انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تنظیم گراب برای بوت سه سیستم عامل  (دفعات بازدید: 2050 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mammad81

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
تنظیم گراب برای بوت سه سیستم عامل
« : 15 خرداد 1387، 07:12 ب‌ظ »
من اومدم به ترتیب XP ,vista  و ubuntu رو نصب کردم تا اگر لازم شد همه رو داشته باشم و از هر کدوم هم جدا ایمیج بگیرم تا دیگه دردسر بوت و ... نداشته باشم
منتها یه مشکلی برخوردم میخواستم ببینم راه حلش چیه؟
مشکل اینجاست که من دوتا هارد دارم که رو هارد IDE هم یه ویندوز xp بود و vista هم بوتش رو برد گذاشت رو اون هارد :( در حالیکه کلا میخوام اون هارد رو جدا کنم حالا من رو هارد اصلیم سه تا سیستم عامل دارم که ایکس پی و اوبونتوش بالا میاد با گراب حالا میخوام بدونم چطور میشه بوت ویستا رو هم یه جوری منتقل کردم که از رو grub بوت بشه و  اون هارد IDE رو  کلا جدا کرد

آفلاین ali.rabb

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12

آفلاین Mammad81

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: تنظیم گراب برای بوت سه سیستم عامل
« پاسخ #2 : 15 خرداد 1387، 10:48 ب‌ظ »
این ا دیدی
http://www.newlinuxuser.com/adding-other-operating-systems-to-grub/

ممنون دوست عزیز اما فکر میکنم مشکل در این قسمت نباشه چون کلا اصلا فایل های  بوت ویستا رو این هارد وجود نداره

آفلاین sorset

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
    • CodeCorona
« پاسخ #3 : 18 خرداد 1387، 02:39 ب‌ظ »
سلام
منظورتون اینه که میخواین روی هر کدوم یک سیستم عامل داشته باشید و هر کردوم بوت لودر جدا داشته باشن؟
میتونید اول بوت لودر ویستا رو فیکس کنید بعد گراب رو بریزید دیگه!
اینطوری خود گراب دو تا گزینه براتون میاره که یکیش لینوکس رو بالا میاده و دومیش هم بوت لودر ویستا رو بالا میاره و وقتی اون رو انتخاب کنید بوت لودر ویستا براتون میاد که میتونید یکی از ویندوز ها رو انتخاب کنید!

آفلاین Mammad81

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 18 خرداد 1387، 02:53 ب‌ظ »
من دقیقا میخوام بخش دوم صحبت های شما رو انجام بدم، یعنی بوت لودر ویستا رو روی این هارد فیکس کنم و بعد گراب بریزم منتها چطوریش که اوبونتوم براش مشکلی ئیش نیاد رو نمیدونم

آفلاین sorset

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
    • CodeCorona
« پاسخ #5 : 18 خرداد 1387، 03:03 ب‌ظ »
چرا مشکلی پیش بیاد؟
کافیه به هر روشی درایوی که ویستا روش نصب کردین رو بوتیبل کنید. (که البته باید باشه)
بعد به راحتی میتونید آدرس درایور رو در menu.lst بدین و یا اینکه گراب رو با این دستور نصب کنید.
sudo grub
root (hd0,1)
setup (hd0)
البته این یک مثاله  ;)
به جای hd0 نام هارددیسکی که لینوکس نصب هست و به جای 1 شماره ی درایو روت رو بدین (اولین درایو 0 هست)
خودش همه چی رو شناسایی میکنه!

الان با این ترتیبی که این سه os رو نصب کردین چه مشکی در گراب وجود داره؟

آفلاین Mammad81

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 04 تیر 1387، 06:13 ب‌ظ »
نظر به بیش از حد بینظیر بودن ویستا و اینکه یه بار هم توش نرفتم از وقتی نصبش کرده بودم کلا فرمت کردم اون پارتیشن رو رفت ;D

ولی مشکل دقیقا این بوت که بوت ویستا کلا رو یه هارد دیگه نشسته بود (البته در حالت عادی گراب خودش شناخته بود ویستا رو منتها باید اون هارد رو جدا میکردم ) و در نتیجه اگه هارد رو جدا میکردم از تو گراب هم نمیشد بوتش کرد