انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تبلیغ آریوس کنم یا فدورا؟  (دفعات بازدید: 9377 بار)

0 کاربر و 17 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Master

• Full Member
  • *
  • ارسال: 121
پاسخ : تبلیغ آریوس کنم یا فدورا؟
« پاسخ #45 : 18 آبان 1391، 04:24 ب‌ظ »

کاربر یک سیستم عامل خاص بودن ضرری برای کسی و یا نفعی برای کس دیگه ای نداره که بخواد باعث بشه افراد در مقابلش موضع بگیرن یا نگیرن. کسی جای دیگری رو تنگ نکرده . اینجا هم قرار نیست به همدیگه بپرید یا بی احترامی کنید.
اگه چیزی بلد هستید با مدرک ارائه میکنید. اگر نیستید ساکت میمونیم . یا کسی هست که جوابی در خورد بده یا نیست.اگر نبود سوال کننده قائدتا باید به جاهای دیگه مراجعه کنه.
علاوه بر اون سطح سواد قرار نیست بر اساس کار با سیستم عامل سنجیده بشه ! واقعا این حرف شماست یا من بد گرفتم؟

می‌شه با سند و مدرک بفرمایید کدوم بخش صحبت‌های بنده اشتباهه؟ من مسئول پست‌های خودم هستم نه دیگران. من مسئول اون چیزی هستم که می‌گم نه اون چیزی که شما برداشت می‌کنی.

------------------------------
راستی الان دارم با دو تا برادر بحث می‌کنم؟ ;D به روباه می‌گن شاهدت کیه می‌گه دمم.
کسی منکر این نیست که شما مسئول اظهار نظرهای خودتون هستید.چیزی غیر از این بود باید تعجب میکردیم.اما اظهار نظرهای شما هم باید مبتنی بر یک سری حقایقی باشه نه اینکه صرفا روی حساب احساساتتون حرفی رو بزنید.
پست شماره 33 و شماره 36 و توضیح هم دادم که چطور مشکل دارن و بهتر بود اینطور بیان نمیشد.
شما زمانی که در مورد مطلبی اظهار نظر میکنید باید بطور منطقی پیش برید نه اینکه بی دلیل کسی رو به چیزی متهم کنید-کاری که در پستشماره 33 شما انجام دادید.-
این صحبتها شما ها رو به جایی نمیرسونه . چون روی منطق شما پیش نمیرید.
بله من برادر ایشون هستم. اما ایشون نظرات خودشون رو دارن و من نظرات خودم رو.
شما هم بجای تمسخر بهتره کمی در رفتارتون تجدید نظر بکنید و بهتر صحبت کنید. یعنی چی به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم؟
اگه من دارم وقت میزارم بخاطر روشن شدن مسائلیه که مثل بچه ها بدون اینکه علمی بهش داشته باشید دارید در موردش بحث میکنید.

اگه شما فکر میکنید اطلاعی دارید از چیزی - این هم د رنظر بگیرید که دیگرانی هم هستند که از شما در زمینه هایی اطلاعات بیشتری داشته باشن و در نتیجه نباید بطور قاطعانه در مورد چیزی که اطلاع کافی در موردش ندارید صحبت کنید.
فکر میکنم به اندازه کافی صحبت کردم.
بحث های بچه گانه اینطوری هیچ نتیجه مثبتی در پی نداره. و من هم نکته خودم رو رسوندم و فکر نکنم بیش از این -اگه بخواد به همین منوال پیش بره حرفی برای گفتن داشته باشم-
A mans dreams are an index to his greatness...

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
« پاسخ #46 : 18 آبان 1391، 04:29 ب‌ظ »
نهایتا به جایی رسیدیم که هیچ جوابی نداری برای مطالبی که قبلا  گفتم ...و فقط داری مغلطه میکنی.
همین برای پایان بحث بسه.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #47 : 18 آبان 1391، 04:44 ب‌ظ »
با عرض پوزش از دوستان. چند دقیقه کاری پیش اومد رفتم و برگشتم خدمتتون.

و اما بریم سراغ صحبتمون. عزیزان خودتون می‌دونید که دارید حرف‌های بیربط می‌زنید. شایدم ندونید. می‌دونم که نمی‌تونید اینو قبول کنید. هیچ کس نمی‌تونه. پس بیش از این خودتون رو جلوی دیگران سنگ روی یخ نکنید. آینده‌ای تو این بحث نیست واستون. منم وقت زیادی ندارم. والسلام.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #48 : 18 آبان 1391، 04:48 ب‌ظ »
منم وقت اضافی ندارم و نداشتم که سر بحث با تو حروم کنم .فقط برای اینکه کاربری که میاد و میخونه چیزه درستی دستشو بگیره و فن نشه  و بدونه که هر وقت به هر چیزی نیاز داره بره به سمتش تا خودشو از دنیا و زندگی عقب نندازه و الکی وقت و عمرشو حروم نکنه.

آفلاین moji_helooo

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #49 : 18 آبان 1391، 07:19 ب‌ظ »
والله من خواستم از بچه ها که برن تحقیق کنند و یک توزیع انتخاب کنند که اونو بهشون بگم در غیر این صورت آریوس رو بهشون یاد بدم. آخه هم راحت تره و هم از قبل خیلی چیزا روش نصب هست.
از پاسخ هاتون متشکرم.

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #50 : 18 آبان 1391، 08:51 ب‌ظ »
نقل‌قول
بعدشم Milandini شما  کلا یه بیسواد محض هستی
نه فقط خودت باسوادی!!!!
میخوای برات ریز به ریز از کدهای مدیریت شده دات نت بگم؟چه طوری clr میاد کدها jit رو مدیریت میکنه؟
میخوای از نقش fcl و cts بگم؟
کراس پلتفرم جاوا به گوشت خورده؟
تو که به اصطلاح باسوادی بگو اولین بار مایکروشافت  کدهای مدیریت شده رو کرد یا سان مایکروسیستمز؟
توکه ادعا داری بگو ببینم vb6 بین دولپرها به اسبا بازی معروفه یا یه IDE همه فن حریف؟ اصلا VB6 قبل دات نت قابل رقابت با دلفی7 بود؟
مثلا شی گرایی چه جایگاهی توی این زبان داشت؟
یادت میاد چه طور مفتضحانه به SQL SERVER متصل میشد؟
راستی صحبت MS SQL SERVER و مقایسه اش با اوراکل شد!
شما که دوست عزیز اینقدر باسواتی!!!!! نمیدونی اوراکل فقط یه بانک اطلاعاتی نیست؟ها؟ اوراکل یه  EBUSINES SUITE هست!!
که شامل یه بانک اطلاعاتی-یه پلتفرم APP SERVER - یه وب سرور-یه سیستم مدیریت محتوا-یه سری ابزار مدیریتی  برای کنترل تراکنشهای بانک-, DI load balancer

البته برنامه نویسهای ۲ زاری که تنها افتخارشون ساخت یه برنامه مدیریت ساندویچی هست از اوراکل همون مورد اول رو میدونن!!
آره قربونش!!!
=======================================================
اصلا چرا دارم باهات بحث میکنم ....ترو چه به این چیزها....برو به کارت برس !!!!!
« آخرین ویرایش: 18 آبان 1391، 11:06 ب‌ظ توسط Milandini »
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #51 : 19 آبان 1391، 12:15 ب‌ظ »
نقل‌قول
نه فقط خودت باسوادی!!!!
میخوای برات ریز به ریز از کدهای مدیریت شده دات نت بگم؟چه طوری clr میاد کدها jit رو مدیریت میکنه؟
تو که به اصطلاح باسوادی بگو اولین بار مایکروشافت  کدهای مدیریت شده رو کرد یا سان مایکروسیستمز؟
توکه ادعا داری بگو ببینم vb6 بین دولپرها به اسبا بازی معروفه یا یه IDE همه فن حریف؟ اصلا VB6 قبل دات نت قابل رقابت با دلفی7 بود؟
شما که دوست عزیز اینقدر باسواتی!!!!! نمیدونی اوراکل فقط یه بانک اطلاعاتی نیست؟ها؟ اوراکل یه  EBUSINES SUITE هست!!
که شامل یه بانک اطلاعاتی-یه پلتفرم APP SERVER - یه وب سرور-یه سیستم مدیریت محتوا-یه سری ابزار مدیریتی  برای کنترل تراکنشهای بانک-, DI load balancer

البته برنامه نویسهای ۲ زاری که تنها افتخارشون ساخت یه برنامه مدیریت ساندویچی هست از اوراکل همون مورد اول رو میدونن!!
آره قربونش!!!
آره بگو ریز به ریز رو با مدرک بگو ..هی میای حرف میزنی بدون دلیل و مدرک...
کراس ئلت فرم میگی؟خودت میدونی کراس پلت فرم یعنی چی؟کراس پلت فرم یک مفهوم(یعنی یه برنامه رو برای چند سکوی مختلف مینویسی بدون تغییر کد یا با کمترین میزان تغییر کد) هست عزیز من ...من دارم بهت میگم سی ئلاس ئلاس استاندارد c++11و فریم ورک کیوت و (البته این دوتا هم هستن و معروفن بووست و wxwiget)کار میکنم ....شما اینقدر اطلاعاتت کمه که اسم اینا رو هم نشنیدی و میای به من میگی  کراس ئلت فرم میدونم چیه؟دارم میگم من والا رو هم تقریبا شروع کردم که کراس ئلت فرمه(که سازنده های والا که سی شارپو دیدن دارن از اون الهام میگیرن که یعنی سی شارپ یک زبان خیلی زبا و خوب و خوش دست هیت(البته به بحث ربطی نداشت صرفا جهت اطلاع بود))...:D...فک کردی فقط جاوا کراس پلت فرمه یا اینکه فقط خودت میدونی اینا رو...
"
تو که به اصطلاح باسوادی بگو اولین بار مایکروشافت  کدهای مدیریت شده رو کرد یا سان مایکروسیستمز؟"

چه ربطی داره کی اول چیو رو کرد؟
قرار نیست که وقتی یه چیزی اومد یا به ذهن کسی خطور کرد به ذهن کسه دیگه ای خطور نکرده باشه یا کسی ایده های بهتری نداشته باشه...دات نت بهمون دلیلی وجود داره که ما الان تبلت های ختلفی داریم موبایل ها ی مختلفی داریم اتومبیل ها سیستم عامل ها نرم افزار ها و نهایتا زبان های برنامه نویسی مختلفی وجود داره...و نکته مهم اینه که اینا همه از هم تاثیر پذیرفته هستن(مثلا سی پلاس پلاس ویژگی شی گراش رو از سیمیولا گرفت (طبق گفته ی آقای بیارنه تو مصاحبش http://bigthink.com/ideas/23027    وطبق حرف تو الان پس سیمیولا بهتر بود دیگه ...یا اصلا چون اونا اول آوردن این مفهومو پس سی پلاس پلاس هیچ و پوچ؟)) و کسی هم نمیتونه به قطع بگه که این ایده فقط و فقط به ذهن کسی خاص رسیده و به ذهن کسه دیگه ای نرسیده باشه...مثلا مایکروسافت در اوایل سال 1997 رو ئروژه ای به نامه ئروژه ی به نام project 42کار میکرد و یک اسم دیگه ای هم داشت به نامه ئراجکت lightninngو نهایتا  در سال 2000 دات نت از داخل این به وجود اومد:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Microsoft_codenames
.NET
Codename    Preliminary name    Final name    Notes
Lightning, Project 42    Next Generation Windows Services    Microsoft .NET v1.0    Project Lightning was the original codename for the Common Language Runtime in 1997.[77] The team was based in building 42, hence Project 42.[78] "Next Generation Windows Services" appeared in the earliest press releases about the upcoming platform.[79
]:
مایکروساقت بدنبال بوجود آوردنInteroperabilityبین زبان های ختلف برنامه نویسی در قالب نسل جدیدی از  سرویس های ویندوز بود که به این مهم هم دست ئیدا کرد ..چیزی که در جاوا وجود نداشت  و ما الان میبینیم که این حرکت چقدر الان موفقیت آمیز بود و اگر میخوای ببینی که چقدر باهم فرق دارن و این دوتا برای اهداف متفات هستن میتونی بری تو هر سایتی که خواستی سرچ کنی ...مثلا یه سری از فرق های جاوا و سی شارپ  رو میتونی از این لینک استفاده کنی (ولی اصلا این مقایسه ربطی نداره که جاوا ضعیف باشه یا سی شارپ قوی باشه هر کدوم یه کاربردی دارن و مطابق نیاز هستن واین مقایسه بهتون میگه از چه امکانات زبان میتونین استفاده کنین همین نه چیزه دیگه که بخواین بگین سی شارپ اینو داره پس قوی تره یا برعکس (که این حرف بچه مچه هاست)):
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_C_Sharp_and_Java
www.harding.edu/fmccown/java_csharp_comparison.html
مهم اینه که کی بهتر کار میکنه و چی و کی الان بدردمون میخوره ؟در ضمن بزرگترین فرق تو یه فن با یه نفر که فن نیست میدونی چیه؟اینه که شرایط رو درک نمیکنی...وطبق شرایط باید تصمیم بگیری...این حرف و شاید الان هیچ کدومتون بهش نرسین و لی بعدا حتما بهش میرسین که باید طبق شرایط مختلف تصمیم های مختلف بگیرین.:
lو یکی از مهمترین نکته ها اینه که نمیتونی بگی این زبون بهتر از اون زبون به صورت کلی بلکه طبق شرایط مختلف هر کدوم یه برتری های خاصی نسبت به هم دیگه دارن مثلا :

من نگفتم اون ویبی از دلفی خیلی شاختره ...از خودت بحث الکی نکش وسط...وی بی برای زمان خودش یه غول بود که همین وی بی باعث شد خیلی برای ویندوز نرم افزار های مختلف و کاربردی هم نوشته بشه..در ضمن دلفی هم خیلی غوله و منم خیلی دوسش دارم ..اما بخاطر سینتکسش هیچ وقت سراغش نرفتم ولی بخاطر نیتیو بودنش خیلی دوسش دارم ...
در ضمن در بالا هم گفتم  و قرار نیست زبان های برنامه نویسی با هم مقایسه بشه و بسته به شرایط ازشون استفاده میشه ...به عنوان مثال برنامه هایی که با وی بی نوشته شد خیلی بیشتر از پاسکال شی گرا هست و تاثیر های مثبتی در رشد و توسعه نرم افزار در دنیا داشت و بخاطر همین به قول شما  اسباب بازی باعث شد یا به قول ما ابزاری که توسعه ی برنامه را بشدت راحت میکرد شرکت ها مختلف نرم افزاری به سرعت ازش استفاده کردند و محصولا ت خوب و فوق العاده ی هم عرضه کردند....و اون موقع که این محصولات برای ونیدوز ساخته میشد لینوکس در فقدان و فقر برنامه های کاربر پسند دست و پا میزد پس کاملا مشخص هست که ابزار های توسعه ی مناسب در مقبولیت و میزان سود آوری یک محصول ( مثلا سیستم عامل) تاثیر داره.
:d
شی گرایی اصلا چه جایگاهی داشت تو وی بی؟:D
شک دارم که  درک کرده باشی مفهوم ایجاد زبان ها و دلایل اونا رو(چون معمولا کدر ها این حرف رو میزنن که از تجربه و اطلاعات کافی برخوردار نیستن).
زبان ها با هم فرق میکنن ...نادانی است که اگه فکر کنیم که زبان هایی که شی گرا نیستن پس بدرد بخور نیستن و باید برن کنار ...چون لینوکسی که داری ازش استفاده میکنی کاملا با سی هست و همینطور اسمبلی..که هیچ کدوم شی گرا نیستن...

می دونی قضیه تو مثل چیه ؟مثل اینکه من بگم لینوکس و بگی لینوکس نه گنو لینوکس(که یکی از بچه های اینجا هم دقیقا این حرفو زده بود راجع به یکی از حرف های من) ...چیزی که مشخصه صحبت همه منظور گنو لینوکس هست اما به صورت جا افتاده و لفظ دهنی همه میگن لینوکس ...این رو راجع به اوراکل گفتم ...منظور مقایسه دوتا dbmsهست ...
در ضمن با مدرک ...
(منطق منفی دهنده ها تو حلقم:D)
« آخرین ویرایش: 19 آبان 1391، 12:31 ب‌ظ توسط friendchp »

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #52 : 19 آبان 1391، 01:35 ب‌ظ »
اینجا شده انجمن به رخ کشیدن سواد.همه میخواهند با دانششون قمپز در کنند.
بیشتر تاپیکها غیر ضروری و پاسخ به تاپیکها بی ارتباط با موضوعه.
این انجمن مشکلی از کسی حل نمیکنه.بهتره یک سر به فرومهای فرنگی بزنید تا معنی انجمن پشتیبانی رو بفهمید

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #53 : 19 آبان 1391، 02:19 ب‌ظ »
نقل‌قول
نه فقط خودت باسوادی!!!!

آره قربونش!!!
کراس ئلت فرم میگی؟خودت میدونی کراس پلت فرم یعنی چی؟کراس پلت فرم یک مفهوم(یعنی یه برنامه رو برای چند سکوی مختلف مینویسی بدون تغییر کد یا با کمترین میزان تغییر کد) هست عزیز من ...من دارم بهت میگم سی ئلاس ئلاس استاندارد c++11و فریم ورک کیوت و (البته این دوتا هم هستن و معروفن بووست و wxwiget)کار میکنم ....شما اینقدر اطلاعاتت کمه که اسم اینا رو هم نشنیدی و میای به من میگی  کراس ئلت فرم میدونم چیه؟دارم میگم من والا رو هم تقریبا شروع کردم که کراس ئلت فرمه(که سازنده های والا که سی شارپو دیدن دارن از اون الهام میگیرن که یعنی سی شارپ یک زبان خیلی زبا و خوب و خوش دست هیت(البته به بحث ربطی نداشت صرفا جهت اطلاع بود))...:D...فک کردی فقط جاوا کراس پلت فرمه یا اینکه فقط خودت میدونی اینا رو...
"
تو که به اصطلاح باسوادی بگو اولین بار مایکروشافت  کدهای مدیریت شده رو کرد یا سان مایکروسیستمز؟"

قرار نیست که وقتی یه چیزی اومد یا به ذهن کسی خطور کرد به ذهن کسه دیگه ای خطور نکرده باشه یا کسی ایده های بهتری نداشته باشه...دات نت بهمون دلیلی وجود داره که ما الان تبلت های ختلفی داریم موبایل ها ی مختلفی داریم اتومبیل ها سیستم عامل ها نرم افزار ها و نهایتا زبان های برنامه نویسی مختلفی وجود داره...و نکته مهم اینه که اینا همه از هم تاثیر پذیرفته هستن(مثلا سی پلاس پلاس ویژگی شی گراش رو از سیمیولا گرفت (طبق گفته ی آقای بیارنه تو مصاحبش http://bigthink.com/ideas/23027    وطبق حرف تو الان پس سیمیولا بهتر بود دیگه ...یا اصلا چون اونا اول آوردن این مفهومو پس سی پلاس پلاس هیچ و پوچ؟)) و کسی هم نمیتونه به قطع بگه که این ایده فقط و فقط به ذهن کسی خاص رسیده و به ذهن کسه دیگه ای نرسیده باشه...مثلا مایکروسافت در اوایل سال 1997 رو ئروژه ای به نامه ئروژه ی به نام project 42کار میکرد و یک اسم دیگه ای هم داشت به نامه ئراجکت lightninngو نهایتا  در سال 2000 دات نت از داخل این به وجود اومد:
.NET
Lightning, Project 42    Next Generation Windows Services    Microsoft .NET v1.0    Project Lightning was the original codename for the Common Language Runtime in 1997.[77] The team was based in building 42, hence Project 42.[78] "Next Generation Windows Services" appeared in the earliest press releases about the upcoming platform.[79
]:
مایکروساقت بدنبال بوجود آوردنInteroperabilityبین زبان های ختلف برنامه نویسی در قالب نسل جدیدی از  سرویس های ویندوز بود که به این مهم هم دست ئیدا کرد ..چیزی که در جاوا وجود نداشت  و ما الان میبینیم که این حرکت چقدر الان موفقیت آمیز بود و اگر میخوای ببینی که چقدر باهم فرق دارن و این دوتا برای اهداف متفات هستن میتونی بری تو هر سایتی که خواستی سرچ کنی ...مثلا یه سری از فرق های جاوا و سی شارپ  رو میتونی از این لینک استفاده کنی (ولی اصلا این مقایسه ربطی نداره که جاوا ضعیف باشه یا سی شارپ قوی باشه هر کدوم یه کاربردی دارن و مطابق نیاز هستن واین مقایسه بهتون میگه از چه امکانات زبان میتونین استفاده کنین همین نه چیزه دیگه که بخواین بگین سی شارپ اینو داره پس قوی تره یا برعکس (که این حرف بچه مچه هاست)):
مهم اینه که کی بهتر کار میکنه و چی و کی الان بدردمون میخوره ؟در ضمن بزرگترین فرق تو یه فن با یه نفر که فن نیست میدونی چیه؟اینه که شرایط رو درک نمیکنی...وطبق شرایط باید تصمیم بگیری...این حرف و شاید الان هیچ کدومتون بهش نرسین و لی بعدا حتما بهش میرسین که باید طبق شرایط مختلف تصمیم های مختلف بگیرین.:
lو یکی از مهمترین نکته ها اینه که نمیتونی بگی این زبون بهتر از اون زبون به صورت کلی بلکه طبق شرایط مختلف هر کدوم یه برتری های خاصی نسبت به هم دیگه دارن مثلا :

من نگفتم اون ویبی از دلفی خیلی شاختره ...از خودت بحث الکی نکش وسط...وی بی برای زمان خودش یه غول بود که همین وی بی باعث شد خیلی برای ویندوز نرم افزار های مختلف و کاربردی هم نوشته بشه..در ضمن دلفی هم خیلی غوله و منم خیلی دوسش دارم ..اما بخاطر سینتکسش هیچ وقت سراغش نرفتم ولی بخاطر نیتیو بودنش خیلی دوسش دارم ...
در ضمن در بالا هم گفتم  و قرار نیست زبان های برنامه نویسی با هم مقایسه بشه و بسته به شرایط ازشون استفاده میشه ...به عنوان مثال برنامه هایی که با وی بی نوشته شد خیلی بیشتر از پاسکال شی گرا هست و تاثیر های مثبتی در رشد و توسعه نرم افزار در دنیا داشت و بخاطر همین به قول شما  اسباب بازی باعث شد یا به قول ما ابزاری که توسعه ی برنامه را بشدت راحت میکرد شرکت ها مختلف نرم افزاری به سرعت ازش استفاده کردند و محصولا ت خوب و فوق العاده ی هم عرضه کردند....و اون موقع که این محصولات برای ونیدوز ساخته میشد لینوکس در فقدان و فقر برنامه های کاربر پسند دست و پا میزد پس کاملا مشخص هست که ابزار های توسعه ی مناسب در مقبولیت و میزان سود آوری یک محصول ( مثلا سیستم عامل) تاثیر داره.
شک دارم که  درک کرده باشی مفهوم ایجاد زبان ها و دلایل اونا رو(چون معمولا کدر ها این حرف رو میزنن که از تجربه و اطلاعات کافی برخوردار نیستن).
زبان ها با هم فرق میکنن ...نادانی است که اگه فکر کنیم که زبان هایی که شی گرا نیستن پس بدرد بخور نیستن و باید برن کنار ...چون لینوکسی که داری ازش استفاده میکنی کاملا با سی هست و همینطور اسمبلی..که هیچ کدوم شی گرا نیستن...

می دونی قضیه تو مثل چیه ؟مثل اینکه من بگم لینوکس و بگی لینوکس نه گنو لینوکس(که یکی از بچه های اینجا هم دقیقا این حرفو زده بود راجع به یکی از حرف های من) ...چیزی که مشخصه صحبت همه منظور گنو لینوکس هست اما به صورت جا افتاده و لفظ دهنی همه میگن لینوکس ...این رو راجع به اوراکل گفتم ...منظور مقایسه دوتا dbmsهست ...
در ضمن با مدرک ...

اگر میخوای سوادت رو به رخ بچه های اینجا بکشی
نقل‌قول
سی ئلاس ئلاس
نقل‌قول
کراس ئلت فرم
بعدشم هوچی گری راه بندازی و طرفی که ندیده و نشناخته بهش بگی بی سواد!!! اینجا جاش نیست....من نمیگم..قانون این فروم میگه

نقل‌قول
کراس ئلت فرم میگی؟خودت میدونی کراس پلت فرم یعنی چی؟کراس پلت فرم یک مفهوم(یعنی یه برنامه رو برای چند سکوی مختلف مینویسی بدون تغییر کد یا با کمترین میزان تغییر کد) هست عزیز من ...من دارم بهت میگم سی ئلاس ئلاس استاندارد c++11و فریم ورک کیوت و (البته این دوتا هم هستن و معروفن بووست و wxwiget)کار میکنم ....شما اینقدر اطلاعاتت کمه که اسم اینا رو هم نشنیدی و میای به من میگی  کراس ئلت فرم میدونم چیه؟دارم میگم من والا رو هم تقریبا شروع کردم که کراس ئلت فرمه(که سازنده های والا که سی شارپو دیدن دارن از اون الهام میگیرن که یعنی سی شارپ یک زبان خیلی زبا و خوب و خوش دست هیت(البته به بحث ربطی نداشت صرفا جهت اطلاع بود))......فک کردی فقط جاوا کراس پلت فرمه یا اینکه فقط خودت میدونی اینا رو...
ممنون میشم یه زبان چندسکویی مایکروسافت رو نام ببری....

بعدشم برو تحقیق کن چرا اسمش  ویژوال بیسیک هست...این بیسیک برای اهداف آموزشی بوده یا فیل دراوردن؟
همین الانم  هم نرم افزارهای اتوماسیون و به ویژه حسابداری نوشته شده توسط نسخه ( 7ام دلفی پس از 9 سال از عرضه آن) به وفور توی سازمان ها و نهاد ها مورد استفاده هست.

شی گرایی هم بعد زبان های ساخت یافته اومد برای راحت تر شدن کار برنامه نویس...نداشتنش عیبی نیست ولی زبانی که به این سلاح مجهز باشه طبیعتا قابلیت های بیشتری داره...
برای همینه که سی شارپ جونت الان شده oop

در مورد گنولینوکس و c:آره تقریبا 71 درصد با c  نوشته شده...ولی  ++C، لیسپ،  پرل، فرترن، پایتون و زبان‌های اسکریپت‌ نویسی متنوع هم توش استفاده شده....
بعدهم توقع داری در هنگام کار با کرنل یه سیستم عامل از کدهای managed شده استفاده کنن؟
« آخرین ویرایش: 19 آبان 1391، 02:22 ب‌ظ توسط Milandini »
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #54 : 19 آبان 1391، 03:04 ب‌ظ »
نقل‌قول
نه فقط خودت باسوادی!!!!

آره قربونش!!!
"

.NET
]:

در ضمن با مدرک ...

اگر میخوای سوادت رو به رخ بچه های اینجا بکشی
نقل‌قول
سی ئلاس ئلاس
نقل‌قول
کراس ئلت فرم
بعدشم هوچی گری راه بندازی و طرفی که ندیده و نشناخته بهش بگی بی سواد!!! اینجا جاش نیست....من نمیگم..قانون این فروم میگه

نقل‌قول
کراس ئلت فرم میگی؟خودت میدونی کراس پلت فرم یعنی چی؟کراس پلت فرم یک مفهوم(یعنی یه برنامه رو برای چند سکوی مختلف مینویسی بدون تغییر کد یا با کمترین میزان تغییر کد) هست عزیز من ...من دارم بهت میگم سی ئلاس ئلاس استاندارد c++11و فریم ورک کیوت و (البته این دوتا هم هستن و معروفن بووست و wxwiget)کار میکنم ....شما اینقدر اطلاعاتت کمه که اسم اینا رو هم نشنیدی و میای به من میگی  کراس ئلت فرم میدونم چیه؟دارم میگم من والا رو هم تقریبا شروع کردم که کراس ئلت فرمه(که سازنده های والا که سی شارپو دیدن دارن از اون الهام میگیرن که یعنی سی شارپ یک زبان خیلی زبا و خوب و خوش دست هیت(البته به بحث ربطی نداشت صرفا جهت اطلاع بود))......فک کردی فقط جاوا کراس پلت فرمه یا اینکه فقط خودت میدونی اینا رو...
ممنون میشم یه زبان چندسکویی مایکروسافت رو نام ببری....

بعدشم برو تحقیق کن چرا اسمش  ویژوال بیسیک هست...این بیسیک برای اهداف آموزشی بوده یا فیل دراوردن؟
همین الانم  هم نرم افزارهای اتوماسیون و به ویژه حسابداری نوشته شده توسط نسخه ( 7ام دلفی پس از 9 سال از عرضه آن) به وفور توی سازمان ها و نهاد ها مورد استفاده هست.

شی گرایی هم بعد زبان های ساخت یافته اومد برای راحت تر شدن کار برنامه نویس...نداشتنش عیبی نیست ولی زبانی که به این سلاح مجهز باشه طبیعتا قابلیت های بیشتری داره...
برای همینه که سی شارپ جونت الان شده oop

در مورد گنولینوکس و c:آره تقریبا 71 درصد با c  نوشته شده...ولی  ++C، لیسپ،  پرل، فرترن، پایتون و زبان‌های اسکریپت‌ نویسی متنوع هم توش استفاده شده....
بعدهم توقع داری در هنگام کار با کرنل یه سیستم عامل از کدهای managed شده استفاده کنن؟
آقای محترم بنده وقتی داشتم تایپ میکردم اون مطالب رو توی میحط ویندوز بودم..که جای پ اون با لینوکس فرق میکنه(علاوه بر اون این یه مغلطه هست کاملا آشکار که چسبیدی به غلط املایی:D)...
در ضمن این من نیستم که ادعای باسوادی بخوام کنم.(فقط دارم اشتباهات شما رو بهتون گوش زد میکنم که باعث گمراهی افاد دیگه نشه)..شما بودید که شروع کردید و منم دوس نداشتم (بارها گفتم که میخوام کسی که این مطالب رو میخونه بدون درست چیه و غلط چیه نه اینگه از روی هوا یه حرف هایی رو  که دیگران میزنن رو بدون مدرک قبول کنه و اونم بره تکرار کنه و...).
در ضمن من کی گفتم که مایکروسافت زبان چند سکویی داده؟این سوال چه ربطی داره؟(من درباره مفهوم کراپلت فرم صحبت کردم و میگم شما نمیدونید درباره چی صحبت میکنید و قبلا هم بهتون گفتم که با سی پلاس استاندارد کار کردم و برنامه های چند سکویی نیز نوشتم و چند تا نمونه مثال هم زدم که جند سکویی فقط جاوا نیست و نمونه های دیگه ای هم هستن مثل فریم ورک های BOOST,WXWIGET,QTبرای سی پلاس(البته بووست یک کتابخونه هست)و زبان والا .............,و اصلا برای چی باید اینکارو کنه؟کمی فکر کنید خودش یه سیستم عامل ساخته تا همه از اون استفاده کنن وقتی که بیاد اینکارو کنه دیگه یعنی داره چوب لا چرخ خودش میزاره..در ضمن  به عنوان مثال سی شارپ هم الان چند سکویی هست.)

بازم خدمتت بگم که به جای جواب دادن به سوال های پست قبلی فقط به مغلطه بسنده میکنی...
بازم میگم نمیدونم شما چرا چسبیدی به دلفی..اصلا چه ربطی داره و داشت به موضوع اصلی..این حرف های شمما مثل این میمونه که دونفر دارن درباره س پی یو صحبت میکنن که یهو یکی بگه چون من یه گوسفند دارم پس سی پیوم قوی تر هست:D...
واللا من از سی شارپ که طرفداری نکردم که میگی سی شارپ جونم...فقط میگم زبان خوبی هست برای سیستم عال ویندوز...
بله ooرو هم از شما بهتر درک کردم :D...و میدونم چه چیزی هست(بازم دقت نمی کنی دیگه سی پلاس یعنی همونی که تازه ازش اسم بردی..سی شارپ یعنی همونی که تازه ازش اسم بردی...والا یعنی همونی که تازه ازش اسم بردی...:.D)...بله ooقابلیت خیلی خوبی رو به زبان میده اما همونطور که گفتم هدفش و ساختار زبان ها با هم فرق میکنه پس چون ooنباشه یک زبان دلیل بر ضعیفتر بودنش نیست.که مثال هم برات زدم تو پست قبلی...
"بعدهم توقع داری در هنگام کار با کرنل یه سیستم عامل از کدهای managed شده استفاده کنن؟"
نه توقع ندارم و همچین چیزی نگتم دوست عزیز.شاید شما ooرو با managedاشتباه گرفته باشید...جواب ها و حرف های من راجع به حرف های شما بود با دلیل و مدرک.
.........................................
در ضمن وقتی یه زبان برای آموزش ساخته شده باشه بازم دلیل بر این نیست که در کار های تجاری قابلیت استفاده نداشته باشه و موفق نباش...من بابب اطلاع شما باید بگم پاسکال توسط آقای Niklaus Wirthساخته شده برای آموزش زبان های ساخت یافته به دانش آموز ها...اما از این زبان نیز بدا به مرور زمان استفاده تجاری کردند و بعدا هم دلفی یا همون پاسکال ooبرای کسانی که بیشتر از این زبان استفاده میکردند فراهم شد تا نیاز های اون ها رو بهتر جواب گو باشه.حالا گمونم کامل مشخص شد.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pascal_%28programming_language%29#History
....................................................
در مورد Visual Basicهم باید خدمتتون عرض کنم که این زبان صرفا از روز اول تولدش برای توسعه ی سریع نرم افزار تحت عنوان rapid application development (RAD)توسط مایکروسافت عرضه شد و اینطور نبود که برای دانش آموز ها استفاده بشه...حتی basic
 هم که ویژوال بیسک بر اساس اون هست برای دانش آموزان ساخته نشد و قصد تجاری و کارخونه ای داشت و صرفا برایکسانی که رشتشون کامپیوتر نبود اما با کامپیوتر های شخصی سر و کار داشتند برای کسب و کارشون ساخته شد.
http://en.wikipedia.org/wiki/Visual_Basic
http://en.wikipedia.org/wiki/BASIC
----------------------------------------------
قبلا هم گفتم اگر حرفی که میزنید قبلش تحقیق کنید و مدرکش رو هم نشون بدید...من هر حرفی که میزنم تحقیق کرده و با مدرک میگم...و بنده رشته من مهندسی نرم افزار هست ...نه صرفا یه دبیرستانی یا یک کاربر معمولی کامپیوتر که شاید یکی دوتا زبان رو بیرون توی موسسات یاد گرفته باشه.

........................................
واقعا من نه با شما پدر کشتگی دارم و نه مشکل خاصی ...منم دارم از لینوکس استفاده میکنم مثل خود شما ...اما نکته ای که خیلی مهم هست اینه که آدم باید یاد بگیره هر ابزاری برای بهتر زیستن هست و فقط صرفا نباید به یک ابزار بسنده کرد و دنیای خودمون رو کوچیک کنیم..شاید بهتر از اون در شرایط دیگه ای هم باشه در نتیجه باید از اون هم استفاده کرد.
........................................
اگه کمی از غرورتون رو کنار بزارید و یکم بیشتر از قبل فکر کنید متوجه موضوع درست میشید...
امیدوارم موفق باشید...

« آخرین ویرایش: 19 آبان 1391، 03:56 ب‌ظ توسط friendchp »

آفلاین moji_helooo

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #55 : 19 آبان 1391، 04:16 ب‌ظ »
خدااااااااااااااااااااااای من. من انقدر درگیر بودم متوجه این همه پست شما عزیزان نشدم. آخه من نمی دونم چرا موضع گیری می کنید؟ مگه دارید طرفداری تیم های استقلال پیروزی رو می کنید؟ موضوع علمی و آکادمیک هست. توی کنفرانسم تو دانشگاه بعداز اینکه کلی ویندوز رو کوبیدم و با دلایل گفتم آشغاله، آخرش گفتم خوب نیست انقدم بد بگیم ازش. اونم یه سیستم عامله خوبیه و کلی طرفدار داره. آدم بهتره توی یه جامعه مثل ایران انقد تک سیستم عامله نباشه. ما می تونیم هر دوش رو نصب کنیم و داشته باشیم. مثل من که هر دو تای اون رو دارم.( البته به جز وقتی که می خوام برم تو سایت گلستان پیام نور هیچ وقت پیش نمیاد برم تو ویندوز و همیشه تو لینوکسم، یا آزیوس یا فدورا)
خلاصه من مخالفه این جدل ها تو محیط آکادمیک هستم. ولی در کل من همیشه سعی دارم همه رو بکشونم سمت استفاده از لینوکس. چون مایکروسافت خودش تبلیغش رو می کنه ولی گنو/لینوکس مردمی هست و مردم باید تبلیغش رو بکنند.

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #56 : 19 آبان 1391، 09:19 ب‌ظ »
ای کاش اونایی که میان منفی میدن بجای اینکه با اینکار منطق خودشونو زیر سوال ببرن ...پاسخی بدن که بگن آقا جان به این دلایل و مدارک شما اشتباه میگی و من مخالف حرف هات هستم...
اینجا داره میشه مثل stackoverflowکه بچه مچه هایی که یه تعداد پست خاصی دادن به یه سطح دسترسی رسیدن که اونجا رو به گند کشیدن ...
این سیاست انجمن واقعا مسخره هست که هر کی بیشتر از 100پست داد امتیاز بده...ای کاش حداقل دلیل امتیاز دادن افراد رو اجباری میکردین تا متوجه بشین که خیلی ها نادرست عمل میکنن...
غرور بیجا باعث میشه خودتونو تو زندگی عقب بندازید...و
آخرین نکته مهم:مطمین باشید که برای من نه نفع ی داره این بحث و نه ضرری...فقط خواستم که شما هم مطلب درست رو بدونید و درک کنید چون منم یه روزی مثل شما کور کورانه طرفداری میکردم ....ای کاش کمی تعقل کنید...)
با آرزوی موفقیت برای همه تون.
از افرادی هم که بهم کمک کردن(مخصوصا آقای دانیال و مجید در این فورم ممنونم ...و اگه باهاتون تند صحبت کردم عذر میخوام ولی منظور بدی نداشتم .)

(یادگرفتم:
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد )

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #57 : 19 آبان 1391، 10:45 ب‌ظ »
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد )
دوست عزیز چون دیدم خیلی با عقل و منطق و سواد صحبت می‌کنید باید بگم که اگر دیگران نیز به این 4 اصل پایبند بودند دیگر همصحبتی برای شما باقی نمی‌ماند.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #58 : 20 آبان 1391، 10:32 ق‌ظ »
من از لحاظ علمی در سطح شما دوستان نیستم، فقط:
من از گنو/لینوکس استفاده می‌کنم. برای اینکه از نظر اخلاقی بهش وابسته هستم. و نه اینکه گنو/لینوکس از ویندوز بهتره یا برعکس. و نه اینکه والا برگرفته از سی‌شارپ هست یا نه.

* چون می‌دونم که گنو/لینوکس یعنی رفع انحصار و وابستگی به یکی دو شرکت خاص، که حاضر نیستن محصولاتشون رو به ما بفروشن (مایکروسافت،‌ اپل، مث‌ورکس (متلب)، اتودسک (اتوکد، رویت)،‌ ادوبی و ...) و با استفاده از گنو/لینوکس دارم بهشون دهن کجی می‌کنم.

* چون می‌دونم با استفاده از گنو/لینوکس هست که پروژه‌ی عظیم «یک لپ‌تاپ برای هر کودک» کلید خورد. و کودکان فقیر بسیاری در سطح جهان (آسیا، آفریقا، آمریکای جنوبی و ....) از نعمت رایانه بهره‌مند شدن.
http://en.wikipedia.org/wiki/OLPC

*‌ چون با ایده‌گرفتن از نرم‌افزارهای متن‌باز بود که پروژه‌ی «معماری برای بشریت» کلید خورد، پروژه‌ای که به ساختن و طراحی خانه‌های بسیاری برای نیازمندان در مواقع بحرانی کمک می‌کنه. (از جمله تو آفریقا و حتی ایران (بم)).
http://en.wikipedia.org/wiki/Architecture_for_humanity
http://www.ted.com/talks/cameron_sinclair_on_open_source_architecture.html

* چون ویکیپدیا، چون Open Source hardware، و هزار تا چون دیگه.

.پس من به گنو/لینوکس عشق می‌ورزم و حاضر نیستم با چیزی عوضش کنم.