اقا من به شخصه persianservices.com رو پیشنهاد می کنم.
کل وب هاست های ایران رو اگر بگردی هاستی به امکانات و ارزونی این پیدا نمی کنم.
بسیار قدرتمند و ارزون و یکی از اون معدود سرورهایی است که پشتیبانی اش واقعا ۲۴ ساعته است.
هاست ارزونش رو روی این آدرس پیدا کن :
http://www.persianservices.com/light اگر واقعا طالب بودی که بدونی چرا اینقدر ارزونه یه پیام خصوصی بفرست بهت بگم
در ضمن یه هاستی دیدم ( آدرسش رو الان یادم نیست ) که در ازای ماهی ۲۰ تومن یا سالیانه ۲۰۰ تومن بهت یه هاستی میداد که همه چیزش بدون محدودیته. ترافیک نامحدود . فضای نا محدود .....
در یک چیز خیلی مهم بگم که همه سرورهای ایرانی ( فرقی نمی کنه دولتی یا خصوصی ) مجبورا دیر یا زود CPanel خودشون رو عوض کنن. و این اغلب با یه مشکلاتی همراه هستش . پس توجه داشته باش که هاستی ( فرقی نمی کنه از کدوم شرکت ) که می خری حتما کنترل پنلش plesk باشه تا یه وقتی دچار مشکل نشی.
یه چیز دیگه هم در مورد پرشین سرویسز بگم که به نظر من فقط سرور های لایتش می ارزه و اگر من می خواستم وب سایت بخرم حتما اون هاست Light Professional رو انتخاب می کردم
آخه کی میاد ۵۰۰۰ مگابایت ( ۴٫۸۸ گیگا بایت ) رو با انتقال ماهیانه ۴۰٫۰۰۰ مگا بایت ( ۳۹ گیگابایت ) رو بده ۴۵ هزار تومن ؟ ( از مفت هم اون ور تره ! )
البته اگر می خوای فقط برای نوشتن و اینا ازش استفاده کنی اون یکی هاست لایت رو بگیر که ۲۵ تومنه امکاناتش برای یه کاربر معمولی زیاد هم هست.
برای وردپرس هم که پرسیدی باید بگم که خود کنترل پنل پلسک روی خودش داره و فقط باید کلید install رو بزنی . اینجوری که من میبینم الان ورژن ۲.۳.۳ نصبه !