انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو ۱۲.۱۰ی که پارتیشن ها رو نمیشناسه!  (دفعات بازدید: 3463 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
یکی از اقوام  اوبونتو ۱۲.۱۰ رو دانلود کرد و موقع نصب با این که ۴ تا پارتیشن داشت ولی ۲ تاشو نشون میداد ، یکی پارت ویندوزی و دیگری بقیه ی حجم هارد به صورت یک پارت.
منم همون dvd رو ازش گرفتم تا روی pc خودم نصب کنم ولی برای من کلا همه ی هارد رو یک پارتیشن نشون میده با اسم  sda و میشه کلشو فرمت کرد ولی من کلی اطلاعات روی هاردم دارم.
تا حالا کسی با این نسخه همچین مشکلی داشته؟
الآن ۱۱.۱۰ دارم و ۱۲.۰۴ رو هم امتحان نکردم ولی ۱۲.۱۰ که برام مشکل داره.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
یکی از اقوام  اوبونتو ۱۲.۱۰ رو دانلود کرد و موقع نصب با این که ۴ تا پارتیشن داشت ولی ۲ تاشو نشون میداد ، یکی پارت ویندوزی و دیگری بقیه ی حجم هارد به صورت یک پارت.
منم همون dvd رو ازش گرفتم تا روی pc خودم نصب کنم ولی برای من کلا همه ی هارد رو یک پارتیشن نشون میده با اسم  sda و میشه کلشو فرمت کرد ولی من کلی اطلاعات روی هاردم دارم.
به دقت این رشته رو بررسی کن. اول همهٔ پست‌های این رشته رو بخون، شاید مشکلت این باشه.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!

با نرم افزار gparted هم نشون نمیده؟
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
    • بلاگ شخصی
توی xp و اوبونتو ۱۱.۱۰ و لایو ۱۱.۱۰ همه چی هست ولی ۱۲.۱۰ که کلا لایو بالا نمیاد و وقتی بدون لایو مستقیم میخوام نصب کنم همون مشکلو دارم
من نمی خوام کل هاردمو فرمت کنم (مخصوصا فایلای بابام رو که اگه کوچیک ترین آسیبی بهشون برسه اعدامم میکنه!)
من که با نسخه های قبلی مشکلی نداشتم ؛ مگه این یکی فرق کرده یا هارد من پیر شده؟!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مطمئنی iso سالمه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
    • بلاگ شخصی
مطمئنی iso سالمه؟
آره سالمه با md5 چک کردیم

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
اطلاعات کافی که نمیدید باعث می‌شه کسی کمکتون نتونه بکنه. لینکی رو که معرفی کردم آیا دیدید. به هر حال، با سی‌دی لایو بوت کنید و بعد
sudo apt-get install gdisk
gdisk -l /dev/sda
و خروجی دستور آخر رو بنویس.

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
    • بلاگ شخصی
 بله اونو خوندم.
برای من لایو هم بالا نمیاد یعنی تا اونجا که زبان رو انتخاب میکنیم و دوتا گزینه داره برای نصب و ایو؛ نصب رو که میزنم وقتی به مرحله ی انتخاب پارت برای نصب میرسم کل هاردو یک پارت میشناسه
لایو هم که میزنم نمیاد و یه چیزی رو مرتبا مینویسه که توش I/O نوشته.
روی pc اون دوستم که ۱۲.۱۰ رو دانلود کرده بود لایو اجرا میشه ولی به جای ۴ تا پارت ۲تا رو میشناسه
اگه بخوام mbr رو درست کنم اطلاعاتم از دست میره؟
از کجا بدونم mbr در چه وضعیه؟
اوبونتو ۱۱.۱۰ نصبه و اونجا همه چی درسته

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
    • بلاگ شخصی
از وقتی که دوباره ویندوز رو نصب کردم همه پارتیشن ها قاطی پاطی شده
همیشه همشون خودکار mount میشدن ولی حالا توی nautilus در پنل سمت چپش نیستن که لااقل بزنم روشون و mount  بشن . مجبورم یکی از درایوهام که مخازن توشه رو توی /media مستقیما mount کنم
gparted هم کل هارد رو یک unallocated میشناسه که partion table اون  unrecognized هست

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
    • بلاگ شخصی
اینم دستوری که گفته بودید:
 http://ubuntuone.com/2NJVuXhpeIAMwXFMsrh2Kv

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
خوب. اول اینکه سیستم دیسک سخت شما به ظاهر سالم است (MBR) و تنها ۲ پارتیشن روی آن وجود دارد. gdisk می‌تواند ۲ پارتیشن حذف شده (یا بهتره بگم مشکل‌دار) را از نو برای شما بسازد و سیستم دیسک رو اصلاح کنه ولی این کار باعث می‌شود که به احتمال زیاد اطلاعات شما روی این پارتیشن‌ها غیرقابل دسترسی باشد. بنابراین قبل از هرکاری باید از اطلاعات خود پشتیبان تهیه کنید. 

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
    • بلاگ شخصی
باور کنید یا نه من ۱۵ تا پارتیشن دارم
دوست ندارم ذره ای به اطاعاتم آسیب برسه

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
باور کنید یا نه من ۱۵ تا پارتیشن دارم
دوست ندارم ذره ای به اطاعاتم آسیب برسه

یه توصیه ی دوستانه...این قضیه به دوست داشتن من و شما بستگی نداره...هر لحظه ممکنه هاردت خراب بشه و این اطلاعاتی ک انقدر برای خودت و پدرت ارزشمنده از بین بره...این نقص همیشگیه دنیای دیجیتال و صفر و یکه...باید همیشه از اطلاعات مهمت پشتیبان تهیه کنی...تو حداقل ترین حالت دو نسخه از تمام اطلاعاتتت باید در دو مکان کاملا متفاوت نگه داری کنی...

به شخصه عکسهایی که میگیرم و پروژه های کاریم برام خیلی مهمه و همیشه ۲ تا بک اپ ازشون دارم...بقیه چیزا همیشه قابل برگردونده مثل اهنگ و فیلم و این چیزا....

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
    • بلاگ شخصی
اون خروجی مال اون موقعیه که با اوبونتو ۱۱.۱۰ که نصب کرده بودم و پس از بوت هیچ پارتی mount نبود و توی nautilus هم پارتی برای mount نبود و من یکی از پارت ها رو با دستور توی /media  قرارش دادم ...

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
    • بلاگ شخصی
بکآپ گرفتم و کل هارد رو پاک کردم و mbr رو صفر کردم و ویندوز و اوبونتو ۱۲.۱۰ نصب کردم و فایلای بکآپ رو برگردوندم.
دوتا مشکل دارم :
اول این که تمام پارتیشن ها primary شدن و بیش از تعداد مشخصی درایو primary نمیشه ساخت.
اوبونتو ۱۲.۱۰ یونیتی ۲بعدی نداره و برای من که گرافیکم geforce 5500 fx هست چیزی غیر از تصویر پس زمینه نیست و خبری از عناصر یونیتی نیست و فقط میتونم با ctrl+alt+t ترمینال رو بیارم و از اونجا برنامه ها رو بدون نوار بالایی که minimize و close و maximize داره باز کنم و یونیتی رو هم که توی ترمینال میزنم میگه نسخه ی open gl کارت گرافیکم کم تر از ۱.۴ هستش
این llvmpipe چیه و چجوری نصب میشه؟
میشه unity 2d نصب کرد؟
گرافیک ۵۱۲ دست دوم چند؟ :D