ممنون از پاسختون
کد هایی که شما فرمودید بزنم اگه اشتباه نکم از مخزان هستش نه از سایت رسمی
و من هم از مخازن ubuntustore این کارو کردم و همین پکیج ها رو نصب کرد
ولی بازم مشکل داره .
حالا اگه از سایت رسمی درایور رو دانلود کنم به نظرتون مشکل حل میشه ؟
از مخازن هست ولی نه از مخازنی ک روی خود اوبونتو ۱۲.۱۰ وجود داره...همون خط اول شما یک مخزن جدید اضافه میکنید ک مختص مشکل گرافیکهای سری ۲ و ۳ و ۴ هزار درست شده و باید از این استفاده کنید.
اگر منظورتون از سایت اصلی همون سایت AMD هست باید بگم ک نه مشکل حل نمیشه چون دیگه از سری ۴۰۰۰ پشتیبنی نمیکنن روی کاتالیست..
ولی در هر حال اگر مطمئن هستید دقیقا همین کدهای بالا رو ک گفتم قبلا نصب کردید و کار نکرده باید برگردید روی اوبونتو ۱۲.۰۴ و منتظر بمونید شاید درایور برای این نسخه هم اماده بشه از طرف سایت اصلی...
من گرافیکم ۴۳۵۰ هست خیلی خوب جواب داد(دسکتاپ xfce) ..اما همونطور ک گفتم روی سیستم دوستم ک ۴۶۵۰ بود (شایدم همین ۴۵۴۰ بود دقیقا یادم نیست) جواب نداد و همین مشکل وجود داشت توی دسکتاپ یونیتی...حالا ممکنه اگر از دسکتاپ دیگه ای استفاده کنید مشکلی نباشه نمیدونم...
توی همین محیط ناقصی ک بالا میاد توی ترمینال دستور :
glxgears
رو اجرا کنید ببینید کار میکنه یا نه...باید یه چندتا چرخ دنده بیاد براتون و تا ۱۵ ثانیه بدون مشکل بچرخه...این مشخص میکنه ک مشکل از درایور هست یا از یونیتی...
البته از صدای فن هم میشه متوجه شد (از لپتاپ استفاده مکنید دیگه؟) اگر صدا زیاده پس احتمال زیاد نصب نشده...اگر خیلی اروم و مناسب کار میکنه ک احتمالا درایور نصبه ولی یونیتی مشکل داره!