انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خدا حافظی از دنیای گنو/ لینوکس  (دفعات بازدید: 12402 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
پاسخ : خدا حافظی از دنیای گنو/ لینوکس
« پاسخ #45 : 10 آبان 1391، 07:06 ب‌ظ »
خلاصه تمام حرفام:
اوبونتو اگه بد بود هرگز ویندوز رو نمینداختم دور.مشکل من بیشتر اینکه با اوبونتو باشه با بعضی از هوادارشه.
خب چی میشه این کارای تقریبا پیچیده و به اصطلاح شما کنترل بر سیستم عامل کاملا ساده و برای همه قابل فهم میشه.
اما شما اصرار دارین که بگین این نوع رفتار اوبونتو کاملا درست و منظقی بوده و جز این نمیشه و با لحن غیر مودبانه میگید هرکی میخواد از اوبونتو استفاده میکنه و هرکی نمیخواد نخواد و بره مرده خوار شه.
متاسفم برای این نگرش و خود بزرگ بینی که فقط خودتون ازش لذت میبرن و باعث رنجش و یا خنده دیگران میشیه.
خلاصه هدف همه ما اینه که از اوبونتو استفاده کنیم.

حالا یکی کمکم کنه که و بگه:
منی که با ویندوز ۵ تا ۹ ساعت باطری داشتم چرا الان ۱ ساعت دارم؟
چرا همون یک ساعت باطری یک دفعه خالی میکنه؟
به هر دری میزنم چرا کارت گرفافیکمو نمیشناسه و یونیتی قاطی میکنه.
چرا لپ تاپ بیش از حد داغ میکنه؟
چرا منوی لیبره آفیس فعال و غیر فعال میشه؟
حالا درست شد. الان هدفت این شد که مشکلات رو برطرف کنی. ضمنا توجه داشته باش که لینوکسی بودن یا نبودن شما هیچ سودی برای کسی نداره مگر برای خودتون. بنابراین بدون اینکه طلبکار باشید از دیگران سوال کنید تا اگر کسی چیزی بلده کمکتون کنه. هر کدوم از این سوالها رو جداگانه در یه موضوع بیان کن تا هر کی هرچی بلده بیان کنه. لطفا وقتی سوالهات رو هم مطرح کردی با عنوان مناسب و اطلاعات کافی بیان کن. مثلا برای مشکلاتی که با باطری داری مدل لپتاپ و نوع سیستمت رو بگو. در مورد کارت گرافیک، مدل کارت گرافیک با سیستم عاملت رو بگو. در مورد داغ شدن لپتاپ هم یه موضوع با همین نام باز کن تا جواب بدیم و حاصلش برای افراد مشابه هم بمونه.

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #46 : 10 آبان 1391، 07:12 ب‌ظ »
دوست عزیز که خسته شدی از گنولینوکس بدون منم خیلی مواقع همین فکر ها به سرم میزنه اما همه مون ۲ تا راه بیشتر نداریم!

1-یا سیستم مارو کنترل کنه(ویندوز-مک)

۲-یا ما سیستم رو کنترل کنیم(اوپن سورس)

دیگه خود دانی
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #47 : 10 آبان 1391، 07:16 ب‌ظ »
دانیال جان اتفاقا من میگم تو ویندوز همه چیز خیلی آسونه یعنی شما میاید یه نرم افزار نصب کنید اینجوری :
 NExt - Next _next - Next ... آخرشم یه Finish .
یادم میاد اولین بازی کرک شده رو که می‌خواستم نصب کنم، فیفا بود، بخاطر نصب کرکش مجبور شدم برم جایی که بازی رو خریدم ^-^

مرور کنید شاید چیزای بیشتری یاد شما بیاد :) کارایی که به مرور زمان عادی شدن براتون
دوست عزیز خوب من میخواستم به همینجا برسه . دوست گلم شما داری از یه چیزی بدون اجازه استفاده میکنید خوب باید دردسر هاشو هم تحمل کنید . اگه بازی رو اصلشو میخریدید همون نکست نکست نکست فینیش بود . من روی یه لپ تاپ ویندوزی میخواستم نت بینز نصب کنم که طرف اصلا نمیدونست  JDk و کلا جاوا چی هست . استادشون بهش گفته بود که باید کار کنه . خوب من یه Jdk رفتم دانلود کردم نکس نکست کردم نصب  شد . یه نت بینز دانلود کردم نکست نکست کردم نصب شد . خوب این آدم اصلا نمیدونه که داره چیکار میکنه . طرف میخواست مهندس نرم افزار بشه 4 سال دیگه . من و خیلی های دیگه که دارند از اوبونتو استفاده میکنند شیفته این چیزاش شدند که دارند ازش استفاده میکنند. البته من کوچیک همشون هم هستند . 

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #48 : 10 آبان 1391، 07:16 ب‌ظ »
نقل‌قول
حالا درست شد. الان هدفت این شد که مشکلات رو برطرف کنی. ضمنا توجه داشته باش که لینوکسی بودن یا نبودن شما هیچ سودی برای کسی نداره مگر برای خودتون. بنابراین بدون اینکه طلبکار باشید از دیگران سوال کنید تا اگر کسی چیزی بلده کمکتون کنه. هر کدوم از این سوالها رو جداگانه در یه موضوع بیان کن تا هر کی هرچی بلده بیان کنه. لطفا وقتی سوالهات رو هم مطرح کردی با عنوان مناسب و اطلاعات کافی بیان کن. مثلا برای مشکلاتی که با باطری داری مدل لپتاپ و نوع سیستمت رو بگو. در مورد کارت گرافیک، مدل کارت گرافیک با سیستم عاملت رو بگو. در مورد داغ شدن لپتاپ هم یه موضوع با همین نام باز کن تا جواب بدیم و حاصلش برای افراد مشابه هم بمونه.
دقیقا تمام این یکی دو ماه در پی حل این مشکلاتم هستم اما اینا مشکلات خیلی هاست نه فقط من.
بودن من و شما هم برای هم سود داره.
اگه کونیکال ببینه اوبونتو با تعدا کاربراش ارزش سرمایه گذاری نداره راحت بیخیالش میشه.نگید نه توروخدا.
همه آدم همه وسایلا و هرچی و هرچی لازم و ملزوم همدیگه هستن.یکم فکر کنید من نخواستم مشکلمو حل کنید ابتدا هم گفتم مشکل من با ابونتو نیست با بعضی از هوادارشه.
اوبونتو اگر بهتیرین باشه اما کاربر نداشته باشه یعنی کشک.من که از دست شماها روانی شدم.
فقط یکم منطقی باشید.
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1391، 07:28 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #49 : 10 آبان 1391، 08:59 ب‌ظ »
دانیال جان اتفاقا من میگم تو ویندوز همه چیز خیلی آسونه یعنی شما میاید یه نرم افزار نصب کنید اینجوری :
 NExt - Next _next - Next ... آخرشم یه Finish .
یادم میاد اولین بازی کرک شده رو که می‌خواستم نصب کنم، فیفا بود، بخاطر نصب کرکش مجبور شدم برم جایی که بازی رو خریدم ^-^

مرور کنید شاید چیزای بیشتری یاد شما بیاد :) کارایی که به مرور زمان عادی شدن براتون
دوست عزیز خوب من میخواستم به همینجا برسه . دوست گلم شما داری از یه چیزی بدون اجازه استفاده میکنید خوب باید دردسر هاشو هم تحمل کنید . اگه بازی رو اصلشو میخریدید همون نکست نکست نکست فینیش بود . من روی یه لپ تاپ ویندوزی میخواستم نت بینز نصب کنم که طرف اصلا نمیدونست  JDk و کلا جاوا چی هست . استادشون بهش گفته بود که باید کار کنه . خوب من یه Jdk رفتم دانلود کردم نکس نکست کردم نصب  شد . یه نت بینز دانلود کردم نکست نکست کردم نصب شد . خوب این آدم اصلا نمیدونه که داره چیکار میکنه . طرف میخواست مهندس نرم افزار بشه 4 سال دیگه . من و خیلی های دیگه که دارند از اوبونتو استفاده میکنند شیفته این چیزاش شدند که دارند ازش استفاده میکنند. البته من کوچیک همشون هم هستند .
برای کسی که رشته اش کامپیوتر نیست اصلا مهم نیست اون پشت چی میگذره بیشتر میخواد کارش راه بی افته. اکثر افراد هم دانش های تخصصی کامپیوتر رو ندارن اصولا کسی که رشته و حیطه کاریش کامپیوتر نیست ضرورتی هم نداره وارد جزئیات بشه. الان بهتر شده و کسانی که رشته شون هم کامپیوتر نیست دارن کم کم جذب لینوکس میشن یکیش خود من! که این هم به نظرم بیشتر به خاطر رشد برنامه های لینوکسی افزایش مستندات، سهولت نصب خود سیستم عامل و نصب برنامه و امنیت قابل قبولش است.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #50 : 10 آبان 1391، 09:17 ب‌ظ »
 [/quote]
برای کسی که رشته اش کامپیوتر نیست اصلا مهم نیست اون پشت چی میگذره بیشتر میخواد کارش راه بی افته. اکثر افراد هم دانش های تخصصی کامپیوتر رو ندارن اصولا کسی که رشته و حیطه کاریش کامپیوتر نیست ضرورتی هم نداره وارد جزئیات بشه. الان بهتر شده و کسانی که رشته شون هم کامپیوتر نیست دارن کم کم جذب لینوکس میشن یکیش خود من! که این هم به نظرم بیشتر به خاطر رشد برنامه های لینوکسی افزایش مستندات، سهولت نصب خود سیستم عامل و نصب برنامه و امنیت قابل قبولش است.
[/quote]
خدایا شکرت که یکی حرف مارو فهمید.ایشالا همه چی دون شی.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #51 : 10 آبان 1391، 09:41 ب‌ظ »
خدایا شکرت که یکی حرف مارو فهمید.ایشالا همه چی دون شی.
سعی کن ویندوز و لینوکس رو هر دو در کنار هم داشته باشی هر وقت احساس کردی میتونی کاملاً به لینوکس مهاجرت کنی این کار رو کن. اصلا هم فکر نکن باید حتما بین لینوکس یا ویندوز یکی رو انتخاب کنی سعی کن  هر دو رو در خدمت خودت قرار بدی و ازشون لذت ببری. سیستم عامل و برنامه های کامپیوتری برای من که رشته ام کامپیوتر نیست جنبه کار راه‌انداز داره. گرچه الان بیشتر با لینوکس توزیع اوبونتو کار میکنم و اگه کارم نهایتا گیر چیزی باشه که نتونم با لینوکس انجامش بدم به ویندوز لاگین میکنم. زیاد سخت نگیر  :)

آفلاین Saeed D

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
« پاسخ #52 : 10 آبان 1391، 09:55 ب‌ظ »
این دوستمون-به کدامین گناه-اینجور که من فهمیدم خیلی دوس داره کلکل کنه و بحث کنه.و خودشم خیلی منطقی میخاد نشون بده که متاسفانه هر از گاهی بی احترامی هاییم میکنه.
بگزریم.
ببینید دوستان.
کسی که اومده لینوکس خیلی راحت میتونه کارهاشو بکنه-شاید اگه چن سال قبل بود که اکثر کارها رو باید با ترمینال میکردی سخت بود ولی در حال حاظر اینطور نیست-نشونشم اینه که توی این چن سال کاربراش زیادتر شده.
ولی اگه علاقه داره میتونه خیلی چیزا رو یاد بگیره که هم سرعت عملشو بالا میبره و هم کلی معلوماتش میره بالاتر.
بزارید من مثال دانیال رو بهتر بیانش کنم-شما میتونید با ماشینتون رانندگی کنید ولی اگه خراب شد و هیچ گونه اطلاعاتی در مورد نداشته باشید باید صد در صد به یه تعمیرکار مراجعه کنید تا اون براتون درستش کنه ولی اگه خودتون بلد باشید اگه مشکلش جزئی باشه-یا حتی کلی-میتونید خودتون درستش کنید
به نظر منم دلیل اینکه ویندوز اینقدر همه گیره فقط برا اینه که از اول هرکس خواسته با کامپیوتر کارکنه با ویندوز شروع کرده٬چون کسی نبوده که یادش بده لینوکس رو یا اصلا بهش معرفیش کنه.
من الان چندین ماه هست که تنها سیستم عامل کامپیوترمو تبدیل کردم به اوبونتو.توی این مدت خیلی خیلی خیلی راحت بودم و به جرات میگم خیلی خیلی خیلی چیز جدید یادگرفتم.
من برای شما یه مثال میزنم.
شما وقتی بخای توی ویندوز یه چیز رو سرچ کنید چه میکنید؟خوب فایند رو باز میکنید.اسم فایلی رو که دنبالشید رو میزنید و اونو پیدا میکنید که اینکار دسته کم پنج دقیقه از وقتتون رو میگیره.
خوب همین کار رو اگه بخای توی لینوکس انجام بدی چیکار میکنی؟
دو راه برات وجود داره.
یکیش اینکه مثل ویندوز بیای ناتیلوس-یا دلفین یا هر چیز دیگه- رو باز کنی بعد اسم فایل رو سرچ کنی که همینم وقت گیره.
یه راهش هم اینه که اگه یه خورده بیشتر با جزییات آشنا شده باشی ترمینال رو باز کنی و دستور locate رو بزنی و بعد اسم فایل.این عمل کمتر از ۳۰ ثانیه میشه.
این کوچکترین مثالی بود که میشه زد.
به هر صورت بازم نظر من اینه که کار کردن با سیستم عامل و کلا هر چیزی بر میگرده به سلیقه فرد و خود فرد.
خیلیا دوس دارن با ویندوز کار کنن٬خیلیا مک٬خیلیا لینوکس.
تنها فرقی که بین اینها هست سطح برخوردشون با مشکلات کامپیوترشون و توانایی حل مشکلشون و سطح اطلاعاتشون هست.وگرنه توی این زمونه-منظور این دو سه سال هست-کار کردن با همه شون-حتی همین لینوکسی که شما میگید-به شدت راحت شده.
ضمنا اون دوستانی که گفتن بعد از آپدیت مشکلاتمون زیاد تر شده.باید بهشون بگم شما میتونید از فدورا یا اپن سوزه یا حتی اوبونتو با پشتیبانی دراز مدت استفاده کنید که احتیاج کمتری به آپدیت داره و آپدیت های کاملا مطمعن رو فقط میاره رو نصب کنید.
موفق باشید
عشق است دنیای متن باز

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #53 : 10 آبان 1391، 10:40 ب‌ظ »
این دوستمون-به کدامین گناه-اینجور که من فهمیدم خیلی دوس داره کلکل کنه و بحث کنه.و خودشم خیلی منطقی میخاد نشون بده که متاسفانه هر از گاهی بی احترامی هاییم میکنه.
بگزریم.
ببینید دوستان.
کسی که اومده لینوکس خیلی راحت میتونه کارهاشو بکنه-شاید اگه چن سال قبل بود که اکثر کارها رو باید با ترمینال میکردی سخت بود ولی در حال حاظر اینطور نیست-نشونشم اینه که توی این چن سال کاربراش زیادتر شده.
ولی اگه علاقه داره میتونه خیلی چیزا رو یاد بگیره که هم سرعت عملشو بالا میبره و هم کلی معلوماتش میره بالاتر.
بزارید من مثال دانیال رو بهتر بیانش کنم-شما میتونید با ماشینتون رانندگی کنید ولی اگه خراب شد و هیچ گونه اطلاعاتی در مورد نداشته باشید باید صد در صد به یه تعمیرکار مراجعه کنید تا اون براتون درستش کنه ولی اگه خودتون بلد باشید اگه مشکلش جزئی باشه-یا حتی کلی-میتونید خودتون درستش کنید
به نظر منم دلیل اینکه ویندوز اینقدر همه گیره فقط برا اینه که از اول هرکس خواسته با کامپیوتر کارکنه با ویندوز شروع کرده٬چون کسی نبوده که یادش بده لینوکس رو یا اصلا بهش معرفیش کنه.
من الان چندین ماه هست که تنها سیستم عامل کامپیوترمو تبدیل کردم به اوبونتو.توی این مدت خیلی خیلی خیلی راحت بودم و به جرات میگم خیلی خیلی خیلی چیز جدید یادگرفتم.
من برای شما یه مثال میزنم.
شما وقتی بخای توی ویندوز یه چیز رو سرچ کنید چه میکنید؟خوب فایند رو باز میکنید.اسم فایلی رو که دنبالشید رو میزنید و اونو پیدا میکنید که اینکار دسته کم پنج دقیقه از وقتتون رو میگیره.
خوب همین کار رو اگه بخای توی لینوکس انجام بدی چیکار میکنی؟
دو راه برات وجود داره.
یکیش اینکه مثل ویندوز بیای ناتیلوس-یا دلفین یا هر چیز دیگه- رو باز کنی بعد اسم فایل رو سرچ کنی که همینم وقت گیره.
یه راهش هم اینه که اگه یه خورده بیشتر با جزییات آشنا شده باشی ترمینال رو باز کنی و دستور locate رو بزنی و بعد اسم فایل.این عمل کمتر از ۳۰ ثانیه میشه.
این کوچکترین مثالی بود که میشه زد.
به هر صورت بازم نظر من اینه که کار کردن با سیستم عامل و کلا هر چیزی بر میگرده به سلیقه فرد و خود فرد.
خیلیا دوس دارن با ویندوز کار کنن٬خیلیا مک٬خیلیا لینوکس.
تنها فرقی که بین اینها هست سطح برخوردشون با مشکلات کامپیوترشون و توانایی حل مشکلشون و سطح اطلاعاتشون هست.وگرنه توی این زمونه-منظور این دو سه سال هست-کار کردن با همه شون-حتی همین لینوکسی که شما میگید-به شدت راحت شده.
ضمنا اون دوستانی که گفتن بعد از آپدیت مشکلاتمون زیاد تر شده.باید بهشون بگم شما میتونید از فدورا یا اپن سوزه یا حتی اوبونتو با پشتیبانی دراز مدت استفاده کنید که احتیاج کمتری به آپدیت داره و آپدیت های کاملا مطمعن رو فقط میاره رو نصب کنید.
موفق باشید
من از ابتدا گفتم یک تازه کار مطلق هستم آفای پروفسور و برای همین هم وارد بحث های تخصصی نشدم و حوصله کل کل هم با کسی ندارم بخصوص با شما که پروفسورید و من زبون وا نکرده محکومم در برابر شما.
اینکه بعضی آقایون بگن آدم بره ویندوز استفاده کنه و مردار خوار بشه مودبه چون حرفش با شما یکیه؟
چی بگم والا همیشه افراد متعصب مانع پیشرفت میشن نمونش کشور خودمون و اگر هم بهشون حرفی بزنی میشی مفسد و خس و خاشاک.
من که این افکار خس و خاشاکیم رو دوست دارم.
آقایون اگر بی احترامی شد همه و همه کوچیک بزرگ شرمندتونم و معذرت میخوام.
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1391، 10:49 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین Saeed D

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
« پاسخ #54 : 10 آبان 1391، 10:54 ب‌ظ »
من از ابتدا گفتم یک تازه کار مطلق هستم آفای پروفسور و برای همین هم وارد بحث های تخصصی نشدم و حوصله کل کل هم با کسی ندارم بخصوص با شما که پروفسورید و من زبون وا نکرده محکومم در برابر شما.
اینکه بعضی آقایون بگن آدم بره ویندوز استفاده کنه و مردار خوار بشه مودبه چون حرفش با شما یکیه؟
چی بگم والا همیشه افراد متعصب مانع پیشرفت میشن نمونش کشور خودمون و اگر هم بهشون حرفی بزنی میشی مفسد و خس و خاشاک.
من که ابن افکار خس و خاشاکیم رو دوست دارم.
آقایون اگر بی احترامی شد همه و همه کوچیک بزرگ شرمندتونم و معذرت میخوام.
در این نقل قول رابطه گ.و.ز با شقیقه رو پیدا کنید؟(۲ نمره)
از این همه که من نوشتم فقط همین رو اسنباط کردی دوست عزیز؟
من واقعا دیگه حرفی ندارم.
این دومین بحثی هست که دارم با شما میکنم و همینجور برخورد میکنید.
در هر صورت موفق باشید و از دنیای آزاد و خصوصا گنو/لینوکس لذت ببرید.
-----------------
ضمنا در رابطه با اون کامنت دوستمون-که بهش استناد میکنید راجع به مرده خواری-باید دوتا نکته رو متذکر بشم.
یک:اینجا هرکس نظر شخصیشو میگه و این دلیل بر تفکر همه افراد و نظر تمام افراد نیست.
دو:بنده فک میکنم شما منظور دوستمون رو درست متوجه نشدید و گرنه که دوستمون به نظر من اصلا قصد بی ادبی یا نسبت دادن چیزی به کسی رو نداشته.
عشق است دنیای متن باز

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #55 : 10 آبان 1391، 11:06 ب‌ظ »
نقل‌قول
در این نقل قول رابطه گ.و.ز با شقیقه رو پیدا کنید؟(۲ نمره)
بله حق با شماست.
دیگه در این موضوع حرفی ندارم و حق با شماست و شما درست و راستین.
به یاد حماسه خس و خاشاک

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #56 : 10 آبان 1391، 11:07 ب‌ظ »
دوست عزیز به کدامین گناه؟ من اصلا قصد بی احترامی به هیچ بنی بشری رو نداشتم ندارم و نخواهم داشت . ماها همه با هم رفیقیم .
در مورد اوبونتو و ویندوز من همون اول هم گفتم که ویندوز خوبه ولی من به شخصه دوست ندارم چیزی که دارم باهاش کار میکنم کنترلم کنه . قراره من روی اون کار کنم نه برعکس . حوصله سرو کله زدن با ویروس های مختلف رو ندارم . حوصله حل مشکلاتی رو ندارم که بعد از حدود 8 سال باهاش سرو کله زدن هنوز نفهمیدم که دلیلشون چی هست . نه اینکه نتونم نه دلیل اصلی اینه که مشکلاتی که تو ویندوز هستند هر دفعه یه سر منشاء دارند . انصافا ویندوز 8 یه پیشرفتایی کرده . هیچ کس نمیتونه کتمان کنه ولی همونجور مشکلاتش بزرگتر شده . مثلا مایکروسافت میگه من یه دات نت دارم که تو مجبوری از نسخه 4 یا 4.5 استفاده کنی ازش حق نداری که از نسخه های پایینتر  استفاده کنی . خوب منی که بعضی از نرم افزارهام روی 3.5 اجرا میشند چی ؟؟؟!!!! خوب حتما حالا میگید که میشه نصب کرد ولی من میگم اون نصاب یعنی کشک . وقتی نصب میشه تا آخرش که میره حدود 3 درصد آخر گیر میکنه . در 3 بار متوالی 3 نوع اخطار با شماره های مختلف میده . من طی چند روز به قسمت مشکلات مایکروسافت ایمیل زدم باور میکنید که هیچ جواب درست و درمونی بهم ندادند ؟!!! آخرشم رفتم ویندوز 7 نصب کردم .(هیچ کس از COD MW3 , pes2013 بگذره ) . خوب خداییش شما با کودوم مشکلی تو اوبونتو مواجه شدی که نتوسنتی حلش کنی ؟ من به هیچج عنوان از یه چیزی به صرف قاطع دفاع نمیکنم . ولی به اون چیزی که دارم ازش استفاده میکنم ایمان دارم . دوباره میگم که هیچ کس نمیتونه کتمان قدرت ویندوز بشه . مثل Adobe flash که واقعا رودست نداره . ولی فتوشاپ رو دست داره . من اوبونتو رو نصب میکنم بدون نصب هیچ چیزی مثل سوند و گرافیک شروع میکنم باهاش کار میکنم چون احتیاج ندارم . حالا ویندوز نصب میکنم تا چند دقیقه وقتم رو باید روی نصب خیلی چیزا بزارم .
نمیدونم چحوری باید به شماثابت کنم دیگه ؟ این همه دلیل منطقی دوستان اوردند . 

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #57 : 10 آبان 1391، 11:23 ب‌ظ »
دوست عزیز به کدامین گناه؟ من اصلا قصد بی احترامی به هیچ بنی بشری رو نداشتم ندارم و نخواهم داشت . ماها همه با هم رفیقیم .
در مورد اوبونتو و ویندوز من همون اول هم گفتم که ویندوز خوبه ولی من به شخصه دوست ندارم چیزی که دارم باهاش کار میکنم کنترلم کنه . قراره من روی اون کار کنم نه برعکس . حوصله سرو کله زدن با ویروس های مختلف رو ندارم . حوصله حل مشکلاتی رو ندارم که بعد از حدود 8 سال باهاش سرو کله زدن هنوز نفهمیدم که دلیلشون چی هست . نه اینکه نتونم نه دلیل اصلی اینه که مشکلاتی که تو ویندوز هستند هر دفعه یه سر منشاء دارند . انصافا ویندوز 8 یه پیشرفتایی کرده . هیچ کس نمیتونه کتمان کنه ولی همونجور مشکلاتش بزرگتر شده . مثلا مایکروسافت میگه من یه دات نت دارم که تو مجبوری از نسخه 4 یا 4.5 استفاده کنی ازش حق نداری که از نسخه های پایینتر  استفاده کنی . خوب منی که بعضی از نرم افزارهام روی 3.5 اجرا میشند چی ؟؟؟!!!! خوب حتما حالا میگید که میشه نصب کرد ولی من میگم اون نصاب یعنی کشک . وقتی نصب میشه تا آخرش که میره حدود 3 درصد آخر گیر میکنه . در 3 بار متوالی 3 نوع اخطار با شماره های مختلف میده . من طی چند روز به قسمت مشکلات مایکروسافت ایمیل زدم باور میکنید که هیچ جواب درست و درمونی بهم ندادند ؟!!! آخرشم رفتم ویندوز 7 نصب کردم .(هیچ کس از COD MW3 , pes2013 بگذره ) . خوب خداییش شما با کودوم مشکلی تو اوبونتو مواجه شدی که نتوسنتی حلش کنی ؟ من به هیچج عنوان از یه چیزی به صرف قاطع دفاع نمیکنم . ولی به اون چیزی که دارم ازش استفاده میکنم ایمان دارم . دوباره میگم که هیچ کس نمیتونه کتمان قدرت ویندوز بشه . مثل Adobe flash که واقعا رودست نداره . ولی فتوشاپ رو دست داره . من اوبونتو رو نصب میکنم بدون نصب هیچ چیزی مثل سوند و گرافیک شروع میکنم باهاش کار میکنم چون احتیاج ندارم . حالا ویندوز نصب میکنم تا چند دقیقه وقتم رو باید روی نصب خیلی چیزا بزارم .
نمیدونم چحوری باید به شماثابت کنم دیگه ؟ این همه دلیل منطقی دوستان اوردند .
دوست گل من.من اگر منکر این حرفا بودم با اینکه تازه اومدم توی اوبونتو کلا بیخیال ویندوز نمیشدم.
من واقعاحال میکنم وقتی بدن نصب هیچی usb 3 منو میشناسه اما بهمون اندازه ناراحت میشم که کارت گرافیکمو نمیشناسه و باطریم عمرش به ۹۰ دقیقه هم نمیرسه.
من میگم آدم نباید به حل مشکلات به عنوان مزیت نگاه کنه.این درسته؟
مثل این میمونه که من زندگیم طوری پیش بره که داخلش مشکل پیش بیاد بعد بیام مشکلمو حل کنم و بگم زندگیم خوبه چون بهم یاد میده چطور مشکلاتمو حل کنم.این درسته؟
بازم میگم من با اوبونتو مشکلی ندارم ما با این افکار مشکل دارم.
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1391، 11:25 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #58 : 10 آبان 1391، 11:45 ب‌ظ »
نقل‌قول
مثل این میمونه که من زندگیم طوری پیش بره که داخلش مشکل پیش بیاد بعد بیام مشکلمو حل کنم و بگم زندگیم خوبه چون بهم یاد میده چطور مشکلاتمو حل کنم.این درسته؟
دقیقا درسته.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین MahdiX

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
  • لینوکس فراتر از حدود عادت
    • پی سی لرد
« پاسخ #59 : 12 آبان 1391، 08:09 ق‌ظ »
برخی از دوستان میگفتن که لینوکس بد هستش من هم میگم بده ولی از دید نرم افزاری که اونم حل شدنیه .

شمایی که میگید هیچی جای فتوشاپو نمیگیره نرم افزار Wine نصب کن بعدش فتوشاپم استفاده کن. درضمن رایگان بودن لینوکس خودش نعمتیه شما میتونی بری 1 یا 2 ملیون تومن بدی به ویندوز اورجینال از خود شرکت مایکروسافت بگیری که با این وضعیت تحریم عمرا بتونی؟

مسئله سوم: تو ایران چون افراد خبره تو این کار خیلی سخت پیدا میشه واسه همین افراد مبتدی نمیتونن یاد بگیرن و براشون سخته که شروع کنن ولی از قدیم گفتم هرکه اوبونتو خواهد جور متن باز کشد :d ولی در کل لینوکس یه چیزه دیگس.
لینوکس فراتر یک رویا

وبسایت: www.pclord.ir