انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

بزرگترین نیاز یک سیستم عامل خوب برای فراگیر شدن چیست؟

نیاز به تبلیغات ( در وب سایت ها و دیگر رسانه ها)
10 (58.8%)
نیاز به طرافدارنی وفادار و متعصب
4 (23.5%)
نیاز به گذشت زمان و صبر برای شکست دیگر رقبا
3 (17.6%)

مجموع آرای اعضا: 17

نویسنده موضوع: حضور فعال اوبونتویی ها در وب سایت های گجتی  (دفعات بازدید: 4218 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
الان چندتا تصویر از بازی فیفا در ios دیدم و باید بگم کیفیتش حرف نداشت.
نظرتون در باره این ادعای اپل که میگه پردازنده های گرافیکیش در حد کنسولای بازیه چیه؟
غلو کرده دیگه....کنسولها چندین سال کار کردن تا رسیدن به اینجا یعنی سیب کرمو ظرف مدت چندسال به سونی-مایکروسافت و نینتندو رسیده؟خب چرا اگر اینجوریه نمیره یه کنسول بازی برای خودش بزنه؟
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
غلو کرده دیگه....کنسولها چندین سال کار کردن تا رسیدن به اینجا یعنی سیب کرمو ظرف مدت چندسال به سونی-مایکروسافت و نینتندو رسیده؟خب چرا اگر اینجوریه نمیره یه کنسول بازی برای خودش بزنه؟
اپل خیلی اوقات فراتر از اون چیزی که هست از خودش تعریف میکنه اما نمیدونم چرا بهش اعتماد دارم.
ipad mini با قیمت ۳۴۹ دلاریش رو به نکسوس ۷ و نوت ۱۰ ترجیح میدم.شاید اشتباه فکر میکنم اما اپل هیچ حرفی رو بیخود نمیزنه.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
نقل‌قول
اپل خیلی اوقات فراتر از اون چیزی که هست از خودش تعریف میکنه اما نمیدونم چرا بهش اعتماد دارم.
ipad mini با قیمت ۳۴۹ دلاریش رو به نکسوس ۷ و نوت ۱۰ ترجیح میدم.شاید اشتباه فکر میکنم اما اپل هیچ حرفی رو بیخود نمیزنه.

چرا اتفاقا! حرف بیخود هم زده! موقع معرفی آیفون5 گفت که با 7.6میلیمتر باریکترینه، ولی دروغ میگفت، یه گوشی دیگه که یادم نیست چی بود قطرش 7.2 میلیمتر بود!

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
چرا اتفاقا! حرف بیخود هم زده! موقع معرفی آیفون5 گفت که با 7.6میلیمتر باریکترینه، ولی دروغ میگفت، یه گوشی دیگه که یادم نیست چی بود قطرش 7.2 میلیمتر بود!
اینکه دلیل نمیشه سال پیش گوشی ۶.۸ میلی یه شرکت چینی بود.
مثلا وقتی اپل میگه ۷.۲ میل یعنی ۷.۲ میل بدون هیچ کمو کاستی یعنی یک گ.شی ۷.۲ میلی که نظیر نداره نه اینکه از این گوشی باریک تر وجود نداره.
حتی زمانی که گلکسی اس ۲ باریک تر از آیفون ۴ اس بود باز اپل گوشی خودشو باریک تر میدونست و باید بگم اپل استاد ایهام هستش.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

اتّفاقاً بیش‌ترین شرکتی که در صعنت رایانه حرف مفت زده همین اپله. و مایکروسافت با فاصله‌ی معقولی در جایگاه دوم قرار داره. اپل حتا خودش چند مورد از آرمان‌های آقاشون (جابز) رو همین اواخر مردود دونست و برخلاف اون‌ها عمل کرد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
[اتّفاقاً بیش‌ترین شرکتی که در صعنت رایانه حرف مفت زده همین اپله. و مایکروسافت با فاصله‌ی معقولی در جایگاه دوم قرار داره. اپل حتا خودش چند مورد از آرمان‌های آقاشون (جابز) رو همین اواخر مردود دونست و برخلاف اون‌ها عمل کرد.
آقای بهزادی لطف میکنید چندتا از اون حرفای مفت رو بهم بگید.البته من اصلا نمیگم حرف مفت نمیزنه فقط دوست دارم بدونم اون حرفا چیه.من اعتقاد دارم که اپل فقط بزرگ نمایی میکنه و مثلا اگه اول باشه میگه فناوری من ۲ سال جلوتر از زمان خودشه و ...
اکه دوم باشه میگه کار با فلان گجت من یه تجربه ای هستش که با هیچ گجتی نمیتونید تجربه کنید.همین رو طوری بیان میکنه که انگاری اون کجت جسم و روح داره و میشه رفت باهاش ازدواجم کرد. :)

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
[اتّفاقاً بیش‌ترین شرکتی که در صعنت رایانه حرف مفت زده همین اپله. و مایکروسافت با فاصله‌ی معقولی در جایگاه دوم قرار داره. اپل حتا خودش چند مورد از آرمان‌های آقاشون (جابز) رو همین اواخر مردود دونست و برخلاف اون‌ها عمل کرد.
آقای بهزادی لطف میکنید چندتا از اون حرفای مفت رو بهم بگید.البته من اصلا نمیگم حرف مفت نمیزنه فقط دوست دارم بدونم اون حرفا چیه.من اعتقاد دارم که اپل فقط بزرگ نمایی میکنه و مثلا اگه اول باشه میگه فناوری من ۲ سال جلوتر از زمان خودشه و ...
اکه دوم باشه میگه کار با فلان گجت من یه تجربه ای هستش که با هیچ گجتی نمیتونید تجربه کنید.همین رو طوری بیان میکنه که انگاری اون کجت جسم و روح داره و میشه رفت باهاش ازدواجم کرد. :)
خودت جواب خودت رو دادی...
فناوری سیب کرمو 2 سال از فناوری روز جهان جلوتره یعنی چی؟ الان همین ایفون 5 نیومده کلی ازش انتقاد کردن یعنی تکنولوژی طی 2 سال دیگه پسرفت میکنه؟
بله کسانی هستند که از فناوری روز جهان جلوترند...اما این فناوری رو که نمیدن به اپل که بره گوشی بسازه بده دست ملت باهاش آهنگ گوش کنن...
« آخرین ویرایش: 12 آبان 1391، 01:26 ب‌ظ توسط Milandini »
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *

خودت جواب خودت رو دادی...
فناوری سیب کرمو 2 سال از فناوری روز جهان جلوتره یعنی چی؟ الان همین اپل 5 نیومده کلی ازش انتقاد کردن یعنی تکنولوژی طی 2 سال دیگه پسرفت میکنه؟
بله کسانی هستند که از فناوری روز جهان جلوترند...اما این فناوری رو که نمیدن به اپل که بره گوشی بسازه بده دست ملت باهاش آهنگ گوش کنن...
[/quote]
بله خودم جواب خودمو دادم اما واقعا محصولاتش لوکس هستش.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
هرچه‌قدر هم لوکس باشن (به قول آقامون زندان طلایی)، من به این دلایل مستند حاضر نیستم هیچ محصولی‌اش رو بگیرم دستم: http://stallman.org/apple
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
هرچه‌قدر هم لوکس باشن (به قول آقامون زندان طلایی)، من به این دلایل مستند حاضر نیستم هیچ محصولی‌اش رو بگیرم دستم: http://stallman.org/apple

خب دانیال جان اینا که همش سیاسی بود  :o من که سیاست رو در زندگیم هیچ تاثیری نمیدم پس این نظر هم برام مهم نیست. (اگرچه سانسور و DRM و ... روی زندگی امثال من هم تاثیر منفی زیادی داره) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
زندگی ما بازتاب مسائل سیاسی اطرافمونه این نظریه‌ها که «ما با سیاست کاری نداریم» و مشابه این‌ها از سوی سیاست‌مدارانی که می‌خوان هر کاری خودشون خواستن بکنن و کسی ازشون بازخواست نکنه رواج داده می‌شه. نمونه‌اش رو هم فکر کنم این روزها زیاد دیدین تو همین تهران. تابلوهایی که می‌گن «مشکلات جامعه را در خانه مطرح نکنیم». خب یعنی ما هر کثافت‌کاری‌ای که خواستیم می‌کنیم و شما هم لطفاً خفه شین و راجع‌بهش صحبت هم نکنین حتا

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
زندگی ما بازتاب مسائل سیاسی اطرافمونه این نظریه‌ها که «ما با سیاست کاری نداریم» و مشابه این‌ها از سوی سیاست‌مدارانی که می‌خوان هر کاری خودشون خواستن بکنن و کسی ازشون بازخواست نکنه رواج داده می‌شه. نمونه‌اش رو هم فکر کنم این روزها زیاد دیدین تو همین تهران. تابلوهایی که می‌گن «مشکلات جامعه را در خانه مطرح نکنیم». خب یعنی ما هر کثافت‌کاری‌ای که خواستیم می‌کنیم و شما هم لطفاً خفه شین و راجع‌بهش صحبت هم نکنین حتا
موافقم