انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کدام نسخه اوبونتو پایدار تر است ؟ 12.04 یا 12.10  (دفعات بازدید: 2184 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
سلام دوستان عزیز

راستش ؛ حدودا 2 سالی است که از دبیان استفاده کردم و بسیار هم ازش راضی بودم . اما میخوام به یادی از گذشته ها نسخه های جدید ابونتوی عزیز که با اون بود که ازادی رو استارت زدم ؛ رو هم یه امتحان کنم .

طبق معمول هیچ چیز به جز  پایداری و دوم سبکی و سادگی برام اهمیت نداره .

اگر بخوام این موارد رو کامل داشته باشم ؛ کدام نسخه اوبونتو رو پیشنهاد میکنید که نصب کنم ؟؟ کدام نسخه برای بنده بهتر است ؟

انتخاب خود را محدود به این دو مورد نکنید . اگر نسخه دیگه ای هم از اوبونتو بود ؛ بفرمایید .

ممنونم

با احترام

من  ا و بو نــــــــــــــــــــــــتو ر ا  دوست  دارم  و  پدرم  دبیــــــــــــــــــــــــــان  ر ا .

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
12.04.1 البته با آپدیت ها.
12.20 کرنل بروزتری داره و روی لپ تاپ ها بهتر کار می کنه.

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
بهترین نسخه اوبونتو تا به حال 12.10بوده . عالیه . ذره ای افت سرعت تا به حال نداشتم .

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
از نظر عقلی ۱۲.۰۴ باید بهتر باشه. هم لانگ تایم ساپورت است و هم روی پایداری اش تاکید خوبی شده بود. اما از نظر تجربی منم با ۱۲.۱۰ تجربه خوبی داشتم و به نظرم بسیار پایدار رسید ولی خب از نظر معماری نرم افزار با نداشتن آر سی پروسه خیلی خوبی برای انتشارش طی نشد.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من هم تأیید می‌کنم ۱۲.۱۰ خیلی پایدار تره و یه خبر بد برای جادی: از ۱۳.۰۴ دیگه آلفا و بتا۲ هم نداریم. فقط یه دونه بتا داریم قبل از انتشار
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
12.10 خیلی پایدارتره در ضمن پشتیبانی از زبان فارسیش هم بهتره
حذف نسخه های بتا و آلفا هم خیلی خوبه
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê