انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب یک نرم افزار و پاک شدن اجباری بقیه نرم افزارها!  (دفعات بازدید: 1481 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
سلام:

امروز خواستم نرم افزار draftsight که یه نرم افزار CAD هست نصب کنم ...به روشی ک توی اوبونتو ۱۲.۰۴ نصب میکردم پیش رفتم اما اتفاقی که افتاد این بود که گفت باید ۳۶۰ تا پکیج رو از سیستم پاک کنه منم گفتم حتما یه سری پکیج اضافی هستن اینها!...اینستال رو زدم و تقریبا تمام نرم افزاهای روی سیستم رو پاک کرد!! فط ۴ یا ۵  تا منوی کشویی که تو هر کدو م۲ یا ۱ ایکون بود باقی موند توی منوی برنامه ی XFCE !
بدون اغراق همه چیز پاک شد....

دلیل چنین اتفاقی چی میتونه باشه؟  یه نرم افزار چرا باید به بقیه انقدر وابسته باشه که برای نصب ۳۶۰ تا پکیج رو پاک کنه؟

راهی هست نزارم اینهارو پاک کنه و خودش نصب بشه؟ شدیدا احتیاج دارم بهش

از نرم افزاهای داخل اوپونتو استودیو فقط یه بلندر باقی موند یه کاتالیست و تور...

شانسی که اوردم صبح بک اپ گرفته بودم از درایو اوبونتو...

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
من که اونو راحت نصب کردم. هم رو اوبونتو ۶۴-بیت و هم فدورا ۶۴-بیت. هیچ مشکلی هم نداشت.
۱. شما فایل نصب رو از کجا گرفتی؟
۲. چجوری می‌خواستی نصبش کنی؟
۳. می‌خواید رو اکس‌اف‌‌‌سی‌ئی نصب کنید؟ یا یونیتی، یا کی‌دی‌ای یا گنوم؟.
« آخرین ویرایش: 19 آبان 1391، 12:15 ق‌ظ توسط سلمان العلما شیرازی! »

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
منم توی ۱۲.۰۴ راحت نصب کردم الان روی اوبونتو استودیو ۱۲.۱۰ این اتفاق افتاد.

از اینجا دانلود کردم:

http://www.3ds.com/products/draftsight/download-draftsight/

و به این روش نصب:

http://linuxaideddesign.blogspot.com/2012/03/draftsight-and-ubuntu-1204-lts-64bit.html

بله روی XFCE باید نصبش کنم...
« آخرین ویرایش: 19 آبان 1391، 12:39 ق‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
خوب مثل اینکه همینیه که هست! برگردم روی ۱۲.۰۴؟ همه چیزو از اول دانلود کنم؟!

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
من نمی‌دونم که چیکار می‌شه کرد ولی شاید بشه که مشکل رو دور زد :)

شاید بشه که اول از همه همه‌ی فایل‌های نصب برنامه‌های رو یک جا کپی کنی و بعد برنامه رو نصب کنی و بعد بازدوباره فایل‌های برنامه‌ها رو نصب کنی :)

-----
اول از همه یه ورچوال‌باکس نصب کن و بعد روش ubuntu studio‌ رو نصب کن و این کارها رو انجام بده. ببین اگه جواب داد بعدا روی سیستم‌عامل اصلی هم امتحان کن.
-----
۱. اول از هرچی فایل توی دیرکتوری زیر هست رو یه جای امن کپی کن:
/var/cache/apt/archives
۲. حالا برنامه‌ی DraftSight رو نصب کن.

۳. الآن همه چی از رو سیستمت پاک شده :)

۴. فایل‌های مرحله‌ی ۱ رو سر جاش برگردون و با دستور زیر همشون رو نصب کن.
cd /var/cache/apt/archivesdpkg -i *.deb

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
ممنون ولی اخه مشکل اینه ک توی اوبونتو استودیو من بسته های خیلی کمی نصب میکنم تقریبا هر چی لازم دارم رو داره و توسط من دانلود نمیشه که بتونم از این روش استفاده کنم....
این بسته هایی ک پاک میشه همه و همه نرم افزاهای نصب شده از پیش هستن... و البته به اضافه ی تعدادی ک من نصب کرده بودم.

۱۲.۰۴ رو توزیع استودیو اش رو ندارم اگر هم برگردم روی اوبونتو ۱۲.۰۴باید ۸۰۰ ۹۰۰ مگی دانلود کنم و نصب کنم  و خودم تبدیلش کنم به استودیو!که خیلی زمان میبره. یا اینکه ۱۲.۰۴ استودیو رو دانلود کنم و draftsight و باقی برنامه های مورد نیازم رو نصب کنم...اما نمیدونم اونوقت با چه توزیعی رو برو میشم بدون باگ؟ پر از باگ؟؟..الان با این ۱۲.۱۰ استودیو از همه توزیع ها راحت تر بودم دوست ندارم باز برگردم به عقب و مشکلات ۱۲.۰۴رو تجربه کنم...از همه مهمتر دیگه وقت ازمون و خطا ندارم ....

من اخر نفهمیدم دلیل پاک کردن این بسته ها چیه؟ چه ربطی داره به draftSight که مثلا من inkscape دارم؟؟ که بر میداره پاکش میکنه ؟؟ حتی thuner و ناتیلوس هم پاک شده بودن !!! جوک میشه اگه ویندوزیا بفهمن اینو!!
« آخرین ویرایش: 20 آبان 1391، 07:27 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
خوب دوستان من به کل از انجام پروژم توی اوبونتو گذشتم و دیگه نیازی به حل شدنش ندارم..اما همچنان برام جالبه بدونم دلیل چنین اتفاقهایی چی هست؟ کسی نیست راهنمایی کنه؟؟!! چرا باید این همه پکیج در حین نصب یک نرم افزار پاک بشه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19808
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه متن کامل این قضیه رو بنویسی می‌شه راهنماییت کرد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
ممنون،

خوب ببینید من بسته ی دبیان draftsight رو میگیرم از سایتش و طبق راهنمایی ک توی اون ادرس وبلاگ هست یکی از وابستگی هاشو باید از لیست وابستگیهاش پاک کنم...و بسته ی به وجود اومده رو با gdebi نصب کنم...

چون از gdebi استفاده میکنم پیغام خاصی نمیده فقط قبل از نصب همون صفحه ی اولی ک فایل رو باز میکنم میزنه ۳۰۰ و خورده ای بسته باید پاک شه...

من فکر کردم این مشکل مختص draftsight هست اما دیروز ک خواستم یه نرم افزار کد دیگه نصب کنم  یعنی "Bricscad" دقیقا همین رو نوشت!! نوشت ۳۰۰ و خورده ای بسته باید پاک شه و مثلا ۱۵ تا باید دانلود شه...

من اینکارو کردم و همه ی بسته ها پاک شد و چون تقریبا هیچ بنامه ای رو سیستم باقی نمیمونه نمیتونم هیچ پیغامی رو جایی کپی کنم یا حتی توی یه فایل تکست بزارم....فکر میکنم ترمینال هم پاک شده بود این سری

نمیدونم جیه قضیه...توی ۱۲.۰۴ هیچ مشکلی نبود برا همین الان توزیع PEPPERMINT که بر اساس ۱۲.۰۴ هست نصب کردم و الان میخوام Draftsigh رو روش امتحان کنم ببینم چه طوره...البته ۱۲.۱۰ استودیو رو هم دارم همچنان...

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
خوب خیلی راحت روی peppermint نصب شد...به همون روش