱۲.۱۰ نصب کردم بدون نصب گرافیک دارند به خوبی کار میکنند . بدون افت سرعت . در مورد محیط گرافیکی دیگه خیلی بی انصافیه که بگید اوبونتو از ویندوز کمتره . شما اینقدر دستتون باز هست تو نصب افکت ها - محیط ها و کلا زیباسازی در اوبونتو که ۱ درصدشم هم تو ویندوز بهتون نمیده .
نمیدونم والا .
شاید حق با شما باشه و منی که تازه ۲ ما هم نشده با اوبونتو کار میکنم یکم با یک سری از مفاهیم آشنا نیستم.
اما اینو صادقانه میگم ویندوز کاربردی تره بخدا کاربردی تره.
مدت زمانی که میشه با اوبونتو آشنا شد خیلی طولانیه اما با ویندوز کمتر از یک هفته.
کمتر کسی هست که بخواد بنر با ابعاد بالا و.. کارکنه یا یک کاربر با فعالیت های حرفه ای باشه و ما باید اینو قبول کنیم که ویندوز عمومی تره.یعنی واسه همه هست و همه و همه.
من به شدت دارم تلاش میکنم با اوبونتو مچ بشم.
هر تاپیکی هم زدم در راستای رفاقت بیشتر با اوبونتو بود مثل تاپیک های لپ تاپ و تبلت اوبونتو در انجمن عمومی.
اما واقعا زمان میخواد تا با اوبونتو مچ بشی و به نظر من باید یک دفترچه راهنمای فارسی براش درست کرد.
کتاب بچه های آزادراه تنها میتونه یک استارت باشه و ماشین آموزش اوبونتو نیاز به حرکت داره و من از شما دوستان خواهش میکنم هرچه زودتر این ماشین آموزشی رو راه بندازین و نزارین وایساده و بیهوده بنزین بسوزونه و بعدشم خاموش شه.