انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: JetAudio در اوبونتو  (دفعات بازدید: 8230 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
JetAudio در اوبونتو
« : 09 خرداد 1387، 02:14 ب‌ظ »
دوستان خسته نباشيد.
كسي ورژني از JetAudio براي اوبونتو سراغ نداره. يا حداقل نرم افزاري كه امكانات مشابه با اون داشته باشه؟

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
پاسخ به: JetAudio در اوبونتو
« پاسخ #1 : 09 خرداد 1387، 02:37 ب‌ظ »
سلام میتونید با wine نصبش کنید اما مگه موزیک و ویدیو پلیر های خود اوبونتو مشکلی دارند که میخوای از jetaudio استفاده کنی؟
اگه نیاز خاصی دارین بگین تا نرم افزار معادل تو لینوکس بتون معرفی بشه
تو گنوم از  Rhythmbox  برای موزیک و totem movie player برای ویدیو استفاده کن فکر نکنم چیزی کم داشته باشند  ;)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #2 : 09 خرداد 1387، 02:53 ب‌ظ »
من اکثراً از VLC استفاده می کنم و ازش هم راضی هستم:
sudo apt-get install vlc
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #3 : 09 خرداد 1387، 03:30 ب‌ظ »
من هم smplayer رو پیشنهاد میکنم . برای تمام فایلها و برای صوتی هم آماروک. خودتون ببینید با کودوم راحتترین.
vlc هم ابزار قدرتمندی هستش ولی یه خورده به نظر من به smplayer نمیرسه . یا حداقل برای من اینطوری بود . مثلا یه فایل 3gp رو باهاش باز کنید و کیفیت رو ببینید

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 09 خرداد 1387، 05:34 ب‌ظ »
سلام میتونید با wine نصبش کنید اما مگه موزیک و ویدیو پلیر های خود اوبونتو مشکلی دارند که میخوای از jetaudio استفاده کنی؟
تو گنوم از  Rhythmbox  برای موزیک و totem movie player برای ویدیو استفاده کن فکر نکنم چیزی کم داشته باشند  ;)
برنامه ی Rhythmbox ظاهرا برنامه ی خوبی هست ولی اکولایزر نداره و زمانی که می خوایم آهنگی بهش اضافه کنیم آهنگهای قبلی رو می خونه و باید یه بار جدا اونارو remove کرد و دیگه اینکه تایمر هم نداره و مثل jetaudio اسکینی نداره که بشه اونو به صورت نوار گذاشت و در حین کار با سایر برنامه ها روی اون هم کنترل داشت. در کل اصلا قابل قیاس با jetaudio نیست. هدف از player فقط خوندن آهنگ که نیست دوست من. تازه سایر امکانات jetaudio از قبیل  convertو burn هم بماند.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #5 : 09 خرداد 1387، 06:08 ب‌ظ »
برای پخش فایل های تصویری هیچ برنامه ای به پای smplayer نمیرسه .

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
« پاسخ #6 : 09 خرداد 1387، 06:17 ب‌ظ »
برنامه ی Rhythmbox ظاهرا برنامه ی خوبی هست ولی اکولایزر نداره و زمانی که می خوایم آهنگی بهش اضافه کنیم آهنگهای قبلی رو می خونه و باید یه بار جدا اونارو remove کرد و دیگه اینکه تایمر هم نداره و مثل jetaudio اسکینی نداره که بشه اونو به صورت نوار گذاشت و در حین کار با سایر برنامه ها روی اون هم کنترل داشت. در کل اصلا قابل قیاس با jetaudio نیست. هدف از player فقط خوندن آهنگ که نیست دوست من. تازه سایر امکانات jetaudio از قبیل  convertو burn هم بماند.
Rhythmbox نه که ظاهرا بلکه باطنا هم برنامه خوبیه فقط نیاز داره تا کمی بیشتر باهاش کار کنید .
ولی هر برنامه ای نصبت به یکی دیگه یه سری معایب و محاسنی داره اینکه فرمودید
نقل‌قول
مثل jetaudio اسکینی نداره که بشه اونو به صورت نوار گذاشت
 بله بصورت نوار نمیشه ولیsmall display و tray icon داره که وقتی روش کلیک کنی می تونی روش تسلط داشته باشی و کلا از وسط میدون جمع میشه میره
در ضمن تایمر داره
قابلیت سرچ متن فایل در حال اجرا رو داره و کلی پلاگین که باید فعالش کنید
اگه دنبال ظاهر آراسته هم هستید برین با آماروک حتما به مقصدتون میرسید و آماروک هم با ویکی پدیا خیلی مچ هستن و مشخصات آرتیستت رو میاره و متن اهنگی که داره پخش میکنه رو هم میاره و حتی میتونم بگم اگه از برنامه جت امکاناتش بیشتر نباشه از اون کمتر نیست که بهتره خودتون تست کنید  ;)

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 09 خرداد 1387، 07:06 ب‌ظ »
نقل‌قول
Rhythmbox نه که ظاهرا بلکه باطنا هم برنامه خوبیه فقط نیاز داره تا کمی بیشتر باهاش کار کنید .
ولی هر برنامه ای نصبت به یکی دیگه یه سری معایب و محاسنی داره اینکه فرمودید
نقل‌قول
مثل jetaudio اسکینی نداره که بشه اونو به صورت نوار گذاشت
 بله بصورت نوار نمیشه ولیsmall display و tray icon داره که وقتی روش کلیک کنی می تونی روش تسلط داشته باشی و کلا از وسط میدون جمع میشه میره
در ضمن تایمر داره
قابلیت سرچ متن فایل در حال اجرا رو داره و کلی پلاگین که باید فعالش کنید
اگه دنبال ظاهر آراسته هم هستید برین با آماروک حتما به مقصدتون میرسید و آماروک هم با ویکی پدیا خیلی مچ هستن و مشخصات آرتیستت رو میاره و متن اهنگی که داره پخش میکنه رو هم میاره و حتی میتونم بگم اگه از برنامه جت امکاناتش بیشتر نباشه از اون کمتر نیست که بهتره خودتون تست کنید  ;)
ممنون از شما دوست خوب. ولی مشکل اکولایزر رو چطور باید حل کرد.
من داخل ویندوز هم اکولایزر کارت صدا رو در حالت rock تنظیم می کنم و هم روی jetaudio . حالا اینجا که هیچ کدومشو ندارم چکار باید بکنم؟ و حتما می دونید که صدای بدون این اکولایزرها چقدر با اون حالت فرق داره.

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
« پاسخ #8 : 09 خرداد 1387، 08:06 ب‌ظ »
خوب عزیزم از آماروک استفاده کن اگه EQ میخوای همه چیزم داره
اگه هم خیلی اصرار داری روو جت اودیو  میتونی با wine نصبش کنی ولی نمیدونم مثل ویندوز میتونی ازش جواب بگیری یا نه  ;)

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 09 خرداد 1387، 08:45 ب‌ظ »
خوب عزیزم از آماروک استفاده کن اگه EQ میخوای همه چیزم داره
اگه هم خیلی اصرار داری روو جت اودیو  میتونی با wine نصبش کنی ولی نمیدونم مثل ویندوز میتونی ازش جواب بگیری یا نه  ;)
نتونستن از جت اودیو استفاده کنم. هنگ می کرد و کدک های ویندوز مدیا رو می خواست که دانولد هم نمی کرد. پلی از vlc استفاده کردم جالب بود. ولی خوب اون هم بعضی از امکانات جت اودیو رو نداره. ](*,)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #10 : 09 خرداد 1387، 10:32 ب‌ظ »
اگه استفاده از اکولایزر خیلی براتون اهمیت داره می تونید از برنامه audacious استفاده کنید:
sudo apt-get install audacious

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 10 خرداد 1387، 03:35 ب‌ظ »
sudo apt-get install vlc

سلام سید.
در اولین استفاده از vlc در حین اجرای آهنگ خواستم اکولایزر رو تنظیم کنم که هنگ کرد. خودتون هم تست کنید. در حالت اسکینی که اکولایزر رو در ‍پایین برنامه قرار می ده.
یه سوال هم از جناب آی کیو سان عزیز:
میشه راهنمایی کنید که تایمر خاموش کردن اوبونتو در برنامه ی Rythmbox کجاست؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #12 : 10 خرداد 1387، 05:25 ب‌ظ »
نقل‌قول
در اولین استفاده از vlc در حین اجرای آهنگ خواستم اکولایزر رو تنظیم کنم که هنگ کرد. خودتون هم تست کنید. در حالت اسکینی که اکولایزر رو در ‍پایین برنامه قرار می ده.
من استفاده کردم. هیچ مشکلی برام پیش نیومد. یکبار دیگه هم امتحان کنید و ببینید که باز سیستم هنگ می کنه ؟!

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
« پاسخ #13 : 13 خرداد 1387، 03:30 ق‌ظ »
شما گفتید تامر خاموش شدن نداره؟

sudo apt-get install vlc

سلام سید.

ولی اینجا گفتید تایمر خاموش شدن

منم گفتم تایمر داره الان میگید  پرسیدید rhythmicbox تایمر خاموش شدن داره؟  ممکنه هزار جور تایمر وجود داشته باشه ولی وقتی بحث موزیک پلیر میشه فکر نکنم از کلمه تایمر    تایمر خاموش شدن برداشت بشه      اینطور نیست؟
در هر صورت این برنامه تایمری نداره که باهاش اوبونتو رو خاموش کنید چون یه برنامه ساده هستش و من عاشق همین سادگیشم

« آخرین ویرایش: 13 خرداد 1387، 04:23 ق‌ظ توسط iqson716 »

آفلاین تازه کار

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #14 : 13 خرداد 1387، 03:49 ب‌ظ »
شما گفتید تامر خاموش شدن نداره؟

sudo apt-get install vlc

سلام سید.

ولی اینجا گفتید تایمر خاموش شدن

منم گفتم تایمر داره الان میگید  پرسیدید rhythmicbox تایمر خاموش شدن داره؟  ممکنه هزار جور تایمر وجود داشته باشه ولی وقتی بحث موزیک پلیر میشه فکر نکنم از کلمه تایمر    تایمر خاموش شدن برداشت بشه      اینطور نیست؟
در هر صورت این برنامه تایمری نداره که باهاش اوبونتو رو خاموش کنید چون یه برنامه ساده هستش و من عاشق همین سادگیشم

این سادگی تو منو تحت تاثیر قرار داد. :D :D :D