انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راه اندازی مجدد وب سایت بازیهای لینوکس؟؟؟  (دفعات بازدید: 3536 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 283
    • محتوای باز
سلام به همگی
چند سال پیش، دوستان اگه یادشون باشه سایتی تحت عنوان بازیهای لینوکس بوجود اومد که مدیرش حسام نام داشت. انصافاحسام مدیر لایقی بود. اما متاسفانه بنا به دلایلی (که ترجیح میدم نگم) سایت بسته شد.
الان میخواستم از دوستانی که قبلا در سایت بازیهای لینوکس فعالیت میکردند بپرسم آیا حاضر به راه اندازی مجدد این سایت هستند؟ جناب حبیبی و Snake که در همین سایت فعالیت میکنند دو تن از اعضاء فعال اونجا بودند.
من حاضرم هر کمکی که میتونم برای راه اندازی سایت «بازیهای لینوکس» انجام بدم. حتی کمک مالی هم میکنم. نفری 5000 تومان بذاریم وسط میتونیم راحت راه بندازیمش!
نظرتون چیه جمع شیم و یه تیم مثل سابق تشکیل بدم و این سایت رو راه اندازی (اگه موافق باشین با مدیریت حسام عزیز) کنیم؟
لینک زیر هم یه کتاب جمع آوری شده از بازیهایی که اون موقع در سایت بازیهای لینوکس معرفی شدند، که تقدیمش مبکنم به حسام عزیز و دوست داشتنی.
http://libooks.ir/index.php/game-entertainment
با احترام
مدیریت سایت لیبوکس (اولین کتابخانه مجازی فارسی زبان سیستم عامل گنو/ لینوکس)
فرشید نوتاش حقیقت

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
در بخش کمک های مالی موافقم من هستم هر چند خیلی کم می تونم کمک کنم اما خب قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اون سری قبل چنان نیازی به اون سایت نبود راستش و یه چیز اضافی بود. امّا الآن یواش یواش داره یه توجیهی برای وجود داشتنش به وجود می‌آد. موافقم که دوباره احیا بشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
خب من هم هستم. در زمینه تولید محتوا و ... هم میتونم کمک کنم (بهرحال نوجوانیم و دوره نوجوانی هم دوره گیمر بودن :)) ).

قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
من شخصا با این قضیه مخالفم و حتی اگر صد تا دلیل خوب هم داشته باشید باز هم مخالف خواهم ماند.

این همه فروم مثل اپن‌سوزه ایران، دبیان ایران و لینوکس ریویو و غیره و غیره تشکیل شد آخر چه نتیجه‌ای داشت؟؟؟ هی اعضاء را تکه تکه می‌‌کنید و مدیران مختلف و ... و ... آخر هم نیرو کم می‌آورید و در نهایت تعطیل!!!

چه دلیلی دارد که بخش بازی‌های انجمن اوبونتو ایران را تقویت نکنید؟ به صورت خیلی جدی به فعالیت در همین‌جا بپردازید و پس از مدتی فعالیت مستمر اگر به این نتیجه رسیدید که امکانات این‌جا جوابگوی شما نیست سرانجام بروید یک انجمن جداگانه بزنید نه این‌که همین الآن یک انجمن راه‌اندازی کنید و سال دیگه هیچ اثری از دامینش هم نباشد!!!

در ضمن اگر قرار باشد که این قضیه راه بیفتد حاضریم مانند سایت‌های آریوس لینوکس و فدورا فنز و ... هاست لینوکس آن را تامین نماییم.
« آخرین ویرایش: 13 آبان 1391، 01:04 ب‌ظ توسط بهنام توکلی »

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
من شخصا با این قضیه مخالفم و حتی اگر صد تا دلیل خوب هم داشته باشید باز هم مخالف خواهم ماند.

این همه فروم مثل اپن‌سوزه ایران، دبیان ایران و لینوکس ریویو و غیره و غیره تشکیل شد آخر چه نتیجه‌ای داشت؟؟؟ هی اعضاء را تکه تکه می‌‌کنید و مدیران مختلف و ... و ... آخر هم نیرو کم می‌آورید و در نهایت تعطیل!!!

چه دلیلی دارد که بخش بازی‌های انجمن اوبونتو ایران را تقویت نکنید؟ به صورت خیلی جدی به فعالیت در همین‌جا بپردازید و پس از مدتی فعالیت مستمر اگر به این نتیجه رسیدید که امکانات این‌جا جوابگوی شما نیست سرانجام بروید یک انجمن جداگانه بزنید نه این‌که همین الآن یک انجمن راه‌اندازی کنید و سال دیگه هیچ اثری از دامینش هم نباشد!!!

در ضمن اگر قرار باشد که این قضیه راه بیفتد حاضریم مانند سایت‌های آریوس لینوکس و فدورا فنز و ... هاست لینوکس آن را تامین نماییم.
من هم با شما موافقم
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
کلا به نظر من راه اندازی این سایت وقت تلف کردنه،آخه این لینوکس یه بازی درست و حسابی نداره  تا وقتی stronghold و mostwanted و call of duty هست کی میره دنبال بازی هایی که سبک و گرافیک 20 سال پیش رو دارن(البته این قاعده استثنا هم داره،مثلا خواهر 9 ساله من supertux رو به هر چیزی ترجیح می ده)

ختم کلام اینکه بهتره بیخیالش شین
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
کلا به نظر من راه اندازی این سایت وقت تلف کردنه،آخه این لینوکس یه بازی درست و حسابی نداره  تا وقتی stronghold و mostwanted و call of duty هست کی میره دنبال بازی هایی که سبک و گرافیک 20 سال پیش رو دارن(البته این قاعده استثنا هم داره،مثلا خواهر 9 ساله من supertux رو به هر چیزی ترجیح می ده)

ختم کلام اینکه بهتره بیخیالش شین

هرکسی سلیقه ای داره بهرحال :) . من خودم عشق GTA دارم. البته VC رو تونستم توی واین اجرا کنم و بزودی یه مطلب در موردش میزارم :).
(VC = Vice City‌) .
اما  فعلا با همینجا موافقم :)/
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین armintirand

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37

سلام منم با تمام احترامی که به دوست عزیزم فرشید قائلم موافق سخن آقای توکلی می‌باشم.این کار باعث چند دستگی میشه و انسجام لینوکس کارا رو تا حدودی از بین میبره.دوستانی بودن که قبلا توی لاگ در کنار هم بودیم و اگه اون انسجام رو تا الان داشتیم الان اروم لاگ برای خودش یک توزیع خیلی حرفه‌ای/یک تیم گرافیک و یک تیم انیمیشن حرفه‌ای و حتی یک تیم برنامه نویسی حرفه‌ای داشت(روی سخنم به تمام بچه‌های اروم لاگه که خواستن با تنها گداشتنم پشتمو خالی کنن قصد جسارت به دوستان خوبی مثل فرشید  یا آقای معبودی نیست).بارها به صورت رایگان به آموزش کیوت و بلندر تا سطوح نزدیک به حرفه‌ای پرداختم ولی نتیجه صفر.(موردی داشتم که بعد از ۳ ماه آموزش دادن بلندر شاگرد با کمال پررویی گفت من دیگه یاد گرفتم نیاز به ادامه همکاری با شما ندارم)
شاید بگین این حرفا ربطی به موضوع نداره ولی اگه کمی عمقی تر بنگرید میبینید با اینهمه تلاش بنده بدلیل عدم انسجام بچه‌های لاگ نتیجه این شد که سنگر متن باز رو به تنهایی جلو ببرم.
پاورقی
من با کیوت وبلندر آشنا هستم و دارم روی کتابخانه گرافیکی OpenGL هم کارمیکنم.اگه علاقه به تشکیل گروهی برای ساخت بازی و ... داشتین میتونید روی من حساب کنید ولی با حفظ انسجام. برای سایت هم پیشنهادم چیزی مثل سورس فورجه که کد برنامه نویسی جلو بره ولی برای هماهنگیاهمین فروم مناسبه.
با احترام مدیر اروم لاگ

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
نظر بنده هم تغییر کرد.
توی همین فروم هر کاری که لازمه انجام بشه بهتره.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556

ما نیز موافقت خویش را با گفته برادر بهنام اعلام میداریم  :P

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
والا ما همیشه در دسترس هستیم ولی خوب خبری از رفقا نیست.

Linux is not a word,It's a SPRITE