انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اینجا دختر هم داریم ؟ :دی  (دفعات بازدید: 4636 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : اینجا دختر هم داریم ؟ :دی
« پاسخ #15 : 27 آبان 1391، 11:22 ب‌ظ »
شما یه کنفرانس حرفه‌ای مثل زی‌کانف رو نگاه کن ببین چنددرصد شرکت‌کنندگانش خانوم‌ها هستن. اگه بیش‌تر نباشن کم‌تر هم نیستن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #16 : 27 آبان 1391، 11:55 ب‌ظ »
اقایون ساده و گیرایی پایینی دارن:]
[اسمایلیه من به این میگم تحسین:*]
[/quote]

نقل‌قول
اسپمر ها رو برای پستای 8سشرشون خفه میکردم:]
[/quote]
البته نه واسه ی کامنت-اونجوری مجبوری دانیال بهزادی رو هم بکشی:]]
................
به شوخی البته-خوبه که بحث تو قسمت کافه هستش-علاوه بر خود بحث یکم طنز هم استفاده میشه که-و گرنه بعضیا که خدایه اسپم هستن:]

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #17 : 28 آبان 1391، 10:30 ب‌ظ »
به نظر من به طور کلی تو جامعه آقایون بیشتر تو فاز کامپیوترن تا خانوما. این چیزی رو که میگم میدونم تا حدودی توهینه ولی واقعیته، خانوما بیشتر درس میخونن تا فقط مدرک بگیرن. به قول یکی از معلمامون «خانوما مدرک میگیرن تا دکتر محل بیاد در خونشون و نه بقال محل». خودم هم تقریبا به این حرف رسیدم.

شما یه کنفرانس حرفه‌ای مثل زی‌کانف رو نگاه کن ببین چنددرصد شرکت‌کنندگانش خانوم‌ها هستن. اگه بیش‌تر نباشن کم‌تر هم نیستن

دانیال این رو هم در نظر بگیر که آقایون معمولا یه سری مشغله دارن که نمیرسن راحت برن مسافرت!

پی نوشت: ممکنه دیگه این تاپیک رو باز نکنم. همین دیگه!

آفلاین utab

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #18 : 28 آبان 1391، 10:58 ب‌ظ »
سلام من دخترم و تازه عضو لینوکسی ها شدم واقعا چرا؟؟؟؟برا خودم هم سوال شده آخه چه فرقی میکنه دختر یا پسر؟؟؟این حرفتون که دخترا بیشتر به مدرک فکر میکنن رو قبول دارم ولی خودم این جور نیستم  کامپیوتر رو دوست دارم برای کارای با حال و توپ نه اومدن  وب گردی و جدیدا معضل بچه های دانشگاهی فیس بوک!! رفتن بیشتر دوست دارم برنامه نویسی کنم از سایت ها وانجمن های باحال (مثل اینجا ;) )دیدن کنم!راستی رشتم هم کامپیوتره دانشگاه خواجه نصیرم بعدشم چون خوابگاهیم فعلا از لینوکس نمی تونم دائم استفائه کنم فقط از سایت دانشگاه میتونم باد لینوکس کار کنم!از این که عضو انجمنتون شدم هم خوشحالم :D
Let There be Light

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #19 : 28 آبان 1391، 11:13 ب‌ظ »
خب راستش خودم یه روز رفتم دانشگاه باهنر کرمان(خودم چمران میخونم) که بچه های لاگ لینوکسشونو ببینم. نسبت پسرا به دخترا توی لاگ باهنر تقریبا نصف هست. درسته که خانوما توی جامعه کمتر با کامپیوتر درگیر هستن در کل، ولی وقتی بحث تخصصی میشه چیزی کم ندارن از آقایون.
توی کلاس برنامه نویسی جاوای دانشگاه باهنر هم ۱جلسه شرکت کردم. ردیف ما پسرا تقریبا خالی بود، پنج نفر بودیم. ردیف خانوما پر بود دوتاشونم اومده بودن اینور. بعد تازه ما نشسته بودیم فقط نگاه میکردیم هیچیم نمیفهمیدیم، اونا کلی سوال میپرسیدن و درگیر بودن  ;D
اینا رو گفتم که بگم خانوما تو بحث های تخصصی چیزی کم ندارن از آقایون.
Freedom and community are important

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #20 : 29 آبان 1391، 12:45 ب‌ظ »
!راستی رشتم هم کامپیوتره دانشگاه خواجه نصیرم بعدشم چون خوابگاهیم فعلا از لینوکس نمی تونم دائم استفائه کنم فقط از سایت دانشگاه میتونم باد لینوکس کار کنم!از این که عضو انجمنتون شدم هم خوشحالم :D

واسه یه کامپیوتری مث شما خیلی خوبه که حتما گنو لینوکس داشته باشین . خودمم کامپیوتری هستم . ترم های بالاتر که بری می فهمی لینوکس چی هست ...  ;)

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #21 : 29 آبان 1391، 12:56 ب‌ظ »
اگر بی جنبه بازی و عقده بازی تعطیل بشه مطمئنن خانوم های محترم هم فضا رو مناسب تر میبینن و بیشتر فعالیت میکنن
در ضمن اینم قبول دارم خانوم ها زیاد مثلا مردها علاقه به موشکافی مسائل کامپیوتر ندارند و طبیعتا از راه های سهل و اسان و متداول کارهای کامپیوتری روشون رو انجام میدن
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین mohammadQt

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
« پاسخ #22 : 29 آبان 1391، 01:28 ب‌ظ »
بله حرف شما كاملا درسته ولي تفاوت اقايون با خانوما تو اينه كه مردا كلا دوست دارن يه چيزي كه ياد ميگيرن يا ميخوان ياد بگيرن هي با حالت هاي مختلف امتحان ميكنن خودموني با اون مطلب ور ميرن  :D ولي خانوما توي چهار جوب خودشونن و از اون بيرون نميان و جدي كارو انجام ميدن

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 29 آبان 1391، 03:02 ب‌ظ »
انصافا انصافا انصافا خانم ها زیاد به این چیزا علاقه نشون نمیدن و اگر به کسی بر نمیخوره خیلی خیلی به تقویت ظاهرشون میرسن تا به مغزشون.البته بلا نسبت یه عده ای.
فامیلای دخترمونم که با PC  کار میکنن به ترتیب بیشتر کاراشون این چیزاست :
۱. گوش دادن موسیقی
۲. چت کردن و مخ زنی و فیس بوک
۳. فلیم دیدن ( اغلب عشغولانه و +18 )
۴. انجام کارای دانشگاه
۵. انجام کارای ارداریشون
همه دخترا فامیل هم ۱۰۰٪ ویندوزی.
پسر ها هم فعلا همه و همه ویندوزی به جز خودم.
« آخرین ویرایش: 29 آبان 1391، 03:06 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #24 : 29 آبان 1391، 04:37 ب‌ظ »
انصافا انصافا انصافا خانم ها زیاد به این چیزا علاقه نشون نمیدن و اگر به کسی بر نمیخوره خیلی خیلی به تقویت ظاهرشون میرسن تا به مغزشون.البته بلا نسبت یه عده ای.
فامیلای دخترمونم که با PC  کار میکنن به ترتیب بیشتر کاراشون این چیزاست :
۱. گوش دادن موسیقی
۲. چت کردن و مخ زنی و فیس بوک
۳. فلیم دیدن ( اغلب عشغولانه و +18 )
۴. انجام کارای دانشگاه
۵. انجام کارای ارداریشون
همه دخترا فامیل هم ۱۰۰٪ ویندوزی.
پسر ها هم فعلا همه و همه ویندوزی به جز خودم.
ببخشید شما کلا چند تا خانم از نزدیک دیدی !!!؟؟
این دیگه چه حرفیه آخه که با ظاهرشون میرسن ؟ >:(
قبل از حرف زدن فکر کن. این طبیعت زن هاست که به زیبایی اهمیت میدن! اینو نمیدونستی ینی واقعا!؟
بعدشم ... بحث عوض نشه. الان سوال این بود که آیا دخترا از گنو لینوکس استفاده میکنن یا نه!؟
همین

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 29 آبان 1391، 05:51 ب‌ظ »
نقل‌قول
ببخشید شما کلا چند تا خانم از نزدیک دیدی !!!؟؟
این دیگه چه حرفیه آخه که با ظاهرشون میرسن ؟ >:(
قبل از حرف زدن فکر کن. این طبیعت زن هاست که به زیبایی اهمیت میدن! اینو نمیدونستی ینی واقعا!؟
بعدشم ... بحث عوض نشه. الان سوال این بود که آیا دخترا از گنو لینوکس استفاده میکنن یا نه!؟
همین
خب سوال این بود و منم یکی از دلایلی که چرا استفاده نمیکنن رو گفتم.نکنه انتظار داری توی انجمن ها جواب هر سوال تنها بلی خیر باشه.
عزیز من منکر این نیستم دختر نباید به خودش برسه چرا باید برسه و پسر هم باید برسه و نه اینکه تفریط کنه و بیشتر فکر و ذهنش معطوف بشه به ظاهرش و در این مهم تفریط کنه.چیزی که من تو خیابونای ایران میبینم قابل قیاس با کشور های دیگه و کانادایی که دیدم نیست اینجا خیلی رو ظاهرشون تمرکز دارن دخترا و کم میبینم دختری اهل این برنامه ها باشه.نمیگم که چنین دختری وجود نداره نه هستن اما مثل نمک حل شده توی آبن.
من که همین طوری نمیگم من توی دانشگاه چون یه کوچولو تدریس میکنم با اکثر دخترا آشنا شدم و داخل دانشگاه برای خودمون انجمن درست کردیم و حدود ۳۰۰ نفر عضو این انجمنن که بیشتر دخترن اما از انگشت های دست کمتر به این چیزا فکر میکنن و وقتی هم که یه اردویی  میریم همه با هم دوستیم و درباره همه مسائل صحبت میکنیم و این چیزا رو که مفتی نمیگم.زمان میبره تا این دختر خانوما یکم محدوده فکرشون رو گشترش بدن.
« آخرین ویرایش: 29 آبان 1391، 06:05 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین Rezwan.Derakhshan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 93
« پاسخ #26 : 29 آبان 1391، 09:20 ب‌ظ »
زمان میبره تا این دختر خانوما یکم محدوده فکرشون رو گشترش بدن.
این حرف تون اصلاً درست نیست(می شه گفت توهینه)

لینوکسی بودن به دختر یا پسر بودن ربطی نداره. بستگی به هدف و نیاز شما داره.

من پارسال که دوم دبیرستان بودم، با اوبونتو آشنا شدم به خاطر یه کلاسی که می رفتم. اول فقط برای این که کار های مربوط به کلاسم رو انجام بدم به اوبونتو میومدم، اما بعد از یه مدت که برای حل مشکلاتم به این فروم مراجعه کردم، علاقه مند شدم تا درباه ی اوبونتو و گنو/لینوکس بیش تر بدونم و ...

من فهمیدم که می شه سیستم عامل های گنو/لینوکس رو اون طور که می خوایم تغییر بدیم(به شرط این که برنامه نویسی بلد باشیم) برای همین سعی می کنم خوب برنامه نویسی یاد بگیرم و کار کنم تا من هم در آینده بتونم یه سیستم عامل گنو/لینوکسی اون طور که می خوام(و با توجه به نیازام) درست کنم.

خلاصه این که من این خصوصیت آزاد بودن گنو/لینوکس رو خیلی دوست دارم و برای همین برای این که یه روز به آرزوم برسم تلاش می کنم و سعی می کنم اطلاعاتم رو درباره اش ببرم بالا.

این همه رو گفتم که بگم که استفاده از این سیستم عامل زیاد به جنسیت ربط نداره، اگر من به کلاسی که به خاطرش با اوبونتو آشنا شدم نمی رفتم، ممکن بود حالا حالا ها نفهمم که غیر از ویندوز ما سیستم عامل دیگه ای با خصوصیت هایی دیگه ای داریم.

تا وقتی که برای آدم مشکلی پیش نیاد دنبال حل اون نمی ره که یا اگر آدم کنجکاوی نکنه دیگه دنبال چیزای جدید نمی ره که. الان توی دبیرستان ما از بین 300 تا دختر دبیرستانی فقط من یه خورده با این سیستم عامل آشنام.

بقیه چون مشکل هاشون رو می تونن با ویندوز حل کنند برای همین دیگه دنبال این نیستند که ببینند چیزه دیگه ای وجود داره یا نه.

من دیدم حتی بعد از تموم شدن کلاس هام، چون به برنامه نویسی علاقه دارم و بعداً هم همین رشته رو دوست دارم ادامه بدم و دوست دارم در آینده یک برنامه نویس باشم، کار کردن با اوبونتو(یا هر توزیع دیگه) خوبه و کمک می کنه و شروع کردم به کسب اطلاعات در مورد اون.

اما هم مدرسه ای های من چه نیازی دارن که بخوان دنبال این جور کارا باشن یا اصلاً چه قدر درباره ی گنو/لینوکس می دونن که بیان سمتش. اصلاً تا حالا اسمش رو هم نشیدن.

کسایی که به دنبال گنو/لینوکس اومدن یا برای رفع نیاز هاشون که تو ویندوز برطرف نمی شده اومدن  یا اسمش رو شنیدن و در موردش  کنجکاو شدن و جذبش شدن.

به نظر من کنجکاوی در مورد یه دنیای جدید با خصوصیت های خاص آدمو می کشونه سمتش. من که تجربه های جدید و سر دراوردن از چیزای این طوری و کلاً چیزایی که از چارچوب و روال عادی زندگی روزمره و مدرسه خارجه خوشم میاد کلاً دوست دارم ببینم چه جوری اند کار کردن باهاشون رو یاد بگیرم و ...

لینوکسی بودن و موندن همش به خود آدم بر می گرده. هر چی آدم بیش تر از این جور کارا خوشش بیاد بیش تر میره سمتش. بستگی به خود آدم داره نه به جنسیتش. بستگی به این داره که طرف دوست داره با چیزای جدید آشنا بشه و تجربه های جدید پیدا کنه یا نه همین.

درست جمعیت پسرا بیش تره ولی خیلی از دخترا هم به این جور کارا علاقه دارن(در ضمن موقعیت برای این جور کار ها برای پسرا به نسبت دخترا بیش تره. تو این جور کار ها خانواده بیش تر برای دخترا سخت گیری می کنن تا پسرا، الان اگر داداش من می خواست از این کارا بکنه کاری باهاش نداشتن ولی من باید هر هفته از سیستم عامل و هدفم دفاع کنم تا قانع بشن بزارن من بشینم پای کامپیوتر. به ما که می رسه: بچه برو بشین درست تو بخون اینا چیه آخه به چه درد می خوره ولی اگه داداشم بود انگار نه انگار(تازه وضع درسی من بهتر از وضع درسی دوران تحصیله داداشمه)، وضعیت دوستام هم مثل منه).

تو جامعه ی ما جا نیوفتاده که دخترا هم می تونن از این جور کارا بکنند. ما که می ریم سمت این کارا عجیب به نظر میاد و مخالفت میشه.

این که شما بگین جمعیت دخترا از انگشتای دست هم کمتره درست نیست. درسته که جمعیت دخترا کمتره اما نه این قدر دیگه. این دیگه اغراقه.

خیلی از دخترای دبیرستانی و راهنمایی که توی مدارس سمپاد درس می خونن به این جور کارا علاقه مندند و اتفاقاً به این جور چیزا فکر می کنن. من سمپاد درس نمی خونم اما از کسایی که اون جا درس می خونن تعریف شو شنیدم. تو خیلی از مسابقه ها(که می شه گفت بودن تو این مسابقات به دانش لینوکسی شون هم بر می گرده) هم می تونین پیدا شون کنید که پا به پای پسرا تلاش می کنند.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #27 : 29 آبان 1391، 09:24 ب‌ظ »
گفتن حقیقت توهین نیست.
لینوکسی بودن هم ربطی به دختر پسر نداره بحث نداره اما حقیقت موجود اینه که دخترا حداقل در ایران نسبت به لینوکس نرمش کمتری دارن.
من نگفتم کسی نیست میگم تعدادشون خیلی خیلی کم هست.
حداقل با یه جامعه آماری میشه به این نتیجه رسید.
الان کاربری گفتن از ۳۰۰ دانش آموز فقط خودش با لینوکس کار میکنه و بقیه ویندوز.
و این ویندوزی ها هم نزدیک ۱۰۰ درصد کاربر معمولی هستند و کارشون به گوش کردن موسیقی و اینترنت و دیدن فیلم و از این چیزا ختم میشه و اگر احیانا مشکلی برای ویندوز پیش بیاد یا میدن یکی براشون درست کنه و یا ویندوز رو عوض میکنن.
« آخرین ویرایش: 29 آبان 1391، 09:31 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #28 : 29 آبان 1391، 09:47 ب‌ظ »
گفتن حقیقت توهین نیست.
لینوکسی بودن هم ربطی به دختر پسر نداره بحث نداره اما حقیقت موجود اینه که دخترا حداقل در ایران نسبت به لینوکس نرمش کمتری دارن.
من نگفتم کسی نیست میگم تعدادشون خیلی خیلی کم هست.
حداقل با یه جامعه آماری میشه به این نتیجه رسید.
الان کاربری گفتن از ۳۰۰ دانش آموز فقط خودش با لینوکس کار میکنه و بقیه ویندوز.
و این ویندوزی ها هم نزدیک ۱۰۰ درصد کاربر معمولی هستند و کارشون به گوش کردن موسیقی و اینترنت و دیدن فیلم و از این چیزا ختم میشه و اگر احیانا مشکلی برای ویندوز پیش بیاد یا میدن یکی براشون درست کنه و یا ویندوز رو عوض میکنن.
من نرم افزار کامپیوتر میخونم. توی دانشگاه خودمون اگه فقط دوره ی کاردانی رو حساب کنیم تقریبا با تمام دانشجوهای کامپیوتر کاردانی یه برخوردی داشتم. حالا تو کلاسا یا جای دیگه. اکثرشون به خاطر درس سیستم عامل یه آشنایی کوچولوی اجباری با گنو/لینوکس دارن. ولی تنها کسی که سیستم عامل اولش گنو/لینوکس هست من هستم. پس این وضعیت که گفتی برای پسرا هم صدق میکنه.
توی دانشگاه باهنر ولی رفتم که یه لاگ لینوکس دارن. نسبت پسرا به دخترا تقریبا یک به دو بود. پس تو کارای تخصصی خانوما از پسرا چیزی کم ندارن که هیچ یه چیزیم اضافه دارن. :D
Freedom and community are important

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #29 : 29 آبان 1391، 09:56 ب‌ظ »
نقل‌قول
اکثرشون به خاطر درس سیستم عامل یه آشنایی کوچولوی اجباری با گنو/لینوکس دارن. ولی تنها کسی که سیستم عامل اولش گنو/لینوکس هست من هستم. پس این وضعیت که گفتی برای پسرا هم صدق میکنه.
به کلمه اجبار دقت کن بعد بیا یه نگاه کلی و بدون اجبار رو نقض کن.