انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه یک پارتیشن را در پوشهٔ home مانت کنم؟ [حل شد]  (دفعات بازدید: 944 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alireza0361

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
سلام دوستان
چجوری می‌تونم یکی از پارتیشن‌ها رو به جای پوشهٔ home قرار بدم، یعنی همون کاری که در اوّل نصب اوبونتو میشه انجام داد.
سپاس فراوان
« آخرین ویرایش: 17 آبان 1391، 01:28 ب‌ظ توسط alireza0361 »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
ابتدا از داخل خود natilus روی پارتیشن‌ها کلیک کنید تا مونت شوند. سپس دستور زیر را وارد کنید.
sudo blkidهر پارتیشن یک UUID یکتا دارد. یک فولدر مثلا با نام local1 داخل home خود بسازید. سپس
sudo mount -U UUID /home/user/local1برای مونت شدن خودکار نیز fstab را ویرایش کنید.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
دقت بفرمایید با این کار دیگران نمیتونند اون پارتیشن رو بخونن یا بنویسن ( البته بستگی به دسترسی پوشه خانه تان داره  )‌

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13312.0.html
فبلا مزرح شده بود و حتا موضوعش هم مهم شده بود. کافی بود به انجمن‌ها نگاه می‌کردی فقط ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alireza0361

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
ابتدا از داخل خود natilus روی پارتیشن‌ها کلیک کنید تا مونت شوند. سپس دستور زیر را وارد کنید.
sudo blkidهر پارتیشن یک UUID یکتا دارد. یک فولدر مثلا با نام local1 داخل home خود بسازید. سپس
sudo mount -U UUID /home/user/local1برای مونت شدن خودکار نیز fstab را ویرایش کنید.
ممنون

دقت بفرمایید با این کار دیگران نمیتونند اون پارتیشن رو بخونن یا بنویسن ( البته بستگی به دسترسی پوشه خانه تان داره  )‌
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13312.0.html
فبلا مزرح شده بود و حتا موضوعش هم مهم شده بود. کافی بود به انجمن‌ها نگاه می‌کردی فقط ;)

تو گوگل جستجو کردم، امّا چیزی پیدا نکردم، برای همین اینجا مطرح کردم.
ممنون، درست شد.