انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی توزیع مناسب  (دفعات بازدید: 841 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین keyhan68

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
معرفی توزیع مناسب
« : 12 آبان 1391، 04:24 ق‌ظ »
سلام ب همه
.
من تقریبا میشه گفت در زمینه لینوکس تازه کار هستم
ب جز چند پروژه درس سیستم عامل و نرم افزار مجیک در درس VLSI
خیلی وقت هم هست ک دوست دارم از ویندوز برم سمت لینوکس ولی هربار مشکلی پیش میاد ک موقتا پشیمون میشم!
ب پیشنهاد یکی از دوستان اوبونتو 12.04 نصب کردم(پارسال هم 11.04)ولی هردو فقط بار اول بعد از نصب بالا میان,ولی دفعات بعد دیگه نه...ضمنا فن لپتاپم دائم روشنه
تصمیم گرفتم کوبونتو نصب کنم کنم ک اونم فن دایم روشن بود,البته مشکل بالا اومدن حل شده بود
نیاز بنده هم بیشتر وبگردی و استفاده از نرم افزار GNS3 برای شبکه(cpu خیلی استفاده میکنه) هست
زیبایی هم برام خیلی مهمه,مثلا از میزکار kde  خوشم اومده
.
حالا دوستان ک وارد هستن باتوجه ب مشکل و نیاز بنده اگر ممکنه توزیع خوب پیشنهاد بدن
منتظر پیشنهاد های شما هستم :)

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
پاسخ : معرفی توزیع مناسب
« پاسخ #1 : 12 آبان 1391، 09:28 ق‌ظ »
سلام ب همه
.
من تقریبا میشه گفت در زمینه لینوکس تازه کار هستم
ب جز چند پروژه درس سیستم عامل و نرم افزار مجیک در درس VLSI
خیلی وقت هم هست ک دوست دارم از ویندوز برم سمت لینوکس ولی هربار مشکلی پیش میاد ک موقتا پشیمون میشم!
ب پیشنهاد یکی از دوستان اوبونتو 12.04 نصب کردم(پارسال هم 11.04)ولی هردو فقط بار اول بعد از نصب بالا میان,ولی دفعات بعد دیگه نه...ضمنا فن لپتاپم دائم روشنه
تصمیم گرفتم کوبونتو نصب کنم کنم ک اونم فن دایم روشن بود,البته مشکل بالا اومدن حل شده بود
نیاز بنده هم بیشتر وبگردی و استفاده از نرم افزار GNS3 برای شبکه(cpu خیلی استفاده میکنه) هست
زیبایی هم برام خیلی مهمه,مثلا از میزکار kde  خوشم اومده
.
حالا دوستان ک وارد هستن باتوجه ب مشکل و نیاز بنده اگر ممکنه توزیع خوب پیشنهاد بدن
با این حسابی که گفتی به  منابع کامپیوترت نیاز داری و با توجه به اینکه تازه‌کار هستی بهتره به سراغ زوبونتو بری.

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #2 : 12 آبان 1391، 10:07 ق‌ظ »
کلا هر توزیعی رو که دلت خواست میتونی نصب کنی و مشکلی نداشته باشی به عنوان یه تازه کار الا جنتو -آرچ و اسلکور
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #3 : 12 آبان 1391، 10:21 ق‌ظ »
Open SUSE گزینه مناسبی هست. بهترین KDE رو اونرو میتونی داشته باشی.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1618
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #4 : 12 آبان 1391، 11:18 ق‌ظ »

بهترین توزیع اونیه که ازش خوشت اومده باشه. توزیع های مشهور خوبیشون اینه که راهنمایی بیشتری پیدا می کنه و منابع بیشتری دارن. با این دو تا نکته بهترین کار اینه که چند تا سی دی بگیری و تست کنی و هر کدوم راه دست تر بود رو مدتی استفاده کنی و بعدش بری سراغ یک چیز دیگه. انتخاب توزیع مثل ازدواج نیست (: بیشتر شبیه رفتن با یک گروه به پارتی است (: راحت می تونی گروهت رو عوض کنی اگه باهاشون حال نکردی.

پیشنهاد می کنم اوبونتو، کوبونتو (همون اوبونتو اما با کی دی ای)، فدورا (کمی حرفه ای تره و بیشتر برای کسانی خوبه که حوصله یاد گرفتن بیشتر دارن)، دبیان (پایه ای تر است و تنظیمات بیشتری می خواد و پدر اوبونتو حساب می شه) و مینت (اوبونتوی حتی ساده تر شده) و در نیهات آریوس (با برنامه های پیش فرض زیاد و مناسبتر برای کار فارسی بدون نیاز به تنظیمات) رو تست کنی و ببینی کدوم از همه بیشتر بهت حال می ده و مدتی با همون بری جلو.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین keyhan68

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #5 : 12 آبان 1391، 10:49 ب‌ظ »
جناب جادی ارادت داریم,من از طریق خبرنامه بیشتر از یکساله مطالبتون و دنبال میکنم :)
فک میکنم حرف خوبی زدین و من باید شرو کنم ب امتحان کردن توزیع های مختلف تا ب توزیع مورد علاقم برسم
تا اینجا اوبونتو و کوبونتو و تست کردم...
فقط شما برخلاف دوست بالایی از opensuse اسم نیاوردین,چرا؟؟
و اینکه نظرتون درباره توزیع jabir چیه؟

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #6 : 12 آبان 1391، 11:21 ب‌ظ »
اگر صبر کنید مجیا 3 بیاد خوبه.
از مینت با میز کار  xfce  استفاده کنید.
بهنر بود کانفینگ سیستم رو می گفتید.

اگر لپ تاپ هست بهترین توزیع مینت نسخه چدیدش که بزودی معرفی میشه برای تازه کار ها و اوبونتو 12.10

برید به سایت دیستروواچ و هر توزیعی که دوست داشتید رو انتخاب و استفاده کنید.

« آخرین ویرایش: 12 آبان 1391، 11:57 ب‌ظ توسط shafaghi »