انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای خرید pc و یه labtop  (دفعات بازدید: 27214 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vahdani_d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
راهنمایی برای خرید pc و یه labtop
« : 14 خرداد 1387، 11:54 ب‌ظ »
man mikham ye  labtop begiram ke os on linux bashe chi pishnehad midin  lotfan rahnamaei konid rasti ghimatesh ham monaseb bashe va ziad geron nashe (mikham az os ubunto estefade konam chizi bashe ke akhtafzaresh che modem che carde gerafiko webcam o .... digare sakht afzar azyatam nakonan)
« آخرین ویرایش: 15 خرداد 1387، 09:07 ب‌ظ توسط vahdani_d »

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
پاسخ به: rahnamaei kharid pc va labtop
« پاسخ #1 : 15 خرداد 1387، 09:14 ق‌ظ »
اگه بهم می گفتی بهترین لب تاپ برای لینوکس چیه ( بدون در نظر گرفتن قیمت ) می گفتم apple . ولی با قیمت خوب و پشتیبانی خوب فکر کنم لب تاپ های dell بهترین گزینه باشن . خود شرکت دل هم از اوبونتو ( در کل لینوکس ) پشتیبانی می کنه

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین vahdani_d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
« پاسخ #2 : 15 خرداد 1387، 02:49 ب‌ظ »
مرسی از راهنماییتون
چند تا سوال دیگه داشتم اون وقت این اوبنتو راحت روشون نصب میشه و مشکلی که نداره نه ؟؟؟؟

مگه قیمت appel چنده ؟؟؟

مارکی چیزی احتیاج نیست همون هر مدل اشه با هاش مچ هست و مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟

حالا اگه یه پی سی خونگی بخوام چی جمع کنم بدرد لینوکس میخوره به نظر شما ؟؟؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #3 : 15 خرداد 1387، 04:03 ب‌ظ »
لپتاپ من DELL هست و برای نصب هیچ کدوم از سخت‌افزارهاش مشکلی نداشتم. اگه یه جستجو توی فروم بکنید، میتونید بهتر به جوابتون برسید. همین چند وقت پیش ۲-۳ تا تاپیک در همین زمینه درست شد و توش بحث شد.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #4 : 15 خرداد 1387، 04:09 ب‌ظ »
منم dell رو پیشنهاد می کنم
اگر سری xps یاشه که دیگه هیچی :دی
ولی بقیه سری ها هم خوبه :)

خودم hp دارم و مشکلی ندارم و hp هم بسیار خوبه

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)
« پاسخ #5 : 15 خرداد 1387، 04:31 ب‌ظ »

من هم hp دارم و باهاش هیچ مشکلی ندارم. نکته جالبش اینجاست که مصرف باطری اون نسبت به ویندوز خیلی بهتره با وجود اینکه من میزکار سه بعدیم همیشه فعال هستش.  ;)

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #6 : 15 خرداد 1387، 05:43 ب‌ظ »
نقل‌قول
گه بهم می گفتی بهترین لب تاپ برای لینوکس چیه ( بدون در نظر گرفتن قیمت ) می گفتم apple
این هم باز از اظهار نظر های غیر کارشناسی titan جان بود که واقعا جالب بود. شرکت apple خودش دارای سیستم عامل Mac OS X است که یک سیتم عامل مبتنی بر Unix می باشد. Mac OS X واقعا سیستم عامل فوق العاده ای است. از نظر پایدار بودن، راحتی استفاده و موجود بودن نرم افزار ها مثلا Adobe تمام محصولات خود رو برای Mac و Windows عرضه می کنه. اکثر بازی ها برای Mac وجود دارند. از نظر زیبایی حرف اول رو می زنه. مثلا KDE 4.1 که قراره تا یک ماه دیگه بیاد یک dashboard مثل Mac داره.
قیمت Mac book در بازار ایران حدود ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و Mac book pro حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.
من خودم Lenovo Thinkpad دارم و کاملا ازش راضیم. Thinkpad از سری لپ تاپ های IBM است که الان توسط شرکت Lenovo عرضه می شه اما از نظر قیمت گرونه.
می تونی سری Lenovo 3000 رو هم ببینی که لپ تاپ های خوبی داره با قیمت کاملا مناسب.
نظر من یک لپ تاپ Lenovo است.
Der Weg ist das Ziel

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 15 خرداد 1387، 06:25 ب‌ظ »
نقل‌قول
گه بهم می گفتی بهترین لب تاپ برای لینوکس چیه ( بدون در نظر گرفتن قیمت ) می گفتم apple
این هم باز از اظهار نظر های غیر کارشناسی titan جان بود که واقعا جالب بود. شرکت apple خودش دارای سیستم عامل Mac OS X است که یک سیتم عامل مبتنی بر Unix می باشد. Mac OS X واقعا سیستم عامل فوق العاده ای است. از نظر پایدار بودن، راحتی استفاده و موجود بودن نرم افزار ها مثلا Adobe تمام محصولات خود رو برای Mac و Windows عرضه می کنه. اکثر بازی ها برای Mac وجود دارند. از نظر زیبایی حرف اول رو می زنه. مثلا KDE 4.1 که قراره تا یک ماه دیگه بیاد یک dashboard مثل Mac داره.
قیمت Mac book در بازار ایران حدود ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و Mac book pro حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.
من خودم Lenovo Thinkpad دارم و کاملا ازش راضیم. Thinkpad از سری لپ تاپ های IBM است که الان توسط شرکت Lenovo عرضه می شه اما از نظر قیمت گرونه.
می تونی سری Lenovo 3000 رو هم ببینی که لپ تاپ های خوبی داره با قیمت کاملا مناسب.
نظر من یک لپ تاپ Lenovo است.

ببخشید که کارشناس هایی مثل شما رو فراموش کرده بودم . نمی دونستم روی اپل مک نصب می شه
ببخشید ها کجای حرف من اشتباه بود . من اگه لب تاپ اپل داشتم سریع مک رو پاک می کردم و فدورا روش نصب می کردم .
کارشناس مورد احترام . می دونم که مک بر پایه ی یونیکس هستش و لینوکس که نیست .
فهمیدی ؟؟؟ یا بازم توضیح بدم . مک یک کلوز سورس هستش . لینوکس یک اوپن سورس . خوب کدوم رو انتخاب می کنی ؟؟؟ اگه طرف دار کلوز سورسی که چرا لینوکس کار می کنی؟

فرهاد فرامرزی

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #8 : 15 خرداد 1387، 07:03 ب‌ظ »
تمام قسمت هاي مك كلوز سورس نيست.فكر كنم فقط محيط گرافيكيش اپن سورس نباشه. ;)

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #9 : 15 خرداد 1387، 07:09 ب‌ظ »
کرنل مک بر پایه یکی از توزیع های bsd هست

ولی موضوع اصلی اینه که به نظر من apple با  مک چیز جالبیه وگرنه خیلی از برند های دیگه از نظر سخت افزاری چیز های قوی تری دارن :)

apple :
design + mac

وگرنه از نظر سخت افزاری خیلی فرقی نداره :)
اگر فقط برای لینوکس نصب کردن می خواید انتخاب های بهتری هم هست

ولی ممکنه کسی از mac خوشش بیاد یا حتی از دیزاین اپل
اون دیگه یه بحث دیگس :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 15 خرداد 1387، 07:29 ب‌ظ »
نه خیر . اصلا کرنلش هست که کلوز سورسه . کرنلش هم که کرگدن حان گفت بر پایه ی bsd هست که خود bsd هم بر پایه یونیکس هستش .  این رو برین از سایت رسمی اپل بخونین. راستی یادم رفت بگم به این کارشناسی محترم که روی اپل mac os x نصب نیست بلکه mac os نصبه . من خودم ۶ ماه تو انجمن رسمی مکینتاش ایران عضو بودم اگه خواستی لینکم رو می دم برو ببین .
mac os x برای نه فقط اپل بلکه هر سیستمی که دارای پردازنده ی اینتل باشه نصب می شه . ولی باز بصرفه نیست . چون که بقیه اجزا چون سازگاری کامل ندارن سرعتش کمه ولی باز در حد مطلوب هستش . اگه بازم مخالفی برو بازار رضا تو تهران بگو من leopard می خوام قیمتش هم ۲۰ هزار تومنه . برو نصبش کن . ببین این جور که می گم هست یا نه . mac os سری x روی pc قابل نصب ولی خوده mac os نصب نمی شه .
تو رو خدا اگه نمی دونین نظر بی خود ندین . یه سر به انجمن های رسمی به زنین بعد بیان بحث کنید . نقطه مقابل حرفم کرگدن و کسرا جان نیستا . یکی دیگه است

فرهاد فرامرزی

آفلاین Masoud

• Full Member
  • *
  • ارسال: 120
پاسخ به: پاسخ به: rahnamaei kharid pc va labtop
« پاسخ #11 : 15 خرداد 1387، 08:22 ب‌ظ »
mac os x برای نه فقط اپل بلکه هر سیستمی که دارای پردازنده ی اینتل باشه نصب می شه .

MAC OS به طور طبیعی رو PC نصب نمیشه و از طریق امولاتور (یا ورژن های کرک شده  :-X ) نصب میشه.

بهتره دوستان یه سر هم به سایت زیر بزنند:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mac_OS
!Open mind, open source

آفلاین Masoud

• Full Member
  • *
  • ارسال: 120
« پاسخ #12 : 15 خرداد 1387، 08:58 ب‌ظ »
در ضمن رو کامپیوتر های اپل (اینتل و PPC) ، لینوکس نصب میشه ولی برای لینوکس بهترین نیست.
به نظر من Dell بهترین انتخابه!   ;)

این لینک ها هم مفیدن:
https://help.ubuntu.com/community/MacBook
http://fedoraproject.org/wiki/FedoraOnMactel
!Open mind, open source

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 15 خرداد 1387، 09:06 ب‌ظ »
مسعود جان من هم همین رو گفتم .  mac os روی pc نصب نمی شه ولی mac os X روی pc نصب می شه  . ورژن کرک شده اش رو قبل دارم ولی خوده مک اوس ایکس روی پی سی نصب می شه . من خودم ۲۰ هزار تومن دادم خریدمش و نصبش کردم ولی کند بود . دیگه استفاده نکردم ولی بدون شبیه ساز هم کار می کنه . وقتی کاری نکردین نگین نمی شه . امتخانش مجانیه . من یک کپی از مکم رو به هر کسی که خواست می دم تا امتحان کنه . باشه؟ در ضمن لینوکس روی هر سیستمی به خوبی عمل می کنه . همه می دونن سخت افزار هایی که اپل انتخاب می کنه برای سیستمش از بهترین هاست . بالاترین سرعت رو داره البته یکم به کمک مکینتاش . چون خوده مکینتاش رو برای سخت افزار اپل در نظر گرفتن . حالا اگه برای لینوکس بود چی می شد . شما دل رو انتخاب می کنید برای اینکه این شرکت سخت افزارهاشو برای لینوکس اماده کرده . اما نه هر دلی . اون دلی که مارک اوبونتو روی لب تاپش هک شده باشه . بقیه دل ها برای ویندوز ویستا هماهنگ شدن.

همه می دونن هر سیستم عاملی که بر اساس یک سری سخت افزار در نظر گرفته بالاترین سرعت رو داره . برای اینکه روی دست مکینتاش هنوز سیستمی بلند نشده .
با این حال من مکینتاش رو بدون در نظر گرفتن قیمت انتخاب می کردم . اپل یه چیزه دیگه است تو عالم تکنولوژی .
مک creative که تو کارت صدا بی همتاست . اپل هم توی کارهای لب تاپی بی همتاست . این رو همه قبول دارن
« آخرین ویرایش: 15 خرداد 1387، 09:09 ب‌ظ توسط Titan »

فرهاد فرامرزی

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #14 : 15 خرداد 1387، 09:18 ب‌ظ »
عذر می خوام این تاپیک در مورد مک او اس هست یا خرید سخت افزار؟
در مورد اپل بگم که به نظر من انتخاب بدی نیست دلیل هم نداره که مکینتاش رو پاک کنی از روی اون. می تونی دوتا سیستم عامل داشته باشی. برخی از مدل های توشیبا هم امتحانشون رو خوب پس دادن منتها DELLبه دلیل حمایت از اوبونتو و تبلیغاتش تقریبا اولین گزینه است. منتها من یه نظر دیگه ام دارم برات و اون اینه که تمام توجه رو به سیستم عامل و سخت افزار معطوف نکن. چیزهای دیگری هم مهم هستند مثل تصویر، کارایی قطعات، امکان ارتقا و هزینه های تقریبی اون. شما اول ببین می خوای با اون لپ تاپ چیکار کنی کار گرافیکی؟ موسیقی؟ برنامه نویسی؟ کارهای دفتری؟ بازی و کارای معمولی یا... ببین مثلا در کار گرافیکی اپل و سونی (با توجه به تصویر و رنگ عالی و قدرت پردازش) خیلی جا افتادن به DELL چون شخصا دارم به عنوان توشیبای قشنگ نگاه می کنم. دارم کارت گرافیکش رو ارتقا می دم و هزینش نزدیک به ۳۵۰ هزارتومن خواهد شد. خلاصه منظور اینکه همون قدر که به سیستم عامل توجه می کنی ۱۰۰ برابر به بقیه واقعیت ها هم فکر کن.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم