انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

بزرگترین نیاز یک سیستم عامل خوب برای فراگیر شدن چیست؟

نیاز به تبلیغات ( در وب سایت ها و دیگر رسانه ها)
10 (58.8%)
نیاز به طرافدارنی وفادار و متعصب
4 (23.5%)
نیاز به گذشت زمان و صبر برای شکست دیگر رقبا
3 (17.6%)

مجموع آرای اعضا: 17

نویسنده موضوع: حضور فعال اوبونتویی ها در وب سایت های گجتی  (دفعات بازدید: 4217 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
بهترین راه اینه که شمای نوعی که میخوای به دنیای آزاد کمک کنی آستین بالا بزنی و شروع کنی یه زبون برنامه نویسی رو یاد بگیری و ازش برای تولید برنامه های جدید و یا ارتقا برنامه های موجود استفاده کنی.
سخت ترینش که C یا C++ هست (البته assembly رو بزاریم کنار ;D) حداکثر یادگرفتنش یه سال وقت میبره. python و perl که خیلی کمتر.

با این کار هم شما خودت از کارت سود میبری و هم بقیه رو به سود میرسونی. اصلا فلسفه نرم افزار آزاد هم همینه.
این چیزی که گفتی فکر میکنی مثلا کسی که رشته اش کامپیتر نیست وقتش رو صرف یاد گیری زبان برنامه نویسی میکنه؟! هستن این قبیل افراد که رشته شون کامپیوتر نیست اما برنامه نویسی هم یاد میگیرن اما زیاد نیستن در کل اگه حساب کنی خیلیها که رشته شون کامپیتر نیست وقت صرف اینکار نمیکنند! این نظر شما بیشتر برای کسانی صدق میکنه که رشته شون نرم افزار است!

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
بهترین راه اینه که شمای نوعی که میخوای به دنیای آزاد کمک کنی آستین بالا بزنی و شروع کنی یه زبون برنامه نویسی رو یاد بگیری و ازش برای تولید برنامه های جدید و یا ارتقا برنامه های موجود استفاده کنی.
سخت ترینش که C یا C++ هست (البته assembly رو بزاریم کنار ;D) حداکثر یادگرفتنش یه سال وقت میبره. python و perl که خیلی کمتر.

با این کار هم شما خودت از کارت سود میبری و هم بقیه رو به سود میرسونی. اصلا فلسفه نرم افزار آزاد هم همینه.
موضوع فراگیر شدنه نه بهینه کردن و اگر به نظر سنجی دقت کنید نوشته شده یک سیستم عامل خوب نه یک سیستم عامل ناقص و خام و ضعیف.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
سایت نارنجی که کودکستان‌ه  ;D
بالمر هم اعتقاد داشت آیفون یک شوخب بزرگه اما دیدیم که چکار کرد.
توی نارنجی حداقل ۲۰۰ نفر بازدید کننده در روز خوابیده؟حداقله حداقل؟
یکم اوبونتویی ها زیادی خودشونو دست بالا گرفتنا.نه دوست من؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بله. امّا از اون ۲۰۰ نفر بازدید کننده چند نفرشون حاضرن دست از دعوای سر اپل و سامسونگ بردارن و به مباحث عمیق‌تری مثل آزادی و… بپردازن؟ به طرف بگی آیفون آزادی‌ات رو می‌دزده می‌گه اشکال نداره، عوضش جذّابه و من راضی‌ام! دیدم که می‌گم ها!
تو این چندسال ما راه‌های مختلفی رو برای جذب کاربر مفید جدید آزمایش کردیم و دیدیم که چنین کارهایی نتیجه که نمی‌ده هیچ، در بیش‌تر موارد نتیجه‌ی منفی هم می‌ذاره. داشتیم کسی که با یه حرف اومده اوبونتو نصب کنه، بعد زده هاردش رو فرمت کرده رفته همه‌جا گفته این اوبونتو این‌قدر آشغاله که سی‌دیش رو می‌ذاری تو کامپیوتر همه‌‌ی اطّلاعاتت می‌پره.
تجربه نشون داده هرکس برای این که بتونه درست جذب بشه و فرد مفیدی باشه باید قبلش حدّاقل سه ماه وقت برای آشنایی‌اش با آزادی نرم‌افزار صرف کرد. چنین کسی نه‌تنها دیگه از نرم‌افزارهای آزاد به سمت انجصار برنمی‌گرده، که بقیه رو هم به استفاده از اون‌ها تشویق می‌کنه
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1391، 10:39 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
بله. امّا از اون ۲۰۰ نفر بازدید کننده چند نفرشون حاضرن دست از دعوای سر اپل و سامسونگ بردارن و به مباحث عمیق‌تری مثل آزادی و… بپردازن؟ به طرف بگی آیفون آزادی‌ات رو می‌دزده می‌گه اشکال نداره، عوضش جذّابه و من راضی‌ام! دیدم که می‌گم ها!
تو این چندسال ما راه‌های مختلفی رو برای جذب کاربر مفید جدید آزمایش کردیم و دیدیم که چنین کارهایی نتیجه که نمی‌ده هیچ، در بیش‌تر موارد نتیجه‌ی منفی هم می‌ذاره. داشتیم کسی که با یه حرف اومده اوبونتو نصب کنه، بعد زده هاردش رو فرمت کرده رفته همه‌جا گفته این اوبونتو این‌قدر آشغاله که سی‌دیش رو می‌ذاری تو کامپیوتر همه‌‌ی اطّلاعاتت می‌پره.
تجربه نشون داده هرکس برای این که بتونه درست جذب بشه و فرد مفیدی باشه باید قبلش حدّاقل سه ماه وقت برای آشنایی‌اش با آزادی نرم‌افزار صرف کرد. چنین کسی نه‌تنها دیگه از نرم‌افزارهای آزاد به سمت انجصار برنمی‌گرده، که بقیه رو هم به استفاده از اون‌ها تشویق می‌کنه
همه این ۲۰۰ نفر که یکی نیستن و نمیشه گفت چون ما آدما قراره یک روز بمیریم پس همین الان بیخیال زندگی شیم.
اما منی که از نارنجی به اوبونتو رسیدم راضی بودم و اصلا نگفتم اوبونتو فلان به امان و افرادی هم تشویق کردم به این کار اما چون آدمای بی صبر حوصله ای بوپن وقت کافی برای یادگیری اوبونتو و حل بعضی از چالش ها رو نداشتن دوباره همون مک و ویندوز رو انتخاب کردن.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
موضوع فراگیر شدنه نه بهینه کردن و اگر به نظر سنجی دقت کنید نوشته شده یک سیستم عامل خوب نه یک سیستم عامل ناقص و خام و ضعیف.
تعریف شما از فراگیر شدن چیه؟

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
منظور من اینه که الان ما اوبونتو رو به عنوان یک سیستم عامل خوب پذیرفتیم و حالا قصد داریم جامعه کاربری اوبونتو رو گسترش بدیم و مرزهاشو گسترش بدیم.
تا جایی که وقتب به یکی میخوان کامپیوتر یاد بدن بجا ویندوز با اوبونتو بهش یاد بدن.
و این راحت به دست نمیاد اما میشه هر کدوم از ماها سهم خیلی کوچیکی رو توی این کار داشته باشیم.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
نقل‌قول
یاد آیین های قدیم افتادم که جادوگر قبیله اگر میخواست چند تن از جوونا رو به مراسمی بخونه ، اجازه نمیداد کوچکترا اون مراسم رو ببینن . یا مثلا اگر مراسمی برای یک نفر بود هنوز کسانی که به اون سن و سال یا مرحله نرسیده بودن نباید اون آیین دینی رو میدیدن  ( هم اینکه رازآلود میگذاشتندش هم اینکه باید پیش از انجام آیین اون کس ( کسان )‌رو آماده میکردند )‌
اینجا هم همینه
باید یارو رو آماده کنی
نه اینکه مغزش رو خام کنی تا گول بخوره بلکه باید براش وقت بگذاری
اینجور دین و آیین ها به آرامی گسترده میشه لاکن پایداره چون برای تک تک هموندان و اعضا وقت گذاشته شده

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928

این چیزی که گفتی فکر میکنی مثلا کسی که رشته اش کامپیتر نیست وقتش رو صرف یاد گیری زبان برنامه نویسی میکنه؟! هستن این قبیل افراد که رشته شون کامپیوتر نیست اما برنامه نویسی هم یاد میگیرن اما زیاد نیستن در کل اگه حساب کنی خیلیها که رشته شون کامپیتر نیست وقت صرف اینکار نمیکنند! این نظر شما بیشتر برای کسانی صدق میکنه که رشته شون نرم افزار است!

اتفاقا نکته هم همینجاست. کسی که صرفا برنامه نویسی بلده مطئنا نمیتونه یه برنامه تخصصی قوی بنویسه که مثلا به درد من مهندس بخوره. چون معادل ویندوزیش (اگه وجود داشته باشه) خیلی قویتره و آدمای زیادتری روی اون وقت گذاشتن ولی وقتی که یه سری که توی یه رشته مهندسی غیر از نرم افزار هستن میتونن با یاد گرفتن سریع برنامه نویسی یه برنامه قوی بنویسن. البته تعدادی مهندس نرم افزار هم در کنارشون نیاز دارن که مشکلات احتمالی ساختار کدها رو گوشزد کنه.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
منظور من اینه که الان ما اوبونتو رو به عنوان یک سیستم عامل خوب پذیرفتیم و حالا قصد داریم جامعه کاربری اوبونتو رو گسترش بدیم و مرزهاشو گسترش بدیم.
تا جایی که وقتب به یکی میخوان کامپیوتر یاد بدن بجا ویندوز با اوبونتو بهش یاد بدن.
و این راحت به دست نمیاد اما میشه هر کدوم از ماها سهم خیلی کوچیکی رو توی این کار داشته باشیم.
شما اول جمله گفتی اوبونتو رو به عنوان یه سیستم عامل خوب شناختی اما مشکل اینجاست که اوبونتو هنوز مشکلاتی داره از جمله بازی که یکی از مهمترین عوامل جذبه و اگه این مورد درست بشه خیلی به فراگیر شدن کمک میکنه مثلا اگه steam برای لینوکس بیاد و صنعت بازی لینوکس رو قوی تر کنه خیلی خوب میشه.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
نقل‌قول
مثلا اگه steam برای لینوکس بیاد و صنعت بازی لینوکس رو قوی تر کنه خیلی خوب میشه.
توی نرم افزاری آزاد جوامعشون نقش مهمی توی پیشرفت برنامه ها دارن.
چرا ما باید منتظر باشیم تا دیگرون یه برنامه ای رو بیارن توی لینوکس؟
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
نقل‌قول
مثلا اگه steam برای لینوکس بیاد و صنعت بازی لینوکس رو قوی تر کنه خیلی خوب میشه.
توی نرم افزاری آزاد جوامعشون نقش مهمی توی پیشرفت برنامه ها دارن.
چرا ما باید منتظر باشیم تا دیگرون یه برنامه ای رو بیارن توی لینوکس؟
این فقط یه مثال بود. هدفم این بود که بگم فراگیر شدن زمانی اتفاق می اوفته که اوبونتو چیزی از بقیه سیستم عامل ها کم نداشته باشه. حالا کم بود ها رو ما باید جبران کنیم یا دیگران بحث دیگه‌ایه. خود من حتما برنامه نویسی برای اوبونتو رو یاد میگیرم(الان که خیلی سرم شلوغه)

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
شما اول جمله گفتی اوبونتو رو به عنوان یه سیستم عامل خوب شناختی اما مشکل اینجاست که اوبونتو هنوز مشکلاتی داره از جمله بازی که یکی از مهمترین عوامل جذبه و اگه این مورد درست بشه خیلی به فراگیر شدن کمک میکنه مثلا اگه steam برای لینوکس بیاد و صنعت بازی لینوکس رو قوی تر کنه خیلی خوب میشه
حق با توئه سورنا.بازی نقش مهمی داره که من اصلا به فکرشم نیافتادم چون از وقتی اوبونتو دارم استفاده میکنم کاملا از فکر بازی اومدم بیرون.
به نظرت امکان داره تا نسخه ۱۴.۰۴ که گفتن وارد بازار تبلت ها و گوشی ها میشن اوبونتو توی بازی به پای آندروید یا آی او اس و شایدم ویندوز برسه؟

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
حق با توئه سورنا.بازی نقش مهمی داره که من اصلا به فکرشم نیافتادم چون از وقتی اوبونتو دارم استفاده میکنم کاملا از فکر بازی اومدم بیرون.
به نظرت امکان داره تا نسخه ۱۴.۰۴ که گفتن وارد بازار تبلت ها و گوشی ها میشن اوبونتو توی بازی به پای آندروید یا آی او اس و شایدم ویندوز برسه؟
چند وقتیه خبر از بازی توی لینوکس زیاد شده و در UDS که الان در دانمارک در حال برگذاریه خیلی پیرامون این مسئله صحبت شد اما باید گفت بازی های لمسی برای اوبونتو همین الان هم میشه پیدا کرد. از طریق بازی های گوگل کروم یا برادرش کرومیوم میشه planet vs zombies ، angry birds ، cut the rope و... رو بازی کرد. منظور از بازی چیزایه مثل call of duty یا حتی fifa و PES تا زمانی که من وارد اوبونتو میشم مجبور به بازی کردن توی teeworlds نباشم و بازی های با کیفت بالا مثل ویندوز وجود داشته باشه و از اوبونتو زده نشم.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
الان چندتا تصویر از بازی فیفا در ios دیدم و باید بگم کیفیتش حرف نداشت.
نظرتون در باره این ادعای اپل که میگه پردازنده های گرافیکیش در حد کنسولای بازیه چیه؟