انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب یه نرم افزار از روی کتابخونه های دانلود شده  (دفعات بازدید: 1421 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
با سلام :)
همه ی توضیحات نصب نرم افزار رو مطالعه کردم ولی جوابگو نبوده. ](*,)
می‌خواستم ببینم که چطور میشه با یه دستور تمام کتابخونه‌های یه نرم افزار رو به همراه خودش که همه‌ی اونا رو دانلود کردین رو نصب کرد؟ ضمنا فرض کنید که امکان دسترسی به اینترنت هم نیست ولی بسته ها به طور کامل آماده اند. ::)

آفلاین sorset

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
    • CodeCorona
سلام
مثلاً اگر توزیع دبیان بیس داشته باشید همشون رو در یک دایرکتوری بریزید و سپس این دستور رو بزنید.
sudu dpkg -i *.deb
ممکنه همه ی بسته های کامل نصب نشن(که در این صورت متاسفانه 99% اینترنت لازم داره :( ) . برای تمام کردنشون این دو دستور رو وارد کنید..
sudo apt-get install -f
sudo dpkg --configure -a

آفلاین Armin Rad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
  • You are free, If you want
سلام
مثلاً اگر توزیع دبیان بیس داشته باشید همشون رو در یک دایرکتوری بریزید و سپس این دستور رو بزنید.
sudu dpkg -i *.deb
ممکنه همه ی بسته های کامل نصب نشن(که در این صورت متاسفانه 99% اینترنت لازم داره :( ) . برای تمام کردنشون این دو دستور رو وارد کنید..
sudo apt-get install -f
sudo dpkg --configure -a
سلام دوست عزيزم ;D
من فكر مي كنم همون دستور اولتون كافي باشه البته به اضافه ي اينكه اول بايد مسير پوشه ي ساخته شده توسط دستور cd و آدرس اون پوشه مشخص بشه.  ;D
در مورد تموم كردن كه فرموديد، مگه خودش تموم نمي كنه بعد از نصب كامل بسته ها؟ ::)
و ضمنا اگه بسته ها(كتابخونه ها و خود نرم افزار اصلي) به طور كامل وجود داشته باشن فكر نمي كنم به اينترنت نيازي باشه و خطايي وجود داشته باشه! ::)
آخه تا جايي كه من مي دونم دستور دوم شما جهت تعمير جهت ناقص يا برداشتن فايل نصب شده ي ناقص به كار مي ره!
Let's think about that time, we are die
That's time is near to us
So, Be careful
Really

آفلاین sorset

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
    • CodeCorona
سلام
من بعد یک ماه این پست رو دیدم :D
دستور دومی برای اینه که اگر یکی از بسته ها ٬ بسته ی دیگه ای لازم داشته باشه رو در دایرکتوری نباشه دانلود بشه
و سومی برای اینه که اگر به خاطر همین موضوع بسته ناقص نصب شده باشه کافنفیگیور رو که مرحله ی نهایی نصب هست رو انجام بده.

مثلاْ من هر وقت که لینوکس رو نصب میکنم بسته های سرویس دهنده ی آپاچی رو دارم اما هیچ وقت کامل نصب نمیشه
و با اون دستور دومی depency ها دانلود میشن و با سومی آپاچی کانفیگیور میشه.