0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من در رابطه با دريافت رايگان اوبونتو 2 سؤال داشتم:1-من در سايت اصلي اوبونتو نمي توانم آدرس خو را وارد كنم ، آيا مي توانم آن را فارسي بنويسم؟2-آيا در قبال آن هزينه ي پستي هم گرفته ميشود؟با تشكر...
ماشاالله . چه عکسی .یکیم سایزش رو کوچولو مچولو می کردی
منم یک هفته هست سفارش دادم اما به دستم نرسیده البته فکر میکنم هنوز زود باشه نه . ؟
نقلقول از: vahdani_d در 17 خرداد 1387، 11:13 قظمنم یک هفته هست سفارش دادم اما به دستم نرسیده البته فکر میکنم هنوز زود باشه نه . ؟ حالا شما یه هفته.نم همون اول که shipit 8.04 میفرستاد سفارش دادم هنوز نیومده.تقریبا یک ماه و 15 روز میشه.بیشتر نباشه کمتر نیست.اما هنوز نا امید نشدم
نقلقول از: Titan در 17 خرداد 1387، 10:07 قظماشاالله . چه عکسی .یکیم سایزش رو کوچولو مچولو می کردی آقا کیفیت خوب گذاشتیم چشم مایکروسافت و دوبریاش درآد که می خوان آب دسته آدم بدن مانی می خوان!(البته قدرت ان ۷۳ رو هم به نمایش گذاشتیم)
نقلقول از: alisanie در 17 خرداد 1387، 02:26 بظنقلقول از: Titan در 17 خرداد 1387، 10:07 قظماشاالله . چه عکسی .یکیم سایزش رو کوچولو مچولو می کردی آقا کیفیت خوب گذاشتیم چشم مایکروسافت و دوبریاش درآد که می خوان آب دسته آدم بدن مانی می خوان!(البته قدرت ان ۷۳ رو هم به نمایش گذاشتیم)فدای قدرت N73 ات بشم! فقط نفس آدم رو می بره تا باز شه! حساب خط ما رو هم بکن دادا