انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در بوت شدن سیستم عامل  (دفعات بازدید: 766 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hatam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
    • طراحی وب و گرافیک
مشکل در بوت شدن سیستم عامل
« : 09 آبان 1391، 07:09 ب‌ظ »
سلام به همگی دوستان . من در کنار اوبونتو از ویندوز 7 هم اصستفاده میکردم . بوت روی اوبونتو بود . یعنی .وقتی لپ تاپ رو روشن میکردم , 4 تا گزینه بود که سه تای اولی برای اوبونتو بود و گزینه چهارم برای ویندوز 7 . وقتی هم بعد از 10 ثانیه گزینه رو انتخاب نمیکردم اوبونتو لود میشد . خب من بعد از چند وقت تصمیم گرفتم توزیع آریوس رو نصب کنم . دانلودش کردم و ریختم رو فلش ( مثل نصب اوبونتوی قبلیم که رو سیستم نصب کردم ) ولی هنگام بوت یه نوشته ای میومد و ر چقد اینتر میزدن و . . .رد نمیشد . این به کنار . من تصمیم گرفتم از طریق ووبی نصب کنم اوبونتو رو . ولی چون اووبونتو روی یکی از درایو هام بود تصمیم گرفتم با نرم افزار پارتیشن درایو اوبونتو رو فرمت کنم . فرمت کردم . بعد برا اینکه سیستم رو به راه شه یه ریستارت کردم . ولی دیدم امان از دل غافل . سیستم میخواد اوبونتو رو بالا بیاره که من اون 4 گزینه رو انتخاب کنم و بعد وارد یکی از سیستم عامل ها بشم , ولی من زده بودم درایوشو فرمت کرده بودم :(

الان نمیتونم وارد ویندوز بشم . دراوی اوبونتو رو هم که فرمت کردم :(

این ارور رو میده

error unknon filesystem
grub rescue>

](*,) دست گلتون کمکم کنید  :(
طراحی وب و گرافیک :D
..www.hatamdes.ir..

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
پاسخ : مشکل در بوت شدن سیستم عامل
« پاسخ #1 : 09 آبان 1391، 08:38 ب‌ظ »
cd ویندوز رو بزار و در قسمت repair تایپ کن fixmbr
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین hatam

• Jr. Member
  • *
    • طراحی وب و گرافیک
« پاسخ #2 : 09 آبان 1391، 10:30 ب‌ظ »
دوست عزیز مشکلم حل شد . ولی یه مشکل جدید بوجود اومد .

من دوباره ویندوز رو تکی از درایو های خالیم نصب کردم و بوتش درس شد . یعنی هنگام بوت دو تا ویندوز 7 داشتم و تونستم ویندوز 7 اصلی خودم رو بالا بیارم . بعد رفتم ویندوز 7 جدید رو حذف کردم ( درایوشو فرمت کردم از طریق نصب ویندوز ) . با این باز سیستم وقتی میخواد بالا بیاد سوال میکنه که کدوم ویندوز بالا بیاد .

windows 7
Windows 7

با اینکه درایو ویندوز 7 جدید رو فرمت کردم ولی بازم اینطوریه . نرم افزاری چیزی هست که بتونم بوت رو روی ویندوز اصلی خودم بزارم تا دیگه سوال نپرسه ؟  :)

دست گلتونم درد نکنه :)
..www.hatamdes.ir..

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 09 آبان 1391، 10:47 ب‌ظ »
یه بار دیگه همون کار رو بکن ;D
منظورم اینه که شما اون درایو رو که اون یکی ۷ توشه فرمت کن (که این کارو کردی) بعدش دوباره همون دستور رو بزن.

آفلاین hatam

• Jr. Member
  • *
    • طراحی وب و گرافیک
« پاسخ #4 : 10 آبان 1391، 12:39 ق‌ظ »
دوست عزیز شررمند ها . ولی من سی دی ویندوز ندارم . من از فلش استفاده میکنم . بعدش میشه یکم یبیشتر توضیح بدید ؟ اون کد بالایی رو کجا قرار بدم ؟ بیشتر توضیح بدید  ممنون میشم :x
..www.hatamdes.ir..

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 10 آبان 1391، 01:32 ق‌ظ »
فلش و سی دی فرقی نمیکنه.
موقعی که ویندوز از روی فلش بوت میشه تا نصب بشه شما گزینه repair رو انتخاب کن و اون دستور رو بنویس.
البته قبلش درایو اون ویندوزی که نمیخوای رو فرمت کن. اینجوری فقط یه ویندوز پیدا میکنه و چون یدونه هست وارد همون میشه مستقیم.