انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

بزرگترین نیاز یک سیستم عامل خوب برای فراگیر شدن چیست؟

نیاز به تبلیغات ( در وب سایت ها و دیگر رسانه ها)
10 (58.8%)
نیاز به طرافدارنی وفادار و متعصب
4 (23.5%)
نیاز به گذشت زمان و صبر برای شکست دیگر رقبا
3 (17.6%)

مجموع آرای اعضا: 17

نویسنده موضوع: حضور فعال اوبونتویی ها در وب سایت های گجتی  (دفعات بازدید: 4220 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
وقتی میبینم در سایت های گجتی مانند نارنجی و زومیت اینطور هواداران مایکروسافتی و اپلی سر و صدا به پا میکنن واقعا اعصابم خورد میشه و وقتی هم فردی یکم از اوبونتو تعریف میکنه ناگهان تعداد منفی ها و بد و بیرا گفتن ها بهش میره بالا.
ما نباید جبهه رو در هیچ جا خالی کنیم.
زمانی که جنگ بود یکی آر پی جی به دست بود و یکی پشت جبهه تدارکات بود و عده ای هم فقط دست به دعا.
ما اوبونتویی ها باید هرچه در توان داریم بزاریم تا اوبونتو روز به روز مرزهای مایکروسافت و اپل و ... رو به عقب برگردونه.
من توانایی این رو ندارم برم خط مقدم این جنگ چون خودم یک تازه کارم اما تدارکات میمونم.

اوبونتویی ها تنها دست به دعا بودن کافی نیست.اونایی که علم اوبونتویی دارن باید هم یاد بدن و هم اوبونتو رو بالغ تر کنن.
اونایی که مثل من تازه کارن باید سایت هایی مثل نارنجی و زومیت رو شلوغ کنن.بابا آدم اونجا جرات نمیکنه بگه اوبونتو.
از همین فردا در این وب سایت بترکونید.
باشه؟

زنده باد اوبونتو

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
آفرین چقدر شجاع هستی شما  ;D
آرپیچی  :o  منو بزارین مسئول انبار تدارکات من عاشق کمپوت گیلاسم ;D
حالا اگه یک دونه کلاشینکف (AK-47) هم بهم بدین میتونم یک چنتا از این ویندوزی ها رو بترکونم  :biggrin:
ولی گذشته از شوخی شما خودتو زیاد ناراحت نکن (خلایق هر چه لایق)

بزار یک مثال ساده برات بزنم. قران کریم میگه:(( در دين هيچ اجبارى نيست و راه از بيراهه بخوبى آشكار شده است )) پس لازم نیست ما به عنوان مسلمان اسلحه بگیریم بدستمون و همه رو مجبور کنیم باید مسلمان بشی هر فردی میتونه انتخاب کنه سعادت دنیا و آخرت رو میخواد یا همین لذتهای دنیوی براش کافیه.البته دفاع امری مهم و لازمه ولی نمیشه به زور به کسی چیزی رو قبولوند.

حالا اگه یه افرادی با اینکه میدونن سیستم عاملی دارای امکانات و انعطاف بالا و به صورت متن باز پایدارتر  امن تر و رایگان که خیلی از سرورهای همون مایکروسافت و اپل ازش استفاده می کنن وجود داره و بازم اصرار دارن برن سراغ همون سیستم این تقصیر شما نیست  ;)
من زیاد حرفه ای نشدم هنوز ولی اگه خواستی به عنوان سیاهی لشگر حاضرم بیام کمکت تا از اوبونتو دفاع کنیم :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
جنگ که نیست! هیچ‌کس هم مجبور نیست از اوبونتو یا هر توزیع گنو/لینوکس دیگه‌ای استفاده کنه. کسی که خودش فهم و شعور داشته باشه و آزادی‌اش رو فدای چیزهای دیگه نکنه حتا اگه گنو بدترین سیستم‌عامل جهان باشه، باز هم فقط از اون استفاده می‌کنه و کسی که مثل یه مرده روی رود تبلیغات کمپانی‌های بزرگ سرمایه‌داری حرکت کنه، حتا با این‌که گنو بهترین سیستم‌عامل دنیاست، باز هم ازش استفاده نمی‌کنه.
اگه می‌خواین تعداد کاربرهای اوبونتو بیش‌تر بشه، باید چشم مردم رو رو به حقایق پشت پرده‌ی سرمایه‌داری، دموکراسی، پروپاگاندا و… باز کنین. مردمی که ساندیس رو به آزادی ترجیج بدن، اوبونتو رو به ویندوز ترجیح نخواهند داد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
نظرات خیلی شلوغ پلوغ شد ;D
ولی اینم در نظر بگیرید مثلا دم دستگاه جابز معدوم(سیب کرمو) میاد برای جدیدترین پروژه عوام فریبی(اپل5) کلی جشن و سر صدا و هیاهو و... برپا میکنه...همین امر برای مایکروسافت و.... هم هست اما کلا دنیای متن باز و گنولینوکس و تمام شرکت های اقماری و کامیونیتی هاش نمیتونن مثل این شرکت ها سر و صدا کنن...اصلا چیزی برای هیاهو دارند؟ اگر هم هست جذابیتش فقط برای جامعه خودش هست نه دیگران البته در قیاس با مثلا انتشار نسخه جدید ویندوز 8!
اما هر مشکلی راه حلی داره!! ;D
مثلا همه مون ۲ واحد درسی با عنوان شیوه ارائه و پرزنتیشن و امثالهم داریم....خوب میتونیم توی این جو که استاد و دانشجو در اغلب موارد افق نگاه شون در ویندوز خلاصه میشه بیام با فن بیان خوب گنولینوکس و مزیت هاش رو بیان کنیم و در کنارش با لطایف الحیل ۲ تا تیکه به ویندوز بزنیم تا هم گنولینوکس رو معرفی کنیم  هم عیب و ایرادهای گشاد ویندوز رو بشناسونیم
و گرنه با دادن ۲ تا کامنت مرده باد -زنده باد توی سایت های مثل نارنگی-نارنجی و پرتغال کار پیش نمیره
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1391، 12:50 ب‌ظ توسط Milandini »
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
و گرنه با دادن ۲ تا کامنت مرده باد -زنده باد توی سایت های مثل نارنگی-نارنجی و پرتغال کار پیش نمیره
من نگفتم بگیم مرده باد زنده باد.
مناسفانه از گنو لینوکسی ها اون چیزی که در این دو ماه دیدم اینه که فقط دور خودشون حصار میکشن و شعار میدن که ما فلانیم و به امانیم و گاها داشتن باگ در اوبونتو رو یک مزیت میدونن که باعث میشه چیز یاد بگیرن.
من جامعه اوبونتو رو حداقل در ایران رو به کره شمالی تشبیه میکنم.
با یک افکار کاملا قرون وسطایی.
آخه تا کسی رو نشه به چیزی آشنا کنیم چطور انتظار داریم بره سمت اون چیز؟
و اگه هم نره اون رو خنگ و ساندیس خور تشبیه میکنیم.
من خودم فقط در اثر یک اتفاق با اوبونتو آشنا شدم.
ماها شدیم همون پشت جبهه ای ها که فقط دعا میکنن.
ما ها باید اونجاهایی باشیم که به ما ربط پیدا میکنه و شلوغه مثل همین دوتا سایت و حالا چون مثل کره شمالی هستیم و قرون وسطایی برمیگردیم با کمال تعصب میگم اونا مجلات زرد و یا پرتقالند درحالی که خیلی از اونا موفق تر و جلوترن از مان چرا چون برای اهدافشون تلاش میکنن و فقط شعار نمیدن.
مثلا تمایی سایت های اوبونتویی فارسی ظاهر نچسب و شلخته ای دارن.
اینم بگم ما شبیه اون آدمایی هم هستیم که پاک و خوب بودنو در شلخته بودن میبینن.
من که خودم تا جایی که سعی دارم با وجود مشکلات فراوانی که با اوبونتو دارم سعی میکنم در این اجتماعات حرفی برای زدن داشته باشم و نه فرار کنم و اون اجتماع خلاق رو خنگ و گنگ بدونم.
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1391، 02:15 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین Hadron

• Full Member
  • *
  • ارسال: 150
مناسفانه از گنو لینوکسی ها اون چیزی که در این دو ماه دیدم اینه که فقط دور خودشون حصار میکشن و شعار میدن که ما فلانیم و به امانیم
چندتا نمونه بیار لطفاً؟ چند مجموعه‌‌ی نرم‌افزار-آزادی فعال داریم که می‌توانی به آن‌ها بپیوندی و یا حتی زمینه‌های دیگری وجود دارند که راکد رها شده‌اند که اگر آن‌ها را جانی تازه بدهی، نتیجه‌ی بهتری خواهی گرفت تا اینکه بخواهی «سایت هایی مثل نارنجی و زومیت رو شلوغ» کنی!

نقل‌قول
من جامعه اوبونتو رو حداقل در ایران رو به کره شمالی تشبیه میکنم.

با یک افکار کاملا قرون وسطایی.
>> ... حداقل در ایران رو به کره شمالی تشبیه میکنم
تشبیه میخ به میخ کج با وجه شبه «میخ بودن»؟ لازم نیست راه دوری مانند کره شمالی را بروی! خیلی ساده ایران را به «ایران» تشبیه کن  ;)
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1391، 02:51 ب‌ظ توسط Hadron »

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
چندتا نمونه بیار لطفاً؟ چند مجموعه‌‌ی نرم‌افزار-آزادی فعال داریم که می‌توانی به آن‌ها بپیوندی و یا حتی زمینه‌های دیگری وجود دارند که راکد رها شده‌اند که اگر آن‌ها را جانی تازه بدهی، نتیجه‌ی بهتری خواهی گرفت تا اینکه بخواهی «سایت هایی مثل نارنجی و زومیت رو شلوغ» کنی!
مجموعه‌‌ی نرم‌افزار-آزادی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برادر من حرف من اینه که ما باید همه جا باشیم.
اگه قرار باشه همه بیایم توی یک منطقه ای باشیم که به ما تعلق داره هیچی نصیب ما نمیشه هیچ و امکان داره یه چیزم از دست بدیم.
این دو تا خبرگزاری یا دارن میترکونن ویندوز ۸ رو اما اگه افرادی آگاه در زمینه دنیای متن باز و آزاد اونجا باشن مطمعن باشید میشه با حرف و منطق یک سری رو به سمت اوبونتو کشید.
باور کنید هرچه جامعه کاربری اوبونتو بزرگ تر شه به همون اندازه اوبونتو پیشرفت میکنه.
اینم مثال و اسم نمیبرم:بعضی از دوستای گلم به داشتان باگ در اوبونتو افتخار میکنن و انگاری لازمه اوبونتو باگ داشته باشه تا کاربراش چیز یاد بگیرن.

آفلاین Saeed D

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
اصلا لازم نیست که شما بری توی این سایتا و تبلیغ کنی
به دو دلیل:
یکی اینکه عمده فعالیت این دوسایت برا کاربرای ویندوز و اپل هست
دو اینکه مطمعنا نتیجه خوبی نداره و خیلی کم پیش میاد کسی از این راه جذب بشه.
شما میتونی با شناسوندن گنو/لینوکس به دورو اطرافیا خیلی موثر تر باشی تا اینکه بری کامنت بدی
یا به قول اون دوستمون کسایی که فرصتش رو دارن٬مثل دانشجو های کامپیوتر و آی تی٬به دوستان٬استاد٬گنو/لینوکس رو معرفی کنید و بشناسونید.
یا اینکه بازم بقول دوستان با پیوستن به جمع های گنو/لینوکسی و فعالیت مثبت نشون دادن٬حالا به هر صورت یا بقول خودتون رفع باگ ٬طراحی نرم افزار٬یا اصلا دادن ایده٬یا از اون راحت تر ترجمه کردن نرم افزار ها قدم خیلی خیلی بزرگتری برداری به نسبت به اینکه بری تو اون سایتا کامنت بیهوده بدی.
عشق است دنیای متن باز

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
به دو دلیل:
شما میتونی با شناسوندن گنو/لینوکس به دورو اطرافیا خیلی موثر تر باشی تا اینکه بری کامنت بدی
یا به قول اون دوستمون کسایی که فرصتش رو دارن٬مثل دانشجو های کامپیوتر و آی تی٬به دوستان٬استاد٬گنو/لینوکس رو معرفی کنید و بشناسونید.
یا اینکه بازم بقول دوستان با پیوستن به جمع های گنو/لینوکسی و فعالیت مثبت نشون دادن٬حالا به هر صورت یا بقول خودتون رفع باگ ٬طراحی نرم افزار٬یا اصلا دادن ایده٬یا از اون راحت تر ترجمه کردن نرم افزار ها قدم خیلی خیلی بزرگتری برداری به نسبت به اینکه بری تو اون سایتا کامنت بیهوده بدی.
پس تویتر و فیس بوک و گوگل پلاس برن جمع کنن خودشونو چون اساسا به نظر آقا سعید کامنت گذاشتن کار بیهوده ای هستش.
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1391، 09:01 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
به دو دلیل:
من خودم بر حسب و اتفاق که یکی از دوستان در کامنتی گفت اوبونتو ویروس نداره و ... اوبونتویی شدم.اول امتحانش کردم بعدم جذبش شدم.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
اگه میشه گزینه نرم افزار رو هم اضافه کنید

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
اگه میشه گزینه نرم افزار رو هم اضافه کنید
نمی خواد اضافه کنید خودم متوجه شدم :oops:

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
سایت نارنجی که کودکستان‌ه  ;D

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
بهترین راه اینه که شمای نوعی که میخوای به دنیای آزاد کمک کنی آستین بالا بزنی و شروع کنی یه زبون برنامه نویسی رو یاد بگیری و ازش برای تولید برنامه های جدید و یا ارتقا برنامه های موجود استفاده کنی.
سخت ترینش که C یا C++ هست (البته assembly رو بزاریم کنار ;D) حداکثر یادگرفتنش یه سال وقت میبره. python و perl که خیلی کمتر.

با این کار هم شما خودت از کارت سود میبری و هم بقیه رو به سود میرسونی. اصلا فلسفه نرم افزار آزاد هم همینه.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
بهترین راه اینه که شمای نوعی که میخوای به دنیای آزاد کمک کنی آستین بالا بزنی و شروع کنی یه زبون برنامه نویسی رو یاد بگیری و ازش برای تولید برنامه های جدید و یا ارتقا برنامه های موجود استفاده کنی.
سخت ترینش که C یا C++ هست (البته assembly رو بزاریم کنار ;D) حداکثر یادگرفتنش یه سال وقت میبره. python و perl که خیلی کمتر.

با این کار هم شما خودت از کارت سود میبری و هم بقیه رو به سود میرسونی. اصلا فلسفه نرم افزار آزاد هم همینه.
بحث سر این نیست که چه طوری یه سیتم عامل رو قوی کنیم ، چه طور باید یه سیستم عامل رو فراگیری اونه و شناسوندنش به مردم. هر چند کسی مهاجرت میکنه که بیشتر چیز هایی که قبلا داشته رو داشته باشه + چند تا مزیت نسبت به دیگر سیستم عامل ها