ببینید دوست عزیز ، شما اول باید هدفتون رو مشخص کنید ، بعد برای بدست آوردنش دست و پا بزنید.
این تجربه رو داشته باشید که :
هر وقت در مسئله ای درگیر انتخاب شدی ، بدون که اون مسئله چیزی نیست که واقعا بهش نیاز داری بلکه فقط پوششی از نیاز اصلی توهست. چون که در نیاز انتخاب وجود نداره ، فقط نیازه و بس!
حالا شما اومدی میگی این بهتره یا اون انی چی داره اون نداره این و بگیرم اون و بگیرم و... .
بحث شما جوابش معلومه:
PC = کیفیت خیلی یاد = کمی دردسر = لذت.
کنسول = بازی های انحصاری = راحتی = لذت.
هر چیزی به هر شکلی میتونه باشه ، اما این مهم نیست میدونی چرا؟چون به هر شکلی میتونه باشه ، اما تو از این هر شکلی یکیش و میخای ، پس باید اونی که میخای پیدا کنی. منظورم اینه که بشینی دودوتا چهارتا کنی ببینی که کیفیت رو میخای یا بازی های انحصاری. البته من نتونستم یکی شو انتخاب کنم و هم PC خوب گرفتم هم کنسول که این بهتره اما شاید شرایطش برای شما امکان پذیر نباشه فعلا.من سلیقه شما رو نمیدونم اما نیم ساعت وقت بزار کلمه های زیر رو توی یوتیوب سرچ کن:
KillZone3-GodOfWar3-Uncharted3-GranTurismo5-MotorStorm-TheLastOfUs
بعدش هم یه چیزی مثل: Play Crysis2 in ultra settings رو سرچ کن و ببین.
در مورد PC هم ، یه سیستم تمام AMD خیلی ارزونتر و کاراتر درمیاد:
CPU:AM3 FX-4100 3.6GHz 12M 4Core 95W - 280,000T
CPU:AM3 FX-8150 3.6GHz 16M 8Core 125W - 555,000T
Main:MSI 870AG54 - 275,000T
Main:MSI 990FXAGD65 - 510,000T
RAM: 8GB DDR3 1333 - 120,000T
RAM:CORSAIR Dual Channel 8GB 2000 - 250,000T
HDD:Western Digital SATA 2 1 TeraByte / 64mb buffer - 225,000T
VGA:MSI Radeon6770 - 250,000T
VGA:ASUS Radeon7770 - 510,000T
VGA:ASUS Radeon7970 - 1,590,000T
در کل به نظر من میتونی یه سیستم خوب نه خیلی خیلی خوب ، در حدی که بازی های روز رو با کیفیت خوبی اجرا کنه به همرا یک کنسول خوب ، به خاطر بازی های انحصاریش و بقیه مزیت هاش ، با یه تلویزیون مشترک برای هردوشون بگیری.
مدل من اینجوریه. من کرایسیس دو رو با کامپیوترم و با شصت فریم و با دسته بازی میکنم.کنسولیش افتضاحه. اما کال آف دیوتی رو روی کامپیوتر نمیتونم با دسته بازی کنم پس با PS3 بازیش میکنم. خداییش کیفیت کنسولش چیزی از کامپیوترش کم نداره باور نمیکنی برو ببین. از یه طرف هم بازی TrialsHD رو دوست دارم که اونم با Xbox بازی میکنم. اینطوری همه چیزو با هم دارم!
مثل اینه که بخای یه مخزن مثلا آب رو بریزی توی یه مخن دیگه و الان قراره قیف انتخاب کنی. میتونی یه قیف بزرگ انتخاب کنی اما فایده ای نداره چون دریچه مخزن به بزرگی قیف نیست از اینور و اونورش میزنه بیرون و یا یه چیز کوچیک انتخاب کنی که کند میشه و میگی بیخیال این. میبینی همیشه این درگیری ها و تناقض ها و انتخاب ها هست. اما خوشحال باش که من جوابش رو بهت میدم.
"تعادل". فقط کافیه تعادل رو برقرار کنی بعدش همه چیز تمومه!به همین راحتی!