انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سیستم عامل قاصدک یا لینوکس ؟  (دفعات بازدید: 32946 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
پاسخ : سیستم عامل قاصدک یا لینوکس ؟
« پاسخ #60 : 04 آذر 1391، 11:58 ق‌ظ »
منم ازین بابت ناراحتم
ولی یه تفاوت من با شما اینه که منتظرم ببینم این همه به اصطلاح مخالف می‌تونن یه کاری برای من عامی که نظر شما و بقیه را با هم می‌شنوم بکنن یا نه؟
علامه‌ها و دانشمندان(شیمی و فیزیک و هسته‌ای و خصوصا فلسفه و آی‌تی!) و مخترعان و در مراحل پایین دایی من با دیپلم ریاضی که میاد سیستم رسانه‌ای روستا را بهتر از شهرهایی مثل تهران می‌گردونه همه و همه٬ توی همین شرایط پیش رفتند و الآن دیگه نشستن و نون می‌خورن. من که بارها در پست‌های مختلف ناتونانیم را اعلام کردم (در این زمینه‌ها) شما پس یه قدم بزرگی بردارید. ماشالا تعدادتون کم نیستا؟

البته فکر نکنید از پا می‌شینما! دارم تلاشمو می‌کنم خودم.
http://www.ghasedak.com/forum/index.php?/topic/103-%DB%B6%DB%B4-%D8%A8%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-usb/
« آخرین ویرایش: 04 آذر 1391، 12:06 ب‌ظ توسط iambehnam »
:) :)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #61 : 04 آذر 1391، 01:12 ب‌ظ »
منم ازین بابت ناراحتم
ولی یه تفاوت من با شما اینه که منتظرم ببینم این همه به اصطلاح مخالف می‌تونن یه کاری برای من عامی که نظر شما و بقیه را با هم می‌شنوم بکنن یا نه؟
علامه‌ها و دانشمندان(شیمی و فیزیک و هسته‌ای و خصوصا فلسفه و آی‌تی!) و مخترعان و در مراحل پایین دایی من با دیپلم ریاضی که میاد سیستم رسانه‌ای روستا را بهتر از شهرهایی مثل تهران می‌گردونه همه و همه٬ توی همین شرایط پیش رفتند و الآن دیگه نشستن و نون می‌خورن. من که بارها در پست‌های مختلف ناتونانیم را اعلام کردم (در این زمینه‌ها) شما پس یه قدم بزرگی بردارید. ماشالا تعدادتون کم نیستا؟

البته فکر نکنید از پا می‌شینما! دارم تلاشمو می‌کنم خودم.
http://www.ghasedak.com/forum/index.php?/topic/103-%DB%B6%DB%B4-%D8%A8%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-usb/

خب این آقا نمیخواد از رو بره :D از منی که ۱۷ سالمه انتظار این رفتار میره نه این آقا که فکر کنم ۴۰ سالی داشته باشند!

تمام حرفهای ایشون رو من همون اوایل سر توزیع خودم زدم و الان هم پشیمونم!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #62 : 04 آذر 1391، 02:52 ب‌ظ »
prp-e جان!
 منظورتو نفهمیدم.
من از رو نمی‌رم یا اون بشر که کفشدوزک{قاصدک} میده دست مردم

ببخشید اگه نادون بازی درمیارم
:) :)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #63 : 04 آذر 1391، 03:18 ب‌ظ »
prp-e جان!
 منظورتو نفهمیدم.
من از رو نمی‌رم یا اون بشر که کفشدوزک{قاصدک} میده دست مردم

ببخشید اگه نادون بازی درمیارم

اونی که این مثلا سیستم عامل مثلا بومی رو ساخته :))

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #64 : 05 آذر 1391، 09:15 ق‌ظ »
بعضی ها اصلا خودشون هم میدونن دارن چی میگن؟ متاسفانه این انجمن روز بروز داره بچه بازی تر میشه. ای کاش کاربرای لینوکس در همون حد بسیاز کم اما حرفه ای میموندن تا اینکه حالا هر کی از ننه اش قهر میکنه بیاد بگه من سیستم عامل تولید کردم. برای ریمستر کردن یه توزیع که این همه سر و صدا لازم نیست! خود این توزیع هایی که شما ریمسترشون کردید مثل اوبونتو و بی اس دی هم همچین ادعایی ندارن.
کاش این انجمن به روزهای گذشته اش بر میگشت. من با وجودی که مدتیه برای ادامه تحصیل ایران نیستم، اما باز هم فعالیت های این انجمن رو دنبال میگردم و در بحثها شرکت میکردم. اما حالا ترجیح میدم از بحث ها خارج شم.
با کمال احترام برای اعضای قدیمی سایت که الان دیگه هیچ کدوم رو نمیبینمِ، بار علمی این انجمن هم مثل غالب انجمن ها فارسی بسیار پایینه.
به شخصه فکر میکنم بجای مصرف کردن این همه انرژی برای بومی سازی و ترجمه و محلی سازی، بهتره یکم همت کنیم و انگلیسیمون رو تقویت کنیم تا بجای زندگی تو یه جزیره ی دور افتاده، با همه در ارتباط باشیم و اینجوری بیشتر پیشرفت کنیم.
مهمترین دلیل عفب موندگی ما ایرانی ها در تولید علم همین خودخواهی و ملی گرایی درآوردنمونه. طرف یه دونه مقاله تو عمرش نخونده میاد در مورد سیستم عامل نظر میده.
دوست تین ایجر ۱۷، ۱۸ ساله من. همه ی ما شرایط سنی و رفتار های تورو درک میکنیم و همچین رفتارهایی هم داشتیم اما لطفا اینجا یا انجمن های تخصص دیگه به نمایششون نذار. دیگرون که گناه نکردن تاوان بزرگ شدن شما رو بدن. این همه سر و صدا بکنی که من آنم که رستم بود پهلوان، بعدا بگی نه اشتباه کردم. بزرگترین استادها توی بزرگ ترین دانشگاه های دنیا فقط دارن روی یه باگ سیستم عامل کار میکنن و ادعایی ندارن اونوقت شما...
گفتنی زیاده اما نه مجالش هست نه حوصله اش.
در نیابد حال هیچ پخته خام......... پس سخن کوتاه باید و السلام
Godisnowhere

آفلاین xmlparser

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • Oldman
« پاسخ #65 : 05 آذر 1391، 12:05 ب‌ظ »
بعضی ها اصلا خودشون هم میدونن دارن چی میگن؟ متاسفانه این انجمن روز بروز داره بچه بازی تر میشه. ای کاش کاربرای لینوکس در همون حد بسیاز کم اما حرفه ای میموندن تا اینکه حالا هر کی از ننه اش قهر میکنه بیاد بگه من سیستم عامل تولید کردم. برای ریمستر کردن یه توزیع که این همه سر و صدا لازم نیست! خود این توزیع هایی که شما ریمسترشون کردید مثل اوبونتو و بی اس دی هم همچین ادعایی ندارن.
کاش این انجمن به روزهای گذشته اش بر میگشت. من با وجودی که مدتیه برای ادامه تحصیل ایران نیستم، اما باز هم فعالیت های این انجمن رو دنبال میگردم و در بحثها شرکت میکردم. اما حالا ترجیح میدم از بحث ها خارج شم.
با کمال احترام برای اعضای قدیمی سایت که الان دیگه هیچ کدوم رو نمیبینمِ، بار علمی این انجمن هم مثل غالب انجمن ها فارسی بسیار پایینه.
به شخصه فکر میکنم بجای مصرف کردن این همه انرژی برای بومی سازی و ترجمه و محلی سازی، بهتره یکم همت کنیم و انگلیسیمون رو تقویت کنیم تا بجای زندگی تو یه جزیره ی دور افتاده، با همه در ارتباط باشیم و اینجوری بیشتر پیشرفت کنیم.
مهمترین دلیل عفب موندگی ما ایرانی ها در تولید علم همین خودخواهی و ملی گرایی درآوردنمونه. طرف یه دونه مقاله تو عمرش نخونده میاد در مورد سیستم عامل نظر میده.
دوست تین ایجر ۱۷، ۱۸ ساله من. همه ی ما شرایط سنی و رفتار های تورو درک میکنیم و همچین رفتارهایی هم داشتیم اما لطفا اینجا یا انجمن های تخصص دیگه به نمایششون نذار. دیگرون که گناه نکردن تاوان بزرگ شدن شما رو بدن. این همه سر و صدا بکنی که من آنم که رستم بود پهلوان، بعدا بگی نه اشتباه کردم. بزرگترین استادها توی بزرگ ترین دانشگاه های دنیا فقط دارن روی یه باگ سیستم عامل کار میکنن و ادعایی ندارن اونوقت شما...

......

شما ایمیلهایی که بین لینوس تروالدز و اندی تانن باوم رد و بدل شده رو یه بار کامل بخون تا ببینی خود لینوکس هم با این ادعاهای بی اساس ساخته شده  >:( :-X :-X :-X
:-X

آفلاین Fedora1100

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • FreeBSD 9.1 BETA
« پاسخ #66 : 05 آذر 1391، 07:53 ب‌ظ »

عزیز شما حسودیت میشه لینوکس طوری شده که همه میتونن ویرایش خودشون رو از اون داشته باشن؟ چه عمومی چه غیر عمومی؟

ایشون به مادر محترم شما حرفی زد که توهین ناموسی کردید؟ واقعا شرم آوره!!!!

تین ایجر رو در فارسی «نوجوان» معنا کردند اگر زمانی خواستید برگردید به ایران یادتون باشه ;) در ضمن توی یوتوب در مورد «چگونه ایرانی خارج رفته شویم» سرچ کنید بهتر میتونید این به ظاهر افتخار رو به رخ امثال من که در این کشور هستند بکشید  >:(
بسه دلیل! با ما به از این باش که هستی با خلق زمین :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #67 : 05 آذر 1391، 11:36 ب‌ظ »
دوستان به هم نپرّین!
آقا من رفتم تو فرومشون یه جساب کاربری باز کردم که یه سری سوال بپرسیم، گفتم بیام این‌جا نظر شما رو هم بدونم یه جا همه‌ی سوال‌ها رو با هم بپرسم. اگه کسی ازشون سوالی داره لطف کنه همین‌جا بنویسه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #68 : 05 آذر 1391، 11:53 ب‌ظ »
دوستان به هم نپرّین!
آقا من رفتم تو فرومشون یه جساب کاربری باز کردم که یه سری سوال بپرسیم، گفتم بیام این‌جا نظر شما رو هم بدونم یه جا همه‌ی سوال‌ها رو با هم بپرسم. اگه کسی ازشون سوالی داره لطف کنه همین‌جا بنویسه!

این سوال واقعا ذهن من رو درگیر کرده :

ایشون (سازنده محترم) در فروم برنامه نویس فرمودند مبتنی بر Kubuntu اما در وبسایتشون نوشته شده Ubuntu و از طرفی هم عدم وجود کرشهای میزکار و ... ناشی از این میدونند که مبتنی بر اوبونتو هست و نه کوبونتو. مشخص کنند مبتنی بر کدوم هست؟

سوال دوم :
زمانی که این توزیع ریلیز شد آخرین نسخه پایدار کرنل ۳.۴ بود و اوبونتو ۱۲.۰۴ که هنوز جوان بود ( ;D) از کرنل ۳.۲ استفاده میکرد. اما در وبسایتشون ذکر شده نسخه ۳.۰ . آیا مبتنی بر ۱۱.۱۰ هست و یا این که کرنل Downgrade شده؟ خواهشا این مورد رو شفاف سازی کنند و در صورت دانگرید شدن کرنل دلیل و توجیه مناسبی براش ارائه بدن.

با تشکر.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #69 : 06 آذر 1391، 12:33 ق‌ظ »
۱. چه نرم‌افزاری رو خودشون برای سیستم‌عاملشون (یا اوبونتو یا دبیان یا ...) نوشتن و یا حتی فارسی کردن و یا حتی راست‌به‌چپ کردن؟
۲. بالاخره این سیستم‌عامل یه توزیع از گنو/لینوکس هست یا ویندوز :)
۳. مخزن سیستم‌عاملشون رو خودشون مدیریت می‌کنن یا سوار مخازن اوبونتو می‌شن :)

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
« پاسخ #70 : 06 آذر 1391، 01:28 ق‌ظ »
چقدر مسخره ببینی وقتی میگه ویندوز بومی برای یه عده یابو داشته حرف میزده بلا نسبت جمع که یعنی برای اینا ۹۸ ویندوز هم زیاده ... خدایی مردشور این بومی سازی ها رو ببرم با این پیشرفت تکنولوژی که اینجوری داره میره جلو کم مونده دیگه جامعه اپن سورس هم ما رو محدود کنن به خاطر دزدی از اپن سورس خدایی خیلی زشته این دوست عزیزمون لینوس تروالدز تا حالا خودکشی نکرده خیلی خوبه دق نکنه یا سکتههه رو نزنه خیلی مرده  یعنی ها یا حسین برای این کار چقدر خندیدم

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
« پاسخ #71 : 06 آذر 1391، 01:35 ق‌ظ »
اقا منم الان براشون یه اییمل زدم که بیان و اینجا یه تورقی داشته باشن و حالشو ببرن   امیدوارم فکری به حال این کار بی خردانشون بکنن

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #72 : 06 آذر 1391، 02:26 ب‌ظ »
دوستان به هم نپرّین!
هرچند ارزشش رو ندارن آدم فکرش رو درگیرشون کنه ولی اگه میشه ازشون بپرسین منظور این مدیرشون توی مصاحبه از ویندوز قاصدک ;D ;D چی بوده؟  ;D
مگه این سیستم عامل بومیشون همون کوبونتو نیست که چندتا برنامه از داخل همون مخازن اوبونتو روش نصب دادن دادن بیرون؟  ;D ;D ;D
Freedom and community are important

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #73 : 06 آذر 1391، 09:42 ب‌ظ »
دوستان به هم نپرّین!

منم بدم نمیاد یه دوتا سوال بپرسی، مثلا اینکه دقیقا چه شرکتی الآن پشت قاصدک هست؟ پشتیبانی هم دارن اگه به مشکل برخوردیم یا نه؟ دقیقا به چه دلیل صفت  «بومی» رو براش انتخاب کردن؟ فقط چون یکم ایرانی سازی شده؟
 فعلا همینا اندر ذهنم بود  ;D

راستی، حتما بگو اگه میتونن یه لیست از برنامه‌هایی که خودشون اضافه کردن بدن :)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #74 : 06 آذر 1391، 09:52 ب‌ظ »
دوستان اینم یه سوژه برای خنده :

فردی که تحت تاثیر تبلیغات قاصدک قرار گرفته و حالا داره انجمن من رو مغشوش میکنه :D

(البته جوابش رو میدم و تاپیک رو باز میزارم تا بیاد و از شرافتش دفاع کنه ! )

http://iran-bsd.ir/showthread.php?tid=211&pid=430#pid430

اگر شما هم جوابی برای ایشون دارید ، بسم الله  ;D