انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خدا حافظی از دنیای گنو/ لینوکس  (دفعات بازدید: 12399 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
پاسخ : خدا حافظی از دنیای گنو/ لینوکس
« پاسخ #60 : 12 آبان 1391، 10:20 ق‌ظ »
برخی از دوستان میگفتن که لینوکس بد هستش من هم میگم بده ولی از دید نرم افزاری که اونم حل شدنیه .

شمایی که میگید هیچی جای فتوشاپو نمیگیره نرم افزار Wine نصب کن بعدش فتوشاپم استفاده کن. درضمن رایگان بودن لینوکس خودش نعمتیه شما میتونی بری 1 یا 2 ملیون تومن بدی به ویندوز اورجینال از خود شرکت مایکروسافت بگیری که با این وضعیت تحریم عمرا بتونی؟

مسئله سوم: تو ایران چون افراد خبره تو این کار خیلی سخت پیدا میشه واسه همین افراد مبتدی نمیتونن یاد بگیرن و براشون سخته که شروع کنن ولی از قدیم گفتم هرکه اوبونتو خواهد جور متن باز کشد :d ولی در کل لینوکس یه چیزه دیگس.
من خودم تابحال wine نصب نکردم.اما در این سایت خیلی گفته شد که به این نرم افزار نمیشه زیاد اعتماد کرد و بهترین راه اینه که ویندوز رو کنار اوبونتو یا در اوبونتو داشته باشی.
اینجا هم کسی نگفت که اوبونتو بد هستش ومتاسفانه بحث از روال عادی فاصله گرفته که بنده هم مقصر بودم و باعث بوجود آمدن چند اشتباه و پافشاری روی بعضی حرفای غلطمون شد.
من خودم به شخصه دوست دارم اوبونتو روزی کار باهاش خیلی ساده بشه و رابط گرافیکی برنامه هاش ویندوز و مک رو کنار برنه.که به امید خدا این شدنیه و من به شدت منتظر نسخه ۱۴.۰۴ هستم که طبق وعده ها ادر اوبونتو انقلابی به وجود میاد و کوچ و مهاجرتی بزرگ و به دنیای تاچ اسکرین ها خواهد داشت.
ما همه که این جاییم اوبونتو رو با تمام خوبی و بدی هاش پذیرفتیم و الا اینجا نبودیم.

آفلاین puma827

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #61 : 12 آبان 1391، 12:30 ب‌ظ »
اقا یه نفر خواست خداحافظی کنه صدنفر رفتن بدرقه کننو پشت سرش اب بریزن.پشت سر مسافر گریه شگون نداره بزارید بره.منم مشکلات لینوکسو قبول دارم ولی همونقدر که ۳,۴ سال پیش به اوج گرفتن اندروید ایمان داشتم الان به توزیع های لینوکس ازجمله اوبونتو ایمان دارم.ویندوز هرچقد هم جلو بره بازم ویندوزه هفتو کردن هشت.خر همون خره پالونش عوض شده هفتو ماس مالیش کردن شد هشت وبه همین ترتیب...وقتی لینکوس صدر جدول نشست کسی ازش لذت میبره که ازاول پاش نشسته باشه ومشکلاتشو بجون خریده باشه نه اونی که الان میره وبعد از موفقیت لینوکس برمیگرده!!!!!!!!!!!!!! 8)

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1350
« پاسخ #62 : 12 آبان 1391، 09:26 ب‌ظ »
خدا حافظ دوست عزیز، امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشی .
اما فکر نکن این خداحافظی برای همیشست، در آینده‌ی نچندان دور نرم افزار های آزاد جایگاه واقعیشون رو پیدا میکنن و ...
تا اون روز خدا حافظ :)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
« پاسخ #63 : 01 بهمن 1393، 08:16 ب‌ظ »
سلامی دوباره به گنو لینوکس.بعد از مدت ها دوباره یه اغوش گنو لینوکس برگشتم :)
debian 12 gnome

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #64 : 01 بهمن 1393، 09:10 ب‌ظ »
خوش اومدی.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #65 : 01 بهمن 1393، 09:21 ب‌ظ »

قدم رنجه فرمودید.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #66 : 01 بهمن 1393، 09:29 ب‌ظ »
اومدی دوباره بری؟؟!!!

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
« پاسخ #67 : 01 بهمن 1393، 09:49 ب‌ظ »
خوش اومدی

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
« پاسخ #68 : 02 بهمن 1393، 01:07 ق‌ظ »
گنو / لینوکس  را با قدوم مبارک خود منور فرمودید !    8)
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #69 : 02 بهمن 1393، 01:24 ق‌ظ »
سامان خان هم اعصاب نداره :D
سلام :)
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین moghadam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
« پاسخ #70 : 02 بهمن 1393، 09:42 ق‌ظ »
سلام به همه دوستان
من رشتم IT هست و تاالان که از کار با گنو/لینوکس دارم لذت میبرم و بیشتر نیاز هام برطرف شده و فهمیدم جایگزینش در گنو/لینوکس چیه و با اینکه در کنار گنو/لینوکس ویندوز هم دارم فکر کنم ماهی یه بار شاید برم سراغش و تنها مشکل من فقط با آفیس هست که مجبورم میکنه از آفیس ویندوز استفاده کنم که برای این مشکل هم دارم سعیم میکنم تا رفتنم به اونجا رو هم کم کنم
راستش رو بخواید من اولش خیلی سعی میکردم تا دوستان دیگری رو راغب کنم که به سمت گنو/لینوکس بیاند و باهاش کار کنند و دیگه سارغ ویندوز نرند ولی بعدا به این نتیجه رسیدم که این کارم اشتباه چون گنو/لینوکس مال حرفه ای ها هست، هر کسی لیاقت کار کردن با لینوکس رو نداره، همون بهتر که کاربرای عادی برند سراغ ویندوز و با همون خوش باشند ولی برای حرفه ای ها افت داره با ویندوز کار کنند و به نظرم مهندس کامپیوتری که بلد نیست با گنو/ لینوکس کار کنه بیسواده، بابا خود کارمندای مایکروسافت با لینوکس کار میکنند و خودشون قبولش ندارند و این ویندوز رو برای ماها ساختند تا بیشتر ما رو تحت کنترل داشته باشند
فقط الان سوالم از آقا سامان اینکه چی شد بعد از این مدت دباره برگشته؟ یعنی پشیمون شدی یا دلیل دیگه داشته؟
« آخرین ویرایش: 02 بهمن 1393، 09:47 ق‌ظ توسط moghadam »

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #71 : 02 بهمن 1393، 10:15 ق‌ظ »
گنو/لینوکس مال حرفه ای هاست ؟ جدی ؟ نمیدونستم !
مطابق فرمایش شما ، من و تعدادی از دوستان در این انجمن (که تعدادشون کم نیست) همین الان به ویندوز میگرویم :D

مرد مومن این چه حرفیه آخه ؟ همین اوبونتو کابرای معمولی رو هدف گرفته
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین moghadam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
« پاسخ #72 : 02 بهمن 1393، 10:35 ق‌ظ »
عجب
پس حالا تو این انجمن لینوکسی ها چکار میکنید؟
داداش من وقتی میری از خوبی های گنو/لینوکس کلی حرف میزنی و طرف اصلا بارش نیست و میگه خب چه فرقی میکنه این دو با هم و یا میگه ویندوز که راحتره و نیاز منو جواب میده و یا کلی حرف دیگه و یا یکی دیگه که کلا پرته میگه چرا با لینوکس کار میکی این که ویندوز قدیمیه(یعنی فرق بین ویندوز و گنو/لینوکس و نمیدونه(جهت اطلاع که طرف مهندسی کامپیوتر هم میخونده)) خب چه حالی بهت دست میده؟
اصلا همون بهتر که کاربرای عادی سراغش نیاند بهتر این اینکه که کلی انگ و برچست بهش بزنند
فکر نکنید من خیلی بلدم با گنو/لینوکس کار کنم ولی این ندونستن من دلیل بر ضعف اون نیست بلکه ضعف منه که باید برم یاد بگیرم
در ضمن داداش حرف منو تا آخر خوندی؟ اگر خونده باشی و فهمیده باشی هیچ وقت حاضر نبودی بازیچه دست مایکروسافت بشی

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #73 : 02 بهمن 1393، 10:38 ق‌ظ »
نقل‌قول
بابا خود کارمندای مایکروسافت با لینوکس کار میکنند و خودشون قبولش ندارند و این ویندوز رو برای ماها ساختند تا بیشتر ما رو تحت کنترل داشته باشند
دلیلش اینه که خودشون میدونن چه چیزی ساختن!!
منطق و نحوه کار ویندوز رو تو برخی قسمت ها دوست دارم  :oops: اما اگه کلی بخوایم بحث کنیم ساختار لینوکس منطقی تره

آفلاین linuxesabz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
  • عاشق کوهنوردی و جودو --------> متخصص و مدرس لینوکس
    • لینوکس سبز
« پاسخ #74 : 02 بهمن 1393، 11:06 ق‌ظ »
قبل از حرفام بگم من مدیر سیستم لینوکسم پس لینوکس بلدم خواهشا نگین چیزی بلد نیستی اما..
ساختار لینوکس منطقی!!! به من چه ؟؟؟ من یه سیستم میخوام که کارام رو راحت انجام بده نمی خوام باهاش کلنجار برم چون کارای دیگه ای برای انجام دادن و ور رفتن باهاشون دارم ;D
میگیم لینوکس ویروس نمی‌گیره!!! بستگی داره ویروس رو چی بدونیم لینوکس هم نرم افزار مخرب داره که امنیتش بستگی به نحوه رفتار کاربر داره به خاطر نحوه مجوزدهی به برنامه ها(که البته همین راه‌کار رو هم میشه توی ویندوز پیاده کرد.)
لینوکس متن باز سورسش در اختیارته!!!!! اینم به من چه اصلا کلوز سورس باشه باگ نداشته باشه همه چی تو دستم باشه نیازمم برطرف کنه میخواد داس باشه میخواد هویج باشه من نیاز دارم کارم انجام بشه ;)
اکانت قبلیم sallea به دلایلی حذف شد.
مدرس و عاشق لینوکس