انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

کدام برای بازی مناسب تر است؟

Xbox 360 , PS3
10 (50%)
PC
10 (50%)

مجموع آرای اعضا: 20

نویسنده موضوع: کنسول بازی یا PC؟  (دفعات بازدید: 21847 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
پاسخ : کنسول بازی یا PC؟
« پاسخ #15 : 30 آبان 1391، 06:42 ب‌ظ »
نقل‌قول
هم آمریکایی‌ها می‌تونن نرم‌افزارها و کتاب‌ها و فیلم‌های ما رو الکی کپی کنن و استفاده و هم ما نرم‌افزارها و کتاب‌ها و فیلم‌های اونا رو :)‌:)
خب پس از لحاظ قانونی چون توی ایرانیم و ایران هم قانون کپی رایت رو حمایت نمیکنه پس نقض قانون نکردیم با توجه به حرفت.
حالا از نظر معنوی که حقوق مثلا شرکت EA در بازی FIFA 13 رو نقض کردیم و اون دنیا باید جواب پس بدیم.درسته؟
اصلا معنوی بیخیال شاید یه عده اعتقادی نداشته باشن به این کلمات و قوانین الهی.
از نظر وجدانی چی؟

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #16 : 30 آبان 1391، 06:57 ب‌ظ »
نقل‌قول
هم آمریکایی‌ها می‌تونن نرم‌افزارها و کتاب‌ها و فیلم‌های ما رو الکی کپی کنن و استفاده و هم ما نرم‌افزارها و کتاب‌ها و فیلم‌های اونا رو :)‌:)
خب پس از لحاظ قانونی چون توی ایرانیم و ایران هم قانون کپی رایت رو حمایت نمیکنه پس نقض قانون نکردیم با توجه به حرفت.
حالا از نظر معنوی که حقوق مثلا شرکت EA در بازی FIFA 13 رو نقض کردیم و اون دنیا باید جواب پس بدیم.درسته؟
از نظر وجدانی چی؟
حال این سوال
فرض کن بازی اصل رو خریدی اما مشکل داره یا خرابه؟ حالا کی میخواد خدمات پس از فروش بده؟

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 30 آبان 1391، 07:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
فرض کن بازی اصل رو خریدی اما مشکل داره یا خرابه؟ حالا کی میخواد خدمات پس از فروش بده؟
خب چقد احتمال داره شرکتی مثل EA بازی خراب بهت بده؟

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 30 آبان 1391، 07:09 ب‌ظ »
با توجه به این مقاله قیمت ایکس باکس ۷۲۰ ، ۲۹۹ دلار است.
http://www.zoomit.ir/articles/game-console/item/2412-%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3%E2%80%8C%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%DB%B7%DB%B2%DB%B0-kinect-glasses
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1391، 07:11 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #19 : 30 آبان 1391، 10:02 ب‌ظ »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #20 : 30 آبان 1391، 10:34 ب‌ظ »
نقل‌قول
از نظر وجدانی چی؟
حال این سوال

من همین الآن رفتم تو EA.com زدم رو خرید فیفا ۲۰۱۳ بهم ارور داد :) اصلا به مانمی‌فروشن که بخوان خدمات پس‌از‌فروش بدن.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 30 آبان 1391، 10:45 ب‌ظ »
نقل‌قول
من همین الآن رفتم تو EA.com زدم رو خرید فیفا ۲۰۱۳ بهم ارور داد :) اصلا به مانمی‌فروشن که بخوان خدمات پس‌از‌فروش بدن.
آره داداش گلم.من از طریق یه آشنا میخواستم هرچی میخوام با نصف قیمت اینجا از امارات برام بیارن که یهویی تحریم شدیم (از نظر من تحریم به اندازه دلار ۳۵۰۰ اصلا نبوده) و یهویی دلار کشید بالا و یهویی دوستان منو منصرف کردن که لپ تاپمو نفروشم.
الانم امیدم به مذااکرت ایران و آمریکاست.
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1391، 10:53 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #22 : 01 آذر 1391، 12:05 ق‌ظ »
نقل‌قول
از نظر وجدانی چی؟

وجدان؟ ;D ;D ;D بیخیال داداش. تو دنیایی زندگی می‌کنی که با و برای پول داره اداره می‌شه. همون آمریکایی که سنگ قوانینشو به سینه می‌زنی داره تریلیون دلاری بودجه اختصاص می‌ده به جنگاش و دنیا رو به هم می‌ریزه. جنگ راه می‌ندازه برای مبارزه با تروریزم! ایران تحریم می‌شه به بهانه‌ی مبارزه با تروریزم. از واقعه‌ی یازده سپتامبر (که فعلا کاری نداریم به اینکه کار خود آمریکا بوده) بیش از 96 میلیون نفر تو آفریقا به خاطر گشنگی جون داده‌اند. حقوق بشر؟؟؟ خیلی خنده‌داره. اسراییل موشک میزنه بچه 11 ماهه رو می‌کشه برای مبارزه با تروریزم. قانون؟ ;D ;D ;D قانون صحیح و مفید => قوانین الهی. قوانین ساخته‌ی بشر درست شده‌اند دقیقا به همین دلیل که شما رعایتشون کنی و به خودت افتخار کنی که یه شهروند قانون‌مدار هستی. غافل از اینکه داری اهداف قانون‌گزار رو برآورده می‌کنی. قوانین درست شده‌اند برای موجه نشان دادن همان وحشی‌گری‌های قبلی انسان عصر حجر. همون EA که میخواید پول بازیهاشو بدید شما رو به چشم یک دسته اسکناس می‌بینه. اگر پول شما نباشه خودتونم نیستید. اگه بخوام همینجور بنویسم که یه کتاب می‌شه.
پیشنهاد می‌کنم فیلم 2001 ادیسه‌ی فضایی رو ببینید. همچنین lord of war. فعلا همینا یادمه. اگه خواستید پ.خ بدید چند تا فیلم و کتاب معرفی کنم.
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1391، 12:07 ق‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #23 : 01 آذر 1391، 12:13 ق‌ظ »
اگه قوانین الهی رو قبول داری که خب کپی‌رایت دقیقاً مقایر با قوانین الهیه، اگر هم قوانین سیاسی رو قبول داری که خب استفاده از محصولات کپی‌رایت امریکایی آزاده. پی در هر دو صورت می‌تونی با وجدان اسوده ازش استفاده کنی
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1391، 12:27 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 01 آذر 1391، 02:23 ق‌ظ »
با تمامی این تفاسیر و نظرات دوستان خوبه خودم باز من قانع نشدم.
من به خودم اجازه دادم برای خودم قانون بسازم و این قانون مرتبط با خود من هستش و جنبه عمومی نداره.
قانون من میگه هرجای دنیا و با هر قانونی که باشم باید به شخص حقیقی و یا حقوقی ای که اثری تولید میکنه و اون رو رایگان یا پولی در اختیار من میزاره احترام بزارم و محدودیات هایی رو که برام گذاشته بپذیرم.
فرض مثال EA بازی FIFA رو تولید کرده و براش هزینه کرده و وقت صرف کرده به نظر شما حاضر میشه اون بازی رو مفت بده به من؟اگه شما خودتون جای EA بودید حاضر بودید مفت بدید دیگران استفاده کنن؟
قانون بشری میگه چون کپی رایت رعایت نمیشه ایرادی نداره اما قانون الهی میگه این کار من دزدی هستش.قانون من هم میگه دزدی هستش.
چیمار کنم که این عادت توی وجودم بود و از وقت آشنایی با اوبونتو بیشتر شد.
قبلا گفتم که قانون برای آزادی  اومده مه آزادی برای قانون و دوستی گفتن پس نیایم قانونی وضع کنیم که جلوی آزادی رو یگیره.به نظر شما قانون کپ رایت سلب آزادی هستش یا حمایت از آزادی؟
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1391، 02:25 ق‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #25 : 01 آذر 1391، 02:30 ق‌ظ »
قانون الهی به هیچ عنوان نمی‌گه کار تو دزدیه. شاید بگه کار EA دزدیه (که می‌گه!)، ولی به تو کاری نداره. من در این مورد ماه‌ها تحقیق کردم از قرآن و تفاسیر مختلف و دارم این حرف رو بهت می‌زنم.
این که قانون تو چنین حرفی رو بهت می‌زنه به خاطر اینه که از بچگّی زیر پروپاگاندای نظام سرمایه‌داری بزرگ شدی و آموزه‌های اون‌ها رو تو گوشت خوندن. وگر نه اگه پیش‌داوری رو کنار بذاری و منطقی به این قضیه فکر کنی متوجّه می‌شی که کپی‌رایت چه خیانت بزرگی در حق بشریته
در ضمن قانون (قوانین سیاسی) فی‌نفسه برای صلب آزادی به وجود اومدن، گرچه می‌شه در مواردی از اون‌ها برای حمایت از آزادی هم استفاده کرد (مثل GPL) ولی این حمایت، خودش برای وقتیه که قوانین اعمال می‌شن. یعنی مثلاً اگه فانون کپی‌رایت نباشه GPL هم نیست، چون اصلاً دیگه نیازی بهش نیست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 01 آذر 1391، 12:53 ب‌ظ »
بحث در باب کپی رایت رو به
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,50162.msg388622.html#msg388622
منتقل کردم اگر دوستان ناراحت شدند به بزرگی خودشون منو ببخشند.
با این کار خواستم هم این تاپیک تخصصی شه هم کپی رایت تخصصی شه و ادغام این دو بحث شیرین و مهم از محتوای هر کدوم کم میکرد و بحث هی باید از بازی به کپی رایت سوییچ میکرد و بالعکس که این از نظر من جالب نبود.
از اینکه از مطالب شما در موضوع جدید استفاده کردم معذرت میخوام.
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1391، 01:04 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #27 : 01 آذر 1391، 09:35 ب‌ظ »
با اجازه ی اساتید!
دوست من،بنده پی سی رو ترجیح میدم ولی خب شما یه زمون یه گرافیک سری ۲۰۰ انویدیا میخریدی به قیمت ۴۸۰ هزار تومن و یه پلی استیشن ۳ هم میخریدی هول و هوش ۴۰۰ الی ۴۵۰!!
خب شما میتونی با پول یه کنسول یه کارت گرافیک حرفه ای بخری و یا میتونی با پول یه کارت گرافیک حرفه ای یه کنسول بخری!
اینجا کدوم بصرفه تره؟کنسولی که به تنهایی قادر به اجرای بازی هاست؟یا یه کارت گرافیک که یک مادربرد و رم و سی پی یو و هارد و پاور معقول نیاز داره تا بتونه بازی رو واستون اجرا کنه؟
البته نا گفته نماند بنده بازی  NFS Hot PurSuit در یه سیستم تو همین مایه ها که خدمتتون عرض کردم و یک پلی استیشن ۳ مقایسه کردم و نتیجه این شد که پی سی خیلی تصویر بهتر واقعی تر و دقیق تری داره!
از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری!
موفق باشید
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1391، 09:37 ب‌ظ توسط مهدی جعفری »
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #28 : 01 آذر 1391، 10:09 ب‌ظ »
ولی یه فوتبال دو نفری با کنسول با یه تلویزیون ردیف خیلی حال میده.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #29 : 03 آذر 1391، 11:21 ب‌ظ »
امشب بعد بازی با دوستان در کنسول به این نتیجه رسیدم که :
PC کیفیت خیلی بالاتری رو ارائه میده و بازی به واقعیت نزدیک تره.
کنسول قابل حمل هستش و این یعنی هرجا رفقا جمع بودن فقط نیاز به یه صفحه نمایش داریم.
کنسول ایکس باکس از پلی استیشن ۳ بهتره.

تا چند ماه دیگه کنسول های جدید سونی و مایکروسافت میاد و یقیننا قیمتش رو طوری انتخاب میکنن که فروش نسخه های قبلیشون همچنان پا برجا باشه و این یعنی قیمت بالاست.
قیمتی که من تابحال شنیدم واسه یک مدل معمولی ایکس باکس ۲۹۹ دلار و مدل های بهتر یقیننا تا ۴۴۹ دلار شاید شاید شاید تا ۵۴۹ دلار بره.باید چند ماه و شایدم چند سال صبر کنید تا هک بشه چون روی امنیتش خیلی دارن دقت میکنن بخصوص سونی و راجع به ایکروسافت زیاد مطمعن نیستم.
توی خبرها خوندم که کنسول مایکروسافت قابلیت ارتقا داره و این خیلی عالیه اما باید دید چه قیمتی برای قطعه هاش در نظر میگیره.

با تمامی این تفاسیر به نظر من PC لذت دیگه داره.

« آخرین ویرایش: 03 آذر 1391، 11:23 ب‌ظ توسط علیرضا غریب »