انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اشکال در پارتیشنهای ویندوزی هنگام نصب هاردی هرون  (دفعات بازدید: 4789 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین araz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
سلام دوستان
من برای بار دوم هنگام نصب اوبونتو دچار مشکل جدی شدم ، مشکل این بود که با اینکه من قبلا هاردی(آپگرید شده از گاتسی) را قبلا داشتم که ساختار پارتیشنهای هارد دیسک به این شکل است که  یک هارد دیسک 60گیگی که 20 گیگ آن را به لینوکس اختصاص داده ام که بصورت یک پارتیشن اکستند هستش که پارتیشنهای /boot و/ , /usr , /var , swap  که همه در داخل همان پارتیشن اکستند بودند
وقتی که هاردی را نصب کردم grub  خطای 15 را داد دوباره اومدم هاردی نصب کردم (البته موقع نصب اول من پارتیشنهای قبلی لینوکس را دیلیت و از دوباره ایجاد کردم بار اول خطای 15 را داد رفتم اون پارتیشنها را دوباره ایجاد کردم اینبار هاردی بالا اومد ولی خبری از ویندوز نبود؟؟؟؟!!!! پارتیشن c  ظاهر مشکل پیدا کرده بود محتویاتش اصلا قابل مشاهده نبود .
حالا من میخواستم ببینم من موقع نصب کجا اشتباه کرده بودم که این مصیبتها به سرم اومده؟
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1387، 08:31 ب‌ظ توسط araz »
Just believe in destiny

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
سلام دوستان
من برای بار دوم هنگام نصب اوبونتو دچار مشکل جدی شدم ، مشکل این بود که با اینکه من قبلا هاردی(آپگرید شده از گاتسی) را قبلا داشتم که ساختار پارتیشنهای هارد دیسک به این شکل است که  یک هارد دیسک 60گیگی که 20 گیگ آن را به لینوکس اختصاص داده ام که بصورت یک پارتیشن اکستند هستش که پارتیشنهای /boot و / و /var  /usr , swap که همه در داخل همان پارتیشن اکستند بودند
وقتی که هاردی را نصب کردم grub  خطای 15 را داد دوباره اومدم هاردی نصب کردم (البته موقع نصب اول من پارتیشنهای قبلی لینوکس را دیلیت و از دوباره ایجاد کردم بار اول خطای 15 را داد رفتم اون پارتیشنها را دوباره ایجاد کردم اینبار هاردی بالا اومد ولی خبری از ویندوز نبود؟؟؟؟!!!! پارتیشن c  ظاهر مشکل پیدا کرده بود محتویاتش اصلا قابل مشاهده نبود .
حالا من میخواستم ببینم من موقع نصب کجا اشتباه کرده بودم که این مصیبتها به سرم اومده؟

سلام دوست عزيز.
شما براي نصب هاردي يا هر ورژن ديگري از لينوكس احتياج نيست درايو اون رو اول ديليت كنيد بلكه همون فرمت كردنش كفايت مي كنه. :P
راجع به اين كدها هم كه فرموديد من متوجه نشدم كه با اين كدها چه كار كرديد. لطفا بيشتر توضيح بديد. :)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
دوستان دقت کنید، پارتیشن swap نمی تونه logical باشه (یعنی نمیتونه جزو پارتیشن های extended باشه) و حتماً باید primary باشه.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین araz

• Jr. Member
  • *
به نظر شما اگر ما swap رو یک پارتیشن پرایمری انتخاب کنیم مشکل حل میشه یا اینکه من هر بار نصب لینوکس دوباره با این مشکل روبرو میشم یا اینکه مشکل ار یه جای دیگست
 موضوع دوم اینکه اگر من پارتیشنهای نصب قبلی را دیلیت نکنم آیا فایلهای قبلی بازهم می مونند یا نه؟
Just believe in destiny

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
موضوع دوم اینکه اگر من پارتیشنهای نصب قبلی را دیلیت نکنم آیا فایلهای قبلی بازهم می مونند یا نه؟

دوست من
شما اگه پارتيشن را ديليت نكنيد ولي فرمت كنيد اطلاعات قبلي شما پاك ميشه. :)
براي نصب اوبونتو هم هنگامي كه ويندوز رو توي درايو c داريد و احتمالا اوبونتو رو مي خواهيد روي d‌ كه extended هم هست نصب كنيد، در پنجره اي كه بايد پارتيشن رو تعيين كنيد روي پارتيشني كه قبلا با فرمت ext3 فرمت كرده ايد كليك كرده و Edit partition را كليك كنيد. در اين قسمت در قمست use as يا فرمت كه دقيقا يادم نيست ext3‌را انتخاب نماييد و mount point رو هم به صورت / تعيين كنيد و ok را فشار دهيد و وقتي پنجره بسته شد روي همان پارتيشن كليك كرده و next را فشار دهيد و بقيه ي مراحل را هم همانطور ادامه دهيد. اينطوري فكر مي كنم مشكلتون حل بشه. ;D

آفلاین araz

• Jr. Member
  • *
اگر منظورتان را درست متوجه شده  باشم فرمودین که لینوکس را روی پارتیشن d نصب کنم که extended هستش درسته؟ اگر درست حدس زده باشم می خواستم بگم که من می خوام توی قسمت آخر هارد نصب کنم  یعنی                                                                                 +--------+-----+-----+---------+
                                                                                                                |  c    |d:   |e:   | linux:    |   (با عرض شرمندگی چون شما استاد هستید و بنده می خواستم صورت
                                                                                                                +-------+------+-----+---------+
را درست خدمتان گفته باشم)
حالا با این اوصاف من می خواستم روی اون قسمتی که مشخص شده لینوکس نصب کنم.
حالا راه ؟
ارادتمند شما.
Just believe in destiny

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
اگر منظورتان را درست متوجه شده  باشم فرمودین که لینوکس را روی پارتیشن d نصب کنم که extended هستش درسته؟ اگر درست حدس زده باشم می خواستم بگم که من می خوام توی قسمت آخر هارد نصب کنم  یعنی                                                                                 +--------+-----+-----+---------+
                                                                                                                |  c    |d:   |e:   | linux:    |   (با عرض شرمندگی چون شما استاد هستید و بنده می خواستم صورت
حالا راه ؟
ارادتمند شما.

خواهش می کنم شما سرور مایید. ;)
دوست من فرقی نداره کدوم پارتیشن باشه مهم اینه که extended باشه که تازه فکر می کنم بعد از اینکه در قسمت mount point به صورت / انتخاب می کنید اونو به صورت  primary قرار می ده و البته این باعث نگرانی نیست چون تقسیم بندی هاردو به هم نمی ریزه. حالا شما یه بار به صورتی که گفتم مراحل رو ادامه بدید ان شاء الله که درست می شه. ;)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
نقل‌قول
دوست من فرقی نداره کدوم پارتیشن باشه مهم اینه که extended باشه که تازه فکر می کنم بعد از اینکه در قسمت mount point به صورت / انتخاب می کنید اونو به صورت  primary قرار می ده و البته این باعث نگرانی نیست چون تقسیم بندی هاردو به هم نمی ریزه. حالا شما یه بار به صورتی که گفتم مراحل رو ادامه بدید ان شاء الله که درست می شه. ;)
نه دوست عزیز، نصب سیستم عامل بر روی پارتیشن extended اون رو تبدیل به primary نمی کنه. primary بودن یا نبودن یک پارتیشن بستگی به نحوه پارتیشن بندی هارددیسک داره. برای نصب سیستم عامل هم فرقی نمی کنه که پارتیشن logical باشه یا primary.

اگر منظورتان را درست متوجه شده  باشم فرمودین که لینوکس را روی پارتیشن d نصب کنم که extended هستش درسته؟ اگر درست حدس زده باشم می خواستم بگم که من می خوام توی قسمت آخر هارد نصب کنم  یعنی                                                                                 +--------+-----+-----+---------+
                                                                                                                |  c    |d:   |e:   | linux:    |   (با عرض شرمندگی چون شما استاد هستید و بنده می خواستم صورت
حالا راه ؟
ارادتمند شما.

این ساختار پارتیشن‌بندی که شما نشون دادین این مفهوم رو می رسونه که شما می خواهید روی آخرین پارتیشن‌تون ابونتو رو نصب کنید. حالا این آخرین پارتیشن هم می تونه یک پارتیشن logical (قسمتی از پارتیشن extended) باشه و هم میتونه پارتیشن primary باشه. فرقی هم نمی کنه که کدوم باشه. نکته قابل توجه اینه که شما حداکثر می تونید ۴تا پارتیشن primary داشته باشید و تنها یک پارتیشن extended که این پارتیشن extended می تونه هر تعداد که مایل باشید پارتیشن logical داشته باشه. در اصل پارتیشن extended حداقل یک پارتیشن logical داره ولی میتونه بیشتر هم داشته باشه. پارتیشن swap هم حتماً باید پارتیشن primary باشه و نمیتونه از نوع پارتیشن logical باشه.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
نقل‌قول
نه دوست عزیز، نصب سیستم عامل بر روی پارتیشن extended اون رو تبدیل به primary نمی کنه. primary بودن یا نبودن یک پارتیشن بستگی به نحوه پارتیشن بندی هارددیسک داره. برای نصب سیستم عامل هم فرقی نمی کنه که پارتیشن logical باشه یا primary.

حالا راه ؟
ارادتمند شما.

این ساختار پارتیشن‌بندی که شما نشون دادین این مفهوم رو می رسونه که شما می خواهید روی آخرین پارتیشن‌تون ابونتو رو نصب کنید. حالا این آخرین پارتیشن هم می تونه یک پارتیشن logical (قسمتی از پارتیشن extended) باشه و هم میتونه پارتیشن primary باشه. فرقی هم نمی کنه که کدوم باشه. نکته قابل توجه اینه که شما حداکثر می تونید ۴تا پارتیشن primary داشته باشید و تنها یک پارتیشن extended که این پارتیشن extended می تونه هر تعداد که مایل باشید پارتیشن logical داشته باشه. در اصل پارتیشن extended حداقل یک پارتیشن logical داره ولی میتونه بیشتر هم داشته باشه. پارتیشن swap هم حتماً باید پارتیشن primary باشه و نمیتونه از نوع پارتیشن logical باشه.

با سلام. ;)
یعنی می فرمایید که می شه مثلا پارتیشن اول primary باشه پارتیشن دوم extended و سوم یا آخر primary (در صورتی که مثلا سیستم سه تا درایو داشته باشه)؟ ::) مگه همچین چیزی ممکنه!؟! ::)