انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خدا حافظی از دنیای گنو/ لینوکس  (دفعات بازدید: 12389 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
پاسخ : خدا حافظی از دنیای گنو/ لینوکس
« پاسخ #15 : 09 آبان 1391، 11:29 ب‌ظ »
ببینید هیچ کسی نمیتونه قدرت ویندوز رو کتمان کنه .اما...
من به شخصه دوست دارم با همه چیز سرو کله بزنم . یکم بهش ور برم دوباره بتونم درستش کنم . همه ی ما ها حتما با ویندوز کار کردیم . همه میدونیم که ویندوز خیلی ساده هست ولی همین چیز ساده چون اینقدر ساده هست که هیچی به کاربرش یاد نمیده وقتی خراب میشه اکثر افراد بلد نیستند درستش کنند و ممکنه یه مشکله ساده باشه ولی سریع اولین گزینه میاد جلوی چشماشون که برم یه سی دی ویندوز بخرم بیام دوباره نصبش کنم . یعنی کاربر میانگین ۱۰ تا نرم افزار نصب کرده حالا دوباره وقت باید بزاره نصبشون کنه . ولی اوبونتو اینجوری نیست از همون اول شروع میکنه مثل یه معلم دلسوز تا میتونه بهت یاد میده . بعد از ۱ سال کار با اوبونتو ادم احساس میکنه که از کامویوتر تازه داره یه چیزایی سر در میاره .
دوست عزیز در پست بالا میگه که گیمپ یه شوخی بزرگ هست . حالا من یه سوال دارم ازشون که اگه از همون به شما گیمپ رو میدادند و اصلا فتوشاپ رو نمیشناختین بازم اینو میگفتین . من یه مدت گرافیست بودم هم با فتوشاپ خیلی خیلی کار کردم هم با گیمپ خیلی خیلی کار کردم  . سرعت کار تو گیمپ خیلی خوبه . اصلا جایی گیر نمیکنه . تو باز کردن عکس های بزرگ اصلا گیر نداره . وقتی یه بنر با ابعاد بالا میخواید با فتوشاپ باز کنید با یه رم ۶ گیگ تقریبا ۵ تا ۱۵ ثانیه طول میکشه ولی همین مدت زمان رو شما به یه رم ۳ گیگ حتی ۲ گیگ تو گیمپ دارید . در مورد گرافیک هم من روی ۳ تا پی سی از جمله خودم ۱۲.۱۰ نصب کردم بدون نصب گرافیک دارند به خوبی کار میکنند . بدون افت سرعت . در مورد محیط گرافیکی دیگه خیلی بی انصافیه که بگید اوبونتو از ویندوز کمتره . شما اینقدر دستتون باز هست تو نصب افکت ها - محیط ها و کلا زیباسازی در اوبونتو که ۱ درصدشم هم تو ویندوز بهتون نمیده .
نمیدونم والا .
شاید حق با شما باشه و منی که تازه ۲ ما هم نشده با اوبونتو کار میکنم یکم با یک سری از مفاهیم آشنا نیستم.
اما اینو صادقانه میگم ویندوز کاربردی تره بخدا کاربردی تره.
مدت زمانی که میشه با اوبونتو آشنا شد خیلی طولانیه اما با ویندوز کمتر از یک هفته.
کمتر کسی هست که بخواد بنر با ابعاد بالا و.. کارکنه یا یک کاربر با فعالیت های حرفه ای باشه و ما باید اینو قبول کنیم که ویندوز عمومی تره.یعنی واسه همه هست و همه و همه.
من به شدت دارم تلاش میکنم با اوبونتو مچ بشم.
هر تاپیکی هم زدم در راستای رفاقت بیشتر با اوبونتو بود مثل تاپیک های لپ تاپ و تبلت اوبونتو در انجمن عمومی.
اما واقعا زمان میخواد تا با اوبونتو مچ بشی و به نظر من باید یک دفترچه راهنمای فارسی براش درست کرد.
کتاب بچه های آزادراه تنها میتونه یک استارت باشه و ماشین آموزش اوبونتو نیاز به حرکت داره و من از شما دوستان خواهش میکنم هرچه زودتر این ماشین آموزشی رو راه بندازین و نزارین وایساده و بیهوده بنزین بسوزونه و بعدشم خاموش شه.
« آخرین ویرایش: 09 آبان 1391، 11:31 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #16 : 09 آبان 1391، 11:39 ب‌ظ »
من توی حدود یک ماه نیم ک اوبونتویی شدم مجموعا شاید ۱۰ ساعت هم با ویندوز کار نکردم...اینو میگم بدونید واقعا بهش علاقه مندم اما خوب باید رو راست بود... یک روز هم نبوده که به یه مشکل بر نخورمو دست به دامون نت نشم برای حل مشکل و با خیال راحت کارامو انجام بدم...درسته چیز یاد میگیریم اما اینه دلیل به وجود اومدن مشکلها؟!! یعنی به این دلیل که یاد میگیریم پس لینوکس هرچی پر باگ تر باشه معلمه دلسوزتریه؟!قطعا نه. اینا مشکل برنامه نویسه و ناسازگاری بین نرم افزارهای مختلفه و بس.

این حرف ها نیست...یکی دوست داره یاد بگیره بالاخره انقدر کلنجار میره ک یاد بگیره چه ویندوز چه لینوکس...اما متاسفانه لینوکس خیلی هارو ک نه دوست دارن یاد بگیرن نه وقتشو دارن و فقط میخوان کارهاشون رو انجام بدن مجبور میکنه که یاد بگیرن!!

اینا یک سری تعصب بی معنیه..من فعلا تو این مدت به هیچ وجه پایداری میز کار ویندوز رو توی اوبونتو نداشتم....درسته دست بازه و میز کار خیلی قابلیت ها داره ک تو ویندوز نیست ...اما مهمترینش ک پایداریه رو متاسانه نداره...ولی ویندوز داره.بعد از هر بار اپدیت اوبونتو منتظر دیدن سورپرایزهای جدید هستم...خدارو شکر کم نمیزارن برام ;)

من این بی ثباتی رو میزارم به حساب بی تجربگیه خودم اما اینم از خودم میپرسم که بالاخره کی این قسمت از مغزم ک همش درگیر حل مشکلات اوبونتو هست از این درگیری در میاد؟ چون احساس میکنم روی تمرکزم روی چیزای دیگه تاثیر میزاره...

به هر حال من هنوز قشنگیای دنیای متن بازو دارم میبینم و دوست دارم و دست از یاد گیری هم بر نمیدارم ...ولی اینارو گفتم که یه مشکل رو بپذیریم و تلاش نکنیم ک اون رو به حسن تبدیل کنیم !....

« آخرین ویرایش: 10 آبان 1391، 12:11 ق‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 09 آبان 1391، 11:42 ب‌ظ »

خداحافظ ای شعر شبهای روشن
خداحافظ ای قصه عاشقانه
خداحافظ ای آبی روشن عشق
خداحافظ ای عطر شعر شبانه

خداحافظ ای همنشین همیشه
خداحافظ ای داغ بر دل نشسته 
تو تنها نمی مانی ای مانده بی من
تو را می سپارم به دلهای خسته

تو را می سپارم به مینای مهتاب
تو را می سپارم به دامان دریا
اگر شب نشینم اگر شب شکسته
تو را می سپارم به رویای فردا
++  ;)

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 09 آبان 1391، 11:50 ب‌ظ »
نقل‌قول
به هر حال من هنوز قشنگیای دنیای متن بازو دارم میبینم و دوست دارم و دست از یاد گیری هم بر نمیدارم ...ولی اینارو گفتم که یه مشکل رو بپذیریم و به تلاش نکنیم ک اون رو به حسن تبدیل کنیم !....
حامد دمت گرم دمت گرم دمت گرم دمت گرم.
بابا تعصب رو دود کنید بجاش با چشای باز نگاه کنید و با ذهن بازتر در پی حل مشکل باشید.
آدم انتظار داره بعد هر اپدیت همه چی خوب بشه اما بعضی وقتا همه چی خراب میشه بعد آقایون متعصب و بقول خودشون مغز متفکر گنو لینوکس اینو یک حسن میدونن که بگن بله ما مغزیم.
شاید دلیل عقب موندن لینوکس همین آقایون باشن که حتی زمانی که ویندوز ۸ توی کل دنیا داره بوق بوق میکنه این آقایون همچنان عشق میکنن که هر روز باید با باگ ها سر و کله بزنن.چه اعتماد به نفسی دااااااااااااااارین آخه.
« آخرین ویرایش: 09 آبان 1391، 11:52 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #19 : 09 آبان 1391، 11:57 ب‌ظ »

خداحافظ ای قصه عاشقانه
خداحافظ ای آبی روشن عشق
خداحافظ ای عطر شعر شبانه

خداحافظ ای همنشین همیشه

=)) عالی بود. +۱
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 10 آبان 1391، 12:08 ق‌ظ »
نقل‌قول
خداحافظ ای قصه عاشقانه
خداحافظ ای آبی روشن عشق
خداحافظ ای عطر شعر شبانه

خداحافظ ای همنشین همیشه

عالی عالی عالی
آهنگ دانلود کردم و بعد مدت ها خاطره ها زنده شدن.
عالی بود.مرسی.

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #21 : 10 آبان 1391، 12:22 ق‌ظ »

تشکر دوستان

گفتم با دوستمون همدردی کنم.اتفاقی به ذهنم رسید. تجدید روحیه ای هم شد.
و ما میطوانیم

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1321
« پاسخ #22 : 10 آبان 1391، 08:46 ق‌ظ »
حقیقت : ویندوز بسیار کاربردی تر است.
برنامه ای نیست که با فتوشاپ رقابت کنه.Gimp یک شوخی بزرگه.
کاهش زمان مصرف باطری در اوبونتو به شدت عذابم میده.من حتما باید لپ تاپم به برق وصل باشه.
ناسازگاری با کارتای گرافیک.من از اوبونتو ۱۲.۰۴ نتونستم کارت گرافیکمو نصب کنم.مدل Ati Radeon 1GB 6750 DDR5
داغ کردن بیش از حد لپ تاپ
محیط گرافیکی غیر قابل قیاس با ویندوز
با اینکه هیچ چیز خاصی از اوبونتو نمیدونم اما فقط به ۳ دلیل بهش پایبندم:
۱.پولشو ندارم ویندوز بخرم.۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومن.اگه کپی بخرم میشم دزد حتی اگه این قانون در ایران رعایت نشه.
۲.امنیتی که دوستان راجع به اوبونتو گفتند و اینکه اصلا ویروس نداره.
۳.دلیل آخرم هم : آزادی
1- مخالفم: من خودم الان کارهایی رو که روی لینوکس انجام می دم به سختی روی ویندوز قابل انجام است.
۲- تا حدودی موافقم!
۳-محیط گرافیکی هم سلیقه ای است.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #23 : 10 آبان 1391، 09:25 ق‌ظ »
منم اول زیاد اینجوری می شدم ! ولی نتونستم ولش کنم ! ;)
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #24 : 10 آبان 1391، 01:36 ب‌ظ »
متاسفانه لینوکس خیلی هارو ک نه دوست دارن یاد بگیرن نه وقتشو دارن و فقط میخوان کارهاشون رو انجام بدن مجبور میکنه که یاد بگیرن!!

خب اون یه عدّه اشتباه می‌کنن که دوست ندارن یاد بگیرن. پشت ماشین هم بخوای بشینی باید قبلش رانندگی یاد بگیری، با ساختار ماشین آشنا بشی و…. جالا من بیام بگم متأسّفانه من نه وقتش رو دارم و نه دوست دارم که گواهی‌نامه بگیرم، کسی نباید من رو مجبور به یادگیری کنه، ولی باید بتونم از ماشین استفاده کنم. خب این تناقضه دیگه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 10 آبان 1391، 02:09 ب‌ظ »
نقل‌قول
خب اون یه عدّه اشتباه می‌کنن که دوست ندارن یاد بگیرن. پشت ماشین هم بخوای بشینی باید قبلش رانندگی یاد بگیری، با ساختار ماشین آشنا بشی و…. جالا من بیام بگم متأسّفانه من نه وقتش رو دارم و نه دوست دارم که گواهی‌نامه بگیرم، کسی نباید من رو مجبور به یادگیری کنه، ولی باید بتونم از ماشین استفاده کنم. خب این تناقضه دیگه!
بابا آقای بهزادی این چه حرفیه که میزنید؟
من دیگه دارم روانی میشم بخدا.
داشتن باگ مگه افتخاره؟
شما میدونید علم روز چی میخواد؟
میخواد کارها رو سریعتر و راحت تر کنه اما شما با یک تعصب افراطی مطلق همچین علمو زیز سوال میبری؟
آخه چرا؟بخدا روانی شدم از دست آدمای متعصب؟
خیر سرم رفتم اوبونتو ۱۲.۱۰ نصب کردم باطری خالی میکنه.آپدیتش کردم منو های لیبره آفیسم فعال و غیر فعال میشه.به هر ترفندی که در این انجمن بود خواستم کارت گرافیکمو نصب کنم که یونیتیم از بین میره.
برادر من حیا کن / تعصبو رها کن / چشاتو رو حقیقت وا کن
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1391، 02:11 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #26 : 10 آبان 1391، 02:51 ب‌ظ »
محيط لينوکس اگر باگ زياد داره ولي عملياتهاش شفافه مي دوني کامپيوترت داره چي کار مي کنه !‌ امنيت بالايي هم داره ولي هي چي Office 2010 نمي شه يا مثلا همين Photoshop ولي ما به اين بهونه ها نمي تونيم از اصل حرفمون که درسته يعني (آزادي نر افزار) دست بکشيم اي شا الله توزيع دهنده ها اين باگ ها رو حل مي کنن ! اونوقت مي شينيم راحت پشت کامپيوترمون و مي دونيم داره چي کار مي کنه ! :)
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1391، 02:56 ب‌ظ توسط h1229m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #27 : 10 آبان 1391، 03:01 ب‌ظ »
محيط لينوکس اگر باگ زياد داره ولي عملياتهاش شفافه مي دوني کامپيوترت داره چي کار مي کنه !‌ امنيت بالايي هم داره ولي هي چي Office 2010 نمي شه يا مثلا همين Photoshop ولي ما به اين بهونه ها نمي تونيم از اصل حرفمون که درسته يعني (آزادي نر افزار) دست بکشيم اي شا الله توزيع دهنده ها اين باگ ها رو حل مي کنن ! اونوقت مي شينيم راحت پشت کامپيوترمون و مي دونيم داره چي کار مي کنه ! :)
منی که یک کاربر تازه وارد هستم واقعا دوست دارم یاد بگیرم بخدا خیلی سختم شده از وقتی که توی این ۱ ماه ۲ ماه تنها دارم از اوبونتو استفاده میکنم و گاها دل به همین شما آقایون Full member میبندم اما با وجود علم خوبی که در دنیای آزاد ارید تعصب شما باعث میشه حقایق رو نبینید و این باعث نا امیدی ما تازه وارد ها میشه.
آدم هرچی غرور و خودبینیش بیشتر بشه به همون اندازه زاویه دید و ذهنش بسته تر میشه.هرچند اون ادم یک نابغه باشه.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #28 : 10 آبان 1391، 03:11 ب‌ظ »
به امید اون روز :) (البته این شفافیتشم نیاز به دانش کافی داره ها!! الان سیستم من نتش چند دقیقه قطع بود...رفتم سیستم مونیتور رو باز کردم دیدن داره به نت اطلاعات میفرسته، ۱۰ مگ که سند کرد و تموم شد نت درست شد یعنی یه چیزی شبکه رو داشت استفاده میکرد اونم نه دانلود بلکه اپلود! حالا این چی بود خدا میدونه برای من که از کارش سر در نمیارم به اندازه ی ویندوز ماته! یعنی شفاف نیست :دی)

نقل‌قول

دیگه اشتباه یا درستش رو خودشون تشخیص میدن...ما نباید اخلاقیات و علاقه مندی های خودمون رو به همه بسیط بدیم! یکی که دوست نداره یاد بگیره یعنی نداره ...چه درست چه اشتباه...و ویندوز معمولا برای این کاربر عالیه...چون مدام با مشکلات جدید روبرو نمیشه و کارهای (نه البته همشون...خیلی کارها هم توی لینوکس راحت تره) عمومیش راحت تر و بدون نیاز به این یاد گیریه اضافی انجام میشه....

و اینم باید در نظر بگیریم بیشتره کابرای دسکتاپ چنین افرادی هستن.....دلیل فراگیری ویندوز هم به نظر من همینه....

نقل‌قول
منی که یک کاربر تازه وارد هستم واقعا دوست دارم یاد بگیرم بخدا خیلی سختم شده از وقتی که توی این ۱ ماه ۲ ماه تنها دارم از اوبونتو استفاده میکنم و گاها دل به همین شما آقایون Full member میبندم اما با وجود علم خوبی که در دنیای آزاد ارید تعصب شما باعث میشه حقایق رو نبینید و این باعث نا امیدی ما تازه وارد ها میشه.
آدم هرچی غرور و خودبینیش بیشتر بشه به همون اندازه زاویه دید و ذهنش بسته تر میشه.هرچند اون ادم یک نابغه باشه.

الان دیدم منم Full Member شدم! ولی فک نکنم بشه دل بهم بست چون هیچی نمیدونم!
موافقم باید تعصب رو بزاریم کنار برای پیشرفت...
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1391، 03:14 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #29 : 10 آبان 1391، 03:17 ب‌ظ »
نقل‌قول
الان دیدم منم Full Member شدم! ولی فک نکنم بشه دل بهم بست چون هیچی نمیدونم!
موافقم باید تعصب رو بزاریم کنار برای پیشرفت...
منظورم از Full Member لفظش بود و خواستم بگم کاربرای حرفه ای گنو لینوکس و همین اوبونتوی خودمون.
شرمنده که باعث ابهام شدم.