انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

کدام برای بازی مناسب تر است؟

Xbox 360 , PS3
10 (50%)
PC
10 (50%)

مجموع آرای اعضا: 20

نویسنده موضوع: کنسول بازی یا PC؟  (دفعات بازدید: 21861 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
پاسخ : کنسول بازی یا PC؟
« پاسخ #45 : 08 آذر 1391، 10:36 ب‌ظ »
جناب Matrix.1372 که خدمات کامپیوتری داری ، میشه بگی یک PC ردیف (فقط کیس) برای بازی که در مقابل هیچ بازی ای با اخرین جزٍئیات آخ نگه و با حداکثر فریم اجرا کنه چقد باید پول خرج کرد؟
اگه میشه خصوصیتات اون سیستم هم بگید.تشکر.
خب شما کافیه همون قیمت‌ها رو که توی پست قبل دادم جمع بزنین!
اما سیستم گیم خودمو براتون می‌نویسم:
مین بورد: Asus SABERTOOTH 990FX
سی‌پی‌یو: AMD Phenom™ II X6 1100T
رم:2X Corsair XMS3 4G D3-CMX4GX3M1A1600C9
گرافیک: EVGA GTX 580 1536MB GDDR5
پاور: Cooler Master GX-750W
با این‌که سیستم من خیلی به‌روز نیست ولی نشده بازی نصب کنم گرافیک هم حداکثر بذارم و فریم کم بیارم!  ;)
باید دید شما حاضری چقدر پول خرج کنی.
کارت گرافیک ۹۹۹ دلاری رو بازی کم نمیاره ۵۹۹ دلاری و ۲۹۹ دلاری هم همین طور.منظورم اینه که خرج اضافه نباشه.
قیمت یک سیستم (کیس) بهینه که بازی ها رو با تمام جزییات اجرا کنه.
به‌نظر می‌رسه متوجه عرض بنده نشدین پس تکرار می‌کنم:
نقل‌قول
باید دید شما حاضری چقدر پول خرج کنی.
سیستم از ۲۰۰ تومن تا ۱۰ ملیون می‌شه بست شما باید ببینی جقدر بودجه برای این‌کار داری!

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #46 : 08 آذر 1391، 10:51 ب‌ظ »
برادر من ، من میام پیش شما و میگم یک سیستم میخوام برای برای بازی.
شما چون آدم فوق العاده با وجدانی هستی منو بیخود و بیجهت توی خرج نمیندازی و برای من ۴ میلیون کیس نمیبندی که برای بازی فرقی با کیس ۲ میلیونی نداره.
پس  شما قیمت یک کیس مخصوص بازی رو فاکتور میکنی و بهم تخفیفمم میدی.
شما الان میتونی برام ی کیس ببندی ۷ میلیون اما این کیس هیچ فرقی برای بازی با یه کیس ۳ میلیونی نداره پس ۱۰۰٪ من کیس ۳ میلیونی رو انتخاب میکنم.
منظور منم از بهینه همین مثال بالامه.
منظور شما اینکه میگید پست بالاتون رو ببینم اینه که من میتونم با پرداخت ۵۸۰ تومن برای کیس سنگین ترین بازی ها رو با حداکثر جزئیات اجرا کنم با حدااکثر فریم؟

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #47 : 08 آذر 1391، 11:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
برای من ۴ میلیون کیس نمیبندی که برای بازی فرقی با کیس ۲ میلیونی نداره
نقل‌قول
شما الان میتونی برام ی کیس ببندی ۷ میلیون اما این کیس هیچ فرقی برای بازی با یه کیس ۳ میلیونی نداره پس ۱۰۰٪ من کیس ۳ میلیونی رو انتخاب میکنم.
واقعا فرقی نداره؟!  ??? ???
نقل‌قول
پس  شما قیمت یک کیس مخصوص بازی رو فاکتور میکنی و بهم تخفیفمم میدی.
من به مشتری می‌گم چقدر بودجه برای این‌کار اختصاص داده؟
نقل‌قول
من میتونم با پرداخت ۵۸۰ تومن برای کیس سنگین ترین بازی ها رو با حداکثر جزئیات اجرا کنم با حدااکثر فریم؟
خیر.
شما بهتره سیستم کارکرده ببندید که من همین کارو همیشه می‌کنم چون یه بار ضررشو کرده.
سیستم نو همیشه ضرره. البته بعضی قطعات نو خریداری می‌شن و بقیه هم نو و کارکردش فرقی نداره. به طور مثال سی پی یو یا سالمه و کار می‌کنه و یا خرابه این‌جا حدوسط وجود نداره پس نو و کارکردش خیلی فرق ندارن.
شما با حدود ۹۰۰ تومن یه سیستم کارکرده با سرعت قابل قبول می‌تونید جمع کنید.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #48 : 08 آذر 1391، 11:06 ب‌ظ »
ماتریکس اینجا که فروشگات نیست که قیمت ها رو لو نمیدی. ;)
آخه ۴ میلیون کیس ببندم چیکار وقتی مبتونم با ۲ تومن همون کیفیت رو از بازی (منظورم فقط بازیه)بگیرم.
شما که کار بلدی بهم بگو.
من یک سیستم میخوام که بازی ها رو مثل کنسول سونی و مایکروسافت بخوره و از اونا بهتر باشه.
حالا نمیخوام یه کارت گرافیک ۹۹۹ دلاری بخرم فقط یکم از اون ۲ تا کنسول سر باشه در اجرای بازی برام کافیه.حالا بگو چند در میار رفیق با معرفت و صبور و کمی عجول من.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #49 : 08 آذر 1391، 11:19 ب‌ظ »
نقل‌قول
رفیق با معرفت و صبور و کمی عجول من
بعد از خوندن این جمله و تماشای عکس آواتارت احساس خوبی (همراه با شادی) بهم دست داد!
+۱ آواتارت خیلی قشنگه!
نقل‌قول
من یک سیستم میخوام که بازی ها رو مثل کنسول سونی و مایکروسافت بخوره و از اونا بهتر باشه.
ببین علیرضا!
کنسول‌های بازی برای فقط بازی بهینه شدن. همینطور بازی هاشون برای این کنسول رو بهینه‌تر شدن!
اما برای یه سیستمی که بازی‌ها رو مث کنسول یا بالاتر از اون اجرا کنن باید یه سیستم نسبتا حرفه‌ای دست و پا کنی.
اول این‌که مانیتورت رزولشن ۱۰۸۰P ساپورت می‌کنه؟
دوم این‌که برای سیستمی که اکثر بازی‌ها رو با این رزولشن به خوبی اجرا کنه تقریبا باید یک و نیم ملیون خرج کنی!

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #50 : 08 آذر 1391، 11:21 ب‌ظ »
این قیمت سی پی یو و رم و گرافیک و مین و پاور بود.
کیس و هارد و دی وی دی (بلوری؟) رایتر توش نیست!

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #51 : 08 آذر 1391، 11:30 ب‌ظ »
نقل‌قول
بعد از خوندن این جمله و تماشای عکس آواتارت احساس خوبی (همراه با شادی) بهم دست داد!
+۱ آواتارت خیلی قشنگه!
قابل شما رو نداره ها.اینم یه + برای شما.
نقل‌قول
برای سیستمی که اکثر بازی‌ها رو با این رزولشن به خوبی اجرا کنه تقریبا باید یک و نیم ملیون خرج کنی!
فقط کیس ۱.۵ ملیون؟
« آخرین ویرایش: 08 آذر 1391، 11:33 ب‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #52 : 08 آذر 1391، 11:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
فقط کیس ۱.۵ ملیون؟
با این وضع قیمت‌ها بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله!
البته باز هم بسته به بودجه شما می‌شه کم و زیادش کرد!
« آخرین ویرایش: 08 آذر 1391، 11:37 ب‌ظ توسط Matrix.1372 »

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #53 : 08 آذر 1391، 11:38 ب‌ظ »
نقل‌قول
فقط کیس ۱.۵ ملیون؟
با این وضع قیمت‌ها بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله!
برای اطمینان بیشتر:
این کیس سنگین ترین بازی ها رو با حداکثر جزئیات و فریم اجرا میکنه؟
مدل کارت گرافیکی رو برای این کیس میبندی میشه بگی ببینم چیه تا آمار دستم بیاد بعد ۲ سال بازی نکردن.
« آخرین ویرایش: 08 آذر 1391، 11:50 ب‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #54 : 09 آذر 1391، 12:29 ق‌ظ »
برادر ماتریکس این کارت گرافیک ۴۳۹ دلاریت به چه کارت میاد؟ (فضولی نباشه ;))
بازی ها رو که راحت میخوره.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #55 : 09 آذر 1391، 12:34 ق‌ظ »
تا به این لحظه...
برتری های کنسول نسبت به PC مخصوص بازی:
۱. قابل حمل بودن
۲. بازی های بیشتر
۳. قیمت پایین تر

برتری های PC مخصوص یازی نسبت به کنسول:
۱. قابلیت ارتقا
۲. توان پردازشی بالاتر
۳. کارایی بیشتر
« آخرین ویرایش: 09 آذر 1391، 12:52 ق‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
« پاسخ #56 : 09 آذر 1391، 02:29 ق‌ظ »
ببینید دوست عزیز ، شما اول باید هدفتون رو مشخص کنید ، بعد برای بدست آوردنش دست و پا بزنید.
این تجربه رو داشته باشید که :
هر وقت در مسئله ای درگیر انتخاب شدی ، بدون که اون مسئله چیزی نیست که واقعا بهش نیاز داری بلکه فقط پوششی از نیاز اصلی توهست. چون که در نیاز انتخاب وجود نداره ، فقط نیازه و بس!

حالا شما اومدی میگی این بهتره یا اون انی چی داره اون نداره این و بگیرم اون و بگیرم و... .
بحث شما جوابش معلومه:
PC    = کیفیت خیلی یاد    = کمی دردسر = لذت.
کنسول = بازی های انحصاری  = راحتی     = لذت.

هر چیزی به هر شکلی میتونه باشه ، اما این مهم نیست میدونی چرا؟چون به هر شکلی میتونه باشه ، اما تو از این هر شکلی یکیش و میخای ، پس باید اونی که میخای پیدا کنی. منظورم اینه که بشینی دودوتا چهارتا کنی ببینی که کیفیت رو میخای یا بازی های انحصاری. البته من نتونستم یکی شو انتخاب کنم و هم PC خوب گرفتم هم کنسول که این بهتره اما شاید شرایطش برای شما امکان پذیر نباشه فعلا.من سلیقه شما رو نمیدونم اما نیم ساعت وقت بزار کلمه های زیر رو توی یوتیوب سرچ کن:
KillZone3-GodOfWar3-Uncharted3-GranTurismo5-MotorStorm-TheLastOfUs
بعدش هم یه چیزی مثل: Play Crysis2 in ultra settings رو سرچ کن و ببین.

در مورد PC هم ، یه سیستم تمام AMD خیلی ارزونتر و کاراتر درمیاد:
CPU:AM3 FX-4100 3.6GHz 12M 4Core 95W - 280,000T
CPU:AM3 FX-8150 3.6GHz 16M 8Core 125W - 555,000T
Main:MSI 870AG54 - 275,000T
Main:MSI 990FXAGD65 - 510,000T
RAM: 8GB DDR3 1333 - 120,000T
RAM:CORSAIR Dual Channel 8GB 2000 - 250,000T
HDD:Western Digital SATA 2 1 TeraByte / 64mb buffer - 225,000T
VGA:MSI Radeon6770 - 250,000T
VGA:ASUS Radeon7770 - 510,000T
VGA:ASUS Radeon7970 - 1,590,000T

در کل به نظر من میتونی یه سیستم خوب نه خیلی خیلی خوب ، در حدی که بازی های روز رو با کیفیت خوبی اجرا کنه به همرا یک کنسول خوب ، به خاطر بازی های انحصاریش و بقیه مزیت هاش ، با یه تلویزیون مشترک برای هردوشون بگیری.
مدل من اینجوریه. من کرایسیس دو رو با کامپیوترم و با شصت فریم و با دسته بازی میکنم.کنسولیش افتضاحه. اما کال آف دیوتی رو روی کامپیوتر نمیتونم با دسته بازی کنم پس با PS3 بازیش میکنم. خداییش کیفیت کنسولش چیزی از کامپیوترش کم نداره باور نمیکنی برو ببین. از یه طرف هم بازی TrialsHD رو دوست دارم که اونم با Xbox بازی میکنم. اینطوری همه چیزو با هم دارم!
مثل اینه که بخای یه مخزن مثلا آب رو بریزی توی یه مخن دیگه و الان قراره قیف انتخاب کنی. میتونی یه قیف بزرگ انتخاب کنی اما فایده ای نداره چون دریچه مخزن به بزرگی قیف نیست از اینور و اونورش میزنه بیرون و یا یه چیز کوچیک انتخاب کنی که کند میشه و میگی بیخیال این. میبینی همیشه این درگیری ها و تناقض ها و انتخاب ها هست. اما خوشحال باش که من جوابش رو بهت میدم.
"تعادل". فقط کافیه تعادل رو برقرار کنی بعدش همه چیز تمومه!به همین راحتی!
« آخرین ویرایش: 09 آذر 1391، 02:32 ق‌ظ توسط Vahid_PC »

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #57 : 09 آذر 1391، 02:55 ق‌ظ »
داداش وحید مرسی که وقت گذاشتی و این پست طولانی رو نوشتی اما یکم پیچیده کردی موضوع رو.
من دنبال یه هدف کلی هستم و برای رسیدن به این هدف نیاز داشتم سلیقه های مختلف رو ببینم و دلایلشونو بشنوم.
گاها شد بخاطر بیان دلایل یک سلیقه من کنسول رو انتخاب کردم و باز پیش اومد PC رو انتخاب کردم.
پس الان مشکل و مسئله دونستن سلیقه های مختلف و رسیدن به یک جمع بندی کلی هستش.
ازت میخوام رو واژه کلَی خیلی دقت کنی.
بازم تشکر بخاطر پست ۵۶ که وقت گذاشتی و حساسیت نشون دادی.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #58 : 09 آذر 1391، 09:19 ق‌ظ »
بعضی از بازی ها رو تین هستند مثل pes
که این نوع بازی ها که دو نفری حالش بیشتره خوب کنسول خوب جواب میده.
وقتی بچه بودم بعضی وقت ها می رفتم خونه ی دوستم تا با لینتندوش بازی کنیم.اون موقع خیلی دوست داشتم یکی از اونا رو داشتم.بعد ها که پیسی گرفتم (البته پیسی ها اون موقع قوی نبود) نتونست اون حال و هوای کنسول رو بهم بده.
جالبه رفته بودم نمایشگاه رسانه های دیجیتال دیدم مردم از ایکس باکس و پلی استیشن های موجود  بیشتر استفاده می کنند تا پیسی هایی که در اختیار مردم گذاشته بودند.
من حرف دوستمون وحید رو قبول می کنم کلی نمیشه روش نظر داد میدونی چرا چون اگر پیسی کلی بود هیچ گاه ایکس باکس و ... ساخته نمی شد.و همچنین برعکسش.
اگر مقدور هست که دوتاشو بخری که هیچ.در غیر اینصورت پیسی خوبه البته مانیتورش رو بزرگ انتخاب کن که بازی کردن باهاش مزه بده.
اگر میتونی راحت از دوبی یا جای دیگه تهیه کنی هم خوبه چون کنسول ها بعید می دونم گارانتی درست و حسابی در ایران داشته باشند.
« آخرین ویرایش: 09 آذر 1391، 09:21 ق‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #59 : 09 آذر 1391، 11:26 ق‌ظ »
برادر ماتریکس این کارت گرافیک ۴۳۹ دلاریت به چه کارت میاد؟ (فضولی نباشه ;))
بازی ها رو که راحت میخوره.
سلام دوباره!
خب همه می‌دونیم که کارت گرافیک فقط برای بازی نیست. الان توضیح میدم کارت گرافیک توی کامپیوتر چه کارهایی انجام میده:
  • اولین و مهم‌ترین قابلیت بعد از اجرای بازی‌ها قابلیت تبدیل (انکودینگ) فیلم با استفاده از کارت گرافیک هست که اولا باعث میشه سیستم خیلی هنگ نباشه و بشه همزمان با تبدیل کارهای دیگه هم انجام داد و ثانیا نسبت به تبدیل با استفاده از سی پی یو به طرز دیوانه‌واری سریع‌تر هست و به همین اندازه خروجی تمیز‌تر.
  • کارت‌های گرافیک وظیفه پخش (دکودینگ) فیلم‌ها رو نیز بر عهده دارن. که این کاملا واضحه.
  • تکنولوژی CUDA در کارت‌های انویدیا در خیلی نرم‌افزارهای طراحی بیت مپ (مثل فتوشاپ) و طراحی سه بعدی به کار گرفته می‌شه که نهایتا باعث افزایش چشمگیر سرعت میشه!