خب مثلا ۴ قطعه mainboard , vga , cpu , ram چند در میاد؟
چون خودم خدمات کامپیوتری دارم عرض میکنم:
CPU: از ۵۰ هزار تومن میتونی بخری تا ۱.۵ ملیون تومن!
RAM: از ۳۰ هزار تومن تا ۳۰۰ هزار تومن!
GPU: از ۱۰۰ هزار تا ۱.۸ میلیون!
Main: از ۲۰۰ هزار تا ۸۰۰ هزار!
PSU: از ۷۰ هزار تا ۴۰۰ هزار.
پس سوال شما کاملا بیمعنی هست!
اما برای بازی من خودم پیسی (دسکتاپ) رو انتخاب میکنم (خودم باری بازی یه دستکاپ کلفت دارم)!
دلایل:
بهجز بازی هزار کار دیگه هم میتونی باهاش بکنی: فرض کن یه کنسول و یه پیسی معمولی داشته باشی و یهو نیاز پیدا کنی کلی فیلم تبدیل کنی! مطمئنا کنسول که همچین کاری نمیکنه و یه پیسی معمولی احتمالا باعث میشه از سرعت پایینش موهای سرتونو یکی یکی بکیند!
سادگی در ارتقا، عیبیابی: خب شما تقریبا هر سیستمی داشته باشی میتونی یه ارتقاهایی روش انجام بدی که کنسولها (به جز هارد) قطعاتش قابل ارتقاء نیست. ضمن اینکه یه وقتی سیستمت مشکل پیدا میکنه احتمالا خودت درستش میکنه یا آخرش مییاریش پیش من!
و من میگم مثلا رمت سوخته و شما ۱۰۰ تومن میدی رم رو تعویض میکنی اما اگه کنسولت خراب شه چی؟ اصلا جرات داری دست بهش بزنی؟ مجبوری بفرستی گارانتی که معلوم نیس چقد طول بکشه آخرشم میگن تحت شرایط غیر عادی استفاده شده و اینکه اکثرا کنسولها همه چیزشون روی یه بورد اصلی هست و وقتی اون بورد خراب بشه دیگه فاتحه کنسول رو باید خوند بر خلاف پیسی که رم، مین، گرافیک، پردازنده، و ... جدا هستن و با خرابی یکی، بقیه مشکل پیدا نمیکنن!
لوازم جانبی متعدد، ارزان و دمدست: شما ممکنه هوس کرده باشی با فرمون و پدال ماشین بازی کنی نه با کیبورد. خب خیلی ساده میری وسیله مورد نظرت رو از هرجا که بخوای میگیری. همینطور برای بازیها ضمن اینکه همهجا بازیهای کامپیوتر هست مثلا من (متاسفانه) بازی CoD 9 Blackops 2 رو به قیمت ۴ هزار تومن تهیه و نصب کردم ولی برای نسخه کنسول این بازی چقد باید پول بدین؟ خودتون بگین.
دلایل دیگر: من نمیتونم به خودم بقبولونم که مثلا کانتر رو با دسته بازی کنم یا همین کال آف دیوتی. کامپیوترها از امکان فوقالعاده اورکلاک برخوردارن بر خلاف کنسولها. کامپیوترها ظرافت و حساسیت کمتری نسبت به کنسول ها دارن. و...
ببخشید طولانی شد!
اینها چیزایی بود که به ذهن ناقص من میرسید.