0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: shatal در 25 دی 1391، 07:56 قظسلام ابونتومن های عزیزمنم مشکل مشابهی دارم.وقتی با دستور sudo apt-get install vnidia-current درایور گرافیک رو نصب کردم.بعد از ری استارت سیستم گرافیکم خیلی بد شده بود.محیط میزکارم خالی از لانچر بود.هود(منظورم نوار بالای میزکاره) نبود.و چون من خیلی تازه کارم الان فلج شدم و نمیدونم باید چیکار کنم.(با عرض شرمندگی دارم از محیط ویندوز این پشت را می ذارم.)ابونتو 12.10گرافیک:nvidia 9600GTتقاضا دارم یه راهنمایی جامع داشته باشید.ممنونhttp://blog.ma3x.ir/node/7
سلام ابونتومن های عزیزمنم مشکل مشابهی دارم.وقتی با دستور sudo apt-get install vnidia-current درایور گرافیک رو نصب کردم.بعد از ری استارت سیستم گرافیکم خیلی بد شده بود.محیط میزکارم خالی از لانچر بود.هود(منظورم نوار بالای میزکاره) نبود.و چون من خیلی تازه کارم الان فلج شدم و نمیدونم باید چیکار کنم.(با عرض شرمندگی دارم از محیط ویندوز این پشت را می ذارم.)ابونتو 12.10گرافیک:nvidia 9600GTتقاضا دارم یه راهنمایی جامع داشته باشید.ممنون
بعد از شناخت کارت گرافیک محیط گنوم فقط کلاسیک لاگین میشه و محیط یونتی فقط 2d !بعد هم به شدت ناپایدار به همراه کرش زیاد هست
ولی من میخوام کامل نصب کنم.میشه کمکم کنید؟
نقلقول از: mortezaataiy در 14 اسفند 1391، 03:51 بظولی من میخوام کامل نصب کنم.میشه کمکم کنید؟ چی رو کامل نصب کنی؟