انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: كمك و راهنمايي براي Centos سرور  (دفعات بازدید: 3044 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
كمك و راهنمايي براي Centos سرور
« : 29 آبان 1391، 12:46 ب‌ظ »
/

سلام دوستان گلم ، ما يه سايت داريم كه راستش ديگه براي هاست پاسخ گو نيست و بايد سرور مجازي لينوكس بگيريم! خودم گاهي با ابونتو كار ميكنم البته گاهي و اينكه مبتدي ام نه حرفه اي! دانشجوي رشته اي تي هستم و خب بايد يواش يواش بريم سمت لينوكس و... ولازم ميشه ديگه!

حالا راستشو بخوايد ديدم كه قيمت ها و هزينه ها بالاست گفتم بزار ديگه پول مديريت سرور ندريم و خودمون انجامش بديم ، از لينوكس هم ترس ندارم قبلا و الان گاهي و زمني باهاش كار ميكنم و خيلي خيلي دوسش دارم! :دي ،!!  حالا ميخوام بنده رو كمك كنيد كه توضيح Centos رو ياد بگيرم و بتونم اين توضيع رو براي ميزباني يه سايت اماده كنم! مثلا اينكه چي لازمه ، چي بايد نصب كرد و اينكه مثلا چطور وب سرور و پي اچ پي نصب كنم كه سايت رو نشون بده و همينطور ديتابيس و كاراي ديگه ، لازم به ذكره كه سيستم سايت وردپرس هستش!

و اينكه دوستان گلم اگر كتابي و يا مقاله اي فارسي داريد بديد ممنون ميشم! لطفا دوستاني كه وارد هستن بنده رو رانمايي كنن كه بدون ترس برم يه سرور تهيه كنم! وب سرور هم ميخوام اين رو نصب كنم: Nginx

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
پاسخ : كمك و راهنمايي براي Centos سرور
« پاسخ #1 : 29 آبان 1391، 12:57 ب‌ظ »
سلام

برای شروع کار میتونه خیلی مفید باشه:

http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545/

آفلاین Hadron

• Full Member
  • *
  • ارسال: 150
« پاسخ #2 : 29 آبان 1391، 03:59 ب‌ظ »
سلام دوستان گلم ، ما يه سايت داريم كه راستش ديگه براي هاست پاسخ گو نيست و بايد سرور مجازي لينوكس بگيريم! خودم گاهي با ابونتو كار ميكنم البته گاهي و اينكه مبتدي ام نه حرفه اي! دانشجوي رشته اي تي هستم و خب بايد يواش يواش بريم سمت لينوكس و... ولازم ميشه ديگه!

حالا راستشو بخوايد ديدم كه قيمت ها و هزينه ها بالاست گفتم بزار ديگه پول مديريت سرور ندريم و خودمون انجامش بديم ، از لينوكس هم ترس ندارم قبلا و الان گاهي و زمني باهاش كار ميكنم و خيلي خيلي دوسش دارم! :دي ،!! حالا ميخوام بنده رو كمك كنيد كه توضيح Centos رو ياد بگيرم و بتونم اين توضيع رو براي ميزباني يه سايت اماده كنم!
@Rasivell
دوست خوب من! قصه‌ی «حسین کرد» که تعریف نمی‌کنی!؟ لطفاً پرسش سرراست و گویا!

مثلا اينكه چي لازمه ، چي بايد نصب كرد و اينكه مثلا چطور وب سرور و پي اچ پي نصب كنم كه سايت رو نشون بده و همينطور ديتابيس و كاراي ديگه ، لازم به ذكره كه سيستم سايت وردپرس هستش!
نسخه‌ی کارساز (server) با نسخه‌ی desktop باید یک تفاوت‌هایی داشته باشد دیگه! یک سری از نرم‌افزارها و پیکربندی‌ها را از پیش با خود همراه دارد.

... بنده رو رانمايي كنن كه بدون ترس برم يه سرور تهيه كنم!
شما که با اوبونتو کار کردی، چرا به سراغ Ubuntu Server‌ نمی‌روی؟
« آخرین ویرایش: 29 آبان 1391، 04:07 ب‌ظ توسط Hadron »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 29 آبان 1391، 08:13 ب‌ظ »
اوبونتو سرور و دبیان از هز نظر بر سنت‌او‌اس برتری دارن، مگر این که بخوای سی‌پنل نصب کنی و زیاد هم به گنو/لینوکس وارد نباشی که در اون صورت به خاطر این که سی‌پنل بسته‌ی آرپی‌ام آماده داره سنت‌اواس پیشنهاد می‌شه. وگرنه همون اوبونتو سرور یا دبیان
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #4 : 29 آبان 1391، 08:19 ب‌ظ »
جسارت نباشه ولی حالا چرا این قدر خشن؟ حالا که این همه خوب داری راهنمایی می‌کنی مهربون هم باش خب!

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 30 آبان 1391، 10:32 ب‌ظ »

@Rasivell

كسي از شما نظر خواست ؟؟؟؟؟ لطفا جواب نديد و واقعا از برخوردتون بدم امد! به شما ربطي نداره بنده چطور سوال ميكنم

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 30 آبان 1391، 10:33 ب‌ظ »
امير مسعود جان= +1 

من ادم با حوصله اي هستم بايد بگم ايشون واقعا عقده اي هستن! از دوستاني كه پاسخ دادن متشكرم

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 30 آبان 1391، 10:35 ب‌ظ »
اوبونتو سرور و دبیان از هز نظر بر سنت‌او‌اس برتری دارن، مگر این که بخوای سی‌پنل نصب کنی و زیاد هم به گنو/لینوکس وارد نباشی که در اون صورت به خاطر این که سی‌پنل بسته‌ی آرپی‌ام آماده داره سنت‌اواس پیشنهاد می‌شه. وگرنه همون اوبونتو سرور یا دبیان

متشكرم ازت ، ولي اخه اين باب تره و همه جا همينه!! معمولا همين رو نصب ميكنن گفتم بزار اوني كه مرسومه رو ياد بگيرم! مگه اين بيشتر باب نيست و همه استفاده نميكنن؟ براي منم فرقي نداره ولي دوست دارم اين رو ياد بگيرم .. مرسي اگر كمكي ازتون بر مياد ممنون ميشم

..

سلام

برای شروع کار میتونه خیلی مفید باشه:

http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545/

قربونت برم خيلي مفيد بود،

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #8 : 30 آبان 1391، 10:50 ب‌ظ »

@Rasivell

كسي از شما نظر خواست ؟؟؟؟؟ لطفا جواب نديد و واقعا از برخوردتون بدم امد! به شما ربطي نداره بنده چطور سوال ميكنم

این چه طرز برخورده؟ خب راست می‌گن.

متشكرم ازت ، ولي اخه اين باب تره و همه جا همينه!! معمولا همين رو نصب ميكنن گفتم بزار اوني كه مرسومه رو ياد بگيرم! مگه اين بيشتر باب نيست و همه استفاده نميكنن؟ براي منم فرقي نداره ولي دوست دارم اين رو ياد بگيرم .. مرسي اگر كمكي ازتون بر مياد ممنون ميشم

استدلال شما اینه:
پراید بیشتر از بنز کف خیابوناس.
هر چی بیشتر باشه بهتره.
پس پراید بهتر از بنزه.

به تجربه‌ی شخص می‌گم که اوبونتو از بسیاری از جهات سره از سنت‌او‌اس.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 30 آبان 1391، 11:40 ب‌ظ »

خب این که دوست داری این رو یاد بگیری بحث دیگه‌ایه و خیلی هم خوبه. ولی جواب اون پرسشت «نه» است، از نظر آماری هم بخوای بررسی کنی برای سرورها در دنیا اوّل دبیانه، بعد با یه فاصله‌ی زیادی به ترتیب اوبونتو، سنت‌او‌اس و ردهت
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
« پاسخ #10 : 01 آذر 1391، 04:50 ق‌ظ »
وقتی اینجا سوال می‌پرسید، یعنی دارید از کاربرهای اینجا نظر و راهنمایی می‌خواید! و بله، به ما ربط داره اینجا چطور سوال پرسیده میشه، چون ما داریم وقتمون رو اینجا میذاریم.
اینطور جواب دادن‌ها (حتی اگر رفتار فرد دیگه‌ای بد بوده باشه) باعث میشه خیلی از افراد که این‌جا میان، از جمله من، به سوالتون پاسخ ندن!

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 01 آذر 1391، 03:57 ب‌ظ »
////

اولين بار سال 88 بود وارد انجمن شدم و جدا گفتم خدايا يه عده گل جمع شدن اين انجمن رو زدن و عاشق اپن سورس شدم و الان دارم ميبينم كه بحث من داره به حاشيه ميره و خدا لعنت كنه هر كسي رو كه اين توضيع بازي هارو در اورد تا مردم ايران كه متصب ترين ها هستن بيان اينجا با من دعوا كنن سر توزيع مد نظرشون

---

من معذرت ميخوام ، بنده رو عفع بفرماييد، بنده اشتباه كردم ! لطفا دوستان من رو براي توزيع Centos راهنمايي كنن ، ميدونم اين نسخه بدترين هستش ولي سواد بنده در اين حده لطفا براي اين توضيع بنده رو راهنمايي بفرمايد و درخواستم توي پست اولم هست اگر كسي كمكي ازش برمياد (فقط كمك در زمينه درخواست شده) اين حقير رو راهنمايي بفرمايد ولا غير

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #12 : 01 آذر 1391، 08:38 ب‌ظ »
امير مسعود جان= +1 

من ادم با حوصله اي هستم [........] دوستاني كه پاسخ دادن متشكرم
لطف داری، ولی یک معذرت به کل گروه بدهکاری. حرف خیلی بدی زدی به نظر من. خیلی بدتر از برخورد Hadron.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #13 : 01 آذر 1391، 09:00 ب‌ظ »
شما خودتون استاد هستید  :
http://wiki.ubuntu-ir.org/SmartQuestions
درباره منبع فارسی هم همون تایپیک که دوستان گذاشتن یکی از کاملترین منابع هست که تاحالا باهاش برخورد داشتم خیلی وقت پیش یک نگاهی بهش انداختم کار شما رو تا حدی راه میندازه .

شما اگر قصد دارید از Cpanel استفاده کنید CentOS پیشنهاد میشه در غیر این صورت باور کنید Ubuntu‌ Server یا حتی Debian‌ خیلی برای شما گزینه های مناسب تری هستند .

اگر منابع انگلیسی خواستید بنده براتون قرار بدم .

موفق باشید .
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1391، 09:01 ب‌ظ توسط YPSD »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
« پاسخ #14 : 02 آذر 1391، 12:46 ق‌ظ »
امير مسعود جان= +1 

من ادم با حوصله اي هستم [........] دوستاني كه پاسخ دادن متشكرم
لطف داری، ولی یک معذرت به کل گروه بدهکاری. حرف خیلی بدی زدی به نظر من. خیلی بدتر از برخورد Hadron.

واقعا بهم برخورد! قبول كنيد نبايد اينطوري ميگفتن! يه خورده هم به شرايط من فكر كنيد، من فقط خواستم خوب توضيح داده باشم هر كسي اخلاقي داره و نبايد مسخره بشه! يكي دهنش باز نميشه مشكلش رو كامل بگه يكي مثل من پر چانگي ميكنه ولي بنا به بي احترامي نيست كه... لطفا در اين باره ديگه صحبت نكنيد تاپيك منجرف نشه