0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
این هم کارت من
نقلقول از: Shayanppp در 11 خرداد 1387، 01:51 بظاین هم کارت منکارتت !کمی! شلوغ هست!
نقلقول از: kasra545 در 11 خرداد 1387، 02:26 بظنقلقول از: Shayanppp در 11 خرداد 1387، 01:51 بظاین هم کارت منکارتت !کمی! شلوغ هست!کسری! برا تو چرا اینقدر خلوته حالا؟ انگاری اصلا خالی ی؟ نکنه تو هم عکس نداری؟ تعارف نکن ها! خواستی بگو یکی بفرستم برات!
امضای lomion رو نیگاه کن!"سادگی زیباست... برای این ماه را دوست دارم!"برای اینه!!!
نقلقولامضای lomion رو نیگاه کن!"سادگی زیباست... برای این ماه را دوست دارم!"برای اینه!!! زیاد شلوغ می کنی ها! همین الان ی کارت می زنی! زووود! بدو، بدو بینم
اینم منم!خیلی باحاله این کارت.دستت درد نکنه مهدی جان!
من نمیدونم چرا فونت هاش به هم نمیاد. همه کار کردم. KDE 4 Ever
نقلقول از: علیرضا طالقانی در 11 خرداد 1387، 05:48 بظنقلقولامضای lomion رو نیگاه کن!"سادگی زیباست... برای این ماه را دوست دارم!"برای اینه!!! زیاد شلوغ می کنی ها! همین الان ی کارت می زنی! زووود! بدو، بدو بینم برادره من این کسری که یه دونه زده، چرا هی گیر می دی می گی بزن بزن ؟ برو ببین صفحه قبل رو. به پیر به پیغمبر کسری یه دونه کارت واسه خودش درست کردههه نقلقول از: kasra545 در 11 خرداد 1387، 01:27 بظاینم منم!خیلی باحاله این کارت.دستت درد نکنه مهدی جان!